Роман Онуфріїв про вчорашнє затримання СБУ (текстова трансляція)

 

Щойно розпочалася прес-конференція голови фракції ВО «Свобода» в Івано-Франківській міській раді, голови бюджетного комітету міської ради Романа Онуфріїва.

 

«Свободівець» Роман Онуфріїв розповідає про вчорашнє затримання правоохоронцями:

 

"Автомобіль було зупинено безпідставно. На деяких із тих, хто затримував були желети СБУ, решта - у спортивній формі. Особи не представилися, а банально захопили машину. Надягнули наручники без пояснень не коментували свої дії і не пускали адвокатів. Представники правоохоронних органів коментувати відмовилися пославшись на те що їм не відомо про операцію. затримання проводили особи на автомобілях з київськими номерами...".

 

"В епіцентрі подій почали збиратися сотні людей і предстаники ЗМІ. Їх кількість і вимоги: безпідставно затриманих звільнити, а також широкого розголосу через соціальні мережі вплинула на дії осіб в масках, які знову ж таки без жодних пояснень відпустили затриманих. На сьогодні жодних звинувачень на мою адресу не висунули".

 

"Свобода розцінює такі події виключно, як метод політичного тиску реред майбутніми парламентськиии виборами. Такий силовий сценарій має на меті залякати українців напередодні виборів...".

 

Секретар міської ради Руслан Марцінків:

 

"Ми думали, що у нас такого не буде. Машини з київськими номерами в брутальний спосіб затримали...був сльозозінний газ, який застосовувався проти мирних жителів...люди швидко перекрили правоохоронцям прохід до машин щоби затриманих не відвезли в невідомому напрямку...".

 

"Цей бруд ллється для дискредитації Олександра Сича з боку влади бо вони розуміють, що Сич безапеляційно перемагає...".

 

Директор департаменту архітектури та містобудування Олег Гаркот зараз в лікарні...в нього штучний клапан в серці...в нього був серцевий напад...

 

Роман Онуфріїв:

 

"Я переживаю зараз з Олега Теодоровича якому шиють, таке шиють...цілу ніч був у прокуратурі. дякую мешканцям, які показали приклад організованості...два місяці місто чекає на гроші з кабміну на капітальні витрати. Всі міста в області стоять на межі бюджетного дефолту...

 

Сьогодні ми вже не маємо права вільно ходити по своїй землі. Такого я ще не памятаю...".

 

За словами "свободівців", вони будуть на всіх рівнях вимагати пояснень цього інциденту від найвищих посадових осіб, а також знайти замовників цієї провокації та притягнути їх до відповідальності.

 

Зараз адвокати готують звернення до суду з оскарженням вчорашніх дій силовиків...

 

Також "свободівці" очікують, що завтра з'явиться маса роздруківок телефонних розмов, смс і електронної пошти, які сфабрикують для того щоб виправдати свої дії.

 

Роман Онуфріїв закликав не спокушатися на лже-інформацію.

 

Поки Роман Онуфріїв не може розказати, як вони троє - Онуфріїв, Балагура і Гаркот - опинилися в одній машині. Він поки під слідством і юристи йому заборонили говорити.

 

"Я мушу виконувати рекомендації юристів і читати лише те, що написано в заяві. Просто довіртеся і поможіть".

 

Онуфріїв пообіцяв, що після слідства розповівсть всі деталі і розвіє всі сумніви.

 

Руслан Марцівнків каже, що це все (затримання, - ред) робилося непрофесійно, місцева міліція була не в курсі. "Це щоби залякати людей!".

 

Балагура в лікарні. Йому стало погано. Тому його на прес-конференції немає...

 


Роман Онуфріїв: "В них не так пішов сценарій. Поставнови так і не отримали. Не йде мова про хабар. Його безумовно не було. Йде мова про інсценуацію...і ми це розіб'ємо у судах...

 

Руслан Марцінків бачив порошок у пакеті. Каже, що це можливо були наркотики...

 


Марцінківу про те, що сталося повідомив перехожий. Той підійшов з мегафоном і скликав людей...

 

Судовий процес має бути пубічний і Роман Онуфріїв наполягатиме на відкритості судового засідання з участю засобів масової інформації.

