Найочікуваніші ігри 2017 року

 

/data/blog/123288/a6e822a6e4694a1b3721118d3570f19d.jpeg

 

2017 рік обіцяє бути багатим на ігрові релізи. Навіть якщо якісь проекти виявляться довгостроями і в цьому році не вийдуть, нам все одно буде у що пограти. Це стосується любителів всіх платформ і жанрів. Портал "Знай.ua" пропонує вашій увазі список найбільш очікуваних ігор цього року.

 

For Honor

Дата виходу 14 лютого 2017 року
Платформи: PC, Xbox One, PlayStation 4

 

Майбутній action, розрахований на гру в мережі, від Ubisoft, який порадує нас незвичайним антуражем. Нам належить зануритися в світ похмурого середньовіччя, де в битві зійдуться лицарі, вікінги і самураї. Нарешті ми зможемо з'ясувати, хто був сильніший. Розробники обіцяють цікаву систему класів, різноманітну зброю і систему бою з фехтуванням, стійками та маневрами.

Поки, звичайно, не до кінця зрозуміло, чи виправдає For Honor очікування, адже в Ubisoft вміють вбити гру недоліками і неувагою до деталей. Але це стане ясно з часом, а поки що For Honor виглядає досить бадьоро та незвично.

Divinity: Original Sin II

Дата виходу до: 2017 рік
Платформи: PC

 

Довгоочікуване продовження історії чарівного світу Рівеллон, який ось уже 15 років розкривають перед нами бельгійські розробники з Larian Studios. Попередні частини гри (яких, нагадаємо, було вже цілих 5) можна було лаяти за окремі недоліки, але вони поза всяким сумнівом були дуже самобутніми і цікавими.

Того ж очікуємо і від Original Sin II. Розробники обіцяють кооперативне проходження для чотирьох чоловік, новий цікавий сюжет з безліччю розгалужень та старий добрий ігровий світ. Поки вони нас жодного разу не підвели.

God of War

Дата виходу до: 2017 рік
Платформи: PlayStation 4

 

Продовження пригод могутнього героя Кратос. Розправившись з олімпійськими богами, він поїхав до Скандинавії, де вирощує сина і не думає про битви. Але йому доведеться повернуться в стрій, а синочок буде допомагати Кратосу боротися з ворогами.

У цьому і полягатиме основне нововведення як сюжету, так і геймплея нової God of War. Левова частка історії буде присвячена відносинам батька та сина, яким є чому повчитися один у одного. А в бою спритний і верткий син допомагатиме досвідченому герою. Звичайно, чекаємо і будемо грати.

Torment: Tides of Numenera

Дата виходу до: 2017 рік
Платформи: PC, Xbox One, PlayStation 4

 

Темна конячка цього року. Розробники з inXile Entertainment зібрали понад 4 млн доларів на Kickstarter і пообіцяли всім любителям RPG класичну рольову гру в кращих традиціях легендарної Planescape: Torment, але з абсолютно унікальною системою всього: боїв, прокачування персонажа, репутації персонажа і його впливу на навколишній світ, майбутнє та минуле. Ігровий світ також обіцяється абсолютно унікальний і незвичайний, заснований на оригінальному всесвіті Numenera, який придумав Монте Кук.

Що з цього вийде, поки не зрозуміло абсолютно. Є кілька ігрових трейлерів, але з них відомо лише те, що нас і справді чекає класична RPG. Дату виходу вже кілька разів переносили, тепер вона призначена на перший квартал цього року. Інтригує.

Mass Effect: Andromeda

Дата виходу: весна 2017 року
Платформи: PC, Xbox One, PlayStation 4

 

Mass Effect - це гра, яку люблять і ненавидять. Комусь дуже не сподобалися кінцівки оригінальної трилогії, хтось вимагає від розробників посилити елемент RPG, нарікаючи на те, що гра перетворилась на звичайний action. І, тим не менш, грати в наступну частину Mass Effect будуть усі.

Історія капітана Шепарда закінчена, на арену виходять нові герої з новим сюжетом. Нововведень геймплея розробники поки не розкривають, але, судячи з усього, нас чекає класична космічна пригода з погонями, перестрілками і обов'язковим порятунком Галактики.

Red Dead Redemption 2

Дата виходу: осінь 2017 року
Платформи: Xbox One, PlayStation 4

 

Довгоочікувана третя частина серії Red Dead і продовження культового для всіх любителів Playstation вестерну Red Dead Redemption. Автор цих рядків особисто спостерігав хвилю тріумфу серед геймерів різних країн і народів, коли в жовтні минулого року гру анонсували. PC-геймери вже запустили в інтернет петицію з вимогою випустити Red Dead Redemption 2 для Windows.

Подробиці сюжету поки невідомі, а нам обіцяний величезний ігровий світ та міцно збита історія про важке життя простих ковбоїв Дикого Заходу в кінці XIX століття. Чекаємо і навіть дуже, хоча нічого конкретного про гру поки сказати не можна.

Warhammer 40.000: Dawn of War III

Дата виходу до: 2017 рік
Платформи: PC

 

Чергова подорож у світ вічної війни обіцяє бути захоплюючою. Якщо перша частина Dawn of War була класичною стратегією в реальному часі, а друга - швидше командною тактикою з елементами RPG, то тепер розробники з Relic Entertainment обіцяють об'єднати все найкраще з обох частин.

