Столипін і свинопаси

 

Справа в тому, що українці віддали свинопасам свою політику та національну репрезентацію. Націонал-свинопаси полюбляють лише добряче зітлілих героїв й побоюються живих.

Счастлів умєрєть за государя – нібито останні слова Столипіна після того, як його підстрелили у Київській опері (до речі, з Браунінга). Як ми нині знаємо, "государь" теж був щасливий з того, що Столипін нарешті помер. Загалом, майже всі тоді були задоволені– революціонери, опозиціонери, реакціонери, охранка, двір, родичі повішаних, настоятель Києво-Печерської Лаври (ченці, не гірше, ніж трохи згодом чеченці, добре піднімалися на гламурних небіжчиках).

Легенда за велич Столипіна виникла дещо пізніше. Як і всі їхні легенди, вона не лише не має жодного стосунку до історичної реальності, вона їй суперечить.


Роль москальського Бісмарка у свідомості москалів мав би виконувати не Столипін, а Вітте – справді здібний адміністратор, автор непоганих мемуарів, зрештою, німець (в Московії німець, якщо не застрелиться й не втече, це вже майже святий).

Минулого року посольство Ерефії, за підтримки свого міністра освіти в Україні Табачника та його прем'єр-міністра Азарова, повісило меморіальну дошку їхнього Столипіна на будинку, де він помирав після отриманого поранення (в печінку).

Там колись розташовувалася лікарня, а нині штаб Народного руху. Молоде покоління, дяка Богові, не пам'ятає, а колись НРУ займав ту саму політичну нішу, яка згодом дісталася Ющенку, а по ньому "Свободі".

Рух давно поза актуальною політикою, проте в минулі роки на нього було оформлено багатенько нерухомості з якої, як належить, годуються рештки партійної бюрократії. Незважаючи на те, що Столипін є значним персонажем антиукраїнського іконостасу, Народний Рух не відчув жодної незручності мати його на своєму фасаді, не перешкодив москалям із Табачником, не зруйнував стінку, не продав будинок, аби переїхати до іншого приміщення, якщо вже не наважився на вандалізм.

Справа в тому, що українці віддали свинопасам свою політику та національну репрезентацію. Націонал-свинопаси полюбляють лише добряче зітлілих героїв й побоюються живих. Їхні улюблені розваги – симуляція та крисятництво. Понад усе їм важливо отримати схвалення якогось закордонного начальства. Саме тому партії націонал-свинопасів не пожертвували жодної копійки на допомогу ув'язненим неогайдамакам (Віталію Запорожцю, "васильківським терористам", харківським патріотівцям та іншим).

Саме тому "Українська правда" - найуспішніше видання, яке представляє частково інтереси націонал-свинопасів (частково інтереси свинопасів зденаціоналізованих), надає місце для блогів Колісниченка та феменш, але ніколи не дасть можливості висловлюватися на своїх "шпальтах" тим, хто стріляв.

Саме тому журналісти з українських націонал-свинопасів так переймаються долею Навального й повністю ігнорують ув'язнення козачих автономістів Дону й Кубані, наприклад, сучасного героя Донського козацтва Петра Молодідова, що він твердо стоїть на антимосковських позиціях.

Дошку Столипіна на фасаді Народного Руху якась романтична молодь кілька разів обливала фарбою та навіть рубала сокирою. Я колись сам намагався на ній видряпати щось нецензурне – сплав дуже твердий. І ось, нарешті, її вкрали. Постаралася якась дуже здібна людина, не уявляю, як це вдалося – поруч два банки, наворочені барижні офіси – купа відеокамер, вахтерів, лягавих.

"Наш охранник, придя на работу утром 17 июля, заметил пропажу и сразу вызвал милицию", - сообщили в Народном Рухе Украины, чей офис размещается в этом историческом особняке. "Уголовное производство начато по ст.194, ведутся следственные действия. Виновному грозит штраф или лишение свободы на срок до трех лет", - сказали в Шевченковском РОВД. Рухівці викликали міліцію, бо потрактували цю крадіжку, як злочин, а не як героїзм.

Точно так само, як це трактувало посольство Ерефії, яке Рух нещодавно пікетував. Тобто, Рух протестує проти московської політики, але оберігає московську політику на своїх стінах. У цьому вся сутність націонал-свинопасів. Можна припустити, що якби вони дізналися за підготовку замаху на нинішнього москальського, або на нашого (нема різниці) прем'єра, вони теж настукали б до міліції.

І навіщо українцям таке запілля? Клаузевіц радить: в разі ворожої окупації, спершу вбийте тих своїх чиновників, які намагаються виконувати обов'язки та колаборантів, а вже потому беріться за солдатів противника.

Італійська мафія у США спочатку ображала та обкрадала емігрантів в італійських кварталах, а вже потому, коли всі були видресирувані, взялася за іншоетнічних бариг. Бандерівці багато зусиль витратили на те, щоб повибивати мельниківців та іншу наволоч зі "своїх", бо такий загальний принцип, інакше є неможливою боротьба з титульним ворогом.