 


Роман Онуфріїв подякував Петру Шкутяку за те, що приїхав і підтримав.

 

"Олександр Сич зняв точку напруги і зробив все щоби не відбулися конфлікти між "київськими в масках" і людьми...було близько 500 людей. Міг бути конфлікт. Сич зробив все щоби його уникнути".

 


Роман Онуфріїв: "Немає жодного документа, який би підтверджував затримання".

 

Каже що його легенько били по нирках і затуляли рот коли вимагав юриста.

 


Роман Онуфріїв: "До Олега Гаркота не пускають навіть дружину. Він говорити не може. В палаті тільки Беркут".

 

Акції в підтримку будуть сьогодні о 15.00 в Івано-франківську, Львові і Тернополі під управліннями МВС.

 

Роман Онуфріїв звертається до всіх кандидатів в Івано-Франківську і каже, що "нам потрібен захист". Просить всіх підтримати нашого? кандидата щоб він зміг нас захтстити. "Бо завтра таке може статися з кожним!".

 

Руслан Марцінків: Якщо влада 28 жовтня перейде рубікон, то вірю в те, що буде нова революція. Ми поставимо їх на місце!".

 

Наразі прес-конференція закінчилась. За кілька хвилин очікуйте ФОТОРЕПОРТАЖ.

 

 

 

 

Нагадаємо, як повідомляла «Фіртка», вчора на одній із центральних вулиць Івано-Франківська працівниками правоохоронних органів були затримані власник найбільшої місцевої будівельної компанії Володимир Балагура, голова фракції ВО «Свобода» в Івано-Франківській міській раді, голова бюджетного комітету міської ради Роман Онуфріїв та керівник департаменту архітектури і містобудування Олег Гаркот. 


Після того, як місцеві «свободівці» влаштували акцію порятунку затриманих, Балагуру і Онуфріїва відпустили. Гаркота з місця інциденту забрала швидка – у нього виникли проблеми із серцем.


За версією затриманих та присутніх депутатів-свободівців - затриманим щось підкинули, - чи то гроші, чи то наркотики.


Згідно ж офіційної версії, співробітники прокуратури і Служби безпеки України затримали начальника департаменту архітектури та містобудування Івано-Франківська Олега Гаркота за хабар в сумі 30 тисяч доларів.


В СБУ повідомляють, що чиновник вимагав хабар у місцевого підприємця за видачу довідки про містобудівні умови і обмеження будівництва житлового будинку.


За цим фактом прокуратурою Івано-Франківської області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 (одержання хабара) КК України.


У зв’язку з погіршенням стану здоров’я наразі затриманий перебуває в лікарні під охороною співробітників СБУ та МВС.

 

 

 

 

Читайте також:

В Івано-Франківську правоохоронці затримували Володимира Балагуру ніби то при передачі хабаря голові фракції ВО Свобода в міськраді Роману Онуфріїву та голові департаменту архітектури Олегу Гаркоту (додано фото)

ВІДЕО затримання Балагури, Гаркота та Онуфріїва

Затримання Онуфріїва, Балагури і Гаркота: версія правоохоронців

Затримання Онуфріїва, Балагури і Гаркота: фото грошей


10.10.2012 4627 43
Коментарі (43)

