Інопланетні цивілізації загрожують Землі

 

/data/blog/53034/3ce6bd3448bce21fc7dc5836ec28e778.jpg

 

Чи так це? Чи має право на існування така точка зору? Безумовно. Нічого не можна стверджувати напевно, якщо мова йде про такі складні питання, як зв'язок з іншими цивілізаціями. Всім хочеться вірити, що перший контакт пройде успішно, але ніхто не виключає і можливої ​​агресії з боку незрозумілих істот з іншої планети.

Останнім часом на Землю обрушуються все нові і нові катаклізми. Сонце, яке деякий час перебувало в мовчанні, несподівано дає про себе знати найпотужнішими спалахами. Земля стала стривоженою і розбалансованою структурою. Аномальні процеси, що відбуваються в космосі, роблять свій вплив (частіше - негативний), на всіх земних мешканців. Обстановка стає все більш напруженою, а знайти причини цього ніяк не вдається. На думку деяких дослідників, цим явищам може бути тільки одне пояснення: інопланетні цивілізації ставлять експерименти над людьми і готуються до нападу. Що буде, якщо люди виявляться зовсім не готові до такої атаки?

Все більше міцніє упевненість, що на урядовому рівні вже давно ведуться секретні переговори з інопланетянами і незабаром навіть з'явиться документальне свідчення цього факту. Зіставивши катаклізми, що почастішали останнім часом, з цими контактами, можна припустити, що інопланетяни налаштовані по відношенню до людей вельми вороже.

Стратегічна оборона Землі і зброю проти інопланетян

Вже ні для кого не секрет, що зброя для боротьби з прибульцями розроблялася ще за часів СРСР. Це було таємницею державного масштабу і донині інформації з даного питання зовсім небагато. Проте очевидці тих давніх подій є і, вже переставши боятися, починають розповідати абсолютно неймовірні історії.

Так, С.П. Корольов розповідав про події, що відбулися ще в 1948 році. Тоді він був запрошений в Кремль і побачив, що на столі лежить безліч різноманітної документації: шифровок, газетних вирізок, друкованих документів. У всіх цих документах було щось спільне, а саме: вони висвітлювали проблему непізнаних літаючих об'єктів. Як відомо, під час Другої світової було відмічено безліч НЛО і це питання стояло досить гостро. Корольова залишили на кілька днів у кімнаті для вивчення даної документації. Виносити папери за межі кімнати було категорично заборонено. Після деякого часу до нього навідався Сталін і поцікавився його думкою щодо цього питання. Ключовим моментом була зацікавленість Сталіна: чи може НЛО становити загрозу землянам і бути зброєю супротивника. Вважається, що Сталін ні про що не питав просто так. І тому саме в цей час було прийнято рішення про створення спецзброї, здатної протидіяти цій можливій ​​невидимій загрозі. Звичайно ж, все це було вкрите печаткою таємничості. Але що відомо про цю зброю? Раніше все трималося в таємниці. Тільки через багато років, інші очевидці тих давніх подій теж почали розповідати про те, чому стали свідками, що пам'ятали і знали. Хоча знали вони небагато - за грифами «цілком таємно» ховалася кожна найменша деталь цього дійства. Секретна документація безжально знищувалася.

Тим не менше, одного разу молодим службовцям на очі попався незвичайний предмет: його розмір не перевищував розмірів сірникової коробки, але документація, що супроводжувала «коробок», свідчила, що він настільки секретний, наскільки це тільки було максимально можливо. Молодь почала дивуватися і посміюватися про те, що така крихітна штучка захищена грифом найвищої секретності, але найстарший і навчений досвідом офіцер несподівано заявив, що сміються вони даремно, і розповів історію, що сталася з ним багато років тому. Тоді він був виконавцем у знищенні секретної документації. Разом з напарником в підвальному приміщенні вони спалювали в печі перев'язані мотузкою документи, і його товариш порадив, щоб краще горіло, розгортати папір. Так він і зробив. Під час того як вони розгортали документи можна було їх розглянути. Виявилося, що знищували папери, в яких описувалось зброя, призначена для боротьби з інопланетянами. Крім того, знищували ці папери в терміновому порядку з невідомих причин.

Трохи пізніше розробка зброї, спрямованої на боротьбу з агресивними прибульцями, продовжувалася під керівництвом Берії. Кажуть, що процес проходив досить повільно і невпевнено. Нічого дивного, адже про противника практично нічого не було відомо. Як виглядають інопланетяни, які їхні наміри і якою зброєю з ними можна боротися, достовірно ніхто не міг знати. Проект розвивався в різних напрямках. Одним з варіантів зброї проти інопланетян розглядалася найпотужніша атомна бомба. На думку уряду, проти її сили ніхто не міг би встояти. Але пізніше, з якихось своїх міркувань, від створення атомної бомби відмовилися і зайнялися розробками в інших напрямках, про які й донині нічого достеменно не відомо.

