2013-й: новий і містичний. Але чи варто боятися? (прогнози нумерологів й астрологів)

 

 

У 2013 року -- дуже хороший потенціал, запевняють нумерологи та астрологи.

Ну що, можемо полегшено зітхнути? Високосний 2012 рік, повний катаклізмів, скандалів і трагедій, закiнчується. Та ми з острахом поглядаємо на наступний -- чого чекати від року із містичною тринадцяткою? До яких випробувань готуватись?

 

"13 -- це щасливе число, не варто його боятися! -- запевняє нумеролог Тетяна Хохлова. -- Одиниця в ньому символізує прагнення, шлях до мети, а трійка несе удачу. Якщо скласти ці дві цифри, вийде четвірка, що допомагає у праці, у закладанні фундаменту майбутнього.


А щоб визначити "заряд" року, треба скласти всі цифри докупи (2+0+1+3). Маємо шість -- рік сім'ї та бізнесу!"


Успіху в 2013-му досягне той, хто швидко реагуватиме на події й виявлятиме кмітливість, твердить астролог Наталія Івахненко. Вона переконана: цей рік буде сприятливим для всієї України. Наша держава перебуває під знаком Тільця, головним управителем якого є Венера. Шістка вважається числом Венери. Тож таке поєднання вiдiграє роль такого собі рятівного круга, допоможе нам утриматися на плаву на тлі економічних негараздів та політичної кризи.


"У цього року дуже хороший потенціал, -- каже нумеролог Ірина Журавська.

-- Шістка є числом гармонізації, особливо це стосується сім'ї та стосунків. Правда, такий принцип може проявитись по-різному, навіть у доволі несподіваний спосіб. Наприклад, якщо сім'я перебуває на межі розлучення, то 2013-й допоможе гармонійно... розстатися.


А якщо подружжя переживає кризу, наступний рік сприятиме подоланню проблем. Воно зможе вийти на новий, якіснiший рівень стосунків. Треба лише прислухатися до справжнiх бажань -- як своїх, так і своєї половинки.


Якщо у вас немає пари, настає надзвичайно сприятливий період. Наступний рік допоможе зустріти саме "свою" людину. Сприятиме він і тим сім'ям, котрі давно хочуть, але не можуть народити дитину.


Загалом, рік буде дуже плідним, ми матимемо "зелене світло" для здійснення своїх мрій. Особливо вдалим наступний період буде для людей, чия професійна діяльність пов'язана із духовним світом та служінням іншим. Це, зокрема, стосується музикантів, психологів, дизайнерів.


2013-й допомагатиме у розкритті внутрішнього потенціалу, -- провадить далi нумеролог Ірина Журавська. -- Тож раджу взятися за те, про що ви давно мріяли. Наприклад, навіть якщо ви займаєтесь фінансами, а прагнули навчитись малювати, варто піти на курси.


Такі плани, як ремонт помешкання, зміна зовнiшностi чи оновлення гардеробу, здiйснити буде доволі легко. Для цього знаходитимуться потрiбні фінанси. А якщо щось не складатиметься чи руйнуватиметься, варто його легко відпускати. Бо це вам насправді не потрібно, а попереду чекають нові вдалі починання!"

 


Час викинути непотріб!

  Позбуватися старого мотлоху закликає і ведичний астролог Павло Серенко. Він певен: це найважливіша місія 31 грудня. Адже непотріб перешкоджає здійсненню наших бажань.


"Старі речі тримають зв'язок між вами й минулим, нерідко із неприємними, негативними спогадами та подіями, -- каже пан Серенко. -- Звільніть свій простір від того, що для вас зайве і затримує вас у минулому, аби з'явилось місце для чогось нового! Тим бiльше що 31 грудня цьому сприятиме Місяць. Цієї доби він спадатиме, що допоможе не зосереджуватися на минулому, не триматися за непотріб".


До речі, не обов'язково ці речі викидати. Якщо вони у гарному стані, краще віддати тим, хто їх потребує. Поганої енергетики для інших людей вони не нестимуть, якщо будуть пожертвувані чи подаровані вiд щирого серця.
"Також 31 грудня сприятиме подоланню перешкод, позбавленню шкідливої звички, -- каже астролог. -- Тож якщо давно хотіли кинути курити, спроба буде вдалою. А от суперечок краще уникати: вони несподівано можуть перерости у серйозну сварку. Через що можна розсваритись із другом чи близькою людиною. Краще спільно загадувати бажання -- цей день справді сприятиме їх здійсненню!


 

Постав ялинку в куток

 
Здійсненню найзаповітніших мрій допоможе і зелена красуня, якою ми традиційно прикрашаємо оселю.


-- За давнім китайським вченням фен-шуй, впливати на своє майбутнє ми можемо за допомогою правильного перерозподілу енергетичних потоків, -- каже експерт із китайської астрології та фен-шуй Вікторія Хілінич. -- Так, розумно поставлене ліжко сприяє мiцному сну. А "правильна" ялинка може змінити прийдешній рік!