Дефолт 2012.10.10, 12:18
По якій землі вони бояться ходити? по тій що продали за хабарі
ідеолог 2012.10.10, 12:22
А чому не назвуть прізвище того підприємця,у якого вимагали хабар...це би багато чого прояснило...
хм 2012.10.10, 12:26
не можу оцінювати саме цю ситуацію обєктивно, але Ромчик лишень тепер наважився озвучити ситуацію з бюджетом, а до цього часу вони усі разом просто її замовчували і покривали
Русин 2012.10.10, 12:28
Яка невміла спроба перетворити бізнес розборки в політичний чорний піар, який тут зв"язок з Сичем? Щось пан Онуфріїв прорахувався, прикрили лавочку, то треба говорити - що прикрили лавочку, а не вигадувати політичне замовлення.
мда 2012.10.10, 12:30
не розумію, Онуфріїв від вчорашнього шоку відійти не може, чи що???Для чого припілтати тут Сича, рейтинг підтягнути хоче, чи як? Люди не дурні, шановний!!!
Микола 2012.10.10, 12:35
Був злочин / не було - не так важливо. З силовиками можна боротися - доведено Свободою. Тут політичний резонанс серйозний. То означає, що навіть добре вмотивані силовики, під тиском людей, здаються.
ідеолог 2012.10.10, 12:40
От і не знати кому вірити в цій ситуації,але якщо поглянути на яких автівках їздять ось ці всі бидло-чиновнички,в яких особняках живуть,по яких ресторанах ходять,куди літають на відпочинок,то виникає питання - а за який х...?.Всі на державних посадах із зарплатою в 3 - 5 тис.грн.Не все тут так гладко як говорять свободівці.Найбільша їхня помилка,що після місцевих виборіввони обернулися до людей задом і влаштували "пакращення" виключно для своїх...приклад,то же ЄРЦ.Тож тепер куштуйте самі "пакращення".
555 2012.10.10, 12:45
Про який сценарій йде мова, хлопці? Це не сценарій- це ваша клопітка робота накрилась. Слабуваті у вас відмазки, хоча що можна сказати коли тебе взяли на хабарі, ну не визнати ж вину!
Роман 2012.10.10, 12:48
більше це схоже на політичну акцію, проте кого не зрозуміло. А хабарі ці чиновники беруть. Звідки у них такі кошти тоді? По ходу без різниці за кого голосувати на виборах, всі продажні... *голосуй не голосуй, всеравно получиш х*й!!!*
МИКОЛІ 2012.10.10, 12:52
БУВ ЗЛОЧИН-НЕ БУЛО ЗЛОЧИНУ НЕ ТАК ВАЖЛИВО....ЦІКАВА ПОЗИЦІЯ,ТОБТО ЯК ЩО СВОЇ КРАДУТЬ,БЕРУТЬ ХАБАРІ ТО ЦЕ НЕВАЖЛИВО,БО ВОНИ В ВИШИВАНКАХ?ВИ В МІСЬКУ АРХІТЕКТУРУ КОЛИСЬ ЗВЕРТАЛИСЬ?ТАМ БЕЗ ВИМАГАННЯ ХАБАРЯ НІЧОГО НЕ РІШАЄТЬСЯ,А ГАРКОТ ЦЕ ХАБАРНИК ЗІ СТАЖЕМ,І ЩО ВІН РОБИВ В ОДНІЙ МАШИНІ З ОНУФРІЇВИМ ТА 30 ТИС.ДОЛАРІВ?ПРИСУТНІСТЬ ЗАБУДОВНИКА бАЛАГУРИ,ТАМ ЗРОЗУМІЛА..РІШАЛИ ПИТАННЯ ВОНИ,ЯКЕ ТРЕБА БУЛО ПРОТЯГНУТИ НА СЕССІЇ МІСЬКРАДИ.ТА НАСКІЛЬКИ ЗРОЗУМІЛО ЇХ НЕ МІЛІЦІЯ БРАЛА А сбу,ЦІ НЕ ШУТЯТЬ.
жигулі 2012.10.10, 12:54
[приклад,то же ЄРЦ.] і до чого тут єрц? чи оплата зросла? а може - ви працівник хрінового колишнього жеку,якого позбавили можливості і далі нічого не роботи, "поки грім не вдарить" ?
яка різниця 2012.10.10, 12:58
що онуфрік догрався...кому ти на... потрібний.це тобі ...... за твої тарифи...ну можна там 5тис дол.тобі ...... дати,хоч ти скот і того не вартуєш,а ти ,що урод малюєш 50-70тис.дол чи може не було такого.дочого тут Свобода,бєзпредєл,виділи собі і архітекторам по 2м квадратних на сесії, ...... ....
здоровий глузд 2012.10.10, 13:03
