Чому нам нав’язують хибні стереотипи ідеальної зовнішності або чи така “краса” врятує світ? (фото)

 

/data/blog/41725/a27050e105dc85c4c3c1e3d42ab92d7a.jpg

 

Можна навести ще чимало доказів присутності на Землі неземного розуму.

 

Уфологи, наприклад, вважають, що рептилоїди із задоволенням вступають в статеву близькість із земними жінками. Швидше за все, з певним типом земних жінок. З таким, який їх хвилює, який фізично схожий на них самих.

 

Що ж це тоді за жінки? І де таких знайти? Далеко нічого ходити, вони вже давно знайдені, і у всю показують свої принади на подіумі.

 

модные стандарты красоты

 

модные стандарты красоты

 

модные стандарты красоты

 

рептилоиды

Тільки кому? Ось у чому питання. Явно не землянам. Ну якого нормального земного чоловіка може хвилювати жінка-астенік, під два метри зростом з широкими кістлявими плечима, худим плоским задом, непомірно довгими жилавими без стегон ногами і маленькими  грудками?  Хіба що хворого з увімкненою у психіку через ЗМІ програмою. Нормального, звичайно ж, немає. Від такої красуні його починає нудити, вона не викликає в його психіці нічого, крім співчуття.

рептилоиды

модные стандарты красоты

Але подивіться , що коїться в світових ЗМІ. Суцільний захват перед потворністю ! По-справжньому красивих жінок на подіумі не побачиш.
Земна жінка - жінка ідеальної тілобудови з пропорційним досконалим тілом з моди вийшла . Її замінило щось середнє між рептилоїдом і людиною. І не важливо , що порушена божественна пропорція .... Це вже нікого не хвилює.

Тоді хто ж у нас засів у законодавцях моди? Виходить , що теж нелюди ? Виходить , що так . Тоді хто ? Ті ж самі , на кого так схожі моделі подіуму. Тим більше , що весь шоу - бізнес контролюється їх рабами з обраних.

Жінка з ідеальними пропорціями:

ДЕВУШКА ЗОЛОТОГО СЕЧЕНИЯ

** Окружність голови і стегна близькі до окружності талії

*** Коло шиї до окружності гомілки

*** Коло грудної клітини завжди менше кола тазу

*** Плечі вже стегон чи рівні їм

*** Висока шия

*** Високоногими не перевищує 6 см від половини росту.

ДЕВУШКА ЗОЛОТОГО СЕЧЕНИЯ

Саме така жінка сприймалася чоловіками як справжня красуня. Та, яка здатна надихнути на подвиг героя, на творчість поета, художника, музиканта. У ній однаково поєднується і легкість і тяжкість, сила; витривалість і одночасно зворушлива крихкість. Це і дружина, і коханка, і мати одночасно. Всі відразу і на одному рівні.

Жінка з рептилоїдними пропорціями:

ЖЕНЩИНА РЕПТИЛОИДНОГО СЕЧЕНИЯ

Жінки , що нагадують будовою свого тіла , статуетки рептилоїдів з Курдистану і Шумера .
У них , як і у ящероголових істот , плечі набагато ширше тазу , непропорційно довгі , змієподібні , тонкі кінцівки , порівняно невеликі , низько посаджена груди і коротке , безформне , пряме тіло .
І дуже високий для жінки ріст .
Але дивна річ , саме таких жінок ми бачимо на подіумі.

Їх красою , довгоногістю і « витонченістю » захлинаючись захоплюються ЗМІ.
Засоби масової дезінформації буквально нав'язують жінок- астеників суспільству ;
Вбивають у голови чоловікам , що вся привабливість дівчини в ногах.
Ноги повинні рости з шиї. Решта - не важливо.
А те , що ноги з шиї ростуть тільки у змій , чомусь замовчують.
Цинізм ЗМІ не просто обурює - він ображає .

Невже ті , хто розкрутили жінку - рептилоїда , вважають людину Землі настільки тупою і легко навіюваною ?
Дегенерати не в рахунок , у нормальних же людей , чоловіків розкручені красуні , скільки б вони не виляли своїми худими задами , викликають тільки жаль.
Але якщо вони не потрібні людям , тоді для кого їх збирають на подіумах ?
Хто на Землі зацікавлений в подібних жінках ?
Кого вони збуджують ?
Чи тільки збоченців землян ?
А може за збоченцями причаївся хтось інший?

І, напевно , неспроста , за даними нашої медицини , на Землі все частіше і частіше реєструються вкриті лускою немовлята .
Якщо це не експеримент тоді що?
І не від подібних Чи жінок народжуються такі людино- рептилії ?

СТАТУЕТКИ ЛЮДЕЙ - РЕПТИЛІЙ

СТАТУЭТКИ ЛЮДЕЙ — РЕПТИЛИЙ

Зверніть увагу на будову голови знахідок у Месопотамії і на зображення з колекції Джульсруда .

Вперше дивні статуетки людей- рептилій були знайдені на півночі Месопотамії в Іракському Курдистані , там , де по Біблії знаходився знаменитий Едем .
Пізніше точно такі ж зображення були виявлені в різних містах стародавнього Шумеру і Аккада , Кого хотіли показати в образі рептилоїдів наші предки?
Поки це не ясно.

Звідки взялася на Землі ця раса ящероподібних ?
І куди вона зникла?
І зникла взагалі?
Ось у чому питання.

