7 продуктів харчування, що мають найкращий вплив на чоловічу силу

 

 

В наші дні значно підвищився відсоток схильності до гормональних та серцево-судинних захворювань.

 

Як результат, різко збільшились і проблеми з ерекцією. Замість того, щоб вживати такі ліки як віагра, для початку варто переглянути власний раціон. Є велика кількість продуктів харчування, що впливають на ерекцію.

 

У даній статті я можу ознайомити вас з 7 науково обгрунтованими продуктами харчування, які природньо допоможуть вам подолати еректильну дисфункцію та повернути чоловічу силу.

 

  1. Часник

Доведено, що часник може значно підвищити рівень тестостерону, який, як відомо, є гормоном ерекції та лібідо. Також часник проявляє виражену протизапальну та гіпотензивну дію. Цікавим є той факт, то часник сприяє підвищенню рівня оксиду азоту в організмі. Дана сполука має пряме відношення до покращення кровообігу в статевих органах і відповідно, до підвищення ерекції.

 

  1. Цитрусові

Саме цитрусові насичують організм вітаміном С, що позитивно впливає на стан судин, внаслідок чого відмічається зниження артеріального тиску , а також підвищення приливу крові до статевих органів. Цитрусові – джерело кверцетину, який підвищує рівень оксиду азоту, про який описано вище.

 

  1. Буряк

Буряк – це суперпродукт по вмісту природніх нітратів. Чим більше ви споживаєте їжу, багату натуральними нітратами, тим більше оксиду азоту виділяється в кровотік. Тому буряк є одним з найкращих продуктів для посилення ерекції.

 

  1. Чорниці

Ці ягоди є неймовірно корисними для покращення ерекції. Їх антиоксидантний ефект просто вражає. Чорниці містять у величезній кількості феноли та флавоноїди, ресвератол, вітамін С. Тому не дивно, що вживання чорниць призводить до зниження артеріального тиску, покращання стану судин, приводить в норму скорочувальний апарат судин.

 

  1. Зелень

Всім відомі шпинат, листя салату, петрушка також містять у собі велику кількість природніх нітратів, які під дією кишкових бактерій перетворюються на оксид азоту. Як відомо, саме оксид азоту посилює кровотік в статевих органах під час статевого збудження.

 

  1. Гранат

Гранат – один із найкращих фруктів для посилення ерекції і підвищення рівня тестостерону. Це так звана «природня віагра» - з м’якою і тривалою дією. Гранат – чудовий фрукт для нормалізації гормонального здоров’я та посилення кровообігу. Науково доведено, що щоденне вживання гранатового соку знижує рівень ЛПНГ-холестерину і покращує його виведення, підвищує рівень клітин, що відповідають за нормальний стан артеріальної стінки., підвищує рівень азоту, що в свою чергу знижує рівень артеріального тиску.

Дослідження показали, що систематичне вживання гранатового соку підвищує рівень тестостерону на 24%.

 

  1. Гарбузове насіння

Даний продукт насправді є рекордсменом за вмістом мікроелементів, найбільш корисних для чоловічого здоров’я – цинку та магнію. Дані елементи є необхідними для синтезу чоловічих статевих гормонів, особливо для тестостерону. Насіння гарбуза є природнім джерелом полі ненасичених жирних кислот, які в свою чергу пов’язані з синтезом простагландинів – гормоноподібних речовин (відіграють ключову роль у статевому збудженні, та покращенні ерекції).

 

І головне – при виникненні проблем не варто впадати в паніку, треба тільки пам’ятати, що фактично кожне захворювання є виліковним при своєчасному зверненні до спеціаліста. У підсумку хочу побажати вам завжди бути на висоті і приємно дивувати кохану у сексуальному житті.

 

Руслан Гімон

лікар уролог, андролог сексопатолог

МЦ «Оксфорд Медікал»

вул. Василіянок, 1

(050) 3 777 299; (067) 3 777 299


26.06.2017 6586 0
Коментарі (0)

10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

1916
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

1836
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

1835
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

5398 42
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

2130 2
19.03.2024

Сьогодні й роботодавці, й експерти звертаються до абітурієнтів: зважайте на ті спеціальності, які будуть потрібні Україні під час відбудови, адже велике відновлення почнеться одразу після Перемоги.

1489

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

708

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

758

Благодатний Вогонь (грец. Άγιο Φως, дослівно — Святе Світло, англ. Holy fire) — поширена у православ'ї назва вогню у Великодній церемонії виносу запалених свічок із Гробу Господнього (кувуклії) в Єрусалимському Храмі Воскресіння. 

955

Впевнено можна сказати, що з появою соцмереж  наш світ змінився. Він став трішки меншим, не виходячи з кімнати ми маємо зв'язок з найвіддаленішими куточками планети. Всі живемо в час швидкості та спрощення.

988
16.04.2024

В Івано-Франківську традиційно у передвеликодній час проведуть ярмарок «Великодній кошик». Працюватиме він з першого по третє травня на площі Ринок.  

1739
11.04.2024

Цієї неділі, 14 квітня, в Івано-Франківській громаді розпочне роботу новий комунальний ринок сільськогосподарської продукції.  

3655
08.04.2024

Під час посту людина не вживає білкові продукти тваринного походження: м'ясо, рибу та молочні продукти. Натомість залишаються крупи, бобові, горіхи, фрукти та овочі.  

10223
17.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26104
14.04.2024

Нагадаємо, цьогоріч в Івано-Франківську запланували початок зведення богослужбової каплиці блаженного священномученика Симеона Лукача.  

10154 1
08.04.2024

Є перша заповідь Божа: «Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене».  

7691
02.04.2024

Два тижні поспіль щонеділі франківці та гості міста збираються на пікнік біля міського озера, щоб висловити протест проти будівництва церкви УГКЦ.   

873
19.04.2024

Це — історія про дорослішання хлопця Тимофія у 1990-х роках. У центрі сюжету — його стосунки із сім’єю, друзями, коханою та колишнім контррозвідником Феліксом, який служив в Афганістані.  

115
19.04.2024

Обороноздатність, безпека, підтримка воїнів, розвиток економіки та євроінтеграційні процеси – ключові питання, які обговорили під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, що відбувся під головуванням Президента України Володимира Зеленського.  

225
16.04.2024

Так, серед тих, хто довіряє Президенту України, лише 15% підтримали б такі вибори, тоді як серед тих, хто не довіряє — 37%.

361
11.04.2024

Парламент остаточно ухвалив у другому читанні законопроєкт №10449 про мобілізацію і проходження військової служби.  

1256
07.04.2024

Всього опитали 2 000 респондентів, що мешкають у всіх регіонах України, крім окупованих територій, у віці 18 років і старше.   

853