Нео-судний День

 

 

 

 

Глупа ніч. Поліетиленову гору, її праву і ліву сторони, проймає містична атмосфера бозна скількох тижнів і місяців…  і тільки дребним, як світ і цвіт, Жерцям ЖЕКу, перепитим не грибною, а грьобною  сомою досхочу, вона підвладна, а час то її наймогутніша стихія і найбільший порадник. І вона, стихія, вчувається всіма органами того чуття, нарівні профанові і гуру, а найповніше, найвиразніше Одним.

 

Спалах променевих лазерних світил, короткотривалий  фокус в повітрі  плазмогенної сфери – і людина-андроїд виплоджується з одного космічного виміру в іншому. Телепортацію проведено вдало, він змінює зігнуту ембріональну позу на статну, розпрямлену навстоячки; ментал активовано, проходить швидка адаптація в нових умовах. Успішно завершено. Комбінована модель андроїда-кіборга у нагій плоті робить перші земні кроки кінцівками, оснащеними під відносно вразливою оболонкою, відносно невразливими імплантатами.

 

Комп’ютеризована графіка очних яблук, видима лише йому, і аудіо-гід час від часу безпомильно консультують його просування периферією city S.  

 

« Jezus Maria !- перехрещується перший стрічний, помітивши двометрового дочиста безперого культуриста. – Син ти, Божий, чи Антихрист??»  

 

« В даного об’єкта відсутні всі ознаки  необхідного. Пошук триває». – інформує андроїда система після блискавичної низки конкретних антропометричних і навіть соціально-психологічних розвідок  «локального органіка».

 

« Мамцю рідна ! Ан-то що-о за чудо ?? Двисі, Ганю, двисі,   хлоп оди голий шпацирує вулицев… Відав дес з диспансеру того жовтого удрав  чи що то має бути вже на сім світі, люде?!?»

 

« …Але і здоровезний бахур, я ті скажу…»

 

« …Але і здоровезний у бахура…ходи, я ті покажу…»

 

« Ти шо, Маріко, дурнувата ? Не жинтиці нинька віпила, а самогонкі  ? Борзо йдем гет, бо як твій Василь завидит…»

 

Робот продовжує цілеспрямоване  пересування.

 

« Паца ! Дєффкі ! Вау ! Повний атас-с, рєбята-а  ! Втикайте, втикайте, який чорт он!»

 

« В натурі «вау»! Ульот!..

 

« Мля буду, я в залі такий біцак і за десять років не накачаю – там десь, блін, тону метану тільки так пішло… Атвєчаю»

 

« То шо в нього, пацани, тіпа не встане ? Вже…ніколи ? Шкода, напевне, таких удавів я ше зроду не бачила»

 

« Ти вапшє мало шо бачила, малявка»,

 

« Увєрін? »

 

« Опа, чік-чірік !  - Пацан по-ходу рулить в гєй-клуб ?! Гей, козаче, ти шо гей?»

 

« ГОМ, ГМО, я так і знав, а хто крім мєдіка може ночью гуляти голяком –тільки на галяку або на гальмику: гамі, в смислі – гомі».  

 

« Грьобані мішкі гомі.., а я думала рєально, в нашому гораді появився новий крутий пєрєц. Слухайте, пацкі, а може він не гом, не гмо, може, він тупа прікалотса хоче ? А вон, у вторнік чи в понеділок, Сєрий з Маргошою бахнули, кроху курнули, і почали на Ратуші тоже в раздзівон іздзєватса ?.. І шо… - їх даже не тронув ніхто…»

 

« Так, Пухнаста, але Сєрому з Машкою по сімнадсцить, а цьому крєндєльку.., ну, на вид, палтіннік, тільки так, базарю вам. От зараз пред’явить в голуб’ятнику паспорт.., вийме з ж…и…»

 

«Малчать нєвєжества, малчать, я сказала!»

 

«Шо з тобою, Пусса? Ти влюбилася ? Вгадати в кого, зі скількох раз?.. Який раз, дурьохо??»

 

«Це… це Термінатор, нєдадєлкі ви кончєні. Це Тер-мі-натор. Кажу, як жінка вам, у мене три ока. Це Термінатор!»

 

« Якби ти нею не стала в десять.., ми б повірили, а третє око –як розуміти ? – де  і кому ти ще не моргнула, ги-ги?..

 

« На лобі, ідіот-т ти, Ярік, поняв хто !? І не в десять, а в тринадцять, а ти дотепер містер целкін… це всі знають.  Я індіго, чув про таких бєстолочь ? У мене аура – сплашна синька, і даже там у мене інагда сіньо…, вдуплив, які дєла, а в тебе як дєла ?..  Кажу вам, це надлюдина. Як жінка, як майбутня мати, як берегиня, – серденько не бреше – це Син наш, або Батя,  це Спаситель, Визволитель роду нашого, роду людського, роду лукавого і роду великого – це Термінатор ! Час настав. Без базара».    