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=465937180095686&set=a.175762529113154.35002.175757739113633&type=1&theater можливо, в когось ще є мудра голова на плечах і ця людина ще здатна тверезо мислити, а не проковтнути гнилу кістку і смакувати її........... тут є досить оригінальна ссилка щодо даної ситуації ............
здоровий глузд 2012.10.10, 13:07
подаю дану ссилку, яка файнюцько нам показує про теперішній інцидент і взагалі, ситуацію в нашій передвиборчій країні........ сподіваюся, що у нас ще є люди з тверезою головою на плечах, а не ті, що проковтнули вчорашню гнилу кістку і нині її смакують....... https://www.facebook.com/photo.php?fbid=465937180095686&set=a.175762529113154.35002.175757739113633&type=1&theater всім удачі.......... будьте мудрими - в нас вибори "на носі"....... а наша влада саме й на таке здатна - це її суть
макарони на вуха людям 2012.10.10, 13:09
"хабар...Його безумовно не було!" всі взяли і вірять, які ж ви чесні!все робите для людей!
Суддя 2012.10.10, 13:12
Нехай дасть Онуфріїв відповідь: Що він разом з Балагурою робив у його автомобілі в такий пізній час? і звідки взяв 30 тисяч доларів Олег Гаркот і сідав до них до машини коли їх затримали? Адже по всіх відео і фото видно що ніхто автомобіль Балагури не зупиняв як про то бреше на пресконференції Онуфріїв. Щось тут не так. Свободівці щоб себе вигородити вже в окремих коментарях приписують сюди і Колковського (Будівельна компанія СКОЛ) що нібито він із-за кордону для них передав тих 30 тисяч. За які такі карі очі? Як бачимо будівельник, будівельник, архітектор і все те неподобство кришує і є"рішайлом" свободівський"патрійот" Онуфріїв.
Ося 2012.10.10, 13:19
ХЛОПЦІ НА ПРЕСУСІ ВИГЛЯДАЛИ ЖАЛЮГІДНО......... А не треба хабарі брати!!!!!!!!
222 2012.10.10, 13:30
Чомусь всі напали на Балагуру, Онуфрієва і Гаркота, а чому ніхто не говорить про свавілля теперешньої міліції, СБУ та регіонів, і чому такий інцедент стався перед виборами а не наприклад рік тому, що нікому нічого не потрібно було в архітектурі???? Давайте трохи думати панове.
Микола 2012.10.10, 13:47
Ми надто мало знаємо аби судити чи був злочин чи ні. Є силовики з одного боку, є адвокати - з другого, це їхня справа. Тут випадково виник посил про те, що ВЛАДУ МОЖНА НЕ БОЯТИСЯ. А та ж Свобода може собі створити підрозділ "ультрас" для виконання побідної роботи. І замовляти цю роботу можуть не тільки політики. А щодо виконання роботи силовиками - років з 5-10 тому керівника операції звільнили б з органів ще до ранку.
В8 2012.10.10, 14:01
От ......, каже, що юристи сказали не говорити, як опинились в одній машині, та ти бидло людям скажи, що ти в 22 годині вирішуєш з архітектором та забудівником разом?! Та в тій машині за 5 хв. можна погодити будь-яку забудову в місті, всі підписи готові і голосування студентів-депутатів від Свободи забезпечені цим ..... кучерявим. Люди півроку літній майданчик погодити не можуть, а тут погодження за 30 тисяч вирішують... ...... напиши, що ви там троє робили...
сергійко 2012.10.10, 14:05
Доречі машини були на Франківських номерах а не на київських. і чому Онуфрієв каже що не може обяснити чому він був з ними в машині так пізно??? а про хрень всяку розказав... бред повний. ніколи в нас нічого хорошого не буде, або просто попробувати нових людей вибрати.
