«Наша Україна» подала документи до ЦВК. У першій півсотні четверо Прикарпатців

 

Представники політичного об’єднання «Наша  Україна» подали до Центральної виборчої комісії документи, необхідні для реєстрації кандидатами у народні депутати, осіб, включених до партійного списку та висунутих у мажоритарних виборчих округах.

 

З цією метою до ЦВК прибули голова політради «Нашої України» Сергій Бондарчук, постійний представник «Нашої України» у ЦВК Микола Оніщук, Герой України – 10-й номер виборчого списку «Нашої України» Григорій Омельченко, лідер Конгресу українських націоналістів Степан Брацюнь.

 

Перша 50-ка зі списку об’єднання «Наша Україна»:

1. Ющенко Віктор Андрійович
2. Костенко Юрій Іванович
3. Івченко Олексій Григорович
4. Ванникова Ірина Валеріївна
5. Бондарчук Сергій Васильович
6. Дорошенко Михайло Іванович
7. Брацюнь Степан Іванович
8. Джоджик Ярослав Іванович
9. Шкутяк Зіновій Васильович
10. Омельченко Григорій Омелянович
11. Клименко Олександр Іванович
12. Ющенко Ярослав Петрович
13. Руденко Валентина Степанівна
14. Павлюк Віктор Ігорович
15. Королькова Валентина Семенівна
16. Козак Богдан Романович
17. Олійник Марія Василівна
18. Оніщук Микола Васильович
19. Григорович Лілія Степанівна
20. Стефанишин Ігор Богданович
21. Манько Володимир Юрійович
22. Ніколіна Світлана Володимирівна
23. Сапсай Володимир Іванович
24. Бабій Ольга Михайлівна
25. Сердюк Микола Дмитрович
26. Станко Петро Іванович
27. Вардинець Ігор Степанович
28. Дедешко Олександр Васильович
29. Кузьмич Григорій Васильович
30. Балагура Тетяна Іванівна
31. Берікашвілі Наталія Володимирівна
32. Дубас Богдан Йосипович
33. Хмеловський Владислав Григорович
34. Ширко Юрій Володимирович
35. Головчак Василь Федорович
36. Білах Іван Богданович
37. Басюк Емілія Василівна
38. Лоленко Станіслав Миколайович
39. Соколик Олександр Васильович
40. Соловей Сергій Андрійович
41. Броїло Андрій Петрович
42. Василенко Аліна Володимирівна
43. Бігус Ольга Олегівна
44. Лисяк Юрій Анатолійович
45. Безверха Ганна Миколаївна
46. Ступак Володимир Федорович
47. Борисенко Зоя Миколаївна
48. Ульгурський Ярослав Олексійович
49. Проценко Юрій Володимирович
50. Івасюк Валерій Петрович

 

 

Читайте також:

Чернега та Соловей в передвиборчому списку УДАРу

Валерій Келестин — кандидат-мажоритарник від Партії регіонів по Калуському виборчому округу

"Наша Україна" виставила Петра Шкутяка та Василя Питлика на "мажоритарку"

Віктор Анушкевичус балотуватиметься по Івано-Франківському виборчому округу від "Нашої України"


13.08.2012 2214 5
Коментарі (5)

