Ганна Крисюк стала жінкою третього тисячоліття (ФОТО)

 

Всеукраїнську премію «Жінка ІІІ тисячоліття» цього річ отримала лише одна представниця Прикарпаття – Ганна Крисюк – голова Молодіжної адміністрації Івано-Франківської обласної державної адміністрації, викладач Івано-Франківської філії Відкритого міжнародного Університету Розвитку Людини «Україна», представниця Книги рекордів України,  директор піар-агенції та продюсерського центру «PR-Energy».

 

Вже вшосте відбулася церемонія нагородження Всеукраїнська Премія «Жінка ІІІ тисячоліття». Дійство відбувалося в Національній Опері України. Ведучими були неперевершені Народний артист України Олексій Богданович та Заслужений артист України Євген Нищук.

 

Жінка ІІІ тисячоліття – сильна, самодостатня, впевнена і безкомпромісна особистість. В ній гармонійно поєднуються успішний керівник і турботлива мама, вона твердо відстоює свої професійні якості в умовах бізнесу на роботі і любляча дружина вдома.

 

Ганні Крисюк вручили нагороду в першому блоці номінанток. Зі сцени Національної Опери України пані Ганна подякувала усім, завдяки кому досягла успіху.

 

«Отримання цієї  нагороди вважаю ще одним кроком до подальшого розвитку та стимулом для реалізації нових суспільно-важливих проектів. Дякую тим, завдяки кому ця відзнака стала реальністю: моїм батькам, коханому чоловікові, моєму синочку, справжнім друзям, усім членам молодіжної адміністрації, а також голові обласної державної адміністрації Михайлу Вишиванюку за його підтримку у реалізації молодіжних проектів та програм на теренах Прикарпаття», – сказала Г. Крисюк.

 

Ганна Крисюк також поділилася планами на майбутнє і розповіла, що вже найближчим часом в Івано-Франківську, згідно домовленостей з Лідією Лісімовою, буде відкрито представництво Міжнародної громадської організації «Жінка ІІІ тисячоліття».

 

Щороку організатори премії шукають з-поміж великої кількості кандидатів найдостойніших цього звання.
Протягом шести років було нагороджено чимало жінок, серед яких у розділі «Знакова постать» – Кіра Муратова, Ада Роговцева, Тетяна Корнякова, перша жінка-астронавт українського походження Хайде Стефанишин Пайпер, Герой України Тетяна Корост, а цього року в цій номінації статуетки отримали Народна артистка Російської Федерації, українка за походженням Клара Новікова,  автор єдиного податку Олександра Кужель, Народна артистка України Валентина Зимня та генеральний директор корпорації «Луганськм’яспром» Тетяна Молчанова. В розділі «Рейтинг» – представниці бізнесу, культури, медицини, засобів масової інформації, спорту, серед яких: народні артистки України Наталя Сумська і Валентина Степова, неодноразова чемпіонка світу зі спортивної гімнастики Анна Безсонова, телеведуча Алла Мазур, співачка Ані Лорак, до них приєдналися директор першого жіночого телеканалу «MAXXI TV» Ольга Казберова, заслужений журналіст України Світлана Леонтьєва, співачка Євгенія Власова, ведуча інформаційних програм «5 каналу» Тетяна Даниленко.

 

Не можливо не згадати жінку, яка все це започаткувала і кожного року організовує унікальну церемонію нагородження, жінку без якої існування цієї премії просто не можливе – це Лідія Лісімова, Президент Міжнародної громадської організації «Жінка ІІІ тисячоліття».  «Вибір жінок, яким вручають преміюю, завжди є нелегким. Цьогоріч, як і завжди ми нагороджували жінок, успішних в бізнесі й творчості, талановитих менеджерів, яскравих дизайнерів, регіональних лідерів та жінок, які присвятили своє життя дітям та суспільству. Усі вони – обличчя сучасної України. Світ обертається навколо жінок і я бажаю володаркам Премії «Жінка ІІІ тисячоліття» здоров’я  та натхнення для майбутніх звершень», – скзала Л. Лісімова.

