Апокаліптичні пророцтва індіанців Хопі


Індіанське плем'я Хопі, що живе в США, в резервації на північному сході штату Арізона, останнім часом викликає все більший інтерес у всьому світі. Це пов'язано не тільки з дивовижними знаннями Хопі про світ і людину, які дуже нагадують езотеричні знання, характерні для Індії і Тибету, але і з цілительськими і пророчими здібностями представників цього племені.

 

Хопі передбачали Другу світову війну та війну в Іраку. Між іншим, на їхню думку, війна в Іраку може призвести до Третьої світової війни! Хопі передбачали небезпечні землетруси в Каліфорнії, Японії та Туреччини - і їх передбачення-виправдалися. За деякими відомостями, Хопі передбачили навіть трагедію в США 11 вересня 2001 року, причому зробили це за рік до того, що сталося. І, нарешті, Хопі пророкують Апокаліпсис!



Старійшини індіанського племені Хопі протягом століть зберігають в таємниці пророцтва якогось божества про майбутнє. У цих пророцтвах говориться про появу на землях індіанців білих людей, про винахід автомобіля, про Другу світову війну і про кінець світу або, у всякому разі, період тотальних катаклізмів, які можуть вартувати мільйони життів.


Томас Майлс, який описав у своїй книзі багато індіанських пророцтв, пише, що в загадковій таємній книзі старійшин Хопі існує не менше сотні різних прогнозів і не менше вісімдесяти з них вже здійснилися. Майлсу розповів про пророцтва 104-річний провідник Ден Евахема, що живе в резервації на території штату Арізона.



За легендами Хопі, їх предки були попереджені про настання кінця світу приблизно 1100 років тому пророком і духовним Учителем на ім'я Массо, про який мало що відомо. Хопі вважають Массо служителем верховного Бога і зберігачем Землі; для них ця особистість являє собою те ж, що для християн - Ісус Христос. Цікаво, що і моральні заповіді, які Массо адресував послідовникам, і його пророкування кінця світу дуже схожі на заповіді і пророцтва, які залишив світові Ісус.



Майлс наводить деякі з пророцтва Массо, що вже здійснилися, збережених Хопі.



• Прихід білої людини. - «Настане день, і Хопі зустрінуть людей іншої раси, інших звичаїв і традицій. Вони створять своє власне царство на землі Хопі. На перший погляд добросердечні... вони розмножаться, як мурахи...



• Залізниці. - «...І будуть пересувні будинки з заліза».



• Автомобілі. - «...і безкінні вози».



• Телефонні дроти. - «Людина зможе розмовляти по павутині».



• Міні-спідниці. - «Спідниці жінок піднімуться вище колін, знецінюючи священне жіноче тіло».



Згідно з пророцтвами Массо, напередодні апокаліптичних часів відбудуться три великі війни, в які будуть залучені майже всі народи Землі. Другу війну розв'яжуть шанувальники культу Сонця і символу свастики.



У пророцтвах говориться про винахід зброї, яке закип'ятить океани і спалить сушу. Старійшини впевнені, що в даному випадку мова йде про ядерну зброю, що може бути застосована в Третій світовій війні, якщо вона відбудеться.



Як зазначає Т. Майлс, опис останньої апокаліптичної війни в індіанських пророцтвах дуже схожий на біблійну оповідь про Армагеддон.



Так само як і тибетські Посвячені, що дали світові вчення теософії і Агні Йоги, індіанці Хопі ділять всю історію людства на цикли. Згідно з їх пророцтвами, третій цикл закінчився грандіозним потопом (мова явно йде про цивілізацію Атлантиди!). Сучасна епоха, на думку індіанців, являє собою кінець четвертого циклу історії.



• На основі вчення Массо Хопі вважають, що прийдешніх катаклізмів можна до певних меж уникнути або, в усякому разі, пом'якшити їх наслідки, якщо дотримуватись основних моральних заповідей, залишеним Верховним Божеством.



У пророцтвах Массо вказані наступні ознаки кінця світу, що насувається.



• Люди забудуть великі закони Творця. Діти перестануть шанувати батьків і старших. Жадібність і розпуста охоплять людство.



• Незадовго до настання катаклізмів буде видно туманний німб навколо небесних тіл. Чотири рази з'явиться він навколо Сонця, як останнє попередження.



• Настане день, коли деякі сузір'я повернуться в таке положення, яке вони займали тисячоліття тому. У цей період клімат на планеті зміниться, настануть природні катаклізми.



• Природні ресурси планети будуть виснажені. Машини, що використовуються у сільськогосподарських роботах, стануть марними. Мати-Земля позбавить своїх дітей їжі.



• Прихід пізніх весен і все більш ранніх зим буде означати настання льодовикового періоду.



• Прості люди повстануть проти своїх державних лідерів. Ті, будучи загнані в кут, завдадуть удару у відповідь, і настане хаос, все вийде з-під контролю. Наростаючий, як сніжний ком, конфлікт врешті-решт призведе до останньої, апокаліптичної битви Добра і зла.



• Цей конфлікт закінчиться застосуванням страшної зброї, і це буде означати кінець четвертого циклу. Виживуть лише ті, хто залишиться вірний волі і заповітам Великого Творця.



• Потім настане період Великого Очищення, коли воєн не буде, на Землю знову прийдуть мир і гармонія. Рани планети будуть заліковані, Мати-Земля знову розквітне, а люди об'єднаються в мирі та злагоді. Так почнеться новий, п'ятий цикл.



