10 найкращих фестивалів літа 2016

 

/data/blog/106344/8b10c664d01b79abf166c56688ee7c9d.jpg

 
Ви з нетерпінням чекаєте літа та не знаєте, як провести довгоочікувану відпустку? Якщо ви прихильник живої музики та бажаєте отримати море позивних емоцій та яскравих вражень, вам однозначно потрібно відвідати хоча б один фестиваль! ;)

Ми підготували для вас перелік найяскравіших, найцікавіших подій 2016 року. Отож, розпочинаємо фестивальне літо:)
 

OSTROV Festival

Коли: 10-12 червня 
Де: Київ, Труханів острів
Вартість: від 300 грн.


Line-Up: DIXON, TALE OF US, DJ KOZE, MATHEW JONSON, JUAN ATKINS, RADIO SLAVE, PRESIDENT BONGO & The Emotional Carpenters, ARTBAT, BARAC, PRASLEA, NASTIA, WOO YORK, ETAPP KYLE та інші.

За останні кілька років OSTROV FESTIVAL став відправною точкою для всіх, хто не уявляє свого літа без енергійної електронної музики, танців під відкритим небом і людей, які з тобою на одній хвилі та в одній музичній галактиці! Це єдиний музичний фестиваль в Україні, який відбувається на острові в самому серці столиці, даруючи шанс кожному познайомитися з музикантами світової величини та їхньою музикою. Три сцени, комфортні зони відпочинку, цікаві інсталяції, насичена денна програма і 48 годин розваг нон-стоп – це і є "Ostrov".
 

Фестиваль фарб ХОЛІ

Коли: 25 червня
Де: Київ, Льодовий стадіон
Вартість: від 280 грн. (у вартість входить набір фарб)


Фестиваль фарб ХОЛІ - це можливість прикрасити себе і всіх навколо індійської фарбою Холі, подуріти та отримати заряд гарного настрою. А ще навчитися малювати, послухати музикантів, взяти участь в боях фарбами і зробити свої найкращі літні фото!

Крім битви яскравими фарбами, гостей чекає музичний супровід ді-джеїв, тематичний розпис боді-арт і мехенді, волейбол, мильні бульбашки, виступи артистів і спортсменів, загалом, нудьгувати не доведеться. Приходь!
 

Atlas Weekend 2016

Коли: 8-10 липня

Де: Київ, ВДНХ
Вартість: 990- 5000 грн.


Line-Up: Apocalyptica, GusGus, Иван Дорн, Бумбокс, Друга Ріка, BRUTTO, Pianoбой, Onuka, 5'nizza, The Maneken, O.Torvald, Валентин Стрыкало, The Retuses, Bahroma, The Erised, Mgzavrebi, Серебряная свадьба, Вагоновожатые, С.К.А.Й., SunSay, Один в Каное, Мария Чайковская, Flëur, Brunettes Shoot Blondes, Epolets, Alloise, Сергей Бабкин, PUR:PUR, Biplan, Secret Avenue, Beissoul & Einius, I am waiting for you last summer, Dvoe, Vivienne Mort, Tape Flakes, Fontaliza, Станция Мир.

ATLAS WEEKEND набирає обертів і цьогоріч на чотирьох сценах виступлять більше сотні колективів. Територія стає більшою і, як ви вже помітили, список виконавців вражає. На другому ATLAS WEEKEND зберуться не лише представники молодої української музики, а й ті, кого ми вже багато років мріємо побачити і почути в Україні. 

Прекрасним доповненням до музичної частини ATLAS WEEKEND стануть: театральні вистави, арт-перформанси, спортивні та дитячі зони, десятки відкритих локацій з розвагами і можливістю відпочинку для всієї родини, зона ярмарок і маркетів, гастрономічна зона і багато іншого.

Головна мета фестивалю ATLAS WEEKEND - це розвиток фестивальної культури України та організація привабливого відпочинку для зарубіжних туристів, а також популяризація вітчизняної музики за кордоном.

 

Фестиваль Файне Місто

Коли: 7-10 липня
Де: Тернопіль, міжнародний аеропорт
Вартість: 620 грн. чотириденний квиток, триденний - 570, дводенний - 530 грн, +150 якщо плануєте поселитись у наметовому містечку.


Line-Up: LORDI, PAIN, CRAZY TOWN, ZDOB si ZDUB, БУМБОКС, The HARDKISS, BRUTTO & ЛЯПИС, ТНМК, O.Torvald, Onuka, Антитіла, Элизиум, Mad Heads, Pianoбой, Ірена Карпа та Qarpa, Rideau, Epolets, Карна, The Вйо, Дай Дарогу!, Рокаш, Роллікс, Триставісім, Веремій. Бонус гурти: Річі Колючий, Rammstein tribute та KISS Forever Band, KISS tribute та інші.

Файне Місто – є одним з небагатьох українських фестивалів, на якому пересікаються практично всі сучасні напрямки музики. Рок, альтернатива, фолк, поп, денс - музику на п’яти сценах фестивалю виконують тільки найкращі українські та іноземні виконавці.

