На Івано-Франківщині проти ВО "Свобода" ведеться інформаційна війна?

 

Коментуючи кореспонденту "Фіртки" інцидент, який мав місце на сесії Коломийської районної ради, коли жоден «свободівець» не проголосував за заяву про відставку Януковича, голова Івано-Франківської обласної організації ВО «Свобода» та голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич закликав політичні партії не провокувати протистояння і не допускати колізій в партнерських взаємовідносинах.

 

Водночас Сич вбачає тенденційність у висвітленні роботи ВО «Свобода» та говорить про інформаційну війну.

 

«Що стосується ЗМІ, виникає занепокоєння та тенденційність, яка останні часом все більше проявляється у висвітленні подібних фактів які стосуються всеукраїнського об’єднання «Свобода». І не тільки політичних фактів, а й життєвих ситуацій в якій потрапляють або члени, або прихильники Всеукраїнського об’єднання «Свобода», і які роздуваються до рівня політичних сенсацій. Особливо це стосується інтернет-простору, - мовить Олександр Сич. -  Чому ідентичні колізії під час голосування в районних і міських радах з боку інших політичних фракцій, а їх є більш ніж достатньо, не викликають такої прискіпливої уваги засобів масової інформації? Так само як і такої уваги не викликають й аналогічні життєві ситуації із членами інших партій? А вони існують. Мені, як голові обласної ради, який дбає про добру ефективну роботу обласної ради, а вона залежить від доброї ефективної роботи політичної коаліції, і як лідеру політичної організації на Прикарпатті, яка зацікавлена в максимальній консолідації здорових українських політичних сил, не випадає називати такі факти. Але їх є більш ніж достатньо».

 

«Повторюю ще раз: і під час голосувань у районних і міських радах, і сьогодні можна назвати дуже довжелезний перелік як ті чи інші фракції не адекватно голосують, в тому числі Партія регіонів та їхні союзники. Але чомусь вони не знаходять відгуки. Те саме стосується і життєвих ситуацій. Знову ж таки, мені не випадає можливості, в тому числі, і називати, скажемо, посадових осіб, на рівні районів, які представляють інші політичні партії, які мають складні життєві ситуації, але чомусь ці ситуації не викликають такої прискіпливої уваги» - говорить Сич.

 

«Тому це дозволяє мені зробити висновок, що є великою мірою тенденційність у відображенні Всеукраїнського об’єднання «Свобода», - продовжує Олександр Максимович. -  Це своєрідна інформаційна війна. Не так вже й важко проаналізувати в яких засобах масової інформації педалюється негативна інформація про «Свободу» і її членів, хто є їхніми власниками, або хто, скажемо, впливає на їхню діяльність, і дуже легко можна зробити висновок кому це вигідно.

Я неодноразово говорив, що я максимально зацікавлений у збереженні порозуміння, консолідації і закликаю наших партнерів не допускати от такого протистояння».


12.01.2012 2239 25
Коментарі (25)

