На Прикарпатті опрацьовано понад 70% бюлетенів. В окрузі №87 Дерев'янко догнав Піцуряка

 

ЦВК станом на 20.30 опрацьовала 71.45 % протоколів на мажоритарці в Івано-Франківській області.

 

Пропонуємо вашій увазі попередню інформацію щодо лідерів парламентських перегонів на всіх семи округах Прикарпаття.

 

Відрив між Піцуряком і Дерев'янком практично знівелювався.

 

87 округ й надалі відстає із підрахунком голосів. Поки що там опрацьовано тільки 28.81% протоколів


ОВО №83

Сич Олександр Максимович, політична партія Всеукраїнське об’єднання "Свобода" -   54.40%;

Шевченко Олександр Леонідович, самовисування  - 25.60%

Чорноус Володимир Ярославович, Політична партія "УДАР" - 9,37%

 

ОВО №84

Купчак Володимир Романович, політична партія Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина" - 47.36%;

Круць Микола Федорович, самовисування - 19.56%

Гергелюк Володимир Іванович, Політична партія "УДАР" - 8.81%

 

ОВО №85

Сікора Ольга Мирославівна, політична партія Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина" - 53.60%;

Келестин Валерій Васильович, Партія регіонів - 16.26%

Нижник Олег Богданович, Політична партія "УДАР" - 16.21%

 

ОВО №86

Дирів Анатолій Борисович, політична партія Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина" - 29.52%;

Парфан Тарас Дмитрович, Політична партія "УДАР" - 15.16%

Грабовецький Володимир Миколайович, самовисування - 13.89%

 

ОВО №87

 Піцуряк Манолій Васильович, політична партія Всеукраїнське об’єднання "Свобода" - 42.68%;

Дерев’янко Юрій Богданович, самовисування 42.48%

Онутчак Василь Васильович, Політична партія "УДАР" - 6.03%

 

ОВО №88

Доній Олександр Сергійович, самовисування - 43.66%;

Левицький Олександр Михайлович, політична партія Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина" - 27.73%

Гдичинський Богдан Петрович, самовисування - 23.37%

 

ОВО №89

Гладій Василь Іванович, політична партія Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина" - 46.48%.

Палійчук Микола Васильович, Політична партія "УДАР" - 24.72%

Чуднов Василь Михайлович, самовисування - 17.05%

 

ВИБОРИ НА ПРИКАРПАТТІ ОНЛАЙН


29.10.2012 2207 18
Коментарі (18)