Пенсіонер 2012.10.10, 14:22
Люди не хвилюйтеся, навіть якщо й хабар був, то все рівно сидіти ніхто не буде, з нашою судовою системою відкупитися не складає проблеми. Тут ясно одне, що це використають для зниження рейтингу Свободи, яка за соцопитуваннями вперше проходить у раду. Думаю нині про це покажуть на усіх загальнонаціональних каналах з величезним наголосом лідер якої фракції там був. Щодо Свободи, то у цій ситуації потішило тільки одне, швидка мобілізація і рішучий відпір спецслужбам.
Олесь 2012.10.10, 14:31
маю багато знайомих підприємців,які потрохи будують,не в таких масштабах як Ярковиця п.Балагури,але намагаються і всі як один жаліються на тє,як зайшла на минулих виборах Свобода до міської ради вийшла тількі одна від того зміна-хабарі виросли разів в десять,поміняли після виборів чиновницький апарат,нові чиновникі підписи на паперах своїх попередників не визнають,вимагають хабарі по другому колу за перепогодження.як була купка людей ,знайомих,родичів які можуть все рішати,так і залишилась-диву даешься як вони вміють при любій зміні влади залишатися рішалами за гроші,а ще кажуть що любе питання можна з Франківською свободою через львівських бандюків порішати,але дуже дорого беруть
саня 2012.10.10, 17:33
Якщо вас так КРУТО взяли то мовчіть і не прикривайтеся політичними гаслами. А хлопцям з СБУ потрібно надати належне. В такі моменти віриться , що в нас їснує дана служба. І на послідок для СВОБОДІВЦІВ - на беріть шизофренічок на протести, бо бабця з школи виглядала кумедно, а ваш депутат жінка зі своєю лексикою просто дико і нахабно. Визнайте ви програли на політичній арені .
МиНеСліпі 2012.10.10, 16:11
Про яку політіку йдеться?)) Зустріліся якось Забудовник, архітектор і бюджетна комісія...
www 2012.10.10, 16:18
Чесне слово - думав хоч Балагура мудріший, кому тре цей спектакль ? Дійшли до маразму - більше нічого коментувати.
Коля 2012.10.10, 16:57
СБУ так просто ніколи нікого не бере на гарячому, впевнений цей тандем давно вже був в розробці.
костя 2012.10.10, 17:35
ШКОДА СИЧА:))) ТАК ХТІВ ХЛОП БУТИ ДЕПУТАТОМ А ТУТ ОНУФРІЇВ ВС...СЯ
www 2012.10.10, 17:40
І ці люди говорять про чеснісь . Та замовкніть і непозортесь перед тими нещасни людьми, які Вам ще трохи вірять .
хм 2012.10.10, 17:46
чесних патрійотів пресанули ай-я-яй )))))
ми не спимо 2012.10.10, 18:49
а може - ви працівник хрінового колишнього жеку,якого позбавили можливості і далі нічого не роботи.........................................можна подумати що ЄРЦ щось робить)))) не смішіть нас свободівці ,бо ви взагалі ніхрена не робите,тільки людей звільняєте і хабарі в бізнесменів берете
анти тягнибакс 2012.10.10, 18:53
не так давно піймали на хабарі начальника міського кладовища ,який теж свободівець,,,свобода рулить ,хабарники ви тягнибакси
Руслан Коцаба 2012.10.10, 18:59
Свободу не спинити! Затримання свободівців на хабарі чи провокація бандитів Януковича? // оперативне відео СБУ http://www.youtube.com/watch?v=QjGJ3CVk8uQ
Руслан Коцаба 2012.10.10, 20:27
