Гороскоп на 2012 рік для всіх знаків зодіаку від ФІРТКИ

 

Настає рік чорного водяного Дракона. Дракон - символ активності і впевненості в собі, безстрашного погляду в майбутнє і підприємливості. У китайській астрології дракон є символом щастя і благополуччя, саме тому на святах і карнавалах це найпоширеніший костюм. Зустрічати цей рік найкраще у колі веселих і оптимістичних людей. Чим більше гостей прийде на ваше свято - тим краще.


У новому році в коханні пощастить тим, хто хоче легких відносин, побудованих на дружбі і взаємних інтересах. Якщо ви шукаєте розумного, освіченого і інтелектуального партнера, то для вас в любові наступає сприятливий час. Ви цінуєте в обранцеві красу і практичний склад розуму? Тоді знайомтеся і закохуйтеся до червня, шанс влаштувати особисте життя буде не один. А якщо ви хочете бачити поряд з собою привабливу і виховану людину, то чекайте осені. Головне, будьте пильні і прагніть глибше пізнати і зрозуміти людину, перш ніж відкинути.

Тим, хто збирається в 2012 зіграти весілля, слід врахувати, що найбажаніший місяць для весіль - червень - цього року буде несприятливий для подібних урочистостей. Також не слід укладати шлюб з 16 по 31 травня - в цей час Венера рухатиметься ретроградно, що може ускладнити подальший розвиток почуттів у шлюбі.

Якщо в новому році ви поставили собі за мету знайти кращу роботу, ніж маєте зараз, то викресліть наступні дати зі свого ділового календаря: періоди з 13 березня по 4 квітня, з 15 липня по 8 серпня, з 6 листопада по 26 листопада. Цей час ретроградного Меркурія, протягом якого не рекомендується шукати роботу, підписувати будь-які документи - є ризик, що домовленості, укладені в цей час, довго не протримаються.

Дуже важливими в астрології є затемнення і дні, на які вони припадають. У 2012 році їх буде чотири - 21 травня, 4 червня, 14 листопада і 28 листопада. Традиційно вважається, що не можна приймати ніяких життєво важливих рішень за два тижні до і після затемнень, тому що ці рішення в корені змінять ваше життя (і не завжди на краще).

 

Овен

Гороскоп на 2012 рік для овнаНайважливіша сфера для вас у першій половині року - це гроші. Зараз вони приходять до вас практично без зусиль. У гаманці завжди є готівка, і в дорогих покупках ви собі не відмовляєте. Насолоджуйтеся цим часом до літа, а потім намагайтеся ставитися до фінансів серйозніше.

Весна - це гарний час для спілкування з рідними, хоча деякі жінки з числа родичів можуть доставити вам неприємності. Ставтеся до всього легше в наступаючому році, не намагайтеся задавити оточуючих своїм авторитетом і знаннями, як краще жити. Народжені 26-29 березня зрозуміють, що деякі сфери в своєму житті потрібно міняти. Новій оцінці піддасться як професійне покликання, так і власні риси характеру. Друга половина року ідеально підходить для продовження освіти, або недалеких подорожей.

 

Тілець

Гороскоп на 2012 рік для тільцяЯкщо у вас є справи, в яких ви хотіли б досягти успіху в новому році, починайте реалізацію свого плану з січня. Удача в даний момент на вашому боці, і у вас вийде швидко і без особливих проблем досягти поставлених цілей.

Дійте продумано й обачно, не нехтуйте допомогою досвідчених і мудрих людей.Намагайтеся менше сердитися на дітей цього року, навіть якщо буде за що. На роботі справи йтимуть стабільно, іноді доведеться докладати більше зусиль і виправляти чужі помилки. В кінці року можуть ускладнитися любовні відносини - потрібно пред'являти менше претензій до близьких людей, допомагати і підтримувати в складній ситуації. В кінці року очікується поліпшення фінансових можливостей, особливо якщо ви проявите ініціативу і запитайте у свого начальника, чи готовий він підняти вашу зарплату.