так 2012.10.29, 21:14
так, брєвно не попустить...скільки баблосиків певно і єлка не витратив як деревянний.
То є прада 2012.10.29, 21:26
На жаль бабло вирішує все. А тупість виборців знову говорить, що наше місце - там де є нині!
Демон 2012.10.29, 21:54
А світло не дарма вночі пару раз в Надвірній відлючали...
Мдааа 2012.10.29, 22:08
Бабло тут ні до чого. деревянко переміг, і це правильно. кандидат манолій - це хохма в погонах Свободи. без цих реквізитів Манолій просто ніхто.
vit 2012.10.29, 22:28
В мене таке враження що тут самі слабак и потрібно вийти і показати що гроші не головне!
зиновій 2012.10.29, 22:28
Я голосував за Дерев'янка і за "Свободу". Піцуряк - який з нього депутат? Він бере такі відсотки лише за рахунок бренду "Свободи".
СС 2012.10.29, 22:31
Піцуряк - це лікар який не бере хабарів. Він другий такий кого я знаю. Два цих кандидата - це дві протилежні моральні установки і мотивації. Якщо Піцуряк кажете ніхто без Свободи, то хто такий Дерев'янко без грошей?
за Дерев'янка 2012.10.29, 23:01
До надвірнянець. Ага, давайте й далі жити з совковою ментальністю: якщо у людини є гроші - то вона злодій.
vit 2012.10.29, 23:06
У Верховній Раді потрібні люди, які вміють системно мислити, а не сидіти в кабінеті райцентру вирішуючи адміністративні питання. Ну шо він буде робити у Раді. Що він розуміє на геополітиці, в державному устрої, як він знає як сформувати бюджет країни. Який толк від нього кожному прикарпатцю? І я не беру хабарі давайте і мене в депутати - якшо ви підтримуєте його виключно через це
за Дерев'янка 2012.10.29, 23:36
Ви чули дзвін, та не знаєте де він. Насправді я не за Деревянка. Якщо ви стверджуєте, що володієте інформацією, давайте просто говорити мовою фактів. 1. Дерев'янко вийшов з "Фронту змін". його заява була раніше, ніж повідомлення прес-служби. Пояснив 2. Арт-майстер і ЄДАПС справді ним були засновані, але до початку їхньої нечесної діяльності давно звідти виййшов, переуступивши частку. 3. Чим на вашу думку визначається і міряється опозиційність? - тим, шо належите до якоїсь партії? - це псевдоопозиційність і демагогія. Це раніше потрібно було бути членом партії, аби просуватися по кар'єрі. Вважаєте правильним, що опозиціонера мають призначати партійні боси??? І буде правильні і неправильна опозиція (згадайте часи, коли Юля і Яценюк боролися за право називатися головним опозиціонером країни).
проти Дерев’янка 2012.10.29, 23:59
Не потрібно виправдовувати Дерев’янка. Не вдасться. Мовою фактів говорити люблю і якщо ви хочете підтвердження всього у вигляді посилань, то так і зроблю. 1. Його саме викинули з ОО. Можливо він формально і перший це зробив, але значить знав що так буде. Його добре там критикували. Є інтерв’ю Зварича наприклад: styknews.info/novyny/polityka/2012/07/31/roman-zvarych-rozpoviv-pro- firmy-poviazani-z-iuriiem-dereviankom 2. Це навіть смішно звучить. То виявляється він заснував фірму, а вона така погана почала займатись "нечесною діяльністю" і він вийшов? Ха- ха. Ось інтерв’ю журналіста написане у вільній формі і досить правдиво: vlasti.net/news/64802 3. Формально-то все тут правильно, інакше б ці реклами зразу б прибрали. А неформально - це маніпуляція свідомістю громадян. Тому що він не "єдиний оппозиційний кандидат". І не потрібно говорити що там ще дописано "якого обрав народ", суті це не міняє. P.S. А як по-вашому він заробив свої гроші? Вважаєте що чесними методами? P.P.S. З радістю продовжу цю розмову. Шкода що раніше не почав розповсюджувати правду про нього.
за Дерев'янка 2012.10.30, 01:10
http://www.gk-press.if.ua/node/7203 - читайте
Діма про Надвірну і Магнолі 2012.10.30, 07:45
Цей західний Бляцький люд.Йому давай хоч що, а він політики хоче. Хлопець перекрив немало шкіл, дитячих садків. Не одну систему опалення відремонтував чи поміняв вікна і двері в тих закладах в яких ще ніхто не робив би з 15 років. Хлопець в ВР допомагав би. А цей сучий нарід хоче голодного націоналіста який на нього ... положить як тільки зайде у ВР. Ми бачимо як ці любителі українського народу деруть у Франківську. Можливо цим гоцулам треба всратися і нічого не робити, навпаки запрягти і на них їхати. СЛАВА ІДІОТАМ УКРАЇНИ !!!
Василь 2012.10.30, 08:15
Як би там не було, але Удар по мажоритарці багато перес...в опозиції. Самі не пройшли, а голоси відтянули і у результаті пройшли кандидати від влади. (див. округи №211,215, 216 та 223 в Києві, №155 у Рівному і т.д.) От і на цьому окрузі якби не Онутчак, то пройшов би Піцуряк
Василю 2012.10.30, 08:48
Така ситуація не тільки по Києву, а й у Київській, Кіровоградській, Полтавській, Черкаській областях. Загалом завдяки Удару опозиція по-мажоритарці втратила як мінімум 30 депутатів
проти Дерев’янка 2012.10.30, 09:44
