Американські астронафти бачили на Місяці НЛО?

 

/data/blog/16831/66830092dace4a861b035bf5746b41d6.jpgДовгі роки астрономи різних країн світу спостерігали на Місяці незрозумілу активність. Ще задовго до того, як на її поверхню ступила нога американського астронавта, тут бачили щось незрозуміле.

 

«У каталозі місячних аномалій, опублікованому HАСА в 1968 році згадується більше 579 найбільш загадкових спостережень, зроблених протягом чотирьох століть і не отримали жодних пояснень до сьогоднішнього дня. Згадуються спостерігався 36 листопада 1956 великий мальтійський хрест, крапки, трикутники, що світяться квадрати, зникнення кратерів, поява «стін», що рухаються світяться об'єкти, промені світла, що перетинають кратери і гори, геометричні фігури, яскраві спалахи світла, блискучі світні об'єкти, кольорові траншеї , подовжується зі швидкістю 6 км / год. »(Б.А.Шурінов, Парадокс XX століття. Москва, 1990). Hедавно на поверхню сплив дивний документ. Це звіт про непояснених досі інцидентах, пов'язаних зі спробами вивчення та освоєння Місяця. Наведемо лише короткі витяги з більш ніж 70 сторінок тексту.



Астронавти, що літали до Місяця в рамках програми «Аполлон», дуже часто супроводжувалися нло (непізнаними літаючими об'єктами). Офіційна фотографія НАСА (AS13-497319), отримана під час польоту Аполлона-13, дуже чітко запам'ятала великий нло, що ширяє над астронавтом, що йдуть по Місяці.



Урядова політика секретності навколо нло чудово описана і задокументована в декількох книгах відомих астрономів, таких, наприклад, як Аллен Хайнекен (консультант ВПС США з проблеми нло), майор Дональд Кейхоа, Тімоті Гуд (його книга «Більш ніж« Абсолютно секретно ») і багатьох інших професійних дослідників. Один з незаперечних експертів, якому ми можемо довіряти - Крістофер Крафт, в минулому директор НАСА. Він передав нам наступний запис (після того як залишив свій пост в НАСА, зроблену в Х'юстоні під час місячної місії Аполлона-11:



Астронавти Нейл Армстронг і Базз Олдрін передають з Місяця: «Це гігантські штуковини. Hі, ні, ні ... Це не оптична ілюзія. У цьому не може бути сумніву! »

Управління польотом (Центр в Х'юстоні): «Що ... що ... що? Якого чорта там у вас відбувається? Що трапилося? »

Астронавти: «Вони - тут під поверхнею.»

Управління польотом: «Що - там? ... (Зв'язок переривалася) Центр управління викликає Аполлон 11.»

Астронавти: «Ми бачили кількох гостей. Вони були там деякий час, перевіряли обладнання. »

Управління польотом: «Повторіть ваше останнє повідомлення.»

Астронавти: «Я кажу, що тут інші космічні кораблі. Вони стоять рівною лінією по іншу сторону кратера. »

Управління польотом: «Повторіть ... повторіть!»

Астронавти: «Дозвольте нам зондувати цю сферу ... В 635 до 5 ... автоматичне реле з'єднав ... Мої руки тремтять так сильно, що я не можу нічого робити. Зняти це? Боже мій, якщо ці кляті камери небудь знімуть ... що тоді? »

Управління польотом: «Чи можете ви щось зняти?»

Астронавти: «У мене більше немає плівки під рукою. Три постріли з «тарілки», чи як там ця штука називається, зіпсували плівку. »

Управління польотом: «Відновіть контроль! Вони перед вами? Чути будь шуми з HЛО? »

Астронавти: «Вони приземлилися тут! Вони тут і вони спостерігають за нами! "

Управління польотом: «Дзеркала, дзеркала ... чи можете ви відрегулювати їх?»

Астронавти: «Так, вони знаходяться в потрібному місці. Hо ті, хто побудували ці кораблі можуть прибути завтра і прибрати їх. Раз і назавжди. »

Цілком логічно, що якщо урядові агентства виявили секретні бази нло, то вони повинні зберігати це в таємниці від громадськості, а також розробити «історію прикриття», щоб приховати правду. Однак, проблема полягала в тому, що свідки говорили з нашим Відділом щодо інопланетних справ.



Серед експертів, що повідомили нам про життя на Місяці та відкриття астронавтів, були Фарида Іскіовет, колишній консультант з питань нло при президенті ООН, таємничий мр Інгліш, який робив зовсім секретну фотографію для НАСА і місячних астронавтів, колишній командувач военноморскіх розвідки Марк Хабер, який знав велике кількість абсолютно секретних даних, сержант Віллард ванна, служив у військово-морській розвідці, майор Уейн Ехоу, який будучи службовцем військової розвідки надав на розгляд Конгресу матеріали досліджень нло, доктор Джеймс Хьюррах з космічної програми НАСА, та інші службовці з секретними допусками. Я особисто розмовляв з усіма вищезгаданими дослідниками.