ВоВа 2012.08.13, 07:29
А Проценко що не з Прикарпаття. Та Наша Україна з Проценком на чолі взяла б більше голосів ніж з Ющом.
Я 2012.08.13, 10:12
В теперішній ситуації - будь-які політ сили, які висувають своїх кандидатів замість підтримати єдиного від опозиції (навіть якщо він не ідеальний) - працюють на підтримку діючої бандо-влади! Крапка! Черговий раз переконуємось, що "демократів" легше розстріляти ніж заставити об'єднатись і виграти. А плоди їхнього гетьманства і недалекоглядності пожинати нам. В 2004р. тільки тому, що діяли усі разом (Тимошенко, Ющенко, Гриценко, тисячі інших.) нам заледве вдалось вирвати владу з клану проросійських комуністів-капіталістів Кучми, Януковичів, Ахмєтових... І Ющенко міг стати УКРАЇНСЬКИМ президентом. А зненавиділи ми його за: 1. Розігнав, втратив усіх сильних політиків - союзників. 2. Не посадив у тюрми тих, кого обіцяв. 3. Дав слабину по багатьох принципових речах, наприклад погодився здуру на зміну конституції і зменшення прав президента (Янукович в 2010р. це швидко виправив для себе, любимого). 4. Оточив себе пройдисвітами і ставлениками регіоналів. 5. Гризся з Тимошенко на порядок більше ніж з явними антиукраїнськими бандитськими силами. Привів на прем`єрство того ж Януковича. 6. Допоміг регіональній банді прийти до влади в 2010р., яка її швидко монополізувала. 7. Головне: Посіяв в українцях колосальну зневіру в можливості побудови справедливої, ефективної української держави. А тепер має наглість висуватись на вибори за повної підтримки влади, з єдиною метою - відтягти на себе 1-2% голосів недалеких українців і тим допомогти втриматись при владі януковичам! Як, до речі і Королевська. Прощають помилки і навіть слабість, НЕ ПРОЩАЮТЬ ЗРАДУ!!!
Роман 2012.08.13, 10:56
"Я", не треба так категорично. Ви так гарно завжди давали оцінку, а тепер прирівняли банду Тимошенко до демократів. Тим більше, що вона ніколи сама не казала, що її партія сповідує демократичні принципи. Вони себе називали "солідаристами". Я б звинувачував не Юща, а усі наші партії. Згадайте послідовно ці 5 років. Усі пам”ятають, як Ющенко вийшов до людей після його отруєння, пам”ятаєте те страшне обличчя? Тоді ми казали, що це обличчя катованої України. Усі знають, що його отруїли вмисно, щоб в корені знищити Помаранчеву революцію. Якщо б він помер, ми б тоді програли не тільки вибори, ми могли назавжди втратити Україну, бо знову поділились би зі своїми гетьманчиками. Усі добре знають, як після виборів Ющенко не міг працювати і знаходився на лікуванні. Але свою обіцянку він виконав і призначив Тимошенко прем”єром. Усі ті, хто стояв позаду нього на Майдані, отримали свої портфелі, та замість того, щоб підтримати президента, бути однією командою так, щоб навіть не помітно було, що Ющенко через хворобу не може повноцінно працювати, почалось те, що відбувається в курятнику. Виграти вибори було легше ніж втримати владу. Бо з ким було об"єднуватись: з Кінахом, з Морозом, а може з Лозинським чи з наближеною людиною Юльки -Фельдманом? Усі пам”ятають відому нараду на дачі СБУ у ніч з 7-го на 8 вересня 2005 р. Явно змовницька нарада, подібна до Московського ГКЧП, відбулася з ініціативи тодішнього Прем'єр-міністра України Ю. Тимошенко, за участю голови СБУ О. Турчинова, Генерального прокурора України С. Піскуна, віце-прем'єр-міністра України М. Томенка, міністра економіки С. Терьохіна, міністра оборони А. Гриценка та інших осіб. На нараді обговорювалися як відібрати владу у Ющенка. Тоді вони телефонували послам інших країн, щоб дізнатись їх реакцію на новітнє ГКЧП. Так, наслідком цієї наради, яка закінчилася о 6 годині ранку 8 вересня 2005 p., стала відставка уряду Ю. Тимошенко, про яку Президент оголосив об 11 годині цього ж дня, а також звільнення голови СБУ та інших "демократів". Вина Ющенка в тому, що він проводив погану кадрову політику, понаставляв людей котрим Україна не потрібна. Усі їхали на Майдан, жили там, а звідки взялись гроші на це, нікого не цікавить. Після майдану усі розійшлись по хатах, а олігархи прийшли до Юща, щоб він віддав їм їхні гроші потрачені на нас, але вже посадами, заводами, домами і пароходами. І коли я чую про ЗРАДУ, то хочу почути, кого він зрадив? Путін весь час теж говорив, що Ющенко зрадник. А сьогодні винен і Ющенко і Тягнибок, усі націонал-демократи та націоналісти, бо не об"єднались
біда-бідося! 2012.08.13, 21:29
Особисто коли читаю коменти і Романа і Я ,може і не завжди погоджуюсь,але чесно признаюсь,що серед нашого люду є мудрі виважені патріоти.Щиро вдячний Роману,за таку інформацію і тут же хочу дати запитання;ЧОМУ таку інформацію не розказують народу,чому людям не відкривають очі за 2005 рік.Чому сьогодні і навіть при теперішній владі,так рекламують цю брехливу.підступну Юльку,турчинова і цю всю каманду.яка привела до таких подій,які маємо сьогодні.Якби не кренделя Шмульки і її прихвостнів,то сьогодні ми вже б забули за неї.Я не захищаю Ющенка,але сам Ющенко і з такими повноваженнями не натворив цього,що планувало оце племя.Сьогодні теперішня влада,ще трохи побренькає і шмулька і їх затопче.Все зло яке є сьогодні в УКРАЇНІ і всі негаразди ціе все цієї провокаторки ,яка постійно під коксм і своєю неадекватною поведінкою це підтверджує.Шановні козаки!наша біда,що ми так легко піддаємося таким сраним агітаторам як турчинови,гриценкови,томенкови і всяка нечисть.Люди мають бути більш виваженими.ЮЩЕНКО вже нікого не цікавить,але ця каманда спеціально повертається до нього,бо треба людям вбивати в голову ненависть.Я буду голосувати за партію РЕГІОНІВ і тільки тому,щоб Юлька сиділа,ще 10років,і це буде справедливо,народу треба звичайно відстоювати свою гідність і право на гідне життя.СЛАВА УКРАЇНІ!!!
Спокій 2012.08.15, 02:18
При всій повазі до п.Романа хочу запитати - Ви особисто вірите, що ЗАРАЗ, У 2012 РОЦІ Ющенко йде на вибори, щоб їх виграти і має що сказати нації?
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