 

Церемонія нагородження Премії «Жінка ІІІ тисячоліття» – це завжди свято, сповнене теплих емоцій та щирих привітань гостей. На початку цьогорічної церемонії представник Президента у Верховній Раді Юрій Мірошніченко зачитав привітання від Президента України Віктора Януковича, а протягом церемонії чоловіки, які вручали нагороди сказали чимало побажань та запевнили, що чоловіки живуть лише заради жінок!
Супроводжувалася церемонія піснями, танцями та віршами на честь винуватців торжества. Для присутніх співала Євгенія Власова, Федір Боднарчук, Катерина Бужинська, Віталій Козловський, а Клара Новікова подарувала незабутні хвилини сміху.

 

Завершилася церемонія пізно ввечері, а жінки третього тисячоліття продовжили святкувати в одному з найвідоміших нічних клубів Києва в тісному крузі однодумців, адже всі вони кожного дня борються за своє місце під сонцем, відстоюють свої права і піклуються щоб світ ставав з кожним днем кращим.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Оксана Островська, ексклюзивно для "ФІРТКИ"


09.10.2011 5463 40
Коментарі (40)

правда 2011.10.09, 17:47
цікаво де Аня взяла 20000 євро щоб заплатити за премію і де вона візьме 300євро щомісячно для взносу в організацію яку хоче представляти..на Прикарпатті.скільки коштує ця премія знаю особисто мені її пропунували правда рік тому може зараз і дорожче..де ж візьме гроші ця пані якщо вона на громадських засадах працює,ой вибачте у неї ж є для відмивання пр агенція де вона від імені молодфжної адміністрації відмиває гроші!!
Вова 2011.10.09, 17:57
у неї 2 міліонери гривневі дядьки тому проблем із коштами у неї ніколи не було і скоро вона переїзджає жити і працювати у Київ. А ви далі давіться завистю.Бо ця дитина заслужила не тільки таку статуетку а і всенародне визнання вона кожного дня працює згуртовує молодь не пє не курить і дійсно займається вихованням молоді а що робите ви? і щоб отримати статуетку мати гроші недостатьо потрібно робитии суспільно-корисні речі для людей. у своїй категорії роботи із молоддю вона ас.
ostra 2011.10.09, 18:01
Якби та статуетка кілько коштувала, думаю Аня скорше свій конкурс за ті гроші зробила ніж в чужому участь брала)))))))
ПРАВДА брехня 2011.10.09, 18:03
кожна людина пише про те що сама робить . тому перше ніж осуджувати людину подивіться скільки активізувалось молоді цього року до роботи. цікаві телепроекти розпочались молодіжні. спортивні заходи конкурси освітні проекти. минулого року як щось десь чув про молодь то лише політичну а тепер відколи крисюк появилась всі такі герої стали всі хочуть працюватиі страшенно їй заздрять.. дивуюсь людям. схаменіться краще працюйте разом а не лукавте. Анічка молодець вітаю
Вовчик 2011.10.09, 18:04
Всім, хто знає Анну Крисюк, певно дуже смішно з цього "злету")))
Вова 2011.10.09, 18:08
Анічка сама молода з усіх.ВІТАЄМО!!!!!!!!!! ми так за тебе раді
Вові і решті 2011.10.09, 18:08
хто це все робить - залучає проекти, виділяє кошти на кліпи і так далі то це заступник голови ОДА Роман Іваницький. Бо од нього Ганька щоразу бігає і просить гроші от тільки шкоди, що не каже, а хто ж їй допомагає і з якої кишені (на даний час бюджетної)виділяються кошти. Хай спробує отимати таку статуетку працюючи влансис горбом, без заступників, радиників, і решти хто підтримує голову ОДА. Дудя б у неї вийшла.
ostra 2011.10.09, 18:11
От українська ментальність... добре сидіти в кріслі і ромірковувати хто що не так робить... ПРОШУ ПАНОВЕ ДО РУЛЯ!!!!
Друзі Ані 2011.10.09, 18:11
Щиро радіємо що Аню нагородили такою номінацією вона ан це заслужила.. А ті що пишуть критику неварті і її уваги і взагалі на завтра тут точно буде коментарів 100 і стаття буде сама рейтингова..бо так прискіпливо не відносяться до жодної жінки на Прикарпатті як до Крисюк і все тому що вона робить багато заходів, проектів і телепроектів і кожного дня у всіх на виду,а ті що критикують неварта зробити навіть за гроші. Пишаємось що дружимо з такою прекрасною жінкою дівчиною і мамою.