 

Близнюки

Гороскоп на 2012 рік для близнюківВи цього року везунчик - для вас рік стане надзвичайно насиченим. Протягом найближчих дванадцяти місяців з'явиться не один привід відчувати себе щасливою людиною.

Будьте відкриті до нових перспектив і обов'язково використовуйте ті шанси і можливості, які будуть вам даватися - вони здатні відкрити двері в світле майбутнє. Пам'ятайте про те, що все, що потрібно для успіху, у вас вже є, і залишилося тільки докласти зовсім невеликих зусиль. Влітку ви задумаєтеся про любов і стосунки - можливо, деякі з них виявляться вже не такими важливими і наповненими почуттями, як були раніше. Наприкінці року слід приділяти багато уваги своєму здоров'ю - можливе загострення хронічних захворювань, тому не відкладайте візит до лікаря. На роботі будьте готові до більш складних завдань і підвищеної відповідальності.

 

Рак

Гороскоп на 2012 рік для раківВи вже не перший рік переживаєте складний період свого життя, а в наступному році потрібно бути особливо уважними людям, що народилися з 28 червня по 1 липня.

Основні зміни відбуваються в сфері відносин і любові, тому намагайтеся бути більш гнучкими і відпускати те, що вже не так важливо у вашому житті. Найромантичнішим місяцем для вас буде серпень - використовуйте цей час не тільки для побачень, а й для того, щоб зайнятися оновленням гардероба. У сфері роботи вас можуть чекати нові події - зараз ви максимально налаштовані на те, щоб змінити сферу діяльності. Не бійтеся зробити крок в поки ще нову і незнайому область, адже в липні обов'язково прийде допомога з несподіваного джерела. На початок весни ви можете запланувати подорож. Протягом року з'явиться бажання зробити щось важливе для цього світу, з розряду допомоги дитячим будинкам або притулкам для тварин.

 

Лев

Гороскоп на 2012 рік для левівУ наступаючому році приділяйте час не тільки робочим питанням - на роботі зараз все буде складатися практично саме собою і без зусиль, - а проводити більше часу з друзями та родичами, які вже встигли скучити.

Перша половина року буде присвячена заробіткам - ви будете буквально одержимі фінансовим питанням. Завдяки творчим захопленням можуть з'явитися нові друзі та знайомі. У вересні вас чекає цілий місяць любові і романтичних відносин, призначайте більше побачень і проявляйте дружелюбність по відношенню до людей. В кінці року можуть виникнути складнощі з нерухомістю, тому якщо у вас є незавершені справи в цій галузі, краще займіться ними на початку року.

 

Діва

Гороскоп на 2012 рік для дівХороша новина: ваш особиста фінансова криза закінчується, і тепер ви готові заробляти і витрачати більше. У цьому році настане хороший час для тих, хто хоче підвищити рівень своєї освіти - можна поступати в інститут, вчитися на курсах підвищення кваліфікації і цікавитися знаннями у галузі.

Нова інформація обов'язково стане в нагоді і на роботі - всю другу половину року у вас буде можливість виділитися з колективу і запропонувати свої ідеї, багато з яких начальство оцінить. Не бійтеся проявляти більше ініціативи, особливо, якщо хочете підвищення по службі. Так само рік сприятливий для подорожей - навесні ви зможете не тільки добре провести час за кордоном, а й знайти нову любов. Не захоплюйтеся екстремальним спортом, є ризик травм. Для тренувань краще вибирати нескладні заняття - наприклад, біг, йогу або плавання.

 

Ваги

Гороскоп на 2012 рік для вагівУ наступаючому році ви будете дуже зайняті: у першій третині року на першому плані будуть справи і проблеми сім'ї, у другій - особисті стосунки, а в третій - грошове питання.

Ви будете готові надати допомогу і підтримку родичам, навіть тим, з якими відносини останнім часом не складаються. У любові все не так складно - дотримуйтесь дистанції трохи в парі, тоді всі проблеми обійдуть стороною. Влітку можна думати про продовження освіти і обирати кращі для себе навчальний заклад. Також ви можете з великим ентузіазмом вивчати іноземні мови, тому що інтерес до закордонних поїздок зростає. Подорожуйте і заводьте нових друзів, враження обіцяють бути незабутніми. Але ближче до осені будьте акуратніше - доходи в цей час можуть скоротитися, тому уважніше поставтеся до витрат.

