5 речей, які можуть зіпсувати вам Новий рік

 

Подбайте заздалегідь про те, щоб виключити їх з передсвяткової підготовки. Тоді й свято буде в радість.

1. Голоси скептиків

Цим тільки дай шанс, вони візьмуть вас за ґудзик і будуть довго і нудно розповідати, чим поганий Новий рік. Кажуть вони одне і те ж, ніби на якихось секретних курсах «Як стати скептиком» їм роздають папірець із промовою і вони її назубок заучують, щоб в Новий рік вийти в люди і донести до них жахливу правду про це свято. Вони розкажуть вам, що погода не зимова, в магазинах натовп, витрати на подарунки перевищили всі розумні межі, що ялинкові іграшки, як в анекдоті, стали підробленими і не радують.

Такі люди токсичні і якщо довго їх слухати, все починаєш бачити через призму їх скептицизму. Біжіть від них, поки вони не отруїли ваше свято і не підірвали здатність просто радіти життю і тому, що воно нам підносить.

2. Натовпи в магазинах

Звичайно, в середині грудня від них вже нікуди не дінешся, але є вихід. Складіть список того, що і кому ви даруєте: те, що ще можна замовити в Інтернеті – замовте, покупці решти приділяйте по півгодини вранці, перед роботою. Просто виходите з дому трошки раніше, напевно на вашому шляху є торговий центр і не один. Заходьте туди точково і прицільно, на півгодини, робіть покупки, дотримуючись списку. Це підніме вам настрій перед робочим днем ​​– як не крути, а купувати подарунки коханим людям приємно – і позбавить від необхідності витратити цілий вихідний день у якому-небудь гіпермаркеті, битком набитому втомленими і роздратованими людьми.

3. Непотрібні подарунки

Ми, звичайно, вже не діти, але якраз із дітьми простіше. По-перше, вони охоче пишуть Діду Морозу всі свої побажання, і з’ясувати, чого вони хочуть, не складає труднощів. Так що малюки рідко залишаються розчарованими. А ось з дорослими прямо біда. Добре ще, якщо подарунок буде потрібним, але не бажаним, але ж є й зовсім непотрібні речі. Одні символи року чого варті.

подарки 1

Усім нам хочеться на Новий рік сюрпризу і дива, але невиправдані очікування того не варті. Так що сміливо складайте два листа – один вручите всім рідним, інший – розмістіть для друзів у соцмережах. Намагайтеся, щоб вони включали в себе подарунки різних цінових категорій:. Так ви отримаєте і сюрприз – ви ж не будете знати, хто і що вибере з вашого списку, і корисні подарунки, які будуть вас радувати весь рік.

4. Погано продумане меню

Складаючи меню на Новий рік, пам’ятайте дві речі. Вночі ви багато не з’їсте, так що на саму святкову ніч краще готувати небагато: пару салатів, легкі закуски і фрукти. А ось на перше січня можна влаштувати повноцінну вечерю, у зв’язку з цим друге, що потрібно пам’ятати – експерименти до добра не доводять. Якщо ви хочете приготувати до свята незвичайну страву, потренуйтеся готувати його до Нового року. Бо навіть якщо Інтернет-сайт пообіцяє вам, що це дуже просто і дуже смачно, а подружка буде клястися, що її фірмову страву зіпсувати неможливо, все одно все може піти не так.

5. Відсутність можливості лягти спати тоді, коли ви хочете

Хтось готовий гуляти всю ніч, а комусь достатньо пари годин свята. У когось маленькі діти, нічні чергування і ранні підйоми незалежно від того, яке число на календарі. А за вікном запускають салюти і рвуть петарди так, ніби ви на війні.

маска 5

Правильний вибір в цій ситуації – запастися бірушами, причому заздалегідь, тому що до 31 грудня їх зметуть із аптек. Маска на очі теж не зашкодить . Тоді ви зможете в будь-який момент, порадівши святу, лягти спати, щоб зустріти перший день 2016 року сповненою сил і планів.