спорстерігач 2011.10.09, 18:13
А вам не здається, що наша ганя вагітна. На 3 фото досить цікаві обриси і далі так стїть аби лише приховати живіт. Читачі а придивіться, може я помиляюсь. Тільки пришу команду Гані Крисюк нічого не писати.
Іра 2011.10.09, 18:18
Я в шоці))))) Анютка так тримати! Вже понапридумували про тебе купу легенд))) а Залишайся такою ж активною і поззитивною!це ж лише премію отримала))) Ото народ заздрісний. Я тебе вітаю і нехай заздрять! Говорять значить ти їм цікава!
Смішні люди 2011.10.09, 18:19
Вже неодноразово працювали з вашою Крисюк яку ви так критикуєте і хочу вам сказати сам здивувався вона про бюджетні кошти навіть говорити не хоче а не те що тратити і все на що витрати ідуть лише соціальні спортивні і освітні проекти по дозволених статтях якими розпоряджається головне управління сімії і молоді а не вона. вона на громадських засадах працює і немає відношення до держ служби.а комерціні проекти які є власністю або її дядів і родичів багатих або і вона повірте небідна робить за те що дійсно має успішну піар агенцію яка працює в основному ан київ і штати і я впевнений на сто процентів що і проекти молодіжки вона сама фінансує.
гість 2011.10.09, 18:34
якщо вона - жінка 3-го тисячоліття, то не хочеться жити в 3-му тисячолітті. Давайте краще відразу запишемо її в українські космонавти.
Геник 2011.10.09, 18:44
Дивно, але щось в Коломиї не відчувається її активність. Може поділитесь, що саме вона зробила для Калуша, Коломиї, Долини та інших міст. А не лише для Івано-Франківська. Просто нерозумію, за що їй дали статуетку, за які таки заслуги. В ЗМІ, так лише пару згадок про неї.
Пуцер 2011.10.09, 19:05
Сумне таке це третє тисячоліття
V 2011.10.09, 20:16
М-да. Мабуть, ще й не такі самородки ростуть у таємничому Прикарпатті. Адже, ймовірно, у цеї пані більші заслуги перед українським народом, ніж тимошенко, Кужіль, Оробець, та й навіть Герман із Богатирьовою... чи то коня на скаку зупинила, чи то в "горящую ізбу" ввійшла... Чи то десяток дітей-сиріт виховує.
гість 2011.10.09, 21:31
Якщо за проведення конкурсів краси дають такі нагороди, значить і відповідно ціна цієї статуетки...не маю нічого проти Г.Крисюк, але ця її активність починає смішити. Це вже не сприймається серйозно. Не треба перегинати, так би мовити, палку....щодо універу "Україна", то не варто про це згадувати......
ПРАВДА 2011.10.10, 01:15
дуже класно тут мене назвали що я сказала брехню,але то справді так для підтвердження моїх слів що мені пропонували за гроші,запитайте першого лауреата цієї премії на Прикарпатті Тарсенову..А яка з Ані мама?та така дитину в село віддала чоловік на заробітках а анічка розважається,і які дядьки меліонери люди в селі Ріпне Рожнятівського району меліонери не водяться..там недалеко лиш Андрій мацевко з Х фактора живе..ото компанія..а те що гроші за статуетку то може Аня відпрацьовуватиме залучаючи багатих Прикарпаток до премії за гроші)))то певно в кредит дає..а те що піар агенція деде в штатах працює,ой не смішіть мене..які штати ..Аня в них була раз та й то завдяки одній журналістці яка знайшла для Франківська місто побратим Арлінгтон..а піару Крисюк наробила..впасти можна..мені дивно як то Іваницький не бачить і Вишиванюк ведеться..краще б Крисюк дитину не відправляла,в село а то він там точно здичіє,а маму сюди привезла і тут своєю ж дитиною займалась а не іншим помагала..і ще питання якщо на громадських засадах то чому тримається,щоб піаритись якщо там так може заробляти за що тримається..піар агенція не давно виникла,для відмивання бюджетних коштів ,заходи в ній замовляє ж сама Молод адміністраці а її очолює...тому пане Андрію Коваль ви б краще шукали собі жінку а не захищали чужу хоча вам за це і платять)))
