Коломийське ВО "Свобода" буде покаране

 

Вчора на сесії Коломийської районної ради жоден "свободівець" не проголосував за заяву про відставку Януковича. Сьогодні цей факт прокоментував кореспонденту "Фіртки" керівник Івано-Франківської обласної організації ВО "Свобода" та голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич. За його словами, вчорашній інцидент, це прояв складних взаємовідносин між фракціями в райраді.

 

"Питання було внесено, на президії воно не розглядалося, а на сесії було внесено без попереднього погодження з фракцією ВО «Свобода». Відповідно фракція зробила демарш в знак протесту проти того, що її ігнорують, - пояснює Олександр Сич. - Якщо судити із юридичної точки зору, є такий термін: міра захисту була не адекватною щодо міри нападу. Власне та шкода, яка була завдана партії в результаті помилкових дій фракції, вона тепер заставляє нас дальше проаналізувати цю ситуацію, а винуваті в допущені такої помилки будуть покарані. Міра покарання буде доведена до громадськості".

 

"До слова кажучи, хочу звернути увагу, що ідентична заява недавно була проголосована в Коломийські міській раді і там не було жодних проблем щодо голосування фракції ВО «Свобода» за цю заяву. Правда, попередньо це було погоджено. Тому я ще раз наголошую, що такий факт, який стався в Коломийській районній раді, це факт складних дотеперішніх взаємовідносин і теперішніх взаємовідносин. Також і факт непогодженості" - говорить Сич.


11.01.2012 2486 10
Коментарі (10)