Нам повернуть можливість будувати і розвивати базу, наймати юнітів. Але ключову роль в битві все одно буде грати група героїв зі своїми унікальними характеристиками. Поки представлено тільки три раси: космодесант, ельдари та орки. Але, з огляду на, що Relic завжди славилися вдалими доповненнями до своїх ігор, турбуватися з цього приводу не варто. Поки пройдемо одиночну кампанію (де дадуть пограти за все три раси по черзі), приспіють і моторошні хаосіти, і ненажерливі тіраніди, і всі інші.

GTA VI

Дата виходу до: 2017 рік
Платформи: PC, Xbox One, PlayStation 4

 

Якщо, наприклад, Torment: Tides of Numenera - темна конячка року, то GTA VI - це просто непроглядна темрява. Про гру поки невідомо нічого, крім того, що вона стане продовженням GTA V і вийде в цьому році. Розробники тримають інтригу, але, з огляду на успіх попередньої частини, хвилююче очікування гарантовано. Ми будемо стежити за ситуацією навколо розробки GTA VI і знайомити вас із найсвіжішими подробицями, як тільки вони з'являться.

Vampyr: Darkness Within

Дата виходу до: 2017 рік
Платформи: PC, Xbox One, PlayStation 4

 

Про перший трейлер цієї гри ми вже недавно писали. Судячи з усього, нас чекає дуже стильна, атмосферна і по-хорошому похмура гра про лондонського доктора, який волею долі стає вампіром. 1918 рік, Лондон, темні провулки, тіні, кладовища, складні моральні дилеми, кров і містичні таємниці - ось чого варто очікувати від Vampyr: Darkness Within.

Якщо очікування себе виправдають, то ми, можливо, отримаємо найбільший шедевр на вампірську тематику з часів Vampire: The Masquerade - Bloodlines.

S.T.A.L.K.E.R. 2

Дата виходу: 31 грудень 2017 рік
Платформи: PC, Xbox One, PlayStation 4 (?)

 

Болюча тема для будь-якого українського геймера. Розробка продовження легендарного "Сталкера" почалася ще в 2010 році, але вже в 2011 була припинена. Вважалося, що проект закритий назавжди.

І, тим не менш, на даним момент абсолютно точно відомо, що розробка ведеться. Над S.T.A.L.K.E.R. 2 працює інтернаціональна група програмістів і дизайнерів, які обіцяють, що все буде готове до кінця року. Подивимося. І будемо сподіватися, що проект не закриється знову. Вже дуже хочеться подивитися на продовження S.T.A.L.K.E.R.

Half-Life 3 і чому її не варто чекати в 2017 році

 

Розробка Half-Life 3 давно вже стала чимось міфічним, чого ніхто ніколи не бачив, але у що дуже хотілося б вірити. На жаль, порадувати геймерів нічим. Незважаючи на те, що на 2017 рік була намічена чергова дата виходу або просто хоч якихось звісток про гру, віз і нині там.

Причин тому може бути багато. Цілком можливо, що розробники з Valve і Гейб Ньюелл просто лінуються. Доходи від Steam стабільні і високі, працювати над новими великими проектами немає сенсу. Та й розчарувати гравців ризик надто великий.

 

"Знай.ua", Автор матеріалу: Олексій Киштимський


05.01.2017 2052 0
Коментарі (0)

22.04.2024
Вікторія Матіїв

Про значення Великодніх свят журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.

642
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

2244
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

1993
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

2017
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

6031 53
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

2296 2

Нижня палата Конгресу США затвердила допомогу Україні в  сумі 61 мільярдів доларів. Всього «за» допомогу Україні проголосували 311, «проти» — 112, «утримались» — 8.

173

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

987

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

988

Благодатний Вогонь (грец. Άγιο Φως, дослівно — Святе Світло, англ. Holy fire) — поширена у православ'ї назва вогню у Великодній церемонії виносу запалених свічок із Гробу Господнього (кувуклії) в Єрусалимському Храмі Воскресіння. 

1236
19.04.2024

Цього року комунальне підприємство «Франківськ Агро» запланувало засіяти на майже 200 гектарах соняшник, гречку та сою.  

469
16.04.2024

В Івано-Франківську традиційно у передвеликодній час проведуть ярмарок «Великодній кошик». Працюватиме він з першого по третє травня на площі Ринок.  

1923
11.04.2024

Цієї неділі, 14 квітня, в Івано-Франківській громаді розпочне роботу новий комунальний ринок сільськогосподарської продукції.  

3825
22.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26339
18.04.2024

Під час моління студенти зачитували розважання, які перепліталися зі стражданнями нашого Спасителя – Ісуса Христа під час Хресної дороги та терпіннями, які проходить український народ у часі жорстокої війни.  

420
14.04.2024

Нагадаємо, цьогоріч в Івано-Франківську запланували початок зведення богослужбової каплиці блаженного священномученика Симеона Лукача.  

10333 1
08.04.2024

Є перша заповідь Божа: «Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене».  

7874
19.04.2024

Це — історія про дорослішання хлопця Тимофія у 1990-х роках. У центрі сюжету — його стосунки із сім’єю, друзями, коханою та колишнім контррозвідником Феліксом, який служив в Афганістані.  

425
23.04.2024

Рівень довіри до інформації про події війни, яка надходить від владних органів, є невисоким.  

261
19.04.2024

Обороноздатність, безпека, підтримка воїнів, розвиток економіки та євроінтеграційні процеси – ключові питання, які обговорили під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, що відбувся під головуванням Президента України Володимира Зеленського.  

425
16.04.2024

Так, серед тих, хто довіряє Президенту України, лише 15% підтримали б такі вибори, тоді як серед тих, хто не довіряє — 37%.

508
11.04.2024

Парламент остаточно ухвалив у другому читанні законопроєкт №10449 про мобілізацію і проходження військової служби.  

1437