спец для ostra (Оксани Островс 2011.10.10, 01:23
пані якщо ви написали таке то хоч не коментуйте,і ще Оксанко ти не знаєш кого піарити вдень Вишиванюка фоткаєш,вночі романюка з аптеками коментуєш..тепер Аню,а ти де працює чи так як Аня на громадських засадах за засадні гроші до Києва поперлась??визначтись пані Островська,хоча це не надовго крисюк дружить заради наживи і використовує людей спочатку молоді регіони ,потім Марічку Ткачук,тапер вас ви прислуга королева ж тут Аня
за що? 2011.10.10, 10:16
Просте запитання - за що нагорода, але яка номінація така і реакція. Франківськ не бачить діяльності цієї пані, я вже не кажу про область. Показуха, сором та ганьба всієї молоді області ось за що можна дати нагороду даній особі.
ostra 2011.10.10, 11:23
Робота вільного журналіста і заключається в свободі вибору про що писати. Я висловлюю свою думку у нас в країні принаймі поки що СВОБОДА СЛОВА! Прошу не вказувати що мені коментувати, а що ні. Кожен має право на власну думку! Працюю я, для тих кого це цікавить, на ОТБ "Галичина" і в тижневику "Коломийські ВІСТИ". Якщо хочете рахувати чужі грші то це як на мене не етично. Я ні до кого в кишеню не лізу і ні в кого на свої потреби не прошу, а заробляю кошти, як і всі нормальні люди працюючи. А на рахунок королеви і використання людей... я не претендую на королеву і такими "мульками" не страждаю, кожен має робити свою роботу. Я пишу, знімкую, хтось керує, хтось вулиці підмітає і я нікому не заздрю, якщо хтось хоче стати королевою то хай прикладе для цього зусилля, а якщо Ви вважаєте Ганну Крисюк королевою, то вона таки чогось досягла. Найлегше критикувати.
для зависників 2011.10.10, 12:08
Аня молодець а для тої що пише про Арлінгтон нехай подавиться. бо розпускати плітки смішно особливо за дитину.якщо не знаєте то не грішіть і спочатку свою народіть бо Бог все бачить і крім того що сімії вам пані не дає то ще і дітей не будете мати.
роман 2011.10.10, 12:09
вітаю з нагородою заслужила. а для тих хто не знає за що відзнак рекомендую зайти на сайт молодіжки і почитати. http://molodizhka.if.ua/
королева 2011.10.10, 12:13
Можна досягти будь чого, але питання як і чого??? якщо чесно та працею то це заслуговує на похвалу, якщо дешевим піаром та пресконференціями то це низько та не гідно. Ну немає практичних дій і результатів у діяльності "молодіжної" адміністрації, як не крутіть і як не пишіть, все це суєта та шум, яка при нормальній владі вже б давно попала в поле зору правоохоронних органів за тринкання грошей тих хто своєю справжньою працею чомусь має утримувати дітище кучмівської епохи. До поки в Україні будуть такі от лідери доти ми будемо на задвірках Европи чи то Росії. А фотопідбірка чудовий сюжет для таблоїду укр. правди з усіма витікаючими коментарями, як народ ставиться до таких от жінок "тисячоліть", та що в полі карячиться чи на конвеєрі по 8 год. ні на що не претендує - така правда життя українців.
Для пради 2011.10.10, 12:19
про журналістку Маряну напевне мова. від якої ховається весь франківськ і відмовився працювати Арлінгтон.не смішіть людей її треба відправляти до психіарта а не домовленості якісь проводити. а за родину Крисюк не рджу писати погане бо потм вас точно ніхто не знайде
світлана 2011.10.10, 12:42
СУмне і невеселе третє тисячоліття... Куди котиться цей світ?..
Віка 2011.10.10, 12:44
вітаємо з нагородою . ти молодець і заслужила цю відзнаку.
сумно 2011.10.10, 12:49
Справді сумно і не дурно співає сашко Положинський - "я не хочу бути "героєм" України" і я не хочу щоб моє покоління давало таких от сумнівних "героїв".
АНІЧКА МОЛОДЕЦЬ 2011.10.10, 13:34
вітаємо заслужила. а вони хай зляться що не варті і уваги
бібліотекар 2011.10.10, 14:27
Раджу любителям Анічки перечитати п"єсу "За двома зайцями" або ж переглянути фільми, як не дивно там є все про тих хто так любить давати і отримувати маразматичні титули з приставкою тисячоліття.
