Бумбокс, ДахаБраха та Скрябін: ТОП-7 найбільших концертів зими в Івано-Франківську

Українські зірки не забувають про своїх шанувальників. Багатою на яскраві концертні програми в Івано-Франківську стане наступна половина зими.

Фанатів чекатиме справжній феєрверк виступів від улюблених виконавців. Фіртка підібрала для читачів ТОП найбільших концертів.


Олександр Божик

Цього року для франківчан та гостей міста з оновленою програмою виступатиме скрипаль-віртуоз Олександр Божик у супроводі рок-оркестру. Олександр Божик – скрипаль-віртуоз, композитор, явище у сучасному музичному просторі. Майстер поєднувати неперевершене виконання та видовищне шоу. Йому однаково підвладні як класика, так і рок, поп, етно-музика. 

Суперфіналіст популярного телешоу «Україна має талант», рекордсмен «Книги рекордів України», фіналіст шоу «Хвилина слави», лауреат всеукраїнських та міжнародних конкурсів. Після феєричного виступу у польському шоу «Mam talent!» його назвали «Джиммі Хендріксом серед скрипалів».
 
26 січня відбудеться масштабне та яскраве музичне дійство на чолі з фронтменом Олександром Божиком у супроводі драйвового рок-оркестру. Слухачів охопить увесь спектр емоцій, як тільки зі сцени зазвучить прониклива лірика чи драйвова музична тема з голлівудського блокбастера.

Лірична струнна група, емоційний брас квінтет та запальний «Божик Бенд» органічно поєдналися у рок-оркестрі і працюють як єдиний організм. Разом вони гарантують енергетичне шоу, у якому зміксують авторські твори, класику у сучасній обробці, музику народів світу, пісні з кінофільмів… 

Картинки по запросу олександр божик івано-франківськ


Симфонічний QUEEN 

Цього року в Івано-Франківськ приїде симфонічний оркестр GosOrchestra, який підкорить франківську публіку легендарними хітами британської групи QUEEN.

Уже 29-го січня в обласній філармонії Івано-Франківська можна очікувати виступу талановитих музикантів. Серед творів, які звучатимуть того вечора, будуть такі хіти групи в аранжуванні: «We are the Champions», «We will rock you», «Who wants to live forever» і легендарна «Bohemian Rhapsody». 

Картинки по запросу симфонічний queen івано-франковск


Святослав Кондратів з унікальною програмою “Вікінг” 

Концерт Святослава Кондратіва відбудеться 12 лютого в Івано-Франківській обласній філармонії.

Проєкт Святослава Кондратіва #СвітОчімаСкріпаля відомий дивовижними музичними відео, які знімає скрипаль в самих різних куточках світу - Метеорах Греції, дюнах Сахари, Норвезьких фіордах, Венеції, Барселоні та ін.

Музика Маестро вже завоювала серця тисяч шанувальників по всій Україні і за її межами. Близько 100 концертів за останні два роки, які дав скрипаль разом зі своїм бендом на провідних концертних майданчиках країни підтверджують високий рівень і популярність Артиста.

Його по праву називають Першою скрипкою і найромантичнішим скрипалем України! Стильний і харизматичний Святослав Кондратьєв підкорює своєю чарівністю, віртуозністю і талантом з перших хвилин! А енергетика, яка панує на сцені, оригінальний відеоряд і живий звук заворожують і переносять слухачів в музичну казку, з якої не хочеться повертатися!

Картинки по запросу святослав кондратів івано-франківськ


Скрябін з оркестром

13-го лютого можна очікувати приїзд гурту Скрябін в Івано-Франківськ. Гурт виступатиме у супроводі оркестру. 

5 років, як серед нас немає Андрія Кузьменка, проте його пісні назавжди залишились у пам'яті кожного з нас. Вони, до цього часу залишаються нашими улюбленими, а кожна з них пробуджує теплі і щирі почуття у наших серцях.

13 лютого в Івано-Франківську, в Драматичному Театрі, відбудеться унікальний концерт гурту "Скрябін" у супроводі симфонічного оркестру. Солістом виступить Юрій Юрченко - легенда вітчизняної музики 90-х, вокаліст гурту "Yourcash", фіналіст ТВ-шоу "Х-Фактор", заслужений артист України!

 Улюблені пісні "Скрябін" ("Старі фотографії", "Мовчати", "Люди як кораблі", "Спи собі сама"), які увійшли в золоту колекцію української музики, можна буде почути у новому симфонічному звучанні. А на великих екранах будуть транслюватися історії із життя Андрія Кузьменка.

Картинки по запросу Скрябін з оркестром івано-франківськ


Lords of the Sound

15 лютого о 19:00 у Франківському драмтеатрі - святкова програма «Love Story» до Дня всіх Закоханих: романтична музика у виконанні оркестру Lords of the Sound.

Кожна жінка мріє провести День Закоханих особливо, очікує казковості, бажає вражень і емоцій. І Lords of the Sound влаштують для вас справжній симфонічно-романтичний вечір!