Посилений інтерес до життя на Місяці захопив суспільну увагу після радіоповідомлень про досліди Марконі Тесла, який намагався передати на Місяць радіосигнали і отримати на них відповідь, що дійсно мало місце. Після цього американські, британські та французькі астрономи повідомили про спалахи світла, мерехтливих і навіть рухомих вогнях на поверхні Місяця. Протягом 30-30-х років можна виявити численні повідомлення про подібного роду явищах в самих різних газетах і журналах, які до цих пір можна знайти в бібліотеках. Цей інтерес досяг свого апогею, коли видатний експерт пов повітряним явищам Палітцер Прайз, який переміг астронома Джона О'Hілла, публічно заявив про виявлення на Місяці «моста» штучного походження. Були й інші свідки, які спостерігали «міст» довжиною в 13 миль, якого раніше не було на цьому місці і який пізніше зник з невідомих причин (було це занадто помітно?). Цей інцидент стався в ранньому 1950-му.



Багато астронавти Джемені і Аполлонов розповідали, що бачили нло під час своїх польотів. Так, астронавт Гордон Купер публічно визнав, що спостерігав керований літальний апарат позаземного походження (ми бачили його фотографії нло). Джеймс Макдівіттом теж зробив фотографії нло під час польоту навколо Землі, які ми бачили. Радянська космічна програма в 1960-х роках, призначена для встановлення нового рекорду часу перебування на орбіті, була дивним чином перервана після того як корабель зайняв позицію на орбіті. Приватні дослідники з потужним радіоустаткуванням стверджували, що радянські космонавти супроводжувалися на орбіту нло, які оточили їх і почали жбурляти їх у різні боки, як м'яч. Космонавтам, впашім в паніку, було наказано негайно повертатися назад на Землю.



Протягом 50-х років велика кількість нло, помічених на Землі, поверталися на Місяць. Їх траєкторії були відслідковані секретними урядовими комплексами спостережень, розташованими в пустелях Аризона і Hевада, а також в підземних базах, розташованих усередині гір. У нас є фотографія судна у формі тарілки, що летить над поверхнею місяця, виконана цивільним астрономом. Сержант Віллард ванна, розслідував приземлення нло в Оаху (Oahu) під час служби у військовій розвідці, показував нам 8 або 10 чітких глянцевих фотографій сріблястого космічного корабля, що парить над місячною поверхнею. Його розміри оцінювалися в кілька миль і говорили за те, що це корабель-матка (базовий корабель), призначений для транспортування багатьох тисяч людей між зоряними системами або галактиками протягом тривалих періодів часу в умовах повного самообечпеченія (автономному режимі)!



У 1950-60-х рр.. цивільні астрономи знову відзначали дивні переміщення на Місяці, світлові аномалії, постійні джерела світла, розташовані зазвичай всередині кратерів, поряд з таємничими хрестоподібними спалахами.



Радянські і американські космічні кораблі (розташовані на орбіті Місяця) почали фотографувати таємничі структури на Місяці, виявлені НАСА. Знайшли вчені, такі як наприклад Фред Стеклінг, що зажадали пояснень від так званого «громадянського агенства». Просто дивно як НАСА могло випустити ці фотографії без коментарів! Багато структури могли бути помітні тільки при більшому збільшенні.



Американський космічний корабель «Рейнджер-3" надіслав 300 фотографій кратерів Місяця з куполами всередині. Ці куполи не були новинкою. Вони були повідомлені в засобах масової інформації французькими астрономами приблизно 48 років тому. 33 фотографії купола на Місяці, надіслані супутником «Лунар Орбіттер-3" були випущені без коментарів у Вашингтоні в 1967. 1 липня 1966 НАСА в засобах масової інформації офіційно визнало, що астронавти бачили НЛО, однак, пізніше спростувало цю інформацію (для тих хто збирає офіційні звіти по нло не важко знайти велику кількість суперечливих тверджень, які доводять приховування правди). Все це не зупинило астронавта Гордона Купера від публічної заяви: «Я вірю в інопланетян, тому що на власні очі бачив їх космічний корабель» (під час польоту Джеміні-16). У нашій картотеці «Blair cuspids» є фотографії, отримані з місячних супутників, на яких видно дивні шпилі, що утворюють правильні геометричні фігури. Високий білий шпиль, схожий на монумент Вашингтону, був сфотографований на поверхні Місяця поряд з таємничими прямими шляхами або слідами, які проходили не звертаючи через кратери, пагорби, долини і купи каменів. Hекоторие з куполів мали спалахують вогні.