Валентина 2012.01.12, 12:40
"Ви хоч повистрілюйтеся за впливи і гроші, а людей не чіпайте", погоджуюсь на 200%. Тільки ж вони (і ті і інші) хочуть , щоб ми стріляли разом з ними, ось у чому біда. А нам треба, щоб не вони багатіли , а Україна, а отже і ми з вами.На війнах же заробляють одиниці.
Менше 2012.01.12, 09:26
Менше треба про націоналізм триндіти,але зрештою, а що пан Сич хотів? коли на рівному місці навіть у Франківську вибили з депутатських крісел грошових мішків які роками ніжєра не робили, от і маєте війну, до цього треба було бути готовим. Нічого страшного, місцеві писаки це не так страшно, хто їх читає???
я 2012.01.12, 09:46
ви що -свобода -біла і пухнаста,всі гандони а вони мушкітьори
до я 2012.01.12, 09:58
не біла і не пухнаста, але всяке буває, ти знаєш білих і пухнастих? то напиши ХТО???
я до я 2012.01.12, 10:11
тут йдеться не ще про когось ,,ХТО,, а конкретно про СВОБОДУ хай відповідають за себе, -кожен баран носить свої яйця
до я 2012.01.12, 10:19
Завжди тішили ті хто завжди знає хто перед ким має відповідати, особливо в коментах :))))))))))))))))))))))))))))))))))
жителька міста 2012.01.12, 11:07
Пане Сич Подивіться як Ваші колеги поводяться на сесіях За що голосують, а за що ні. Ми купили квартиру на вул. Стуса 28 1-к , а документів не можем отримати вже рік. Хоча будинок зданий ще в грудні минулого року. Так, що відносини з фірмою вже позаду, а це все стосується простого люду і в багатьох є проблеми (наприклад, кредит чи інші стосунки в сімї) які не можна рішити без свідоцтва. А Ви хоч повистрілюйтеся між собою за впливи та гроші, а люд не чіпайте. І ваша робота маленький доказ і не кажіть, що просто так ведеться війна проти Вас
жительці міста 2012.01.12, 11:41
Невігластво мешканців зашкалює, а при чім тут ваші приватні стосунки з забудівельником??????????? Може треба щоб депутати вам в хаті поприбирали і білизну випрали. Ваші документи це ваша приватна справа і ваша приватна проблема.
до жительці міста 2012.01.12, 11:52
ти взагалі нічо не шариш то й не коментуй, забудівник виробляє документи на будинок і даї їх людині -інвестору а потім той іде до дипутатів (виконком) і вони йому виписують свідоцтво - критин свободний
до дібіла 2012.01.12, 11:59
Так до депутатів чи до виконкому??? Мало того, а хто сказав, що по тій адресі забудівельник все виконав і все подав як належить??? Вчися сопля, може не залишшся дурнем.
Кук 2012.01.12, 12:48
Ну от, і чого в цих размишлізмах Сича більше - параної чи манії величі? Саш, тримайтеся здорового глузду, виховуйте в собі почуття гумору, дихайте животом :) Прості речі рятують життя і нерви
Андрій 2012.01.12, 14:15
Я - учасник інформаційної війни проти "Свободи" - як житель міста. Не є членом жодної партії. Чому я пишу коменти про "Свободи": 1. тому що за рік вони взагалі в місті нічого не зробили; 2. рік їх діяльності дає змогу говорити, що вони потроху обростають інтересами; 3. в особистісному плані серед них є купа рідкісних мудаків - це без образ, бо знаю цих хлопаків кого 10, а кого 15 років. "Свобода" нетерпимыстю до критики цілком уподібнюється до "Регіонів".
Остап Іванович 2012.01.12, 14:22
сич давно вже продався регіонам, ще тоді, як вони дали йому можливість керувати пліч-о-пліч з вишиванюком областю, а це вже дало йому можливість створити паразитуючі комунальні структури на зразок єдиного розрахункового центру, мета якого одна - викачати кошти з франківців для подальшого фінансування передвиборчої кампанії кандидати псевдонаціоналіста олександра сильного-сича! і всетаки він сильний!!!!!))))
найціоналіст 2012.01.12, 14:29
А дійсно, для чого це єрц, шо якість послуг покращилась, хіба гірше стали сміття вивозити, повлатовували своїх на роботу і з тисячними зарплатами і крадуть в кишеню сичу
Андрієві 2012.01.12, 14:30
Так тебе усі знають, живеш на гроші тестя та власних батьків, ніхєра не робиш, просиджуючи штани у одній з фінустанов міста, вічно всім не довольний і по життю бездара. І думаєш, що твоя думка когось цікавить, напиши, що ти зробив у своєму житті бездаро.
націоналіст 2012.01.12, 14:35
Створили єрц і гребуть у кишеню сичу на передвиборчу кампанію, банкіри кажуть шо є навіть рахунок окремий за корддоном!!!
до кажуть 2012.01.12, 14:46
Да, да банкіри кажуть, молодець, продовжуй у тому ж дусі, походи ще по генделиках там так само кажуть. Брєд сивої кобили.
12 2012.01.12, 15:08
Люди просто так не говорять, диму без вогню не буває!!!
Вухо 2012.01.12, 15:49
Пропоную пану Сичу написати за прикладом інших поважних посадовців, очільників фракцій чи партій відомі Вам листи щастя. Адресу знаєте. Результат не заставить себе чекати.
Цюняк В.В. 2012.01.12, 20:04
Пане Сич приїдьте в славне місто енергетиків Бурштин(40км від Вашого кабінету),де Вашій партії належить влада і подивіться,що витворяє міський голова Курляк П.І. та голова земельної комісії Волочій М.Д.Ви не націоналісти,а корупціонери та хабарники.Вашу партію в місті жителі після виборів почали називати бандитьська шпана.
зеник 2012.01.12, 22:37
в Свободі дуже хороша ідея і вони дуже вдало маніпулюють свідомістю населення.А на самому ділі повністю зрослися з владою .Не тільки в Коломиі а і Богородчанській райраді вони одноголосно голосують з владою а головою фракціі Свободи в райраді є колишній рекитир який ціле минуле літо просидів в центрі Богородчан під пивною будкою граючи в карти.Невжеш такі люди є моральним авторитетом націоналіста.Пане Сич не паплюжте ідею збувайтеся з партіі таких пройдисвітів .
жителька міста 2012.01.12, 23:04
Вже блокують
жителька міста 2012.01.12, 23:22
"Може треба щоб депутати вам в хаті поприбирали і білизну випрали. Ваші документи це ваша приватна справа і ваша приватна проблема".Так це моя справа, але чомусь мою справу рішають депутати. А будинок зданий і прийнятий, в тому числі містом, ще у грудні 2010 року. А уже 2012.А прати я дякувати Богу можу і сама. А от "тобі" може Бог за таке невіgtгластво і зробить, щоб Тобі прали.Бог дає драбинку догори, але падати гірше....На прийом до Сича не попадеш по такому питанню так просто і тому і шукала в інтернеті , щоб написати. Бо якщо веде п. Сич прийом то до нього йдуть по блату. Люди стоять в черзі, а по блату ідуть ті кого хочуть прийняти. Я була 10, а попала десь 30.(Ішла по поводу здачі будинку. А плюс треба мати вільний час там стояти. Де немає навіть де і сісти. Стояли інваліди і старі немочні люди. І навіть нікого не цікавило, як їм вистояти в черзі. То хіба це ....) А тепер здали, а документів зась.... То чим Вони кращі .....
Цюняк В.В. 2012.01.13, 00:20
Свободівська шпана в м.Бурштин- це виключно родичі мера та підприємці,які розкрадають екологічні кошти.Пане Сич невже в місті 15 тисяч населення не знайшлось жодної людини з вищою освітою,то у Вас партія повинна називатись "свобода від розому".А де в місті лікарі,вчителі,інженери.....
О.Сичу 2012.01.13, 13:56
Пане Сич! Ваші партійці від ВО "Свобода" займаються в Галицькому районі рейдерством.Ними захоплено завод ПАТ"Домобудівник." http://oko.if.ua/2011/12/26/43986/ http://oko.if.ua/2011/12/26/43986/
22.04.2024
Вікторія Матіїв