Мимоволі приходить думка : чи є ці створення тієї прихованої силою , яка з таким завзяттям веде людство Землі до дегенерації і зникнення .
А , створені за їх участю Т.Н.К , або , так зване , світовий уряд , всього лише інструмент реалізації їх зловісного проекту.
Те , що в колекції Джульсруда радом з людьми стародавньої допотопної раси виявилися ще й рептилоїди , говорить про те , що змієподібні мають види на Землю ще з часів Мезозою .
І не про битви чи з ними оповідають багато переказів, легенд і міфів народів світу.

Італійка етруського походження.

Итальянка этрусского происхождения

Жінка ідеальних пропорцій з тонким витонченим кістяком, вузькими (Не західними) плечима, широкими стегнами і не павукоподібними на західний манер ногами.

Скульптура створена італійським скульптором Віталі.
Він зробив її зі своєї дружини.

На акварельном портрете натурщицы видны голубые глаза и русые волосы

На акварельному портреті натурниці видно блакитні очі і русяве волосся.

Про сім'ю ...

- Раніше ми сімейних відносин не стосувалися . І зараз їх торкатися не будемо , - подивився на мене пильно « знахар ».
- Але дещо я тобі все-таки скажу : християнство на Землі було створено , не тільки для того щоб зруйнувати традицію духовного зростання за допомогою рівності станів . Воно було організовано ще й для того , щоб викорінити на Землі полігамію . Космічні відносини між чоловіком і жінкою , де жінка мала справжнє, а не фіктивне право вибору.
- Як це ? - Не зрозумів я .
- Бачиш , будь-яка нормальна жінка насамперед мати своїх майбутніх дітей. Високодуховні діти , як відомо можуть народитися тільки від подібних батьків. Генетика нам говорить , що хромосоми при взаємодії розпадаються навпіл , і це так ! Але спадкові психічні ознаки передаються не через матеріальні гени , а через хвильові . Наша сучасна наука про це поки не знає. Але мова не про науку , а про давніх матерях , які знали , що від чоловіків дитина отримує до 80 % всієї своєї спадковості. Тому вони самі вибирали батьків своїм майбутнім дітям . І не чекали , коли їх посватався .
- Ну і що з цього ? - Не зрозумів я .
- Так то , що у одного чоловіка могло бути дружин і дві , і три і навіть більше - до шести , а в іншого жодної ... Від високо духовного цікавого і талановитого народжувалося сила-силенна дітей. Від дегенерата - жодної дитини ! Ось тобі і ще одні механізм еволюції , спадковою. Зрозуміло?

 

luzars


09.10.2013 3682 1
Коментарі (1)

zurrjr 2013.10.11, 23:57
Отакий прелюд мій інтелектуальний, А тепер вгадайте чи автор нормальний. (Павло Глазовий)
22.04.2024
Вікторія Матіїв

Про значення Великодніх свят журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.

1066
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

2445
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

2070
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

2109
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

6413 57
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

2405 2

Нижня палата Конгресу США затвердила допомогу Україні в  сумі 61 мільярдів доларів. Всього «за» допомогу Україні проголосували 311, «проти» — 112, «утримались» — 8.

277

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

1095

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

1132

Благодатний Вогонь (грец. Άγιο Φως, дослівно — Святе Світло, англ. Holy fire) — поширена у православ'ї назва вогню у Великодній церемонії виносу запалених свічок із Гробу Господнього (кувуклії) в Єрусалимському Храмі Воскресіння. 

1342
23.04.2024

Розповідаємо про корисні для серця та задоволення способи включити домашній сир у свій раціон.  

218
19.04.2024

Цього року комунальне підприємство «Франківськ Агро» запланувало засіяти на майже 200 гектарах соняшник, гречку та сою.  

551
16.04.2024

В Івано-Франківську традиційно у передвеликодній час проведуть ярмарок «Великодній кошик». Працюватиме він з першого по третє травня на площі Ринок.  

2012
22.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26453
18.04.2024

Під час моління студенти зачитували розважання, які перепліталися зі стражданнями нашого Спасителя – Ісуса Христа під час Хресної дороги та терпіннями, які проходить український народ у часі жорстокої війни.  

511
14.04.2024

Нагадаємо, цьогоріч в Івано-Франківську запланували початок зведення богослужбової каплиці блаженного священномученика Симеона Лукача.  

10414 1
08.04.2024

Є перша заповідь Божа: «Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене».  

7952
19.04.2024

Це — історія про дорослішання хлопця Тимофія у 1990-х роках. У центрі сюжету — його стосунки із сім’єю, друзями, коханою та колишнім контррозвідником Феліксом, який служив в Афганістані.  

496
23.04.2024

Рівень довіри до інформації про події війни, яка надходить від владних органів, є невисоким.  

356
19.04.2024

Обороноздатність, безпека, підтримка воїнів, розвиток економіки та євроінтеграційні процеси – ключові питання, які обговорили під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, що відбувся під головуванням Президента України Володимира Зеленського.  

510
16.04.2024

Так, серед тих, хто довіряє Президенту України, лише 15% підтримали б такі вибори, тоді як серед тих, хто не довіряє — 37%.

582
11.04.2024

Парламент остаточно ухвалив у другому читанні законопроєкт №10449 про мобілізацію і проходження військової служби.  

1527