До "за Дерев’янка": "Насправді я не за Деревянка." - Щось не схоже. Статтю прочитав. Я повторю запитання: "Ви справді вважаєте що Дерев’янко чесно заробив задекларовані гроші?" Про незадекларовані я мовчу, а вони є в кожного. Журналіст Павло СЛЮЗАР явно заангажовано написав статтю. Він написав, що "підтримку Юрію Дерев’янку власними підписами засвідчили майже 40 тисяч виборців округу №86", а не написав як це робилося. Так вже вийшло що підписи збирав мій знайомий. За один підпис йому давали 1.50грн. 100 підписів - 150грн. Так і я можу стати "кандидатом народної довіри". В статті не пояснено звідки у Дерев’янка такі багатомільйонні надходження. Та й безпричинно Об’єднана Оппозиція не відмовилася б від такого рейтингового кандидата. А чотири авто класу люкс це по-вашому нормально? Я не буду наводити в приклад європейських депутатів. Такої тяги до розкоші не завжди знайдеш і серед депутатів нашої ВР. А його внески в школи та дитячі садки не варті виїденого яйця. В чоловіка в декларації записано 47 359 493 грн. Купив він наприклад до садка пральну машинку, холодильник, швейну машинку які коштують ~10 тис. грн. і зразу трубити про це на телеканалах (Надвірна) та своєму сайті (правда.іф.уа). Давати інтерв’ю і т.д. Хтось думає що це меценатство? Це явне спонсорство своєї передвиборчої кампанії. Та й на благодійність він не виділив й 1% з вкрадених ним грошей. А його рекламна кампанія - це взагалі окрема тема для розмови. Я взагалі негативно ставлюсь до реклам, особливо до політичних. Читаємо у вікіпедії що "реклама - це інформація, що розповсюджується з метою одержання прибутку". Так от, в Дерев’янка реклами було напевно більше чим у інших кандидатів разом взятих. До Діми: хто хоче "голодного націоналіста"? Я вже писав що не знаю нічого про Піцуряка. Можливо також злодій (хоча якщо і так, то точно не в таких масштабах як Дерев’янко). Я за нього не агітую. Та і сенсу в агітації вже немає.
проти Дерев’янка 2012.10.30, 16:06
В моїх коментарях немає жодної нецензурщини (на відміну від деяких коментів які ви не видаляєте). Також я не відкриваю Америки, а обговорюю доступну інформацію, посилання на яку додаю. Мені що, робити статтю на основі інших статтей? Це просто обговорення, коментарі для цього й створені. Та й як ви можете відповідати за чужі коментарі? Ви почитайте які коментарі залишають на сайті Корреспондент, його б вже давно закрити і засудити мали по вашій теорії (_________ ФІРТКА. Це не теорія, нажаль, приклади є, тобто вже - "практика" _______________). Та й закон про "клевету" не прийняли, хоча ніякої клевети тут не було. А свою особистість розкривати мені немає абсолютно ніякого бажання, навіщо мені проблеми. Цікавий сайт новин, де видаляють коментарі і банять за обговорення інформації. P.S. За яке саме речення ви видаляєте коментар та баните мене? (Змісту банити немає. IP у мене динамічний, куки видаляти вмію. Простіше відключити коментування взагалі) P.P.S. Як буде наснага, то обговорю ситуацію з коментуванням в блозі з доказами видалення коментарів. Заодно тІЦ та PR вам трохи підніму... ну PR навряд =) А зараз ще раз додам видалені коментарі. Як видалите знов, то напишіть (на email або тут) за яке саме речення його видалено і навіть забанено IP. ----- Коментар 1: Не знаю нічого про Піцуряка, але Дерев’янко ще той ///////. /////////////////////////// Та що там. Подивіться його декларацію за 2011 рік: www.cvk.gov.ua/vnd2012/files/showdocpf7201=809pd410f01=7 Сума доходів за дивіденди/проценти - 16 млн. грн. Це які вкладення треба мати щоб були такі відсотки. Нерухоме майно приписав своїй сім’ї ~35 тис. кв.м, а собі скромно записав чуть більше 2 тис. кв.м. Сума коштів на рахунках у банках майже 50 млн. грн. Цінних паперів - 15+ млн. грн. Особисті машини: Lexus RX300, Mersedes Benz S500, Land Cruiser 200, Range Rover (більше вже полів легкові авто нема, можливо б і ше дописав =) ) Подібні авто записав на сім’ю. А скільки ж ще не задекларовано... Хтось справді думає що він ці гроші заробив чесним шляхом? Коментар 2: Так від Дерев’янка навіть ОО відмовилась через його /////////, хоча він вважався найперспективнішим кандидатом. Не кожен хто //////////////////////. Хто знає про його фірму Арт-мастер, заперечувати не буде. Шкода, що більшість людей не володіє інформацією. А які в нього білборди висіли в кінці виборчої кампанії... "Єдиний оппозиційний кандидат якого обрав народ". Хоча він самовисуванець і аж ніяк не "єдиний оппозиційний кандидат".
проти Дерев’янка 2012.10.30, 15:18
ФІРТКА. Друже, оскільки ми несемо відповідальність за наявну інформацію на сайті, тому якщо ви хочете надавати фактичну інформацію для сайту, прохання - зробіть це не анонімно, а у вигляді статті для сайту за своїм авторством. ОК?
22.04.2024
Вікторія Матіїв