Унікальний проект сучасності

Імовірність зв'язку з інопланетними цивілізаціями ніхто не може заперечувати. Саме тому, незважаючи на чималу кількість скептиків, не менше число і вчених, які прагнуть максимально вивчити всі можливі деталі і підготуватися до «зустрічі».

Наприклад, в США в інституті Сетте спільно з ученими Каліфорнійського національного університету, йде робота над колосальним за своїми масштабами проектом. Мета проекту досить проста - пізнання інопланетних цивілізацій. Дослідники безперервно спостерігають за космосом за допомогою новітніх технологічних пристосувань і намагаються отримати сигнали від інопланетян. Крім того, обстежуються зірки і зоряні скупчення. На даний момент вже отримано інформацію про сімнадцять тисяч таких об'єктів. Новітнім відкриттям стала зірка, дуже схожа на наше рідне Сонце, але набагато старше за віком.

Вчені нарікають на те, що навіть тридцяти мільйонів доларів, вкладених у проект, недостатньо для продовження досліджень. Потрібно бути готовими до того, що проект зажадає дуже багато часу, адже розраховувати на швидкий зв'язок з інопланетянами не доводиться. Безумовно, дослідники мріють про те, що одного разу відбудеться зустріч землян з інопланетною цивілізацією або навіть декількома, яка буде мати справді історичне значення. Однак, ймовірно, що ця зустріч відбудеться ще не скоро. Тому на перших етапах вчені будуть задоволені, якщо вдасться зв'язатися з космосом за допомогою радіозв'язку. Таке спілкування стане грандіозним досягненням всього людства.

Зараз вже є певні досягнення в цій галузі. Наприклад, групою астрофізиків створений унікальний протокол, який сприяє створенню особливої ​​мови для зв'язку і цивілізованого спілкування з інопланетними жителями. Так як мова уніфікована, то її зможуть зрозуміти будь-які інопланетні раси.

Вчені плекають надію на те, що якщо десь у Всесвіті є розумні істоти - представники інших цивілізацій, схожі на людей, то є шанс, що битви цивілізацій не буде. Можливо, наші космічні сусіди дотримуються принципів творіння, а не руйнування, і ніщо людське їм не чуже.

 

ТАЙНИ


29.05.2014 3009 1
Коментарі (1)

Угу 2014.06.04, 13:18
В такому разі Путін то точно інопланетянин.
22.04.2024
Вікторія Матіїв

Про значення Великодніх свят журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.

1205
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

2521
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

2110
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

2165
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

6541 57
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

2451 2

Нижня палата Конгресу США затвердила допомогу Україні в  сумі 61 мільярдів доларів. Всього «за» допомогу Україні проголосували 311, «проти» — 112, «утримались» — 8.

335

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

1146

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

1280

Благодатний Вогонь (грец. Άγιο Φως, дослівно — Святе Світло, англ. Holy fire) — поширена у православ'ї назва вогню у Великодній церемонії виносу запалених свічок із Гробу Господнього (кувуклії) в Єрусалимському Храмі Воскресіння. 

1398
23.04.2024

Розповідаємо про корисні для серця та задоволення способи включити домашній сир у свій раціон.  

277
19.04.2024

Цього року комунальне підприємство «Франківськ Агро» запланувало засіяти на майже 200 гектарах соняшник, гречку та сою.  

584
16.04.2024

В Івано-Франківську традиційно у передвеликодній час проведуть ярмарок «Великодній кошик». Працюватиме він з першого по третє травня на площі Ринок.  

2059
22.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26511
18.04.2024

Під час моління студенти зачитували розважання, які перепліталися зі стражданнями нашого Спасителя – Ісуса Христа під час Хресної дороги та терпіннями, які проходить український народ у часі жорстокої війни.  

553
14.04.2024

Нагадаємо, цьогоріч в Івано-Франківську запланували початок зведення богослужбової каплиці блаженного священномученика Симеона Лукача.  

10463 1
08.04.2024

Є перша заповідь Божа: «Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене».  

8010
19.04.2024

Це — історія про дорослішання хлопця Тимофія у 1990-х роках. У центрі сюжету — його стосунки із сім’єю, друзями, коханою та колишнім контррозвідником Феліксом, який служив в Афганістані.  

533
23.04.2024

Рівень довіри до інформації про події війни, яка надходить від владних органів, є невисоким.  

402
19.04.2024

Обороноздатність, безпека, підтримка воїнів, розвиток економіки та євроінтеграційні процеси – ключові питання, які обговорили під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, що відбувся під головуванням Президента України Володимира Зеленського.  

544
16.04.2024

Так, серед тих, хто довіряє Президенту України, лише 15% підтримали б такі вибори, тоді як серед тих, хто не довіряє — 37%.

622
11.04.2024

Парламент остаточно ухвалив у другому читанні законопроєкт №10449 про мобілізацію і проходження військової служби.  

1583