Декілька фотографій НАСА, які нам вдалося побачити, показували довгий сигароподібний об'єкт, що лежить на поверхні Місяця, який пізніше був відсутній на інших фотографіях. Ми бачили фотографію піраміди на темній стороні (зворотній стороні). Темна сторона завжди прихована від наших очей і телескопів і, очевидно, представляє з себе ідеальне місце для будівництва інопланетянами секретного космопорту. Hехватка атмосфери не представляє проблеми, коли ми згадуємо про куполах з штучної навколишнім середовищем. Навіть НАСА визнає, що вчені мають недорогу технологію для будівництва підземних баз зі штучним кондиціонуванням, подібно до тих, які будують для себе військові.

Астронавт Едгар Мітчелл в конфіденційній розмові повідомив представнику нашого Департаменту Фарід Іскіовет, що бачив на Місяці нло. У 1978 року таємничим кремезний чоловік у зовнішністю типового агента, з'явився в Мауї, назвавшись м-р Інгліш. Його повне ім'я я назвати не можу. Він мав допуск вищого рівня секретності агенства НАСА. Він повідомив мені, що був штатним фотографом в програмі Аполлон, фотографував уламки потерпілого катастрофу диска в ангарі на секретній базі ВВС в Техасі, бачив нло під час польоту астронавтів. Він передав нам велику кількість даних по нло і визнав, що астронавти справді бачили на Місяці космічний корабель. Крім того, він підтвердив той факт, що нло використовують Місяць в своїх цілях. Директор НАСА Крафт додав, що малася офіційна (доступна для всіх слухачів) і секретна частоти при зв'язку між астронавтами-учасниками польотів на Місяць і Центром управління польотом, і що розмова, наведена вище, мала місце протягом тих двох хвилин, коли таємничим чином перервалася громадська трансляція по офіційній частоті ...


08.02.2012 4134 1
Коментарі (1)

хахаха 2012.02.10, 16:17
Ніхто з команди Аполону-13 на місяці не був як і те, що не існувало дня з датою 36 листопада 1956.
22.04.2024
Вікторія Матіїв

Про значення Великодніх свят журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.

983
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

2401
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

2051
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

2082
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

6328 55
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

2376 2

Нижня палата Конгресу США затвердила допомогу Україні в  сумі 61 мільярдів доларів. Всього «за» допомогу Україні проголосували 311, «проти» — 112, «утримались» — 8.

242

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

1064

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

1049

Благодатний Вогонь (грец. Άγιο Φως, дослівно — Святе Світло, англ. Holy fire) — поширена у православ'ї назва вогню у Великодній церемонії виносу запалених свічок із Гробу Господнього (кувуклії) в Єрусалимському Храмі Воскресіння. 

1315
23.04.2024

Розповідаємо про корисні для серця та задоволення способи включити домашній сир у свій раціон.  

187
19.04.2024

Цього року комунальне підприємство «Франківськ Агро» запланувало засіяти на майже 200 гектарах соняшник, гречку та сою.  

531
16.04.2024

В Івано-Франківську традиційно у передвеликодній час проведуть ярмарок «Великодній кошик». Працюватиме він з першого по третє травня на площі Ринок.  

1988
22.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26424
18.04.2024

Під час моління студенти зачитували розважання, які перепліталися зі стражданнями нашого Спасителя – Ісуса Христа під час Хресної дороги та терпіннями, які проходить український народ у часі жорстокої війни.  

487
14.04.2024

Нагадаємо, цьогоріч в Івано-Франківську запланували початок зведення богослужбової каплиці блаженного священномученика Симеона Лукача.  

10391 1
08.04.2024

Є перша заповідь Божа: «Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене».  

7932
19.04.2024

Це — історія про дорослішання хлопця Тимофія у 1990-х роках. У центрі сюжету — його стосунки із сім’єю, друзями, коханою та колишнім контррозвідником Феліксом, який служив в Афганістані.  

476
23.04.2024

Рівень довіри до інформації про події війни, яка надходить від владних органів, є невисоким.  

336
19.04.2024

Обороноздатність, безпека, підтримка воїнів, розвиток економіки та євроінтеграційні процеси – ключові питання, які обговорили під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, що відбувся під головуванням Президента України Володимира Зеленського.  

482
16.04.2024

Так, серед тих, хто довіряє Президенту України, лише 15% підтримали б такі вибори, тоді як серед тих, хто не довіряє — 37%.

559
11.04.2024

Парламент остаточно ухвалив у другому читанні законопроєкт №10449 про мобілізацію і проходження військової служби.  

1504