Дванадцять подвигів Путіна. Справжня історія Геракла сучасності в фотожабах

 

Сьогодні Росія святкує своє головне свято – день народження «подніматєля с колєн» Володимира Путіна. З цієї нагоди в Москві навіть відкрили виставку «12 подвигів Путіна».

 

В руки журналістів Еспресо.TV потрапили таємні давньогрецькі манускрипти з описаннями подвигів російського фюрера. Довги роки ці документи були засекречені, але сьогодні вся світова громадській отримала можливість довідатися правдиву історію героїчних вчинків Володимира Володимировича, і врешті зрозуміти, хто тут справжній Геракл.

 

Дванадцять подвигів Уйла. Легенди і міфи стародавньої Раіссії

 

Володимир Путін - геракл сучасності. Люди в Раіссії його люблять, шанують, вважають лідером і ласкаво іменують Уйлом.

1. «Задушення лева - боротьба з американським і європейським імперіалізмом».

Уйло задушив величезного євро-американського лева, який був народжений чудовиськами Баракобамой і Ангеломеркело і виробляв спустошення в Раіссії. Стріли уйловскі відскакували від товстої шкури лева і падали прямо на голодних жителів Раіссії, але геракл Уйло оглушив звіра дубиною стоєросовою і задушив руками сильними. На згадку цього першого свого подвигу Уйло заснував черги за імпортними товарами плебеями, які покірно шикувалися у раіссейских супермаркетах щоранку і розсіювалися тільки з настанням непроглядної темноти.

2. «Вбивство ештонскої гідри - відповідь на імперіалістичні санкції»

Уйло вбив гідру породи «ештон» - чудовисько з тілом змії, 9 головами і великими зубами дракона, яке виповзало зі сморідного болота поблизу міста Лондона, вбивало чесних раіссіян й забирало у них газ. На місці кожної відрубаної героєм голови гідри «ештон» виростали дві нові, поки помічник Уйла, Медведкін не почав припікати шиї гідри палаючими нафтовими вишками. Потім Уйло вбив і гігантського рака «кемерона», який виліз з болота на допомогу гідрі. В отруйній жовчі ештонскої гідри Уйло вимочив свої стріли, зробивши їх смертельними.

3. «Приборкання укропского бика - анексія Криму»

Боги дали укропскому царю Пороху бика для проведення реформ. Але Порох залишив бика в своєму стаді, а в жертву Посейдону приніс козу Люстрацію. Розгніваний бог наслав на укропского бика сказ: той почав носитися по всій Раіссії з криками «Крим не ваш, а наш!». Уйло зловив бика, приборкав і переплив на його спині по морю до міста Севастополя. Але Посейдон наказав відпустити бика. Той, знову сказившись, кинувся від Уйла до царя укропів Пороха з криком «Забери мене назад!».

4. «Приборкання укропского вепра і битва з кентаврами - створення Новораісії»

Укропский кабан, який володів дивовижною силою, наводив жах на жителів Раіссії. По дорозі на бій з ним Уйло відвідав свого друга, кентавра Лукашенка. Той пригостив героя бульбовою самогонкою, розсердивши цим решту кентаврів з Тайожного союзу, так як самогонка, згідно з підписаною угодою, належала їм усім, а не одному Лукашенку. Кентаври тайожники накинулися на Уйла, але він примусив нападників переховуватися у аксакал-кентавра Назарбаєва. Знайшовши укропского кабана, геракл Уйло загнав його в донецький аеропорт, але тут на допомогу укрокабану прийшов батальйон кіборгів. Переляканий кореш Уйла Медведкін при вигляді укрокабана сховався в громадському туалеті. Плюнув Уйло на укрокабана і назвав туалет Новораісієй.

5. «Очищення авгієвих стаєнь - ліквідація олігархії в Раіссії»

При дворі царя юкосів Ходора накопичилася величезна кількість брудних нафтодоларів і цар уже не знав, що робити з цим величезним, але брудним багатством. Він платив мільярди податків направо і наліво, годував бідних, але грошей не зменшувалося. Тоді боги вирішили запросити Уйла. Уйло швидко зрозумів, що звичайною лопатою таку гору не разгребешь. Він подзвонив в Генпрокуратуру і направив потужний потік перевірок прямо в гущу брудних грошей. І бурхлива Генпрокуратура за якихось два роки вирішила проблему! Цар Ходор зажурився і сів у в'язницю.