Як завжди: щиро і правдиво. Я думаю, що факт хабаря дійсно мав місце. Прикро, але то на 99% правда... Романа Онуфріїва і Володю Балагуру я поважаю, вважаю їх моральними, але знаю достеменно, з інших подібних справ, що публічних і політичних осіб "беруть на хабарі" тільки у випадку, коли перший випадок хабаря якісно і щільно зафіксовано. Тобто, шановні - арештовують тільки на другий раз, при повторному хабарі! Більшість владоможців бандити Януковича якраз і тримають "за яйця" гарно задокументованим першим випадком хабаря і не поспішають із провокацією другим. Усіх інших керівників, які "не ведуться", бандюковичі просто і банально звільняють з роботи. Провокують повторно і демонстративно (як вчора у Франику) тільки за нагальної політичної чи фінансової потреби, коли нещасна жертва вже не боїться "хабародавця" чи його "диспетчера". Для одеських пацанчиків-прокурорів чим вищий статус затриманих, тим ймовірніша похвала і бонуси від Каліфіцького. Плюс політичний антипіар злодіям-депутатам у вишиванках, які нещодавно домахували на сесіях облради Каліфіцького. Каліфіцькому пофіг - він Юльку садив, і нашим рагулям він роги за рік-другий пообламує, хоч би скільки вони не репетували "Слава Україні", дорозкрадаючи Прикарпаття та й Галичину... Я думаю, що наших депутатів-свободівців "вели" кілька місяців, щоби нормально зібрати усі докази, бо у разі "проколу" їх, мажорів-прокурорів, як мінімум, зняли би з "хлібних" прокурорських посад. Шкода наших хлопців, вони нормальні патріоти і діяли (пробували якось діяти, тобто збирати кошти на вибори) у чужій, не власній системі координат. Після виборів їм дійсно буде непереливки! Балагуру і Романа "роздоять" як лохів, і то на "грубі" гроші! Політична істерія і гіперактивність Свободи, що зараз очікується у Франківську - тільки підсилить негатив до бренду і ще більше розчарує палких прихильників-виборців. Така-то фігня, малята...
Руслан Коцаба 2012.10.10, 20:29
Як завжди: щиро і правдиво. Я думаю, що факт хабаря дійсно мав місце. Прикро, але то на 99% правда... Романа Онуфріїва і Володю Балагуру я поважаю, вважаю їх моральними, але знаю достеменно, з інших подібних справ, що публічних і політичних осіб "беруть на хабарі" тільки у випадку, коли перший випадок хабаря якісно і щільно зафіксовано. Тобто, шановні - арештовують тільки на другий раз, при повторному хабарі! Більшість владоможців бандити Януковича якраз і тримають "за яйця" гарно задокументованим першим випадком хабаря і не поспішають із провокацією другим. Усіх інших керівників, які "не ведуться", бандюковичі просто і банально звільняють з роботи. Провокують повторно і демонстративно (як вчора у Франику) тільки за нагальної політичної чи фінансової потреби, коли нещасна жертва вже не боїться "хабародавця" чи його "диспетчера". Для одеських пацанчиків-прокурорів чим вищий статус затриманих, тим ймовірніша похвала і бонуси від Каліфіцького. Плюс політичний антипіар злодіям-депутатам у вишиванках, які нещодавно домахували на сесіях облради Каліфіцького. Каліфіцькому пофіг - він Юльку садив, і нашим рагулям він роги за рік-другий пообламує, хоч би скільки вони не репетували "Слава Україні", дорозкрадаючи Прикарпаття та й Галичину... Я думаю, що наших депутатів-свободівців "вели" кілька місяців, щоби нормально зібрати усі докази, бо у разі "проколу" їх, мажорів-прокурорів, як мінімум, зняли би з "хлібних" прокурорських посад. Шкода наших хлопців, вони нормальні патріоти і діяли (пробували якось діяти, тобто збирати кошти на вибори) у чужій, не власній системі координат. Після виборів їм дійсно буде непереливки! Балагуру і Романа "роздоять" як лохів, і то на "грубі" гроші! Політична істерія і гіперактивність Свободи, що зараз очікується у Франківську - тільки підсилить негатив до бренду і ще більше розчарує палких прихильників-виборців. Така-то фігня, малята...