Традиційно найвідоміший український оркестр буде пестити ваш слух мелодійними, чуттєвими хітами світової музики з репертуару Ed Sheeran, Whitney Houston, Gloria Gaynor, Sting та ін., А також саундтреками з найромантичніших фільмів: Майстер і Маргарита, Зоряні війни, Сутінки, Титанік, привид опери, Ромео і Джульєтта, Амелі, Мулен Руж, Запах жінки, La La Land, Багряний пік і ін.

А особливим подарунком для закоханих - стане спеціальна частина шоу - GOLDEN ROMANTIC HITS! Бурхливими емоціями в цей вечір вас наповнять вмілі вокалісти Маргарита Мелешко і Ярослав Радіоненко.

Свято кохання, ніжності і щирих почуттів 15 лютого в Івано-Франківську разом з оркестром Lords of the Sound в програмі «Love Story» - особливий подарунок до Дня всіх Закоханих.

Картинки по запросу lords of the sound івано-франківськ


ДахаБраха

ДахаБраха стали справжнім музичним феноменом. Ви чули їхні пісні в саундтреку популярного американського серіалу "Фарго", в рекламі Девіда Бекхема - профільні ЗМІ охоче висвітлюють всі перемоги колективу на світовій сцені.

Ще жодна група так філігранно і сучасно не розпоряджалася українським фольклором. Їх останні виступи довели, що жоден концертний зал не може вмістити всіх бажаючих, тому 23 лютого 2020 року ДахаБраха влаштують грандіозне live-шоу.

Прийшов час, коли українському слухачеві дістаються не тільки рефлексії на тему американських поп-мотивів, але й самодостатні колективи, серед яких ДахаБраха займають лідируючу позицію. Це нове слово в історії світової музики - ще ніхто так красиво і дзвінко не звертався до людської підсвідомості і не витягав назовні все найпрекрасніше, що є в українській культурній спадщині.

Колектив був створений у стінах театру "Дах", тому не дивно, що музиканти так добре тримаються на сцені, а кожна пісня обволікає автентикою української мелодії. Не пропустіть грандіозний музичний експеримент - це незабутня подія і один з головних концертів зимового сезону 2020.

Виступ колективу відбудеться 23-го лютого в Івано-Франківську. 

Картинки по запросу дахабраха іф


БУМБОКС 

З новим альбомом 27-го лютого очікуйте відомий музичний гурт Бумбокс в Івано-Франківську.  Записаний в Україні, Франції та Сполучених Штатах Америки. В процесі його створення з групи пішли гітарист і басист.

Альбом з двох частин, в якому вперше за 15 років існування гурту Бумбокс буде більше 11 пісень. Три з них добре тобі знайомі і стали суперхітом: "Безодня", "Твій на 100%" і "Тримай мене".

Картинки по запросу бумбокс івано-франківськ 2020


17.01.2020 2351
Коментарі ()

22.04.2024
Вікторія Матіїв

Про значення Великодніх свят журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.

650
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

2256
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

1994
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

2018
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

6045 53
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

2300 2

Нижня палата Конгресу США затвердила допомогу Україні в  сумі 61 мільярдів доларів. Всього «за» допомогу Україні проголосували 311, «проти» — 112, «утримались» — 8.

175

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

989

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

990

Благодатний Вогонь (грец. Άγιο Φως, дослівно — Святе Світло, англ. Holy fire) — поширена у православ'ї назва вогню у Великодній церемонії виносу запалених свічок із Гробу Господнього (кувуклії) в Єрусалимському Храмі Воскресіння. 

1243
19.04.2024

Цього року комунальне підприємство «Франківськ Агро» запланувало засіяти на майже 200 гектарах соняшник, гречку та сою.  

472
16.04.2024

В Івано-Франківську традиційно у передвеликодній час проведуть ярмарок «Великодній кошик». Працюватиме він з першого по третє травня на площі Ринок.  

1930
11.04.2024

Цієї неділі, 14 квітня, в Івано-Франківській громаді розпочне роботу новий комунальний ринок сільськогосподарської продукції.  

3827
22.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26346
18.04.2024

Під час моління студенти зачитували розважання, які перепліталися зі стражданнями нашого Спасителя – Ісуса Христа під час Хресної дороги та терпіннями, які проходить український народ у часі жорстокої війни.  

422
14.04.2024

Нагадаємо, цьогоріч в Івано-Франківську запланували початок зведення богослужбової каплиці блаженного священномученика Симеона Лукача.  

10336 1
08.04.2024

Є перша заповідь Божа: «Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене».  

7877
19.04.2024

Це — історія про дорослішання хлопця Тимофія у 1990-х роках. У центрі сюжету — його стосунки із сім’єю, друзями, коханою та колишнім контррозвідником Феліксом, який служив в Афганістані.  

427
23.04.2024

Рівень довіри до інформації про події війни, яка надходить від владних органів, є невисоким.  

269
19.04.2024

Обороноздатність, безпека, підтримка воїнів, розвиток економіки та євроінтеграційні процеси – ключові питання, які обговорили під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, що відбувся під головуванням Президента України Володимира Зеленського.  

428
16.04.2024

Так, серед тих, хто довіряє Президенту України, лише 15% підтримали б такі вибори, тоді як серед тих, хто не довіряє — 37%.

510
11.04.2024

Парламент остаточно ухвалив у другому читанні законопроєкт №10449 про мобілізацію і проходження військової служби.  

1440