Фестиваль проходитиме на території міжнародного аеропорту Тернопіль, тому проблем з тим, як дістатися до локації, у вас не повинно виникнути. Цьогоріч організатори обіцяють 4 дні драйву та 5 сцен, на яких запалюватимуть публіку виконавці з України, Грузії, Білорусії, Польщі, Франції, Швеції, Австрії та Австралії. Буде гаряче :)

 

Стопудівка

Коли: 5-7 серпня
Де: Дніпропетровськ, с. Новоселівка, парк розваг "Новоселиця" (12 км від м. Дніпропетровськ).
Вартість: одноденного квитка - 199 грн., триденний квиток- 299 грн.


Line-Up: Бумбокс, Сергей Бабкин, O.Torvald, Антитiла, Вагоновожатые, Epolets, Kozak system та інші.

Вже третій рік поспіль відбувається "100пудівка" - фестиваль у Дніпропетровську. В різні роки локація, лайнап і мета проведення цього open air змінювалися. Незмінним залишається лише його постійний розвиток і активна громадянська позиція організаторів - молодіжної громадської організації "К12".

У 2016-му Стопудівка сприятиме розвитку туризму в Дніпропетровському регіоні та організовує в дні проведення фестивалю низку різноманітних екскурсій для гостей міста.
 
 

Бандерштат

Коли: 5-7 серпня
Де: Луцьк
Вартість: триденний квиток 350 грн.


Line-Up: Брати Гадюкіни, ТАРТАК, BRUTTO, O.TORVALD, Jamala, Гайдамаки, Антитіла, Роллікс, ФІОЛЕТ, Жадан і Собаки, Карна, MORPHINE SUFFERING, АННА, EPOLETS, Stoned Jesus, ARLETT, Freedom та інші.

Цьогоріч фестиваль українського духу "Бандерштат" відзначить десяту річницю свого існування. За цей час захід пройшов цілу еволюцію у власному становленні, від локального музичного фестивалю альтернативної музики до одного з найбільших open air майданчиків країни.

На фестивальній сцені зіграло чимало гуртів із різних регіонів України, Білорусі та навіть Ірландії. Програмне розмаїття фестивалю, разом з акустичною та літературною сценами, включає серію зустрічей з відомими українцями, ветеранами УПА, низку різноманітних майстер-класів, історичну реконструкцію та показові виступи з традиційних українських бойових мистецтв.

 

Zaxid Fest Коли: 19-21 серпня
Де: с.Родатичі недалеко від Львова.
Вартість: усі квитки продані, але слідкуйте за оновленнями на офіційній сторінці фестивалю.


Line-Up: Crystal Castles, Enter Shikari, The Misfits, Oomph!, IAMX, Воплі Відоплясова, DevilDriver, Emmure, We butter the bread with butter, Pianoбой, Jamala, Vivienne Mort, Brutto, 5 Vymir, Брем Стокер та інші.

Zaxidfest можна сміливо назвати головним open air фестивалем України. Організатори обіцяють багато яскравої музики, теплого сонця, міцних обіймів і цілі феєрверки вибухово-позитивних емоцій! На 4-ох сценах зберуться не тільки улюблені українські виконавці, а й зірки зарубіжної естради. На фестивалі на тебе очікує крім музичної насолоди ще й безліч усіляких приємностей і атракцій! Тож не прогав ;)
 
 

Koktebel Jazz Festival

Коли: 25-28 серпня
Де: Одеса, Затока
Вартість: чотириденний квиток 700 грн.


Line-Up: Submotion Orchestra (UK), The Bad Plus (USA), Kadebostany (CH), Tonbruket (SE), Blue Foundation (DK), Сергій Бабкін (UA), Beissoul & Einius (LT), Panivalkova (UA), The Hypnotunez ( UA) та інші.

Koktebel Jazz Festival - це один з найатмосферніших open air фестивалів в Україні. Він як живий організм, трансформується не тільки в просторі, а й у часі. Змінивши локацію, фестиваль набув нового формату та масштабу. Три дні насолоди від музики, яку складно назвати просто джазом. Якщо ви хочете послухати справжній джаз, від якого кров у венах тече швидше, вам на Koktebel Jazz Festival!

 

Фестиваль Схід Рок

Коли: 27-28 серпня
Де: Тростянець, Сумська обл.
Вартість: 350 грн.


Line-Up: Our Last Night, Роллікс, ÜBERYOU, the Hardkiss, Біла Вежа, Гражданин Топинамбур, cherry merry, Скрябін, Річі Колючий.

Наприкінці серпня в маленькому привітному містечку Тростянець пройде фестиваль Схід Рок, який порадує вас виступами багатьох крутих колективів України та Європи. Унікальний він тим, що проводиться в середні фортеці XVIII століття Круглий Двір.

