Івано-Франківськ потрапив у ТОП-10 найромантичніших міст України

 
 
 
Куди зірватися на вихідні, щоб відзначити свято Цього року День Святого Валентина випадає на вихідні, а це відмінна можливість для закоханих відзначити свято в іншому місті.
 

З милим рай і в курені, так нехай той самий “курінь” на одні вихідні переміститься в одне із найромантичніших міст нашої країни! Зроби своїй другій половинці подарунок – поцілунок в тому місті, де ви ще не були разом.

 

Спеціально до Дня святого Валентина tochka.net зробила підбірку найромантичніших міст України.

Чернівці

 

Казкове місто з дивовижною архітектурою і атмосферою. На центральній площі вже більше, ніж півтора століття спрямовується в небо старовинна вежа міської ратуші. Багато років вона є серцем Чернівців, створюючи неповторний колорит. Місто Чернівці визнано найкращим населеним пунктом із благоустрою й підтримки населеного порядку. Архітектура тут настільки разюче красива, що не закохатися в це місто неможливо. Тільки не ревнуйте Чернівці до своєї другої половинки!

 

Київ

 

Головне правило – вибрати нестандартний маршрут. Не витрачати багато часу на центр столиці, а гуляти по околицях центру. Прикрашений святковими гірляндами і мерехтливими вогниками, Київ вночі стає особливо прекрасним. Усі, хто любить бродити по вулицях нічного міста, має можливість побачити томну і трохи сонну столицю, втомлену від насиченого дня.

 

Кам’янець-Подільський

 

Варіант для закоханих, охочих зануритися в атмосферу середньовіччя, коли лицарі вирішувалися на найвідчайдушніші вчинки заради прихильності дами. Не одна закохана пара зупинялася на мосту із замками, символами міцності почуттів і споглядала каньйон, піднімаючись на оглядовий майданчик, щоб зустріти захід сонця.

Тернопіль

 

Острів закоханих, розташований посеред Тернопільського ставка, вважається одним з найкрасивіших і романтичних місць в Україні. Легенди свідчать, що саме на цьому острові живе дух міста, який покровительствує парам. І якщо закохані будуть довго вдивлятися в дзеркальну гладь води, то зможуть побачити в ній своє майбутнє.

Львів

Львів – дуже сентиментальне, пристрасне, інтимне місто, яке кличе нас до почуттів. Він знайомить з різними гранями місцевої романтики: старовини, несподіваними ракурсами, цікавими історіями та затишними кав’ярнями. В этот день в этом городе вы влюбитесь даже если у вас нет второй половинки. У цей день в цьому місті ви закохаєтесь навіть якщо у вас немає другої половинки.

Одеса

 

Що може бути прекрасніше зізнання в коханні біля моря? Романтична атмосфера, блискуча архітектура, веселий і привітний одеський народ – все це зробить цей день приголомшливим святом. Парки Одеси кличуть до прогулянок, клімат у місті м’який, а в повітрі так і витає любов.

Софіївський парк, Умань

 

Дивно, але в будь-який час року Софіївка чарівна. Тут варто бувати знову і знову: неспішно гуляти під тінистими кронами дерев, загадувати бажання, кататися на човнах, годувати білок і вірити в любов. Це приголомшливої краси місце і безпрограшний варіант для усамітнення з коханою людиною, адже парк створений як знак любові польського магната Станіслава Потоцького до своєї дружини Софії.

Миколаїв

 

Місто називають “містом наречених”, і, судячи за давньою легендою, в Миколаєві живуть найкрасивіші дівчата України. Не забудьте зі своєю другою половинкою потерти фату біля пам’ятника нареченій біля Центрального РАГСу –  на вдалий союз. А якщо ви самотній парубок, приїжджайте шукати кохану сюди –  щастя знаходиться на півдні України!

Івано-Франківськ

Івано-Франківськ – романтичне місто, в якому час завмирає, подовжуючи найприємніші моменти і спогади. Що потрібно для ідеального вікенду на День закоханих? Красиве старовинне місто далеке від суєти, сніданок у номер, фрукти і вино – і звичайно, кохана людина!