Бінго 2011.10.10, 14:49
Почитав отут ваші "басні" та просто шокований вашою ЖАБОЮ - ну де ваші хоча б найменші почуття радості та гордості за нашу краянку?! Чому завжди, коли хтось своєю працею та наполегливістю чогось досягає, такі як ви, знову і знову шукають якісь заковички, порпаються у чужій білизні, шукають скелета в шафі і, як не дивно, завжди його знаходять?! Чи можуть, такі як ви, хоча б на дві-три секунди від щирого серця порадіти не для когось чи перед кимось, а для себе, в душі?! Ви, наші "герої" та "розумники" тільки й здатні на цю брудну писанину, від якої стає просто гидко. Схаменіться!!! Аня молодець і з неї треба брати приклад.
мені цікаво 2011.10.10, 15:36
Цікаво, а чи прочитала ці всі коментарі сама номінантка? Думаю що ТАК!!! Дивлячись на коментарі, бачу що незадоволених набагато більше, ніж задоволених. Причому чомусь ті, хто незадоволений наводить факти про робуту Ані, а ті хто цим задоволений пише тільки, про те що їй завидують. А як то кажуть:"Диму без вогню не буває" Особисто я теж не в захваті від цієї номінації, але неаперд кажу, що абсолютно не завидую. Ця так звана її "молодіжна політика" уже дістала!!! Ці 148 конкурсів краси, які проходять у Франківську уже потихеньку не те що починають набридати........а уже верне від них, особливо від чоловічих конкурсів краси, з цими псєвдомалчегами з гламурними зачісками і накрашеними нігтями. Знаю 100% що на них і так перемагає той хто має перемогти, а не той хто на це заслуговує. Анічка, ріднесенька, якщо тобі це все так подобається, то займайся цим, а не підписуй під це молодіжну адміністрацію. Хай молодіжка займається потрібними заходами і проблемами молоді. А талановитих і красивих людей у нас і так вистачає. І якщо вони захочуть то проб"ються куди їм треба і без тебе. Це шоу-бізнес, і в нього треба вкладати свої кошти, а не кошти держави, які могли б найти і краще призначення. А 3000 тисячоліття і справді у нас деградуюче.
приклад 2011.10.10, 15:38
З чого нариклад брати приклад? пробачте за рифму. Ми тішимся за Прохаська, Іздрика, Андруховича, Таню Малярчук, Василя Федоришина, Вірастюка, Нейка та інших, усіх наших земляків, тих хто своєю працею заробив нагороди та славу для краю, а не сумнівні брязкальця сумнівних шоу. І ще, кожен має свою суб"єктивну думку, чого ви так хвилюєтесь? ніхто ж не ставить під сумнів силу Вірастюка чи талант Андруховича, от і робіть висновки. Дешевий піар має дешеві нагороди, от і тіштесь ними не виносячи на загал франківців, народ не дурний розбереться сам "ху із ху".
До Бінго 2011.10.10, 15:41
Попередній пост від стосується вашого коментаря, вибачте трохи не розібрався з ресурсом. з повагою, "приклад".
Бінго до "приклад" 2011.10.10, 16:01
Загалом з Вами згідний! Єдине, що мене просто "вбиває", це та велика кількість дописів-"викриттів" під статтею. Ну для чого ці дурнуваті розповіді про дитину, маму, багатеньких дядів? Ну це ж гидко! Чого просто не потішитись за людину?! До того ж, ця нагорода більше її як особистості, а не як голови МА. Впевнений, що в кожній роботі є свої складності і нюанси, і не все можливо і гладко в роботі молодіжки. Але для чого весь цей бруд??? Давайте альтернативу! Сконтактуйте якось, вирішуйте нагальні проблеми разом. Тут держава (як потужний механізм примусу та управління) вже 20 років своєї незалежності не може розвязати найнагальніші проблеми молоді, а ви хочете одним помахом руки (в даному випадку Молодіжною адміністрацію) вирішити все наболіле. Чудес не буває, потрібно спільними зусиллями щось міняти. Ми ж натомість тільки один одного жеремо та п"ємо один в одного кров. Для нас, українців, характерна не тільки націоальна жабка, але і почуття солідарності, довіри та взаємодопомоги. Давайте не втрачати те, що робить нас саме УКРАЇНЦЯМИ!
приклад до Бінго 2011.10.10, 16:10