Кожна партизанка змушена бити не менше "своїх", ніж чужих. Українська молодь повинна примусити українських свинопасів знов пасти свині, а не виборців. Це стосується в першу чергу не Руху, але парламентських партій, популярних журналістів, володарів громадської думки.

Хоча й приміщення Руху варто було б використати раціональніше. Наприклад, влаштувати там качалку для націоналістичної молоді. Кажуть, Ніцше колись запитали: от ви пишете за уберменша (надлюдину), а чи багато цих уберменшів?

Ну що ви – відповів Ніцше – меншів одиниці, а решта суцільні унтерменші (свинопаси).

Здається, відтоді – вже одиниці унтерменшів (свинопаси зредукувалися до свиней). Щоправда, підозріло багато унтерфеменш.

 

Дмитро Корчинський


Більше читайте тут: http://tsn.ua/analitika/stolipin-i-svinopasi-305040.html


Коментарі (2)

НИК 2013.08.03, 21:33
ХОЧУ ПОПРАВИТИ НЕОФІТА: НРУ З 1992р КЕРУЄ ДРУГ ЮДЕЇВ Ч-ВІЛ. ВОВК В ШКІРІ ОВЕЧІЙ, А НЕ ПРОСТА ВІВЦЄ. І НЕМА ЧО МОЇХ ВІВЕЦЬ ГАНЬБИТИ -ВОНИ ВОНИ ДАЮТ МОЛОКО І ШЕРСТЬ, А РЕШТА МАЮТ РОБИТИ ПАСТУХИ, ТО Є МИ, др.МИТРЕ. АЛЕ НАС ПОКИ-ЩО ВОВКИ ПЕРЕГРАЮТ, ХОТЬ ЇХ КРАХ БЛИЗЬКИЙ.
Я 2013.08.05, 01:00
Є класна стаття з продовженнями про клептократію, тобто про наш державний устрій. Рекомендую: http://www.3republic.org.ua/ua/analytics/11488 А Фіртці раджу її передрукувати. Буде про що поговорити...
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

1964
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

1861
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

1858
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

5498 46
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

2154 2
19.03.2024

Сьогодні й роботодавці, й експерти звертаються до абітурієнтів: зважайте на ті спеціальності, які будуть потрібні Україні під час відбудови, адже велике відновлення почнеться одразу після Перемоги.

1510

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

746

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

799

Благодатний Вогонь (грец. Άγιο Φως, дослівно — Святе Світло, англ. Holy fire) — поширена у православ'ї назва вогню у Великодній церемонії виносу запалених свічок із Гробу Господнього (кувуклії) в Єрусалимському Храмі Воскресіння. 

1001

Впевнено можна сказати, що з появою соцмереж  наш світ змінився. Він став трішки меншим, не виходячи з кімнати ми маємо зв'язок з найвіддаленішими куточками планети. Всі живемо в час швидкості та спрощення.

1005
16.04.2024

В Івано-Франківську традиційно у передвеликодній час проведуть ярмарок «Великодній кошик». Працюватиме він з першого по третє травня на площі Ринок.  

1772
11.04.2024

Цієї неділі, 14 квітня, в Івано-Франківській громаді розпочне роботу новий комунальний ринок сільськогосподарської продукції.  

3682
08.04.2024

Під час посту людина не вживає білкові продукти тваринного походження: м'ясо, рибу та молочні продукти. Натомість залишаються крупи, бобові, горіхи, фрукти та овочі.  

10259
17.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26150
14.04.2024

Нагадаємо, цьогоріч в Івано-Франківську запланували початок зведення богослужбової каплиці блаженного священномученика Симеона Лукача.  

10186 1
08.04.2024

Є перша заповідь Божа: «Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене».  

7715
02.04.2024

Два тижні поспіль щонеділі франківці та гості міста збираються на пікнік біля міського озера, щоб висловити протест проти будівництва церкви УГКЦ.   

899
19.04.2024

Це — історія про дорослішання хлопця Тимофія у 1990-х роках. У центрі сюжету — його стосунки із сім’єю, друзями, коханою та колишнім контррозвідником Феліксом, який служив в Афганістані.  

210
19.04.2024

Обороноздатність, безпека, підтримка воїнів, розвиток економіки та євроінтеграційні процеси – ключові питання, які обговорили під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, що відбувся під головуванням Президента України Володимира Зеленського.  

265
16.04.2024

Так, серед тих, хто довіряє Президенту України, лише 15% підтримали б такі вибори, тоді як серед тих, хто не довіряє — 37%.

382
11.04.2024

Парламент остаточно ухвалив у другому читанні законопроєкт №10449 про мобілізацію і проходження військової служби.  

1278
07.04.2024

Всього опитали 2 000 респондентів, що мешкають у всіх регіонах України, крім окупованих територій, у віці 18 років і старше.   

885