Про значення Великодніх свят журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.

1254
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

2549
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

2125
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

2180
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

6576 57
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

2467 2

Нижня палата Конгресу США затвердила допомогу Україні в  сумі 61 мільярдів доларів. Всього «за» допомогу Україні проголосували 311, «проти» — 112, «утримались» — 8.

357

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

1166

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

1297

Благодатний Вогонь (грец. Άγιο Φως, дослівно — Святе Світло, англ. Holy fire) — поширена у православ'ї назва вогню у Великодній церемонії виносу запалених свічок із Гробу Господнього (кувуклії) в Єрусалимському Храмі Воскресіння. 

1424
26.04.2024

Розповідаємо про корисні для серця та задоволення способи включити домашній сир у свій раціон.  

293
23.04.2024

У 2024 році Великий піст почався 18 березня та закінчиться 4 травня. Святкування Великодня у християн припадає на 5 травня.  

124
19.04.2024

Цього року комунальне підприємство «Франківськ Агро» запланувало засіяти на майже 200 гектарах соняшник, гречку та сою.  

596
26.04.2024

Чому Великдень є одним з найважливіших християнських свят та що він означає для сьогодення, зокрема для українців, які третій рік поспіль відзначатимуть цей день під час повномасштабної війни?  

32
22.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26526
18.04.2024

Під час моління студенти зачитували розважання, які перепліталися зі стражданнями нашого Спасителя – Ісуса Христа під час Хресної дороги та терпіннями, які проходить український народ у часі жорстокої війни.  

563
14.04.2024

Нагадаємо, цьогоріч в Івано-Франківську запланували початок зведення богослужбової каплиці блаженного священномученика Симеона Лукача.  

10476 1
26.04.2024

Культура визначає все. Освіти може і не бути. Школи російської не було ніде. Втім, ми підспівували російські пісні, дивилися російські серіали й тому подібне, пояснює директорка.

18
23.04.2024

Рівень довіри до інформації про події війни, яка надходить від владних органів, є невисоким.  

417
19.04.2024

Обороноздатність, безпека, підтримка воїнів, розвиток економіки та євроінтеграційні процеси – ключові питання, які обговорили під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, що відбувся під головуванням Президента України Володимира Зеленського.  

557
16.04.2024

Так, серед тих, хто довіряє Президенту України, лише 15% підтримали б такі вибори, тоді як серед тих, хто не довіряє — 37%.

633
11.04.2024

Парламент остаточно ухвалив у другому читанні законопроєкт №10449 про мобілізацію і проходження військової служби.  

1601