31.12.2015 448 0
Коментарі (0)

17.05.2024
Тетяна Дармограй

На Івано-Франківщині з вівторка, 14 травня 2024 року, довелось знову вдаватись до відключень світла. Причиною є наслідки системних російських обстрілів енергетичної інфраструктури України, а також холодна погода у травні.   

780
10.05.2024
Тетяна Дармограй

Хто з військовозобов'язаних може перетинати кордон під час воєнного стану, чи вплине новий закон про мобілізацію на правила перетину, як військовозобов'язані гинуть при спробі нелегально перетнути кордон та як карають порушників кордону, розповідає Фіртка.

11309 1
30.04.2024

Будівельна компанія «ND Group Development» запрошує вас стати майбутніми власниками унікального комплексу преміумкласу. Водночас власний будинок мрії стає ще доступнішим. Адже при покупці з 30 квітня 2024 року до 15 травня 2024 року можна отримати знижку 3%. 

1947
29.04.2024
Вікторія Матіїв

Журналістка Фіртки поспілкувалася з серцево-судинним лікарем-хірургом Андрієм Судусом про причини раптової серцевої смерті, операції на серці, як війна вплинула на кількість захворювань, чи "молодіють" хвороби серця та як запобігти їхньому розвитку загалом.

1837
22.04.2024
Вікторія Матіїв

Про значення Великодніх свят журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.

2832
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

4716

Війна росії проти України змінила наше життя до невпізнаваності, а звірства росіян над українцями змусила багатьох хлопців і дівчат, серед яких чимало християн, взяти до рук зброю і захищати свій народ.  

474

Доволі часто можна зустріти згадку про так званого «пасхального зайця» в сучасній масовій культурі (фільми серіали, листівки, гіфки). Отож, яке відношення має кролик/заєць до Пасхи?

1126

Спорт — це не просто змагання, це мова, яку розуміють усі. І Україна використовує її, щоб розповісти світові про свою силу та прагнення до перемоги.

1641

Нижня палата Конгресу США затвердила допомогу Україні в  сумі 61 мільярдів доларів. Всього «за» допомогу Україні проголосували 311, «проти» — 112, «утримались» — 8.

1392
12.05.2024

З кожним днем війни стає дедалі важливіше зберігати емоційну стабільність і свідомо дбати про своє психічне здоров’я.   

1781
07.05.2024

Розповідаємо про корисні для серця та задоволення способи включити домашній сир у свій раціон.  

1598
19.05.2024

Є перша заповідь Божа: «Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене».  

8843
12.05.2024

Про значення неділі журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.  

685
08.05.2024

У цілому 63% українців вважають, що ця Церква має бути повністю забороненою в Україні (у грудні 2022 року — 54%, у травні 2023 року — 66%).  

759
04.05.2024

Великдень - свято, що є одним з найважливіших для віруючих християн.  

1949
15.05.2024

У селі Чортовець, що на Прикарпатті, чоловіки встановили рекорд України, виконуючи ритуально-обрядовий танець сербен.  

919
19.05.2024

В Україні громадяни переважно змінили свою думку у порівнянні із попередніми роками та вважають, що для країни важливіша демократична система, ніж сильний лідер.    

431
14.05.2024

Найбільш підготовлений рубіж — той, що розміщений на деякій відстані, що дозволяє використовувати й засоби інженерного озброєння, й залізобетонні споруди.

309 1
09.05.2024

Верховна Рада 9 травня 2024 року збільшила штрафи за військові правопорушення.  

771 1
05.05.2024

Президент Китаю Сі Цзіньпін у неділю вирушив до Парижа з рідкісним візитом, а його французький колега Еммануель Макрон має намір тиснути спробувати переконати його використати свій вплив на Росію щодо війни в Україні.    

809