 

Технотип неземного походження дістається осередку розважального нічного закладу «Голуба Устриця і строкатий Анчоус».  Він сканує всіх підряд на предмет затребуваної інформації; місце наповнене виключно чоловіками, які держаться не зовсім властиво чоловікам: хтось підморгне, оближеться, оближе…, хтось шльопне по задниці, хтось вщипне, торкнеться, злегка чи сильно прихопить, а потім несподівано відпустить… Нечутливого андроїда це ніяк не турбує поки що. Здається, він щось нарешті підхоже для себе запримітив, підступає до чолов’яги в класичному дорогому костюмі з краваткою, помереженій візерунками кольорових метеликів, і вишитій  сорочці, що разом із дівою-травесті стоять в обнімку і якими тільки частинами тіл не ваблять його до себе. Якийсь час ШІ  безконтактно досліджує повну біометрію чоловічка.  

                                                                                     

«MATCH !» - майорить гуманоїдові  електронним повідомленням в незмигних холодних айсах.  А далі він зчитує набагато цінніше: « …  депутат шостого скликання … обласної державної адміністрації …»  

 

« Слава Україні. Мнє нужна твая адєжда, чіси, туфлі, мабіла і джип. Дєпутатскає удаставєрєніє і партбілєт. Фоткі аставь сєбє. А єщьо, желатєльна, пішущая ручка », - кокетливо усміхнувся Термінатор.

 

Злива жантильного смішка, колективні оплески.

 

« Героям Слава. Ти забув сказать: «мі-ли-й».., - вчасно реагує депутат, як і годиться народному повпреду.

 

Виймає з рота сигару і береться акурат випалювати на грудях незнайомця тризуб і галку. Ззаду, нагостривши кій, підкрадається інший поважний завсідник. Погляд його звернений принципово в нижню точку велетня Термінатора…

 

 

 

Грає Державний Гімн. Музика Михайла Михайловича Вербицького, слова Павла Платоновича Чубинського-Клонованого  (читачам і слухачам , прохання,  встати).

 

Ще не вмерли України ні кіборги, ні роботи.

Ще нам, браття українстери, усміхнеться доля.

Згинуть наші вороженьки, як офшори на Майорці,

Запануєм і ми браття в своїй ядерній оболонці,

Процесор і флеш ми положим за нашу свободу,

І покажем, що ми, браття, трасформерського роду.

Станем, браття, в бій від Гондвану - до Донбасу,

Рідним флудом панувати не дамо нікому;

Чорний Барак ще всміхнеться, дід Гудзон  зрадіє,

Ще у нашій ляндії доленька і пригріє, і нагріє..,  

Чіп з браслетом ми положим - кожному за нашу свободу,

І покажем, що ми, браття, боргівського роду.

А завзяття, праця щира свого ще пов’яже…                                              

За Карпати відіб’ється,- зазомбить степами…

України слави стане поміж біоворогами.

Плазмою і лазером, бластером і нейрофастером  – всіх положим-!                                                           

                             за нашу свободу,

І покажем, що ми, браття, суперпупергіперкібермегароду !!!

 

Сідайте.

 

В хімічному пеклі розплавів наочно переливається злий, покараний, Аватар-Термінатор, новіша, більш функціональна версія: Тато-1000 (О сім разів Слава Кібервладиці, що їх було не 1000…). Він, Тато-1000, покидьок, гнида паршива, спершу безжально вбив чесних, порядних, здібних і глибоко патріотичних людей, заплямував в Історії і підручниках з Історії їхні нічим не пагубні імена інженерів, економістів, політехніків і інших достойних людей і достойних своїх професій й посад, нахабно перевтілившись в їхні лики (зумів, нелюд, навіть водночас відразу в декілька !!), одягнув чужу подобу , щоб здійснити, стерво, свою зловорожу місію з поневолення, стирання Нашої Нени з лиця Землі і смертовбивства її Індепенденсу. Він і тільки Він приніс в цю країну загнуздані інопланетні імплантати  держави, яку віртуально і віртуозно створили і якою довший час управляли гуманоїди темної раси, мешканці темної галактики, він і вони спричинилися до Інволюшн, Інспірейшн, Індізпозишн,  Індігніті, Індігнейшн оф нейшн, індюк.., Інтайсмент, Інфемі, Індіференс, Інфелісіті, Індісолйубл Інфенсі, Ініфектів, Ініфекчуел, Іне-дібл – Індьюсмент, Інслейвмент, Інфаркт.  А відтепер, після поразки Зла і звитяги Добра буде лише – Інсесент Інкріз і Інкрімент, Інджоймент, Інтає Інрічмент, Іномес Індаументс. Індіемент. Ітс Інгрес, Ітс Прогрес.  Гов ту хелл Рігрес. Гов ! Палай покидьку, згорай – це за твої заслуги, нехай не згасне віднині і повік Слава Доброї Машини, котра врятувала нас, котра зійшла, щоб спасти світ праведників, а Грішника і декілька грішників вигубити, послід їхній спаплюжити. Тричі Слава Йому.    