ПРОТИВСІХ 2012.10.11, 03:15
ГАРГАТ, ОНУФРІЇВ, БАЛАГУРА, ПРОСТО СИДІЛИ В МАШИНІ В 22 ГОД. І ЗАЙМАЛИСЬ СЕКСОМ НА ТРОЇХ, А 30 ТИС.ДОЛ. ЦЕ ПЛАТА ЗА НАДАНІ ІНТИМНІ ПОСЛУГИ МІЖ ДЕРЖСЛУЖБОВЦЯМИ І ПІДПРИЄМЦЕМ. ЯКА ТУТ ПОЛІТИКА. А СБУ ЇХ ЗАСТУКАЛО І ЗАТРИМАЛО НА ГАРЯЧОМУ ЗА ГОМОСЕКСУАЛІЗМ. ВСЕ ПРОСТО.
ПРОТИВСІХ 2012.10.11, 03:27
ГАРГАТ, ОНУФРІЇВ, БАЛАГУРА, ПРОСТО СИДІЛИ В МАШИНІ В 22 ГОД. І ЗАЙМАЛИСЬ СЕКСОМ НА ТРОЇХ, А 30 ТИС.ДОЛ. ЦЕ ПЛАТА ЗА НАДАНІ ІНТИМНІ ПОСЛУГИ МІЖ ДЕРЖСЛУЖБОВЦЯМИ І ПІДПРИЄМЦЕМ. ЯКА ТУТ ПОЛІТИКА. А СБУ ЇХ ЗАСТУКАЛО І ЗАТРИМАЛО НА ГАРЯЧОМУ ЗА ГОМОСЕКСУАЛІЗМ. ВСЕ ПРОСТО. МАРЦИНКІВ РОМЧИК ЗАРЕВНУВАВ І ПРИБІГ З МЕГАФОНОМ, БО ВІН ХТІВ БУТИ ЧЕТВЕРТИМ, А СБУ ЙОМУ НЕ ДАЛО ПРИЙМАТИ УЧАСТЬ В СЕКСІ НА ДЕРЖАВНОМУ РІВНІ (бо писун не доріс).
ПРОТИВСІХ 2012.10.11, 03:27
ГАРГАТ, ОНУФРІЇВ, БАЛАГУРА, ПРОСТО СИДІЛИ В МАШИНІ В 22 ГОД. І ЗАЙМАЛИСЬ СЕКСОМ НА ТРОЇХ, А 30 ТИС.ДОЛ. ЦЕ ПЛАТА ЗА НАДАНІ ІНТИМНІ ПОСЛУГИ МІЖ ДЕРЖСЛУЖБОВЦЯМИ І ПІДПРИЄМЦЕМ. ЯКА ТУТ ПОЛІТИКА. А СБУ ЇХ ЗАСТУКАЛО І ЗАТРИМАЛО НА ГАРЯЧОМУ ЗА ГОМОСЕКСУАЛІЗМ. ВСЕ ПРОСТО. МАРЦИНКІВ РОМЧИК ЗАРЕВНУВАВ І ПРИБІГ З МЕГАФОНОМ, БО ВІН ХТІВ БУТИ ЧЕТВЕРТИМ, А СБУ ЙОМУ НЕ ДАЛО ПРИЙМАТИ УЧАСТЬ В СЕКСІ НА ДЕРЖАВНОМУ РІВНІ (бо писун не доріс).
Споглядач 2012.10.11, 03:28
ГАРГАТ, ОНУФРІЇВ, БАЛАГУРА, ПРОСТО СИДІЛИ В МАШИНІ В 22 ГОД. І ЗАЙМАЛИСЬ СЕКСОМ НА ТРОЇХ, А 30 ТИС.ДОЛ. ЦЕ ПЛАТА ЗА НАДАНІ ІНТИМНІ ПОСЛУГИ МІЖ ДЕРЖСЛУЖБОВЦЯМИ І ПІДПРИЄМЦЕМ. ЯКА ТУТ ПОЛІТИКА. А СБУ ЇХ ЗАСТУКАЛО І ЗАТРИМАЛО НА ГАРЯЧОМУ ЗА ГОМОСЕКСУАЛІЗМ. ВСЕ ПРОСТО. МАРЦИНКІВ РОМЧИК ЗАРЕВНУВАВ І ПРИБІГ З МЕГАФОНОМ, БО ВІН ХТІВ БУТИ ЧЕТВЕРТИМ, А СБУ ЙОМУ НЕ ДАЛО ПРИЙМАТИ УЧАСТЬ В СЕКСІ НА ДЕРЖАВНОМУ РІВНІ (бо писун не доріс).
Житель 2012.10.11, 04:22
Я БУВ СВІДКОМ ВСЬОГО, ЩО ВІДБУВАЛОСЬ НА ВУЛ.СІЧОВИХ СТРІЛЬЦІВ. ОДНОГО НЕ МОЖУ ЗРОЗУМІТИ, СВОБОДУ ПРИЙШЛИ ПІДТРИМАТИ ПІДЛІТКИ І ДІТИ (для чого Свобода їх підняла і зібрала, без дозволу їх батьків). КРІМ ТОГО БАГАТО З НИХ БУЛО НА ПІДПИТКУ (а деякі явно нетверезі), ОБРАЖАЛО ВСЕ І ВСЯ, НЕШЕВЧЕНКІВСЬКОЮ МОВОЮ ВІСЛОВЛЮВАЛОСЬ. Г А Н Ь Б А С В О Б О Д І
Зубний лікар 2012.10.11, 04:23
РОМАН МАРЦИНКІВ, ЦЕ ПОЛІТИЧНА ПОВІЯ, В НЬОГО З ГОЛОВОЮ НЕ ВСЕ ГАРАЗД. НА ВИСТУПАХ НЕСЕ НЕСУНИТНИЦІ, НЕ МОЖЕ ПОСЛІДОВНО ВИСЛОВИТИ ДУМКУ, ПЕРЕСКАКУЄ В МОНОЛОГАХ З ОДНОГО НА ДРУГЕ, САМ НЕ УСВІДОМЛЮЄ ПРО ЩО ГОВОРИТЬ, ПОСТІЙНО ЗБИВАЄТЬСЯ ПІД ЧАС ВИСЛОВЛЮВАНЬ. Діагноз: парадоідальна шизофренія з ознаками синильної дипресії на фоні маніакального та деструктивного синдрому (з його медичної картки) потребує амбулаторного лікування сильними депресантами (від лікування відмовляється).
Око 2012.10.11, 14:30
Молода продажна свободівська СВОЛОТА «СВОБОДА» - «СВОЛОТА»
amerikos 2012.10.12, 01:07
evrei zakruchuut gaiki?
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