Вінниця

 

Вінниця прекрасна не тільки в літній час, коли функціонують знамениті фонтани і розквітає зеленню вся природа. У цьому місті надзвичайно затишно і в будь який інший час року. Взимку тут багато снігу, саме час показати своїй другій половинці безліч прекрасних пам’ятників у парках цього європейського міста.


01.02.2016 1460 0
Коментарі (0)

26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

563
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

1747 6
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

1088 2
19.03.2024

Сьогодні й роботодавці, й експерти звертаються до абітурієнтів: зважайте на ті спеціальності, які будуть потрібні Україні під час відбудови, адже велике відновлення почнеться одразу після Перемоги.

523
24.02.2024
Вікторія Матіїв

Спроби створити музей у Долині виникали ще у 60-х роках. Проте тільки 23 грудня 1997 року Долинська районна рада прийняла остаточне рішення щодо нього. Журналістка Фіртки поспілкувалася з директоркою закладу Ксенею Циганюк. 

6870 61
01.02.2024
Вікторія Косович

Івано-Франківськ є градом безлічі упереджень і масок: для перших — фортеця, заснована поляками, для других — відголос австрійського «золотого віку» з його залізницями, для третіх — серце гуцульської культури, плач трембіт.  

11324 6

Піст – невід’ємна частина християнського  життя, встановлена Богом.

300

Друзі путіна зустрілись у резиденції рудого Донні у Флориді, де обговорили план путіна по капітуляції України, і після цієї поїздки Орбан розкрив – як за 24 год Трамп планує припинити війну.

1031

Чим ближче до виборів в США, тим більше трампісти вдаються до маніпуляцій у своїй пропаганді. У контексті України вони, переставивши все з ніг на голову, намагаються переконувати, ніби це демократи, а не республіканці, заблокували допомогу Україні.

1085

Кожен із нас не раз потрапляв у ситуацію, коли ми замислювались давати, чи ні милостиню людині, яка звертається про допомогу біля церкви, на вулиці чи в інших громадських місцях.  

1076
24.03.2024

Нутриціологиня пояснила, чому не можна забороняти собі фастфуд та солодощі. А також порадила, як їх вписати у свій раціон.

239
18.03.2024

Сьогодні, 18 березня 2024 року, в УГКЦ в Україні розпочинається період Великого посту. Пригадуємо канони партикулярного права УГКЦ, в яких ідеться про те, коли і як треба постити.  

1046
12.03.2024

Популярний дієтолог Майкл Мослі назвав п'ять груп продуктів, які варто включити до свого раціону для схуднення.

811
26.03.2024

Йдеться про зміни в молитвах «Вірую» («Символ віри»), «Царю Небесний» та митаревій молитві.

679
25.03.2024

Старий сидів біля оазису, біля входу в одне близькосхідне місто. До нього підійшов юнак і запитав...

645
21.03.2024

Релігійна громада отримала всі дозвільні документи та незабаром розпочне будівництво поруч з Садовим товариством та міським озером.

2907
15.03.2024

Отець каже: виконайте заповідь Божу – вшануйте свято Боже молитвою у храмі, а житейське на цей день відкладіть.

4408
25.03.2024

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

18403
26.03.2024

У Верховній Раді зареєстрували проєкт закону про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо встановлення відповідальності за привласнення державних функцій.   

258
22.03.2024

На початку лютого 2024 року замість Валерія Залужного Збройні сили України очолив Олександр Сирський, який до цього командував Сухопутними військами.  

324
17.03.2024

Продовжує зменшуватися кількість тих, хто вважає, що держава виконує свої зобов'язання перед ветеранами російсько-української війни.  

633
12.03.2024

Президент Володимир Зеленський 7 березня погодив кандидатуру ексголовнокомандувача Збройних Сил Валерія Залужного на посаду посла України у Великій Британії.   

735