Правильно, давайте працювати, а не створювати молодіжні адміністрації, давайте станемо за верстати, за викладацькі кафедри, за операційні столи, давайте сіяти хліб та гречку, давайте робити це все, давайте перестанемо тринькати кров"ю і потом зароблені гроші власного народу і у нас відпаде потреба в таких от сумнівних речах і таких гидких коментарях.
Бінго до приклад 2011.10.10, 16:53
Окей! Пропонуйте альтернативу МА. Ви жчудово розумієте, що ніхто вас, молодих, і близько не підпустить до держструктур, а бюджету і поготів. На даний момент альтернативи молодіжці нема! Це єдиний місток взаємодії між ОВВ і молоддю. Зникнуть МА (не тільки обласна, але і районні) не буде нічого - навіть набридлих вам конкурсів краси. А виходячи з українських реалій навіть сумно подумати куди підуть "молодіжні гроші". Ну точно не в молодіжні організації. Хоча ні - підуть в "Молоді регіони":)))Їхньою роботою задоволені?
приклад до Бінго 2011.10.10, 17:25
А все просто не треба видумувати велосипед, кожен після "вузу" чи "пту" працювати по своїй спеціальності, землю гризти, руки до крові обдирати як казав Стів Джобс бути голодними до життя, а не пхатися у чиновничі кабінети. Як смішно дивитися на таких от "молодіжних адміністраторів", які нічого в житті не попробували, нічого не зробили, а вже в білому домі...що можуть такі люди? Уявіть собі для прикладу, щоб компанія BMW чи Apple створила "молодіжну адміністрацію" :))))) там йдуть іншим шляхом від оператора на конвеєрі і до найвищого менджменту управління, те ж саме уся Європа і їх державні устрої в цілому, а ми? рожева сорочка, цеглова краватка, зелені соплі і в адміністрацію, ну-ну. Дійде то того, що самодостатні молоді люди праці, мистецтва та бізнесу, які самі себе створили просто зметуть всю цю чиновничу мілюзгу, такі закони капіталізму та природи, не можна жити за рахунок когось, крапка.
хаха 2011.10.10, 17:31
критичні артисти а чому ви лише про конкурси пишете а проекти молодь і влада-стажування в оргнах влади, дай старт молодим де 15 тисяч готівкою дали молоді, футбол жіночий і чоловічий, молодь за здоровий спосіб життя лекції тренінгиі відеофілми. блін ат подивіться їхній сайт скільки Крисюк робить. ви що всі сліпі чи вм так жаба давить чи ви крім конккурсів краси нічого не бачите
мені цікаво 2011.10.11, 15:22
Приклад, ти красавчик )))) ми з тобою походу однодумці ))) особливо сподобалось про сорочки краватки і соплі.......а ще дуже смішно, коли песонально знаєш тих людей у сорочках, і знаєш що ще більше року назад вони 2 слова в кучу сплести не могли, а тепр ходить таке що і не привітається з тобою....і може це і добре, бо самому деколи з ними гидко вітатися, а так він не вітається та і ти на них уваги не звертаєш. Шановна дописувачка "хаха"., не знаю чи уважно ви читали ці всі коменти, але тут один з авторів неаписав і розказав, що всі ці проекти не проходять безслідно і на них красиво відмивають гроші. А 15 тисяч молоді, на "дац старт молодим".....ну це ж смішно, цих грошей не вистачить на проїзд у пижиках молоді. Це правильно назвати "дай старт А.К." А то що на сайті у них пишуть, то це ще нічого не значить, на багатьох сайтах чого тільки не пишуть, але це не означає що у нашій державі жити краще стає, а в даному випадку молоді. Давайте крім конкурсів краси поговоримо,і тут до кожного проекту можна докопатись.......стажування у органах влади???? Та там стажуються тільки ті, хто пом прийде до тої влади і буде творити безпрєдел, саме ті, хто зараз ходить у тих сорочечках з соплями. Ще раз повторюю, що "диму без вогню не буває". Звісно, що всім догодити не можна, але ті хто на цьому форумі незадоволений, мають на це всі підстави, а ті хто задоволений, це очевидно по самих коментах, що це найближчі(можливо навіть ті що у сорочечках)- це навіть з точки зору психологій видно )))
22.04.2024
Вікторія Матіїв