1872
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

1810
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

1810
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

5335 42
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

2108 2
19.03.2024

Сьогодні й роботодавці, й експерти звертаються до абітурієнтів: зважайте на ті спеціальності, які будуть потрібні Україні під час відбудови, адже велике відновлення почнеться одразу після Перемоги.

1471

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

674

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

735

Благодатний Вогонь (грец. Άγιο Φως, дослівно — Святе Світло, англ. Holy fire) — поширена у православ'ї назва вогню у Великодній церемонії виносу запалених свічок із Гробу Господнього (кувуклії) в Єрусалимському Храмі Воскресіння. 

925

Впевнено можна сказати, що з появою соцмереж  наш світ змінився. Він став трішки меншим, не виходячи з кімнати ми маємо зв'язок з найвіддаленішими куточками планети. Всі живемо в час швидкості та спрощення.

960
16.04.2024

В Івано-Франківську традиційно у передвеликодній час проведуть ярмарок «Великодній кошик». Працюватиме він з першого по третє травня на площі Ринок.  

1707
11.04.2024

Цієї неділі, 14 квітня, в Івано-Франківській громаді розпочне роботу новий комунальний ринок сільськогосподарської продукції.  

3626
08.04.2024

Під час посту людина не вживає білкові продукти тваринного походження: м'ясо, рибу та молочні продукти. Натомість залишаються крупи, бобові, горіхи, фрукти та овочі.  

10205
17.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26078
14.04.2024

Нагадаємо, цьогоріч в Івано-Франківську запланували початок зведення богослужбової каплиці блаженного священномученика Симеона Лукача.  

10134 1
08.04.2024

Є перша заповідь Божа: «Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене».  

7670
02.04.2024

Два тижні поспіль щонеділі франківці та гості міста збираються на пікнік біля міського озера, щоб висловити протест проти будівництва церкви УГКЦ.   

855
13.04.2024

Які труднощі та виклики виникають при управлінні краєзнавчим музеєм "Бойківщина" Тетяни й Омеляна Антоновичів та як намагаються їх розв'язувати?

1357
16.04.2024

Так, серед тих, хто довіряє Президенту України, лише 15% підтримали б такі вибори, тоді як серед тих, хто не довіряє — 37%.

339
11.04.2024

Парламент остаточно ухвалив у другому читанні законопроєкт №10449 про мобілізацію і проходження військової служби.  

1227
07.04.2024

Всього опитали 2 000 респондентів, що мешкають у всіх регіонах України, крім окупованих територій, у віці 18 років і старше.   

824
02.04.2024

Українці розповіли, чи підтримують у другому читанні ухвалення Верховною Радою оновленого законопроєкту про мобілізацію.  

1033