Тростянець чекає на всіх поціновувачів року, драйву, усіх любителів подорожувати та відкривати для себе нові казково-шоколадні міста. Тут на вас чекає тільки живий звук, тільки нестримний драйв і, звичайно, маса незвичайних і яскравих знайомств!  

 

Фестиваль Respublicа

Коли: 1-4 вересня
Де: Кам’янець-Подільський
Вартість: одноденний квиток 150 грн, чотириденний квиток 300 грн.


Line-Up: LOUNA, The HARDKISS, KADAVAR, Animal ДжаZ, Дай Дарогу!, Вагоновожатые, MORPHINE SUFFERING, Space of Variations, Epolets, ПОРНОФИЛЬМЫ, Scream Your Name, Somali Yacht Cub, Без Обмежень, Один в каное, Vivienne Mort, DaKooka, ПНД, Ті, що падають вгору та інші.

Це вже шостий за рахунком Respublica фестиваль, який залишається чи не єдиним некомерційним проектом в Україні. Унікальністю Республіки є те, що тут представлене сучасне вуличне мистецтво у всіх його проявах: музики, малюнку (графіті), танцю та відео-мистецтва. Фестиваль відбувається у декількох локаціях Кам’янця-Подільського, а головний концерт та важка сцена - на території Нової фортеці у старій частині міста. Цей фестиваль стане ідеальним завершенням вашого фестивального літа :)

 

Окрім представлених фестивалів цього літа відбуватимуться ще багато цікавих подій, які однозначно варті уваги. Знаєте такі? Доповнюйте нашу добірку у коментарях. Обирайте собі подію до душі, а ми вам бажаємо незабутнього та яскравого літа:)

 

uamodna.com


12.05.2016 1915 0
Коментарі (0)

26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

667
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

1925 6
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

1130 2
19.03.2024

Сьогодні й роботодавці, й експерти звертаються до абітурієнтів: зважайте на ті спеціальності, які будуть потрібні Україні під час відбудови, адже велике відновлення почнеться одразу після Перемоги.

553
24.02.2024
Вікторія Матіїв

Спроби створити музей у Долині виникали ще у 60-х роках. Проте тільки 23 грудня 1997 року Долинська районна рада прийняла остаточне рішення щодо нього. Журналістка Фіртки поспілкувалася з директоркою закладу Ксенею Циганюк. 

6902 61
01.02.2024
Вікторія Косович

Івано-Франківськ є градом безлічі упереджень і масок: для перших — фортеця, заснована поляками, для других — відголос австрійського «золотого віку» з його залізницями, для третіх — серце гуцульської культури, плач трембіт.  

11394 6

Піст – невід’ємна частина християнського  життя, встановлена Богом.

333

Друзі путіна зустрілись у резиденції рудого Донні у Флориді, де обговорили план путіна по капітуляції України, і після цієї поїздки Орбан розкрив – як за 24 год Трамп планує припинити війну.

1077

Чим ближче до виборів в США, тим більше трампісти вдаються до маніпуляцій у своїй пропаганді. У контексті України вони, переставивши все з ніг на голову, намагаються переконувати, ніби це демократи, а не республіканці, заблокували допомогу Україні.

1115

Кожен із нас не раз потрапляв у ситуацію, коли ми замислювались давати, чи ні милостиню людині, яка звертається про допомогу біля церкви, на вулиці чи в інших громадських місцях.  

1109
29.03.2024

З кожним днем війни стає дедалі важливіше зберігати емоційну стабільність і свідомо дбати про своє психічне здоров’я.   

50
24.03.2024

Нутриціологиня пояснила, чому не можна забороняти собі фастфуд та солодощі. А також порадила, як їх вписати у свій раціон.

282
18.03.2024

Сьогодні, 18 березня 2024 року, в УГКЦ в Україні розпочинається період Великого посту. Пригадуємо канони партикулярного права УГКЦ, в яких ідеться про те, коли і як треба постити.  

1082
29.03.2024

Старий сидів біля оазису, біля входу в одне близькосхідне місто. До нього підійшов юнак і запитав...

655
25.03.2024

Йдеться про зміни в молитвах «Вірую» («Символ віри»), «Царю Небесний» та митаревій молитві.

753
21.03.2024

Релігійна громада отримала всі дозвільні документи та незабаром розпочне будівництво поруч з Садовим товариством та міським озером.

2948
15.03.2024

Отець каже: виконайте заповідь Божу – вшануйте свято Боже молитвою у храмі, а житейське на цей день відкладіть.

4440
29.03.2024

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

18440
29.03.2024

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки розглянув майже 90% законопроєкту про мобілізацію.  

51
26.03.2024

У Верховній Раді зареєстрували проєкт закону про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо встановлення відповідальності за привласнення державних функцій.   

321
22.03.2024

На початку лютого 2024 року замість Валерія Залужного Збройні сили України очолив Олександр Сирський, який до цього командував Сухопутними військами.  

352
17.03.2024

Продовжує зменшуватися кількість тих, хто вважає, що держава виконує свої зобов'язання перед ветеранами російсько-української війни.  

663