Ідеальна картинка на телеекрані від "Internet Protocol Television"

Реклама

 

 

 

Ви постійно стежите за розвитком сучасних цифрових технологій і хочете жити в ногу з часом? А це, повірте, на тільки значні кроки вперед з точки зору розвитку технологічних можливостей, а й вагомий засіб економії власного бюджету. Особливо, це стає актуальним із постійним ростом цін на товари та послуги. Іноді можна почути думку: “краще раз купити дорожче, аніж кілька разів здешевити”. А якщо, разом із найвищою якістю, ви купуєте і найвищі технічні характеристики та ще й  за помірну ціну – це – «влучити у двох зайців одним пострілом».

 

Отож, такий вид телекомунаікації як телебачення є одним із тих, що розвивається найдинамічніше. Ще якихось два десятки років тому ми дивилися здебільшого чорно-білу картинку на великих лампових телевізорах, а засобом приймання сигналу служила велика антена, яку подекуди крутили, «як вертолітний пропелер», щоб вловити потрібний сигнал і налаштувати улюблений канал.

 

Тепер – все інакше. Надтонкі плазмові телевізори приймають сигнал і наше око милує чудова картинка найвищої якості. І тут саме передача даних має дуже важливе значення – який спосіб її передачі – така й картинка, яку ми бачимо. А якість картинки – це приємний перегляд улюбленої телепередачі, серіалу чи футбольного матчу.

 

На ряді із різноманітними кабельними мережами та інтернет-телебаченям за щораз більшу аудиторію глядачів не тільки у світі, але й Україні, завойовує IPTV. 

 

IP-телебачення (англ. Internet Protocol Television) — цифрове інтерактивне телебачення в мережах передачі даних за протоколом IP.

 

В Івано-Франківську єдиним провайдером, який надає послуги для трансляції телеканалів у даному форматі є компанія «UTeam».

Здавалось би не складна арифметика – спеціальна STB-приставка MAG-250 Micro, яка перетворює  цифровий сигнал у відеозображення та телевізор, - і у підсумку – ідеальна картинка зображення, безліч каналів у цифровій якості і хороший настрій під час перегляду.

 

За відносно короткий термін існування телебачення такого зразка мешканці обласного центру Прикарпаття вже переконалися у його ефективності і зручності.

 

Іванофранківець Ярослав одним із перших вирішив підключити собі  IPТV. Запевняє, що таке рішення прийшло випадково – вирішив зекономити. В орендованій квартирі Ярослава можна було безкоштовно підключити Інтернет від компанії «UTeam», а тому вирішив не шукати іншого провайдера і для телебачення.

 

«Так вийшло, що я винайняв квартиру і у тому будинку «UTeam» безкоштовно підключав Інтернет і телебачення. Мені запропонували приставку – або купляти її, або взяти в оренду. Погодився орендувати і відразу ж зміг відчути різницю. Це телебачення можна порівняти із СМАРТ-ТВ, яке є в дорогих плазмових телевізорах, але при цьому не потрібно купляти дорогий сучасний телевізор», - розповідає хлопець.

 

За півроку користування він «підсадив» на нього вже усіх своїх друзів. Каже, що кращого і зручнішого – на даний час бути не може.

 

«Я це порекомендував своїм друзям. Вони усі відмовилися від попередніх провайдерів і перейшли на цю приставку. Тепер тільки вдячні мені за це. Дуже зручно», - говорить користувач.

 

Як розповідають у компанії, нову технологію було запроваджено в 2013 році і з того часу число її користувачів з кожним днем зростає.

 

Головними перевагами IP-телебачення є трансляція безлічі телеканалів в цифровій якості, в тому числі в форматі HD.

 

«Пристрій підтримує відео високої роздільної здатності (Full HD 1080р) і всі сучасні кодеки. В приставку MAG-250 Micro вмонтовано два роз'єми USB, що дозволяє отримати додаткові сервіси. А ще можна говорити про різноманітні додаткові можливості – не тільки понад сотня ТБ каналів, але й відеотека, караоке, різноманітні ігрові портали, гороскопи, гумор, курси валют і так далі», - запевняють ютімівці.

 

Користуватися прискавкою доволі зручно. Вона автоматично «підтягує» усі канали, а тому не потрібно в ручному режимі налаштовувати. А ще – форматує зображення відповідно до розмірів телеекрану.

 

«Цю приставку можна підключити до будь-якого телевізора і за її допомогою можна переходити в Інтернет на різні ресурси. Всі фільми серіали, телебачення, музику і радіо можна слухати з Інтернету», - розповідає Ярослав.

 

Із IPТV звичайний телевізор отримує нове життя, дивуючи своїх власників максимально чітким та контрастним зображенням на екрані навіть з діагоналлю 65 дюймів.

 

«Якість зображення дуже хороша. Тут приставка сама коригує формат зображення під ваш телевізор. Тобто вона адаптує будь-який телевізор до цифрового зображення». – розповідають у компанії.

 

А ще деякі канали можна переглядати на обраній мові (українській, англійській, російській, німецькій і інших), а також користуватися електронною програмою телепередач.

 

Користувачі відзначають і безперебійність сигналу, який надходить до приставки паралельно із сигналом Інтернету, а отже використовується ввід в помешкання одного оптоволокна.