6. «Викрадення корів триголового велетня Сі Цзінь Піня - контракт на газ з Китаєм»

На найсхіднішому краю землі пас корів велетень Сі Цзінь Пінь, що мав три тулуби, три голови, шість рук і шість ніг. Уйло відправився за коровами, бо голодний народ Раіссії кожен день вимагав їжі. Убивши сторожів Сі Цзінь Піня, Уйло захопив корів і погнав їх в Раіссію. Але тут на нього кинувся сам Сі Цзінь Пінь, прикриваючи три своїх тіла трьома щитами і кидаючи відразу по три списи. Однак Уйло розстріляв його з лука і добив палицею, а корів перевіз на човні в Раіссію, де приніс їх у жертву богині Аліні. Сі Цзінь Пінь ожив і передумав будувати газопровід в Раїсію.

7. «Приборкання пса, стража Аїда, - боротьба з США та Європою».

Зевс доручив Уйлу важливе завдання: зловити головну собаку Раіссії, чотирилапу Коні. Уйло швидко зловив Коні і привів її таємно на переговори з чудовиськом Ангеломеркело в Бундестаг. Боягузливе Ангеломеркело при одному погляді на жахливу собаку стало благати Уйла відвести її назад в Грановитую палату московського Кремля, що той і зробив. Про цей подвиг народ Раіссії навіть склав пісню: «Но что-то Кони мне попалась привередливая!..»

8. «Знищення НАТОвських птахів - припинення авіабомбардування в Сирії»

НАТОвські птиці нападали на людей і худобу, розриваючи їх мідними кігтями і дзьобами. Богиня Аліна, по прізвиську «кабаєва» спочатку дала Уйлу попити живої водиці зі свого джерела, а потім вручила йому два барабана, звуками яких він сполохав птахів. Коли ті зграєю злетіли вгору, Уйло підхопився на птицю Стерх і вигнав стерв'ятників до берегів Гамерики.

9. «Викрадення золотих яблук із саду укрів - підтримка «мінського перемир'я» в Укропіі»

Наказав чудисько Баракобама Уйлу взяти з золотого дерева в саду царя Пороха два золотих яблука сорту «лугандон». Порох сам сходив в свій сад за золотими яблуками, а Уйлу в цей час потрібно було тримати за нього небосхил Укропії. Порох хотів обдурити Уйла: він запропонував, особисто віднести яблука Баракобамі за умови, що в цей час Уйло продовжить тримати за нього небо Укропії. Але геракл Уйло, зрозумівши, що хитрий хохол не повернеться назад, не дав себе обдурити. Уйло попросив Пороха змінити його під небом для короткого відпочинку, а сам забрав яблука і пішов до Луганської та Донецької області і далі воювати проти укрів.

10. «Викрадення пояса Юльки, цариці амазонок - ціна на газ для Укропії»

Цариця амазонок Юлька носила, як знак своєї влади, пояс, подарований їй богом Ющом. Цей пояс забажала мати богиня Аліна на прізвисько «кабаєва». Геракл Уйло викликав амазонку Юльку на переговори. Піддані Юльки в Укропії не знали в ті часи вогню з дорогого природного газу. Газ у них був тільки дешевий. І тоді один герой, Газпрометей, підняв ціни на газ. І сказав Юльці Уйло: ось тобі новий договір на дорогий газ, а мені віддай свій пояс. І віддала Юлька свій пояс Уйлу добровільно, а народ Укріпії і донині плаче по дешевому газу.

11. «Гонитва за керинейською ланню - Олімпіада в Сочі»

Керинейська лань із золотими рогами і мідними ногами, ніколи не знаючи втоми, носилася по Раіссії і спустошувала і без того порожні раіссейскі поля. Уйло переслідував лань цілий рік, досягнувши в гонитві за нею гори Олімп. Переконавши олімпійських богів з МОК, що у Раіссії є газ для Олімпійського Вогню, Уйло закопав в околицях Сочі мільярд доларів. Крім цього, він побудував Адлерови лижнюшні і бобслейній Лабіринт.

