агенція новин

В Івано-Франківську кандидатом в депутати зареєструвався безпартійний пенсіонер

 

Тітов Володимир Дмитрович зареєструвався 7 серпня. Згідно даних ЦВК, він народився 9 грудня 1947 року в місті Івано-Франківську, є громадянином України.

 

Протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, пенсіонер, безпартійний, проживає в місті Івано-Франківську, судимість відсутня. Є самовисуванцем, пишуть Вибори.

 

Передвиборча програма кандидата в народні депутати України.

 

Тітова Володимира Дмитровича

 

Людина найцінніший дар природи, а тому люди повинні жити  набагато краще і довше, ніж вони живуть сьогодні. Держава повинна використовувати гроші не на озброєння і знищення людського життя, а на боротьбу за його подовження. ЛЮДИНА, ЇЇ ЖИТТЯ І ДОБРОБУТ МАЮТЬ БУТИ В ДЕРЖАВІ ПОНАД УСЕ! Тому підтримую гасло ”ЗРОБИМО ЛЮДЕЙ СОЦІАЛЬНО ЗАХИЩЕНИМИ І БАГАТИМИ!”

Виходячи з цього, в державі пріоритетними напрямками розвитку повинні бути такі галузі, як наука, техніка, культура, медицина, освіта.

Люди інтелектуальної праці повинні мати гідну платню, бо інтелектуальний потенціал - це майбутнє не тільки держави, але й всього людства!

Люди фізичної праці повинні отримувати стільки, хто скільки може заробити.

Пенсіонери мають мати СПРАВЕДЛИВУ І ГІДНУ ПЕНСІЮ.

В державі повинні бути всі форми власності, але перевага повинна бути все ж на боці державної власності.

В державі не може бути ворогів, в державі повинні бути громадяни зі своїми власними поглядами на життя, бо кожна людина – це індивідуальність, і тому кожен мае право на свою власну думку. У цивілізованій державі різні погляди на життя – це нормальне явище.

Депутат мае бути об’ективним і керуватись законами держави, а не власними амбіціями, а тому він повинен допомагати всім громадянам держави, незалежно від їх політичних поглядів, національності чи віросповідування.

Виходячи з вищевикладеного, першочергово буду приділяти увагу таким питанням:

  1. Буду  захищати соціальні інтереси людей праці, ветеранів, чорнобильців, афганців, пенсіонерів,  багатодітних та одиноких матерів, активно боротись за відновлення соціальної справедливості, щоб чесна людина мала за свою сумлінну працю гідну платню.
  2. Багатими мають бути чесні та порядні люди, люди праці, а не злодії та мафіозно-корумповані чиновники. Тому буду боротись із злочинністю, корупцією, мафією, які буйним цвітом розквітли сьогодні у нас.
  3. Боротимусь за безкоштовну освіту, безкоштовне медичне обслуговування, безкоштовне отримання житла та інші соціальні блага, втрачені трудящими.
  4. Буду добиватись заборони екологічно небезпечних технологій, належного контролю за шкідливими викидами в атмосферу та брудними стоками.
  5. Безгосподарність в с/господарстві досягла вже масштабів екологічного лиха. Довкола забур’янені поля, спостерігаються навмисні підпали, незліченна кількість шкідників. Тому докладатиму максимум зусиль для того,щоб урятувати наші землі від шкідників та нерадивих господарів. Для цього необхідно розробити та прийняти спеціальні закони.
  6. Противник міжнаціональної, релігійної та расової ворожнечі, а тому буду всіляко підтримувати закони, направлені на підняття укріплення духовності нашого народу. Наші люди мають бути духовно багатими, чесними та заможними.

 

УКРАЇНА МАЄ МАТИ БАГАТО ДРУЗІВ, А НЕ БАГАТО ВОРОГІВ !

 

 

Читайте також:

ЦВК зареєструвала Олександра Шевченка кандидатом у депутати

Кого обрати: на мажоритарці в Івано-Франківську два Сича?

Зелінський і Чуднов можуть розпочати передвиборчі кампанії. ЦВК зареєструвала їхні заяви

ЦВК зареєструвала уже 7 кандидатів на мажоритарних округах Прикарпаття

Чернега та Соловей в передвиборчому списку УДАРу

Валерій Келестин — кандидат-мажоритарник від Партії регіонів по Калуському виборчому округу

"Наша Україна" виставила Петра Шкутяка та Василя Питлика на "мажоритарку"

Віктор Анушкевичус балотуватиметься по Івано-Франківському виборчому округу від "Нашої України"