Про значення Великодніх свят журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.

1057
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

2442
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

2068
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

2108
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

6409 57
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

2404 2

Нижня палата Конгресу США затвердила допомогу Україні в  сумі 61 мільярдів доларів. Всього «за» допомогу Україні проголосували 311, «проти» — 112, «утримались» — 8.

271

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

1091

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

1131

Благодатний Вогонь (грец. Άγιο Φως, дослівно — Святе Світло, англ. Holy fire) — поширена у православ'ї назва вогню у Великодній церемонії виносу запалених свічок із Гробу Господнього (кувуклії) в Єрусалимському Храмі Воскресіння. 

1336
23.04.2024

Розповідаємо про корисні для серця та задоволення способи включити домашній сир у свій раціон.  

214
19.04.2024

Цього року комунальне підприємство «Франківськ Агро» запланувало засіяти на майже 200 гектарах соняшник, гречку та сою.  

549
16.04.2024

В Івано-Франківську традиційно у передвеликодній час проведуть ярмарок «Великодній кошик». Працюватиме він з першого по третє травня на площі Ринок.  

2007
22.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26451
18.04.2024

Під час моління студенти зачитували розважання, які перепліталися зі стражданнями нашого Спасителя – Ісуса Христа під час Хресної дороги та терпіннями, які проходить український народ у часі жорстокої війни.  

510
14.04.2024

Нагадаємо, цьогоріч в Івано-Франківську запланували початок зведення богослужбової каплиці блаженного священномученика Симеона Лукача.  

10413 1
08.04.2024

Є перша заповідь Божа: «Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене».  

7951
19.04.2024

Це — історія про дорослішання хлопця Тимофія у 1990-х роках. У центрі сюжету — його стосунки із сім’єю, друзями, коханою та колишнім контррозвідником Феліксом, який служив в Афганістані.  

493
23.04.2024

Рівень довіри до інформації про події війни, яка надходить від владних органів, є невисоким.  

354
19.04.2024

Обороноздатність, безпека, підтримка воїнів, розвиток економіки та євроінтеграційні процеси – ключові питання, які обговорили під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, що відбувся під головуванням Президента України Володимира Зеленського.  

508
16.04.2024

Так, серед тих, хто довіряє Президенту України, лише 15% підтримали б такі вибори, тоді як серед тих, хто не довіряє — 37%.

580
11.04.2024

Парламент остаточно ухвалив у другому читанні законопроєкт №10449 про мобілізацію і проходження військової служби.  

1526