12. Перемога над царем НАТО, який кидав чужоземців на поталу своїм коням - споруда вертольотоносців «Містраль»

Цар НАТО володів кіньми чудової краси і сили, яких можна було утримати в стійлі лише залізними ланцюгами. НАТО годував коней людським м'ясом, вбиваючи раісеян, що приходили до нього. Уйло силою відвів коней і розгромив в бою військо царя НАТО. Коні ж за цей час розірвали супутника Уйла, Нємцова, який сторожив їх на кораблях.

 

Еспресо


07.10.2014 1407 0
Коментарі (0)

30.04.2024

Будівельна компанія «ND Group Development» запрошує вас стати майбутніми власниками унікального комплексу преміумкласу. Водночас власний будинок мрії стає ще доступнішим. Адже при покупці з 30 квітня 2024 року до 15 травня 2024 року можна отримати знижку 3%. 

1084
29.04.2024
Вікторія Матіїв

Журналістка Фіртки поспілкувалася з серцево-судинним лікарем-хірургом Андрієм Судусом про причини раптової серцевої смерті, операції на серці, як війна вплинула на кількість захворювань, чи "молодіють" хвороби серця та як запобігти їхньому розвитку загалом.

885
22.04.2024
Вікторія Матіїв

Про значення Великодніх свят журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.

2020
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

3403
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

2626
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

2622

Доволі часто можна зустріти згадку про так званого «пасхального зайця» в сучасній масовій культурі (фільми серіали, листівки, гіфки). Отож, яке відношення має кролик/заєць до Пасхи?

367

Спорт — це не просто змагання, це мова, яку розуміють усі. І Україна використовує її, щоб розповісти світові про свою силу та прагнення до перемоги.

805

Нижня палата Конгресу США затвердила допомогу Україні в  сумі 61 мільярдів доларів. Всього «за» допомогу Україні проголосували 311, «проти» — 112, «утримались» — 8.

761

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

1730
03.05.2024

В Івано-Франківську триває передсвятковий ярмарок "Великодній кошик".  

536
01.05.2024

Християни освячують пасхальні традиційні страви, про котрі чітко згадує священник у часі освячення, зокрема м’ясні та молочні. Кошик можна прикрасити барвінком і вишитим рушником.

455
26.04.2024

Розповідаємо про корисні для серця та задоволення способи включити домашній сир у свій раціон.  

808
04.05.2024

Великдень - свято, що є одним з найважливіших для віруючих християн.  

1087
30.04.2024

Великий або Страсний четвер — це день, коли Христос понад 2000 років тому на Тайній Вечері з апостолами, своїми священниками, установив Таїнство Святого Причастя, відслуживши першу Божественну Літургію.  

445
26.04.2024

Чому Великдень є одним з найважливіших християнських свят та що він означає для сьогодення, зокрема для українців, які третій рік поспіль відзначатимуть цей день під час повномасштабної війни?  

463
22.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

27125
05.05.2024

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

19755
05.05.2024

Президент Китаю Сі Цзіньпін у неділю вирушив до Парижа з рідкісним візитом, а його французький колега Еммануель Макрон має намір тиснути спробувати переконати його використати свій вплив на Росію щодо війни в Україні.    

113
30.04.2024

Івано-Франківська міська рада прийняла звернення до Президента України Володимира Зеленського, голови Верховної Ради України Руслана Стефанчука, комітету Верховної Ради України з питань бюджету, щодо спрямування видатків державного бюджету з фінансування політичних партій на ЗСУ.  

515
26.04.2024

З твердженням, що часто думка простих людей важливіша, ніж думка професійних політиків та експертів, повністю погодилися або скоріше погодилися 48% опитаних. Не згодні з таким твердженням лише 1/5 респондентів.

472
23.04.2024

Рівень довіри до інформації про події війни, яка надходить від владних органів, є невисоким.  

802