Як грати в Pokemon Go

 

/data/blog/112070/418f282eacff1db1146fa3db03d0a7c7.jpeg

 

Pokemon Go – гра, яка всього за два тижні після виходу стала лідером по скачуванню на Google Play і App Store.

 

Багатьох користувачів гра привернула тим, що ловля покемонів (а саме затримання звіряток — головне завдання гри) відбувається на тлі реальних об’єктів.

 

Правила гри Pokemon GO

Правила гри прості, все що потрібно, це встановити програму і активувати його, після чого вийти на вулицю і приступити до упіймання покемонів. Спіймані покемони поповнюють Покедекс, чим вище наповнюваність Покедекса, тим більші можливості з’являються у гравців.

Пройдена дистанція в грі також не менш важлива. Після проходження певної відстані гравець може виявити на ПокеСтоках яйця покемонів, з яких, у свою чергу, вилупляться рідкісні звірятка. Ними гравець може також поповнити свій Покедекс. Надалі проходження рівнів дозволить приєднатися до однієї з команд (червоних, жовтих або синіх) і воювати з покемонами інших команд. Проходження рівнів і випробувань відкривають медалі в профілі.

Варто відзначити, що в грі не зараховуються переміщення на автомобілі чи іншому транспорті, швидкість якого вище 20 км/год.

 

Як знайти і приручити покемонів в Pokemon GO

Точне розташування покемонів невідомо, тому для упіймання звіряток необхідно якомога більше ходити і шукати їх. При пошуку покемонів особливу увагу варто приділяти шевелению трави і листя дерев, адже це ознака того, що саме там знаходяться звірятка. Також про наближення до покемону інформує індикатор на екрані пристрою. Після знаходження звірка його потрібно як можна швидше приручити, адже гра досить популярна і можна просто не встигнути забрати звірятко до себе в Покедекс першим.

Для упіймання покемона потрібно націлиться на нього і як тільки звір опиниться в зеленому колі, кинути в нього покеболл, кількість кидків необмежено. Покеболи (м’ячі) на карті позначені як сині точки, після виявлення таких слід підійти до них і знайдені таблички розкрутити. Таким чином гравець отримає не тільки N-ну кількість покеболлов, але і кілька яєць і трохи енергії.

 

Як увімкнути камеру в Pokemon GO

Включити камеру можна тільки за умови, що на смартфоні є гіроскоп. Після установки програми потрібно ходити і шукати покемонів, як тільки буде знайдений, у правому верхньому кутку з’явиться значок AR, натискання на нього є включення камери.

 

Що робити з спійманими покемонами в грі Pokemon GO

Приручених покемонів потрібно складати в Покедекс. У Покедексе для кожного звірятка є свій осередок з певним номером. Потрібно постаратися заповнити всі комірки. Головне завдання гравців — виростити покемонів для наступного рівня, навчити їх битися з іншими істотами, адже це стане в нагоді в подальшому для проходження рівнів і розблокування медалей в профілі. Прирученими покемонами обмінюватися з іншими гравцями в грі не передбачено.

 

Як отримати цукерки у Pokemon Go

Цукерки в грі потрібні для навчання покемонів і збільшення їх сили. При приручення покемонів гравець гарантовано отримує кілька цукерок, однак для кожного сімейства звірків потрібні цукерки певного «сорту». Щоб отримати потрібні цукерки, досить відловити покемонів потрібного сімейства і передати їх професору Віллоу. Зробити це можна наступним чином: спочатку натиснути на покемонів, потім на кнопку Transfer (вона розташована внизу екрана).

 

Що можна купити на монети в Pokemon Go

У грі можна придбати разом відразу мішок монет (14500 покемонет), обійдеться він приблизно 2500 ргривень Сума немаленька, однак купити мішок вигідніше, ніж раз за разом купувати по 100-200 монет. Що стосується інших покупок, то в магазині Pokemon Go можна придбати різні зілля для збільшення сили і витривалості покемонів, приманки, які допоможуть набагато швидше зловити звірків, яйця, збільшують кількість очок, інкубатори для яєць, сховища для покемонів більшою місткістю і т. д.


25.07.2016 2239 0
Коментарі (0)

26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

571
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

1762 6
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

1092 2
19.03.2024

Сьогодні й роботодавці, й експерти звертаються до абітурієнтів: зважайте на ті спеціальності, які будуть потрібні Україні під час відбудови, адже велике відновлення почнеться одразу після Перемоги.

525
24.02.2024
Вікторія Матіїв

Спроби створити музей у Долині виникали ще у 60-х роках. Проте тільки 23 грудня 1997 року Долинська районна рада прийняла остаточне рішення щодо нього. Журналістка Фіртки поспілкувалася з директоркою закладу Ксенею Циганюк. 

6872 61
01.02.2024
Вікторія Косович

Івано-Франківськ є градом безлічі упереджень і масок: для перших — фортеця, заснована поляками, для других — відголос австрійського «золотого віку» з його залізницями, для третіх — серце гуцульської культури, плач трембіт.  

11328 6

Піст – невід’ємна частина християнського  життя, встановлена Богом.

302

Друзі путіна зустрілись у резиденції рудого Донні у Флориді, де обговорили план путіна по капітуляції України, і після цієї поїздки Орбан розкрив – як за 24 год Трамп планує припинити війну.

1033

Чим ближче до виборів в США, тим більше трампісти вдаються до маніпуляцій у своїй пропаганді. У контексті України вони, переставивши все з ніг на голову, намагаються переконувати, ніби це демократи, а не республіканці, заблокували допомогу Україні.

1087

Кожен із нас не раз потрапляв у ситуацію, коли ми замислювались давати, чи ні милостиню людині, яка звертається про допомогу біля церкви, на вулиці чи в інших громадських місцях.  

1078
24.03.2024

Нутриціологиня пояснила, чому не можна забороняти собі фастфуд та солодощі. А також порадила, як їх вписати у свій раціон.

241
18.03.2024

Сьогодні, 18 березня 2024 року, в УГКЦ в Україні розпочинається період Великого посту. Пригадуємо канони партикулярного права УГКЦ, в яких ідеться про те, коли і як треба постити.  

1049
12.03.2024

Популярний дієтолог Майкл Мослі назвав п'ять груп продуктів, які варто включити до свого раціону для схуднення.

813
26.03.2024

Йдеться про зміни в молитвах «Вірую» («Символ віри»), «Царю Небесний» та митаревій молитві.

686
25.03.2024

Старий сидів біля оазису, біля входу в одне близькосхідне місто. До нього підійшов юнак і запитав...

646
21.03.2024

Релігійна громада отримала всі дозвільні документи та незабаром розпочне будівництво поруч з Садовим товариством та міським озером.

2912
15.03.2024

Отець каже: виконайте заповідь Божу – вшануйте свято Боже молитвою у храмі, а житейське на цей день відкладіть.

4413
25.03.2024

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

18406
26.03.2024

У Верховній Раді зареєстрували проєкт закону про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо встановлення відповідальності за привласнення державних функцій.   

263
22.03.2024

На початку лютого 2024 року замість Валерія Залужного Збройні сили України очолив Олександр Сирський, який до цього командував Сухопутними військами.  

326
17.03.2024

Продовжує зменшуватися кількість тих, хто вважає, що держава виконує свої зобов'язання перед ветеранами російсько-української війни.  

635
12.03.2024

Президент Володимир Зеленський 7 березня погодив кандидатуру ексголовнокомандувача Збройних Сил Валерія Залужного на посаду посла України у Великій Британії.   

737