Не важливо!!! 2012.01.11, 12:33
Слова виправдання ні про що. Потихенько стає видно справжнє обличчя Свободи.
Польовий 2012.01.11, 12:58
Не підтримали кажете...і уже крику скільки...Ви псевдо патріоти..так звані демократи..ви на свої кроки подивіться.....адже тільки через Вас, така ситуація слалася в Україні..це Ваші люди зараз у партії регіонів...у верховній раді...та скрізь по місцевих радах щодня продають свій народ..а не свободівці...мовчали б Ви...забули вже !!!
я 2012.01.11, 13:03
покарають-дадуть премію!!!!!!!!!!!!ось правжнє обличчя СВОБОДІВЦІВ і тягнисрака
Цюняк В.В. 2012.01.11, 13:42
брехня повна,ніхто не буде покараний.У м.Бурштин уся влада місцева належить ВО "Свобода".Мер Курляк П.І. і його свободівська "шайка", крім розкрадання бюджету та "дерибану" землі ,нічим не займається.Пане Сич ,де Ви і остальне керівництво Свободи,чому не покараєте злочинців від Свободи в м.Бурштин. Пане Сич особисто для Вас про подвиги Свободи в м.Бурштин http://galslovo.if.ua/index_old.php?st=1993
мде 2012.01.11, 13:51
Бачу тут такі боті налетіли... "Слова виправдання ні про що. Потихенько стає видно справжнє обличчя Свободи." А якщо взагалі би не отреагували? Було би краще? Як раз Свобода відсіює негативні єлементи з партії навідміну від інших... "крім розкрадання бюджету та "дерибану" землі" Це такі слова, які дуже легко приписати абсолютно кому завгодно. Одже менше лайна, більше фактів. Наводите конкретні приклади, звертаетесь до депутатів а не відсижуетесь вдома. Ви повинні доносити це до депутатів.
Цюняк В.В. 2012.01.11, 14:00
наведений конкретний факт кримінальних корупційних дій ВО "Свобода" в м.Бурштин у статті в газеті "Галицьке слово".Що може іще замість прокуратури провести розслідування.
ВАЛ 2012.01.11, 23:36
Для Автора - Наталя | 11.01.2012 17:32 А що хтось з нас вірить, що якби Свободі розказали про ТАКУ заяву раніше, то Височанський не злив би Негричу таку тему, а той у свою чергу повиламував би руки депутатам від ФЗ, Батьківщини, ЗУ, а Свобода б "випадково" без попередження (про яке відмазується Сич) ТУПО не прийшла б на сесію. Саме так СВОБОДА прокинула ФЗ і Батьківщину на літній сесії щодо засудження політичних репресій!!! СИЧ - ГНИЛОЮ відмазкою не відмажешся! Див. Рогатин, Снятин, Богородчани, Калуш (М і Р), ... Тому й не казали ВАМ, бо Ваші зливають ВСЕ прямо НЕГРИЧУ!!! СИЧ ЦЕ ЗНАВ ДАВНО!!! МАБУТЬ ПРОДАЄ ВИШИВАНЮКУ КРІСЛО ГОЛОВИ ОБЛРАДИ ЗА МАНДАТ МАЖОРИТАРНИКА?!. ВІН ВИШИВАНЮКУ КРІСЛО ГОЛОВИ, ЯКЕ ТОЙ ПРОФУКАВ, АЛЕ ВДРУГЕ НЕ УПУСТИТЬ, А СИЧ БЕЗ ПЕРЕШКОД З БОКУ ПР ЙДЕ ПО МІСТУ ДО ВРУ??? ПРАВДА ПАЦИКИ З МІСТА ПО ЦІЙ ЖЕ СХЕМІ ПРОВЕРТАТИМУТЬ З АНУСОМ?!! РЕБУС!?. ФАКТ!!! ПАТРІЙОТИ!!!
sonce 2012.01.12, 16:58
"За помилки, допущені керівництвом Коломийської районної організації ВО "Свобода" при реалізації міжпартійних відносин та в діяльності партійної фракції у районній раді, що завдало суттєвої шкоди авторитетові партії, рішенням Івано-Франківського обласного комітету ВО "Свобода", засідання якого відбулося 11 січня 2012 року, та наказом голови обласної організації Олександра Сича голову Коломийської районної організації ВО "Свобода" Романа Височанського знято з посади, а голову фракції ВО "Свобода" в Коломийській районній раді Михайла Кирилюка усунуто від керівництва фракцією. Окрім того, Івано-Франківський обласний комітет виніс догану Михайлові Кирилюку і направив клопотання політвиконкому ВО "Свобода" про виключення Романа Височанського з партії. (http://www.ivano-frankivsk.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/027011/)"
патріот 2012.01.14, 15:02
Шановний Олександре Максимовичу , ваші зауваження дуже доречні, були б, якби Ви особисто, та Ваш «смотрящий» по Коломийському кущі, полковник СБУ, обласний депутат Зелик Руслан, прислухалися до своїх соратників, а не до ненажерливих Бютівців, які своїми палкими зверненнями на папері,( на добрячій відстані) , струшують повітря, аби прозвітуватися перед владною МАМОЮ про свою щиру любов до неї. На останній сесії Районної Ради Коломийського району фракція від В.О. Свобода, дійсно виявила любов та принциповість що до своїх поглядів, а не як ви сміли зауважити до Президента. По при надані Вами Зелику Р. права, він ігнорує сесії Коломийської районної Ради(хіба що навідається у Вашу присутність), інакше побачив би радикальні погляди фракції, а також те, що голосувати за документ який не було подано до розгляду – повний абсурд. Так поясніть шановний Олександре – не дати Голові Рай. Ради (Бютівцю) прибутку за рахунок бюджету в розмірі 60 000 грн., це любов до президента фракції, чи можливо ці гроші мали надійти на Ваш виборчий рахунок??? Чи пряме протистояння до Бютівських зажерливих намірів – це зрада поглядів В.О. Свобода??? Тоді Ви не читаєте нашої СВОБОДІВСЬКОЇ преси, ба більше того Ви не чуєте нашого лідера Олега Тягнибока, що до наших «найліпших» у стосунках та в грі поза спиною соратників, найголовніших та «найчесніших» конкурентів в минулих та майбутніх виборах . Але коли все той же Зелик Руслан на сесії Обласної Ради посмів без Вашого відома висловити принизливу критику в сторону Голови Обласної державної Адміністрації, то він не відчув братню підтримку з Вашої сторони, а почув грізне шипіння погроз, і якби невтручання побратимів, то напевно Зелика Р. чекала доля Коломийських лідерів В.О. Свобода.. ТО В КОГО ПАЛКА ЛЮБОВ ДО ВЛАДИ??? Народна мудрість наголошує – Шила у мішку не сховаєш -, так що шановні наші керівники будьте чесні перед собою, перед Богом, перед виборцями, а свої амбітні та грошовиті плани викиньте з голови.
Жителька міста Івано-Франк 2012.01.19, 18:56
Подивіться , що почалося творити із здачею будинків. Від коли при владі свободівці. Будинки вже давно здані, а свідоцтва не видають. Бо свободівці на сесії не голосують , щоб людям видали свідоцтво. Зокрема Стуса 28. Будинок зданий ще в грудні 2010, а люди до цих пір не отримали свідоцтв на право власності. Так це теж полытика ъхня Видно так готуються до виборыв. Люди змушені оплачувати білше за комунальні послуги
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