1914
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

1835
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

1834
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

5396 42
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

2130 2
19.03.2024

Сьогодні й роботодавці, й експерти звертаються до абітурієнтів: зважайте на ті спеціальності, які будуть потрібні Україні під час відбудови, адже велике відновлення почнеться одразу після Перемоги.

1488

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

707

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

758

Благодатний Вогонь (грец. Άγιο Φως, дослівно — Святе Світло, англ. Holy fire) — поширена у православ'ї назва вогню у Великодній церемонії виносу запалених свічок із Гробу Господнього (кувуклії) в Єрусалимському Храмі Воскресіння. 

954

Впевнено можна сказати, що з появою соцмереж  наш світ змінився. Він став трішки меншим, не виходячи з кімнати ми маємо зв'язок з найвіддаленішими куточками планети. Всі живемо в час швидкості та спрощення.

987
16.04.2024

В Івано-Франківську традиційно у передвеликодній час проведуть ярмарок «Великодній кошик». Працюватиме він з першого по третє травня на площі Ринок.  

1739
11.04.2024

Цієї неділі, 14 квітня, в Івано-Франківській громаді розпочне роботу новий комунальний ринок сільськогосподарської продукції.  

3655
08.04.2024

Під час посту людина не вживає білкові продукти тваринного походження: м'ясо, рибу та молочні продукти. Натомість залишаються крупи, бобові, горіхи, фрукти та овочі.  

10222
17.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26103
14.04.2024

Нагадаємо, цьогоріч в Івано-Франківську запланували початок зведення богослужбової каплиці блаженного священномученика Симеона Лукача.  

10153 1
08.04.2024

Є перша заповідь Божа: «Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене».  

7691
02.04.2024

Два тижні поспіль щонеділі франківці та гості міста збираються на пікнік біля міського озера, щоб висловити протест проти будівництва церкви УГКЦ.   

872
19.04.2024

Це — історія про дорослішання хлопця Тимофія у 1990-х роках. У центрі сюжету — його стосунки із сім’єю, друзями, коханою та колишнім контррозвідником Феліксом, який служив в Афганістані.  

110
19.04.2024

Обороноздатність, безпека, підтримка воїнів, розвиток економіки та євроінтеграційні процеси – ключові питання, які обговорили під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, що відбувся під головуванням Президента України Володимира Зеленського.  

220
16.04.2024

Так, серед тих, хто довіряє Президенту України, лише 15% підтримали б такі вибори, тоді як серед тих, хто не довіряє — 37%.

361
11.04.2024

Парламент остаточно ухвалив у другому читанні законопроєкт №10449 про мобілізацію і проходження військової служби.  

1256
07.04.2024

Всього опитали 2 000 респондентів, що мешкають у всіх регіонах України, крім окупованих територій, у віці 18 років і старше.   

853