 

«Ill be back, but hasta la vista baby », - сентиментально каже на прощання вуйко Термінатор  цьоці Сарі і Іванкові Коннору.  Ще раз встаньте, будь-ласка, даруйте, перепрошую і Боже помагай.

 

Тріумфально з жовто-блакитним стягом на плечах спускається в рідинний жар Донецького металургійного заводу.

 

Ось вже майже погруз богатир, козаченько Термінатор, славний наш воєдино чумаченько-чуваченько, і лише рука його дорідна і могутня, неначе трансгенний БаоДуб-!, велично і переможно –всепереможно ! –  переінакшується у пластиці з Мудри Землі у Мудру Знань. Мудро.

 

Ні, ой ні, неспромога стримати заливних сліз цьоці Сарі, ні Іванкові Коннору, синочкові її вцілілому. Та Іванко, немовби той Нео, що з сусіднього кіна, Неосин Землі Своєї, він не грає кіна і довго не ридає, він добре знає, - не лярви ж син, - що то за штуковина в його руках, яку наостанок передали йому дідьо Термінатор. То булава, новітній Жезл Історії, Нацматриця, трасця, заповнена мільйонами йоттабатів, йоханий бабай ! Там вся Історія, від первнів до кришталевого майбуття, від Лемурів і Атлантів до нової раси Гіперлюдини, сингулярної і «невмирущої». І заяскрівся Іванковий погляд, оком правим, оком лівим, благородністю і  хижістю – невдовзі йому відкриється Остаточна Істина і Остання Свобода, а просто зараз – тіпа Найвища і типу Наймудріша Влада. А він її носій.

                                                                                      

GET MAN .                                                                                    Підпис

 

ПРИЙШЛА НОВА ЕПОХА, ПОЛЕГША, ДОВГОЖДАННА.   

                                             НАРЕШТІ !

Грає Державний Гімн, Ive got a power, на слова і музику Snap, можна тепер сидьма, лежма… - за умови, що ви відтепер більше чим українець – українстер!                             

 

Героям Слава.

 


03.06.2011 Яв Назар 1549 2
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

1900
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

1830
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

1827
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

5382 42
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

2125 2
19.03.2024

Сьогодні й роботодавці, й експерти звертаються до абітурієнтів: зважайте на ті спеціальності, які будуть потрібні Україні під час відбудови, адже велике відновлення почнеться одразу після Перемоги.

1486

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

698

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

751

Благодатний Вогонь (грец. Άγιο Φως, дослівно — Святе Світло, англ. Holy fire) — поширена у православ'ї назва вогню у Великодній церемонії виносу запалених свічок із Гробу Господнього (кувуклії) в Єрусалимському Храмі Воскресіння. 

945

Впевнено можна сказати, що з появою соцмереж  наш світ змінився. Він став трішки меншим, не виходячи з кімнати ми маємо зв'язок з найвіддаленішими куточками планети. Всі живемо в час швидкості та спрощення.

981
16.04.2024

В Івано-Франківську традиційно у передвеликодній час проведуть ярмарок «Великодній кошик». Працюватиме він з першого по третє травня на площі Ринок.  

1730
11.04.2024

Цієї неділі, 14 квітня, в Івано-Франківській громаді розпочне роботу новий комунальний ринок сільськогосподарської продукції.  

3647
08.04.2024

Під час посту людина не вживає білкові продукти тваринного походження: м'ясо, рибу та молочні продукти. Натомість залишаються крупи, бобові, горіхи, фрукти та овочі.  

10219
17.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26098
14.04.2024

Нагадаємо, цьогоріч в Івано-Франківську запланували початок зведення богослужбової каплиці блаженного священномученика Симеона Лукача.  

10149 1
08.04.2024

Є перша заповідь Божа: «Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене».  

7685
02.04.2024

Два тижні поспіль щонеділі франківці та гості міста збираються на пікнік біля міського озера, щоб висловити протест проти будівництва церкви УГКЦ.   

870
13.04.2024

Які труднощі та виклики виникають при управлінні краєзнавчим музеєм "Бойківщина" Тетяни й Омеляна Антоновичів та як намагаються їх розв'язувати?

1371
16.04.2024

Так, серед тих, хто довіряє Президенту України, лише 15% підтримали б такі вибори, тоді як серед тих, хто не довіряє — 37%.

354
11.04.2024

Парламент остаточно ухвалив у другому читанні законопроєкт №10449 про мобілізацію і проходження військової служби.  

1249
07.04.2024

Всього опитали 2 000 респондентів, що мешкають у всіх регіонах України, крім окупованих територій, у віці 18 років і старше.   

847
02.04.2024

Українці розповіли, чи підтримують у другому читанні ухвалення Верховною Радою оновленого законопроєкту про мобілізацію.  

1051