 

Ще однією перевагою системи є те, можна записувати потокове аудіо/відео на носій інформації. STB-приставка автоматично записує бажану вами телепрограму чи фільм на USB-носій. Головне – налаштувати таймер. При цьому телевізор може бути вимкненим, що дозволяє ще й економити електроенергію.

 

Постійно компанія працює і над оновленням. Нині вже 75 каналів можна переглядати у відмінній якості.

 

Ну і про ціни. Вони, до речі, приємно здивують користувачів. Всього-на-всього за 35 гривень в місяць можна отримати розширений пакет телеканалів.

 

Обладнання ж можна придбати чи, за бажанням користувача, орендувати.  Вартість обладнання становить 750 гривень. Встановлення, підключення та налаштування обладнання здійснюється безкоштовно. Додатково оплачуються витратні матеріали.

 

Як розповідають працівники Інтернет-провайдера, нині для франківців діє цікава пропозиція.

 

Зокрема, компанія “UTeam” пропонує Абонентам скористатись перевагами акції «купуй приставку – отримай телебачення», а саме можливістю перегляду цифрового телебачення упродовж 12 місяців за акційною ціною.

 

Для того, щоб стати учасником акції, Абонент повинен придбати приставку та ТВ-пакет для перегляду цифрового телебачення – «Розширений». При цьому плата за користування IPTV впродовж року становитиме усього одну гривню.

 

Ось тому компанія «UTeam» завжди пропонує якісні новинки і запрошує франківців по-сучасному подивитися на інтерактивний цифровий світ телебачення. Пропонує сповна насолоджуватися якісною картинкою і сигналом, при цьому значно заощаджувати сімейний бюджет і кошти, зекономлені на новій послузі IP-телебачення витратити на власне дозвілля, захоплюючі подорожі та пригоди.

 


17.05.2014 2157 0
Коментарі (0)

26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

682
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

1960 7
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

1139 2
19.03.2024

Сьогодні й роботодавці, й експерти звертаються до абітурієнтів: зважайте на ті спеціальності, які будуть потрібні Україні під час відбудови, адже велике відновлення почнеться одразу після Перемоги.

561
24.02.2024
Вікторія Матіїв

Спроби створити музей у Долині виникали ще у 60-х роках. Проте тільки 23 грудня 1997 року Долинська районна рада прийняла остаточне рішення щодо нього. Журналістка Фіртки поспілкувалася з директоркою закладу Ксенею Циганюк. 

6908 61
01.02.2024
Вікторія Косович

Івано-Франківськ є градом безлічі упереджень і масок: для перших — фортеця, заснована поляками, для других — відголос австрійського «золотого віку» з його залізницями, для третіх — серце гуцульської культури, плач трембіт.  

11405 6

Піст – невід’ємна частина християнського  життя, встановлена Богом.

343

Друзі путіна зустрілись у резиденції рудого Донні у Флориді, де обговорили план путіна по капітуляції України, і після цієї поїздки Орбан розкрив – як за 24 год Трамп планує припинити війну.

1092

Чим ближче до виборів в США, тим більше трампісти вдаються до маніпуляцій у своїй пропаганді. У контексті України вони, переставивши все з ніг на голову, намагаються переконувати, ніби це демократи, а не республіканці, заблокували допомогу Україні.

1119

Кожен із нас не раз потрапляв у ситуацію, коли ми замислювались давати, чи ні милостиню людині, яка звертається про допомогу біля церкви, на вулиці чи в інших громадських місцях.  

1114
29.03.2024

З кожним днем війни стає дедалі важливіше зберігати емоційну стабільність і свідомо дбати про своє психічне здоров’я.   

80
24.03.2024

Нутриціологиня пояснила, чому не можна забороняти собі фастфуд та солодощі. А також порадила, як їх вписати у свій раціон.

291
18.03.2024

Сьогодні, 18 березня 2024 року, в УГКЦ в Україні розпочинається період Великого посту. Пригадуємо канони партикулярного права УГКЦ, в яких ідеться про те, коли і як треба постити.  

1091
29.03.2024

Старий сидів біля оазису, біля входу в одне близькосхідне місто. До нього підійшов юнак і запитав...

658
25.03.2024

Йдеться про зміни в молитвах «Вірую» («Символ віри»), «Царю Небесний» та митаревій молитві.

762
21.03.2024

Релігійна громада отримала всі дозвільні документи та незабаром розпочне будівництво поруч з Садовим товариством та міським озером.

2957
15.03.2024

Отець каже: виконайте заповідь Божу – вшануйте свято Боже молитвою у храмі, а житейське на цей день відкладіть.

4453
29.03.2024

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

18446
29.03.2024

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки розглянув майже 90% законопроєкту про мобілізацію.  

84
26.03.2024

У Верховній Раді зареєстрували проєкт закону про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо встановлення відповідальності за привласнення державних функцій.   

328
22.03.2024

На початку лютого 2024 року замість Валерія Залужного Збройні сили України очолив Олександр Сирський, який до цього командував Сухопутними військами.  

359
17.03.2024

Продовжує зменшуватися кількість тих, хто вважає, що держава виконує свої зобов'язання перед ветеранами російсько-української війни.  

669