566
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

1753 6
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

1089 2
19.03.2024

Сьогодні й роботодавці, й експерти звертаються до абітурієнтів: зважайте на ті спеціальності, які будуть потрібні Україні під час відбудови, адже велике відновлення почнеться одразу після Перемоги.

524
24.02.2024
Вікторія Матіїв

Спроби створити музей у Долині виникали ще у 60-х роках. Проте тільки 23 грудня 1997 року Долинська районна рада прийняла остаточне рішення щодо нього. Журналістка Фіртки поспілкувалася з директоркою закладу Ксенею Циганюк. 

6871 61
01.02.2024
Вікторія Косович

Івано-Франківськ є градом безлічі упереджень і масок: для перших — фортеця, заснована поляками, для других — відголос австрійського «золотого віку» з його залізницями, для третіх — серце гуцульської культури, плач трембіт.  

11326 6

Піст – невід’ємна частина християнського  життя, встановлена Богом.

301

Друзі путіна зустрілись у резиденції рудого Донні у Флориді, де обговорили план путіна по капітуляції України, і після цієї поїздки Орбан розкрив – як за 24 год Трамп планує припинити війну.

1032

Чим ближче до виборів в США, тим більше трампісти вдаються до маніпуляцій у своїй пропаганді. У контексті України вони, переставивши все з ніг на голову, намагаються переконувати, ніби це демократи, а не республіканці, заблокували допомогу Україні.

1086

Кожен із нас не раз потрапляв у ситуацію, коли ми замислювались давати, чи ні милостиню людині, яка звертається про допомогу біля церкви, на вулиці чи в інших громадських місцях.  

1077
24.03.2024

Нутриціологиня пояснила, чому не можна забороняти собі фастфуд та солодощі. А також порадила, як їх вписати у свій раціон.

240
18.03.2024

Сьогодні, 18 березня 2024 року, в УГКЦ в Україні розпочинається період Великого посту. Пригадуємо канони партикулярного права УГКЦ, в яких ідеться про те, коли і як треба постити.  

1047
12.03.2024

Популярний дієтолог Майкл Мослі назвав п'ять груп продуктів, які варто включити до свого раціону для схуднення.

812
26.03.2024

Йдеться про зміни в молитвах «Вірую» («Символ віри»), «Царю Небесний» та митаревій молитві.

681
25.03.2024

Старий сидів біля оазису, біля входу в одне близькосхідне місто. До нього підійшов юнак і запитав...

645
21.03.2024

Релігійна громада отримала всі дозвільні документи та незабаром розпочне будівництво поруч з Садовим товариством та міським озером.

2911
15.03.2024

Отець каже: виконайте заповідь Божу – вшануйте свято Боже молитвою у храмі, а житейське на цей день відкладіть.

4410
25.03.2024

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

18404
26.03.2024

У Верховній Раді зареєстрували проєкт закону про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо встановлення відповідальності за привласнення державних функцій.   

260
22.03.2024

На початку лютого 2024 року замість Валерія Залужного Збройні сили України очолив Олександр Сирський, який до цього командував Сухопутними військами.  

325
17.03.2024

Продовжує зменшуватися кількість тих, хто вважає, що держава виконує свої зобов'язання перед ветеранами російсько-української війни.  

634
12.03.2024

Президент Володимир Зеленський 7 березня погодив кандидатуру ексголовнокомандувача Збройних Сил Валерія Залужного на посаду посла України у Великій Британії.   

736