агенція новин

Проїзд запустять до кінця наступного року: що відомо про будівництво нового моста на Пасічну

У якому стані зараз старий міст на Пасічну, будівництво нового та що робитимуть із пішохідним.

Про це розповів міський голова Руслан Марцінків в етері програми "Запитай у влади", пише Фіртка.

"Зараз працюємо в режимі поточних ремонтів. Плануємо на травень зрізати старе асфальтоване покриття та перестелити нове для того, щоб уникнути проблем, які ми виправляємо раз на місяць. Друге, що нам потрібно — це капітальний ремонт моста на Пасічну, але це створить великі проблеми. Ми маємо акт обстеження — міст не в критичному стані, але є дві опори, які потребують додаткових робіт.

За словами Руслана Марцінківа, найгірше у старому мості — це шви та гідроізоляція, які потребують ремонту.

"Ми провели зараз тендер на добудову самого моста, відбуваються роботи по будівництву розв‘язки. Віримо в те, що буде підписана угода по Хіміків.

Якщо не буде форс-мажорів (а які вони ще можуть бути в нашій державі, другий наступ на Київ з північних кордонів), то до кінця наступного року ми б мали повністю дати проїзд по мосту. Цього року плануємо багато що зробити, самий міст і саму розв‘язку, але ще багато буде дрібних робіт для того, щоб пустити транспорт", — розповідає міський голова.

Очільник міста також зазначив, що планують відновлювати пішохідний міст на Пасічну:

"Паралельно, не за кошти бюджету, ми знайшли можливості з відновлення пішохідного моста, найближчими тижнями розпочнуться ці роботи".


Підписуйтесь на канал Фіртки в Telegram, читайте нас у Facebook, дивіться на YouTubе. Цікаві та актуальні новини з першоджерел!


Читайте також:

Обмежено придатний: що відомо про стан старого моста на Пасічну

Відомо, скільки вже витратили коштів на будівництво моста на Пасічну станом на сьогодні