 

Скорпіон

Гороскоп на 2012 рік для скорпіонівПродовжуйте насолоджуватися яскравим періодом в любові - такий триватиме до початку літа. Якщо ви ще не встигли познайомитися з людиною, яка б викликала у вас особливі почуття, то зараз саме час зробити будь-які дії для цього.

На роботі не найвдаліший період - якщо вас не звільнять, то ви самі можете захотіти залишити поточну посаду. Можливо, вам слід подумати про новий напрямок у роботі, який краще б відповідав вашим потребам. Кінець року принесе більше нових зобов'язань, тому доведеться подорослішати і навчитися нести відповідальність не тільки за себе. Спробуйте вивчити мистецтво тайм-менеджменту: тоді ви зможете правильно розподіляти свій час, а в підсумку будете більше встигати і досягати задуманого.

 

Стрілець

Гороскоп на 2012 рік для стрільцівУ новому році представників цього знаку Зодіаку можна назвати щасливими - вам буде везти і в коханні, і на роботі. До травня ви можете активно шукати нову роботу і обговорювати з начальством питання підвищення заробітної плати.

Якщо цього року перед вами закриються одні двері, не варто витрачати час і всіма способами намагатися їх знову відкрити. У вас буде багато можливостей для росту та професійного розвитку, і напевно ви зумієте правильно ними скористатися. Також з'явиться шанс завести корисні знайомства на роботі - не нехтуйте ним. Починаючи з червня варто приділяти увагу пошуку другої половини. А ті, хто вже перебувають у шлюбі або відносинах, зможуть у цей період насолодитися особливо близьким і довірчим спілкуванням з коханою людиною. Можливо, вам захочеться проводити якийсь час на самоті, тому наприкінці року дозвольте собі розслабитися і відпочити на курорті.

 

Козеріг

Гороскоп на 2012 рік для козерогівБагато з Козерогів вже давно готові змінити спосіб життя, а в наступному році буде багато можливостей втілити задумане в життя. Перш за все, вирішите питання з майном і місцем проживання - можливо, ви вже дозріли для переїзду.

Сімейні відносини будуть напруженими, постарайтеся зводити конфлікти до мінімуму. У другій половині року ви будете повністю поглинені робочими проблемами - справ буде багато, для відпочинку часу практично не знайдеться. Тому щодо відпустки слід подумати заздалегідь, і спланувати її на квітень або травень. Важкий період у роботі, який протягом декількох років мучив вас, закінчується, і перед вами відкриються нові перспективи. У любовних відносинах все стабільно, а от у дружніх - не дуже. З кількома важливими людьми до кінця року відносини або охолонуть, або закінчаться зовсім.

 

Водолій

Гороскоп на 2012 рік для водоліївПерша половина року пройде під девізом «все для родини» - в цей час ви будете проводити багато часу зі своїми родичами і, можливо, вирішувати їхні проблеми. Багатьох водоліїв чекає поліпшення житлових умов, тому якщо ви давно збираєтеся переїжджати - зараз для цього найкращий час.

Приготуйтеся до творчого року - проявляйте більше фантазії в повсякденних справах. Саме час записатися в студію малювання, якщо давно цього хотіли. Актуальним стане дитяче питання - ті, хто ще не відчув радість від виконання батьківських обов'язків, обов'язково піднімуть це питання на сімейній раді. Ті, у кого вже є дитина, можуть задуматися про поповнення сімейства. На роботі справи можуть йти важко в останні місяці року - доведеться докладати більше зусиль для досягнення своїх звичайних результатів. У коханні та стосунках криз не передбачається.

 

Риби

Гороскоп на 2012 рік для рибУ наступаючому році ви станете більш милосердними і чутливими по відношенню до інших. Непомітно у вас може прокинутися інтуїція, про яку ви раніше не підозрювали. У вас посилиться тяга до всього невідомого, загадкового.