Про значення Великодніх свят журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.

1263
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

2559
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

2129
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

2190
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

6589 57
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

2470 2

Нижня палата Конгресу США затвердила допомогу Україні в  сумі 61 мільярдів доларів. Всього «за» допомогу Україні проголосували 311, «проти» — 112, «утримались» — 8.

364

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

1172

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

1302

Благодатний Вогонь (грец. Άγιο Φως, дослівно — Святе Світло, англ. Holy fire) — поширена у православ'ї назва вогню у Великодній церемонії виносу запалених свічок із Гробу Господнього (кувуклії) в Єрусалимському Храмі Воскресіння. 

1433
26.04.2024

Розповідаємо про корисні для серця та задоволення способи включити домашній сир у свій раціон.  

298
23.04.2024

У 2024 році Великий піст почався 18 березня та закінчиться 4 травня. Святкування Великодня у християн припадає на 5 травня.  

160
19.04.2024

Цього року комунальне підприємство «Франківськ Агро» запланувало засіяти на майже 200 гектарах соняшник, гречку та сою.  

599
26.04.2024

Чому Великдень є одним з найважливіших християнських свят та що він означає для сьогодення, зокрема для українців, які третій рік поспіль відзначатимуть цей день під час повномасштабної війни?  

64
22.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26530
18.04.2024

Під час моління студенти зачитували розважання, які перепліталися зі стражданнями нашого Спасителя – Ісуса Христа під час Хресної дороги та терпіннями, які проходить український народ у часі жорстокої війни.  

565
14.04.2024

Нагадаємо, цьогоріч в Івано-Франківську запланували початок зведення богослужбової каплиці блаженного священномученика Симеона Лукача.  

10479 1
26.04.2024

Культура визначає все. Освіти може і не бути. Школи російської не було ніде. Втім, ми підспівували російські пісні, дивилися російські серіали й тому подібне, пояснює директорка.

59
26.04.2024

З твердженням, що часто думка простих людей важливіша, ніж думка професійних політиків та експертів, повністю погодилися або скоріше погодилися 48% опитаних. Не згодні з таким твердженням лише 1/5 респондентів.

81
23.04.2024

Рівень довіри до інформації про події війни, яка надходить від владних органів, є невисоким.  

420
19.04.2024

Обороноздатність, безпека, підтримка воїнів, розвиток економіки та євроінтеграційні процеси – ключові питання, які обговорили під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, що відбувся під головуванням Президента України Володимира Зеленського.  

568
16.04.2024

Так, серед тих, хто довіряє Президенту України, лише 15% підтримали б такі вибори, тоді як серед тих, хто не довіряє — 37%.

635