агенція новин

На Прикарпатті викрили підпільну АЗС

На Франківщині зупинено діяльність мережі АЗС без належної реєстрації та дозвільних документів.

Про це інформують у ДФС в Івано-Франківській області, пише Фіртка.

"В ході проведення комплексу оперативних заходів з протидії незаконній реалізації підакцизних товарів через мережу «Інтернет», в рамках операції «Акциз-2019», 9 грудня  працівниками оперативного управління ГУ ДФС в Івано-Франківській області встановлено та припинено діяльність мережі автозаправних станцій без належної реєстрації та дозвільних документів", - йдеться у повідомленні.

Встановлено, що товариство реалізовувало скетч-картки на пальне через мережу «Інтернет», а саме через сайт «AZS.if.ua/». Безпосередня реалізація нафтопродуктів (дизельне пальне) здійснювалась без одержання ліцензії на провадження певного виду господарської діяльності, що підлягає ліцензуванню згідно з законом, чим порушено ч.1 ст.164 КУпАП.

За результатами проведених заходів працівниками податкової міліції вилучено пально-мастильних матеріалів загальним об’ємом 11,5 тонн на суму 346,0 тис. гривень.

За даним фактом працівниками оперативного управління ГУ ДФС в Івано-Франківської області складено протокол про адміністративне правопорушення за ознаками ч.1 ст.164 Кодексу України про адміністративні правопорушення.