Сучасні старійшини Хопі продовжують традицію пророцтв про майбутнє. Вони стверджують, що духи, з якими спілкуються шамани Хопі, говорять про посилення сонячної активності, підвищення температури повітря і глобальні зміни клімату. Власне, духи Хопі говорять про те ж саме, що в наш час прогнозують окремі представники науки! Є в їхньому пророцтвах і такі ж відомості, які містяться в прогнозах Реньо Неро, Е. Кейсі та інших пророків. Так, у інтернет-матеріалі «Неймовірні пророцтва індіанців Хопі» говориться, що, згідно з думкою старших цього племені, нахил земної осі скоро зміниться. Але більш точно і детально про цю подію можна буде сказати лише через 50-80 років.



Крім того, Хопі пророкують появу загадкової хвороби, яка віднесе багато людських життів, поки не буде знайдено ліки від неї. До 2035 року, згідно з пророцтвами Хопі, відбудуться великі природні катаклізми і такі астрономічні явища, які очистять планету від «зайвих» землян. Напередодні апокаліптичних часів на небі з'явиться яскрава зірка... 



Деякі пророцтва Хопі про події Апокаліпсису нагадують фантастичні романи про часи «кінця світу». Так, Хопі вважають, що під час цих подій «машини з неба» будуть рятувати тих людей, які живуть в гармонії зі світом!



Можна, звичайно, припустити, що хтось навигадував деякі передбачення за Хопі або надав фантастичну інтерпретацію того, що говорили вони самі. Але ж в Авесті (I тисячоліття до н.е.) теж говориться про те, що, коли над Землею засяє світло двох сонць, Тауміан-Спаситель прийде на землю і до нього приходитимуть люди з неба на блискучих хмарах!



Що ж, про те, що наша цивілізація в Космосі не єдина, нам говорять давно. Правда, скептично налаштовані вчені в це як і раніше не вірять, але таких залишається з кожним роком все менше.

 

Джерело: http://qrok.net/24691-proroki-i-prorochestva-o-konce-sveta.html

11


20.02.2011 5077 1
Коментарі (1)

схема 2011.02.22, 11:30
круто! це буде грандіозно
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

561
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

1743 6
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

1088 2
19.03.2024

Сьогодні й роботодавці, й експерти звертаються до абітурієнтів: зважайте на ті спеціальності, які будуть потрібні Україні під час відбудови, адже велике відновлення почнеться одразу після Перемоги.

523
24.02.2024
Вікторія Матіїв

Спроби створити музей у Долині виникали ще у 60-х роках. Проте тільки 23 грудня 1997 року Долинська районна рада прийняла остаточне рішення щодо нього. Журналістка Фіртки поспілкувалася з директоркою закладу Ксенею Циганюк. 

6870 61
01.02.2024
Вікторія Косович

Івано-Франківськ є градом безлічі упереджень і масок: для перших — фортеця, заснована поляками, для других — відголос австрійського «золотого віку» з його залізницями, для третіх — серце гуцульської культури, плач трембіт.  

11323 6

Піст – невід’ємна частина християнського  життя, встановлена Богом.

299

Друзі путіна зустрілись у резиденції рудого Донні у Флориді, де обговорили план путіна по капітуляції України, і після цієї поїздки Орбан розкрив – як за 24 год Трамп планує припинити війну.

1030

Чим ближче до виборів в США, тим більше трампісти вдаються до маніпуляцій у своїй пропаганді. У контексті України вони, переставивши все з ніг на голову, намагаються переконувати, ніби це демократи, а не республіканці, заблокували допомогу Україні.

1085

Кожен із нас не раз потрапляв у ситуацію, коли ми замислювались давати, чи ні милостиню людині, яка звертається про допомогу біля церкви, на вулиці чи в інших громадських місцях.  

1076
24.03.2024

Нутриціологиня пояснила, чому не можна забороняти собі фастфуд та солодощі. А також порадила, як їх вписати у свій раціон.

237
18.03.2024

Сьогодні, 18 березня 2024 року, в УГКЦ в Україні розпочинається період Великого посту. Пригадуємо канони партикулярного права УГКЦ, в яких ідеться про те, коли і як треба постити.  

1045
12.03.2024

Популярний дієтолог Майкл Мослі назвав п'ять груп продуктів, які варто включити до свого раціону для схуднення.

811
26.03.2024

Йдеться про зміни в молитвах «Вірую» («Символ віри»), «Царю Небесний» та митаревій молитві.

676
25.03.2024

Старий сидів біля оазису, біля входу в одне близькосхідне місто. До нього підійшов юнак і запитав...

645
21.03.2024

Релігійна громада отримала всі дозвільні документи та незабаром розпочне будівництво поруч з Садовим товариством та міським озером.

2907
15.03.2024

Отець каже: виконайте заповідь Божу – вшануйте свято Боже молитвою у храмі, а житейське на цей день відкладіть.

4408
25.03.2024

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

18403
26.03.2024

У Верховній Раді зареєстрували проєкт закону про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо встановлення відповідальності за привласнення державних функцій.   

257
22.03.2024

На початку лютого 2024 року замість Валерія Залужного Збройні сили України очолив Олександр Сирський, який до цього командував Сухопутними військами.  

324
17.03.2024

Продовжує зменшуватися кількість тих, хто вважає, що держава виконує свої зобов'язання перед ветеранами російсько-української війни.  

633
12.03.2024

Президент Володимир Зеленський 7 березня погодив кандидатуру ексголовнокомандувача Збройних Сил Валерія Залужного на посаду посла України у Великій Британії.   

735