Багато хто буде намагатися знайти свій духовний шлях у житті, а хтось вирішить присвячувати більше часу добродійності. У перші місяці року добре пройдуть будь-які поїздки в сусідні міста - вони принесуть багато нових вражень і, можливо, приємні знайомства, які можуть перерости у серйозні стосунки. У любовній сфері все буде досить напружено до березня, а потім конфлікти підуть на спад. Влітку і восени постарайтеся знайти мову з тими членами родини, з ким ви давно у сварці. Можна починати ремонт або обдумувати варіанти нового житла - у багатьох представників знаку Риб буде можливість покращити свої житлові умови.

 

kleo.ru


30.12.2011 7226 0
Коментарі (0)

26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

684
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

1965 7
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

1140 2
19.03.2024

Сьогодні й роботодавці, й експерти звертаються до абітурієнтів: зважайте на ті спеціальності, які будуть потрібні Україні під час відбудови, адже велике відновлення почнеться одразу після Перемоги.

562
24.02.2024
Вікторія Матіїв

Спроби створити музей у Долині виникали ще у 60-х роках. Проте тільки 23 грудня 1997 року Долинська районна рада прийняла остаточне рішення щодо нього. Журналістка Фіртки поспілкувалася з директоркою закладу Ксенею Циганюк. 

6909 61
01.02.2024
Вікторія Косович

Івано-Франківськ є градом безлічі упереджень і масок: для перших — фортеця, заснована поляками, для других — відголос австрійського «золотого віку» з його залізницями, для третіх — серце гуцульської культури, плач трембіт.  

11407 6

Піст – невід’ємна частина християнського  життя, встановлена Богом.

344

Друзі путіна зустрілись у резиденції рудого Донні у Флориді, де обговорили план путіна по капітуляції України, і після цієї поїздки Орбан розкрив – як за 24 год Трамп планує припинити війну.

1095

Чим ближче до виборів в США, тим більше трампісти вдаються до маніпуляцій у своїй пропаганді. У контексті України вони, переставивши все з ніг на голову, намагаються переконувати, ніби це демократи, а не республіканці, заблокували допомогу Україні.

1120

Кожен із нас не раз потрапляв у ситуацію, коли ми замислювались давати, чи ні милостиню людині, яка звертається про допомогу біля церкви, на вулиці чи в інших громадських місцях.  

1115
29.03.2024

З кожним днем війни стає дедалі важливіше зберігати емоційну стабільність і свідомо дбати про своє психічне здоров’я.   

83
24.03.2024

Нутриціологиня пояснила, чому не можна забороняти собі фастфуд та солодощі. А також порадила, як їх вписати у свій раціон.

292
18.03.2024

Сьогодні, 18 березня 2024 року, в УГКЦ в Україні розпочинається період Великого посту. Пригадуємо канони партикулярного права УГКЦ, в яких ідеться про те, коли і як треба постити.  

1095
29.03.2024

Старий сидів біля оазису, біля входу в одне близькосхідне місто. До нього підійшов юнак і запитав...

659
25.03.2024

Йдеться про зміни в молитвах «Вірую» («Символ віри»), «Царю Небесний» та митаревій молитві.

763
21.03.2024

Релігійна громада отримала всі дозвільні документи та незабаром розпочне будівництво поруч з Садовим товариством та міським озером.

2958
15.03.2024

Отець каже: виконайте заповідь Божу – вшануйте свято Боже молитвою у храмі, а житейське на цей день відкладіть.

4455
29.03.2024

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

18448
29.03.2024

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки розглянув майже 90% законопроєкту про мобілізацію.  

88
26.03.2024

У Верховній Раді зареєстрували проєкт закону про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо встановлення відповідальності за привласнення державних функцій.   

329
22.03.2024

На початку лютого 2024 року замість Валерія Залужного Збройні сили України очолив Олександр Сирський, який до цього командував Сухопутними військами.  

360
17.03.2024

Продовжує зменшуватися кількість тих, хто вважає, що держава виконує свої зобов'язання перед ветеранами російсько-української війни.  

670