-- І як вибрати місце для неї?

-- Кожен із кутів нашої кімнати, де стоятиме ялинка, представляє іншу сферу нашого життя. Тому якщо ви мрієте у новому році закохатись, поставте святкове деревце у дальній кут, далі від входу до кімнати. Прикрасьте її іграшками з шовковими стрічками або ж парними символами, повісивши по дві одинакові кульки чи інші фігури поряд. Колір ялинкових прикрас має бути червоний або рожевий, а на верх ялинки можна почепити сердечко.


-- А якщо я мрію про добробут?

-- Тоді ялинку треба поставити у протилежному куті -- тому, що від входу зліва й далі. Акцент зробіть на колір прикрас -- золоті та сріблясті відтінки. Можна також прикрасити деревце монетами, справжніми або ж шоколадками у блискучих обгортках. Крім того, не завадить обгорнути гілочки різними купюрами, закріпивши їх скрепкою.
Тому, хто прагне зробити кар’єру чи знайти нову роботу, ялинку варто поставити прямо навпроти входу в кімнату, бо ж найкоротший шлях у бізнесі -- по прямій.


-- Я б хотіла зміцнити стосунки з друзями. Як тоді діяти?

-- Друзів символізує ближній лівий кут у кімнаті. Щоби зміцнити із ними стосунки, потрібно, щоб кожен із них подарував вам хоча б одну ялинкову прикрасу. Якщо ж ви прагнете нових знайомств, повісьте на ялинку ту річ, яка, на вашу думку, повинна бути у людини, з якою хочете потоваришувати.
Якщо ви плануєте у новому році завагітніти, тоді ялинку варто поставити у ближньому правому куті. Серед новорічних оздоб обов’язково повинні бути прикраси та солодощі.


-- А якщо хочеться і грошей, і кохання, і успіхів у кар'єрi?


-- Тоді ставте ялинку прямісінько посеред кімнати, адже саме так ви покращите кожну сторону свого життя. При цьому деревце прикрасьте і сердечками, і монетками, i іграшками від друзів.
А головне --  зустрічайте свято із думкою про те, що вам у новому році неодмiнно пощастить!

 

Лариса ПАВЛИК, Соломія ПАЛЯНИЦЯ
 


03.01.2013 1320 0
Коментарі (0)

22.04.2024
Вікторія Матіїв

Про значення Великодніх свят журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.

604
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

2233
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

1982
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

2010
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

6005 53
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

2289 2

Нижня палата Конгресу США затвердила допомогу Україні в  сумі 61 мільярдів доларів. Всього «за» допомогу Україні проголосували 311, «проти» — 112, «утримались» — 8.

150

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

972

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

979

Благодатний Вогонь (грец. Άγιο Φως, дослівно — Святе Світло, англ. Holy fire) — поширена у православ'ї назва вогню у Великодній церемонії виносу запалених свічок із Гробу Господнього (кувуклії) в Єрусалимському Храмі Воскресіння. 

1222
19.04.2024

Цього року комунальне підприємство «Франківськ Агро» запланувало засіяти на майже 200 гектарах соняшник, гречку та сою.  

461
16.04.2024

В Івано-Франківську традиційно у передвеликодній час проведуть ярмарок «Великодній кошик». Працюватиме він з першого по третє травня на площі Ринок.  

1916
11.04.2024

Цієї неділі, 14 квітня, в Івано-Франківській громаді розпочне роботу новий комунальний ринок сільськогосподарської продукції.  

3816
22.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26329
18.04.2024

Під час моління студенти зачитували розважання, які перепліталися зі стражданнями нашого Спасителя – Ісуса Христа під час Хресної дороги та терпіннями, які проходить український народ у часі жорстокої війни.  

409
14.04.2024

Нагадаємо, цьогоріч в Івано-Франківську запланували початок зведення богослужбової каплиці блаженного священномученика Симеона Лукача.  

10326 1
08.04.2024

Є перша заповідь Божа: «Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене».  

7868
19.04.2024

Це — історія про дорослішання хлопця Тимофія у 1990-х роках. У центрі сюжету — його стосунки із сім’єю, друзями, коханою та колишнім контррозвідником Феліксом, який служив в Афганістані.  

419
19.04.2024

Обороноздатність, безпека, підтримка воїнів, розвиток економіки та євроінтеграційні процеси – ключові питання, які обговорили під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, що відбувся під головуванням Президента України Володимира Зеленського.  

419
16.04.2024

Так, серед тих, хто довіряє Президенту України, лише 15% підтримали б такі вибори, тоді як серед тих, хто не довіряє — 37%.

500
11.04.2024

Парламент остаточно ухвалив у другому читанні законопроєкт №10449 про мобілізацію і проходження військової служби.  

1430
07.04.2024

Всього опитали 2 000 респондентів, що мешкають у всіх регіонах України, крім окупованих територій, у віці 18 років і старше.   

1023