СПРУТ

Був колись в Івано-Франківську дитячий садок №17 «Лісова казка» за адресою Північний Бульвар, 5а. Складався він з двох двоповерхових корпусів і прибудинкової території площею близько 40 соток з чисельними альтанками, дитячими майданчиками, безліччю дерев і кущів.

 

В січні 2001 року, тодішній мер Івано-Франківська, З.Шкутяк проводить через сесію міської ради (більшість рухівці і кунівці) рішення: продати дитячий садок площею 1050 м.кв. приватному підприємцю, тоді депутату міської ради, священнику Іванові Луцькому за 202 тисячі гривень (192 грн. – 38 доларів за кв.м.), відповідно йому в оренду відійшли і 40 соток землі. Отож, власником приміщень і орендарем землі стає фірма ПП «Івано-Франківський інститут права, економіки і будівництва» в особі отця І.Луцького.

 

Інститут перебирається на інше місце. У 2005 році директор ВАТ «Промприлад» Павло Дикий (член Івано-Франківського міськвиконкому, бо друг З.Шкутяка) розпродує території і недобудовані цехи заводу на вул. Коновальця, 35. Іван Луцький викуповує у міської ради, (під керівництвом З.Шкутяка), близько 1,3 га землі (130 соток) за 362 тис. грн., тобто по 2780 грн. (555 доларів за сотку) і починає облаштовувати свій інститут на новій території. В 2005 році на території приватного інституту права, економіки і будівництва (зараз "Івано-Франківський університет права ім. Короля Данила Галицького"), за адресою Північний Бульвар, 5а розвалюють корпус №1 і розпочинають будівництво 6-під'їзного нібито «житлового комплексу для професорсько-викладацького складу» (згідно рішення виконкому), «смотрящим» за будівництвом батько призначає свого сина Андрія Луцького. Що малювала, а що збудувала сім’я Луцьких?

 

Малювали звичайні житлові будинки, де будь-хто міг купити квартиру у агентстві нерухомості «Благо» по вул. Коновальця, 35 в інституті Луцьких. А збудували? Будівництво проводилося в два етапи. Згідно первісного плану забудови, на місці двох старих будинків мали бути збудовані два нові багатоповерхові будинки: з одного боку попри паркан 13 школи - 9 поверховий будинок (І черга), а з другого боку попри п’ятиповерхові будинки за адресою Північний Бульвар №1; №3; №5 – 6-ти поверховий будинок (ІІ черга) з підземними гаражами та дитячими майданчиками.

 

Перша черга була збудована в 10 поверхів. Потім була збудована друга черга, також в 10 поверхів, але даліі у цьому будинку чомусь розібрали дах і збудували 11-й напівповерх. Збільшення поверховості призвело до затемнення нижніх поверхів сусідніх 5-ти поверхових житлових будинків №1, №3, №5 (з приводу чого в попередні роки мешканцями цих будинків було надіслано багато скарг). Раптом приватний університет, будучи орендарем землі та забудовником (для цього Луцькими була створена Будівельна Компанія «ЕСПО»), передумав зносити старий будинок (корпус №2).

 

Залишив цей корпус між новобудовами, виділив землю під цим будинком, провів реконструкцію, добудувавши ще один поверх, та прибудував до будинку сходову клітку (тим самим збільшивши площу старої будівлі). Такими незаконними, нахабними, шахрайськими діями сім’ї Луцьких, мешканців новозбудованого будинку №5б було позбавлено права на двір, а точніше на користування частиною подвір'я (територія під старим будинком), унеможливлено побудову дитячих майданчиків в дворі житлових будинків №1, №3, №5.

 

З метою отримати додаткові надприбутки, пішохідну зону та прилеглу територію між школою та новозбудованим будинком, територію всередині двора, яка належить всім мешканцям новобудови, було поділено та розмальовано під місця для паркування авто з установкою паркувальних замків, плануючи продавати їх по 10 тис. гривень за місце.

 

Земельну ділянку, яка належала університету, забудовник поділив між будинками №5а та №5б на підставі згоди двох сторін (насправді представляючи інтереси як першої, так і другої сторони), і дбаючи про свої в інтереси в будинку №5а (старий корпус) в дворі новобудови.

 

Крім цієї земельної ділянки, що прилягає до 13 школи, забудовник БК «ЕСПО» на протилежному боці будівельного майданчика, самовільно захопив і обгородив парканом (як свою!) територію біля трансформаторної підстанції.

 

При цьому, вказану землю приєднав не до новозбудованого житлового будинку №5б, на прилеглій території якого не знайшлося місця для влаштування нормального, повноцінного за розміром (для 11 поверхового будинку) дитячого майданчика, а до своєї прилеглої території старого будинку №5а. Вважаємо не законними «перепогодження» та зміни проекту забудови, що були внесені за період 2007-2011 років. Також є незаконними дозволи на будівництво нового будинку Північний Бульвар, 5б в недозволеній близькості до старого будинку Північний Бульвар, 5а, який повинен був бути знесений. Ми думали по допомогу звертатись до ВО «Свобода».

 

Тепер дізнавшись, що «Свобода» зробила членами виконкому міської ради Олега Гаркота, рідного брата головного архітектора Ігоря Гаркота, і Андрія Луцького, нашого забудовника, сина священника, ректора приватного інституту, Івана Луцького... ми зрозуміли, що нічого нам «Свобода» не поможе. Тим більше вони самі залежні, бо орендують у Луцьких на Північному Бульварі, 5б кімнати під обласний офіс ВО «Свобода». Отож, одинадцятиповерхові будинки виросли і поступово заселяються людьми, приміщення підвалів і перших поверхів Луцькі продали комерційним структурам, старий корпус дитсадка лишився людям посеред двора, і зносити його вони відмовляються. Будівельники, наняті Луцькими, міжбудинковий проїзд вантажівками розбили, Луцькі квартири продали, мільйон в свої кишені поставили, а відновлювати асфальтне покриття не збираються, навіть робити майданчик для сміття не хочуть. Що робити, хто може відновити законність і справедливість? Хіба що звертатися у Київ до Януковича?

 

Мешканці будинку Північний Бульвар, 5б.

 

P.S. Ми вирішили написати в редакцію ФІРТКИ, після вашої публікації про будівництво десятиповерхового будинку на вул. Північний Бульвар, 12.

 

Довідка. Сім’я Луцьких. Живуть в Угорниках. Сімейний бізнес – освіта і будівництво. Всі четверо, батько і троє дітей, академіки УАН.

 

Луцький Іван Михайлович. Ректор Івано-Франківського університету права ім. Короля Данила Галицького (з 2002 р.), академік УАН, кандидат юридичних наук (з 2005 р.), професор, Митрофорний протопресвітер.

 

 

Цікава тема його дисертації: Справедливість як філософсько-правова засада українського державотворення : дис. канд. юрид. наук: 12.00.12 / Національна академія внутрішніх справ України. - К., 2005.

 

Луцький Андрій Іванович. Перший проректор університету права ім. Короля Данила Галицького, кандидат юридичних наук (з 2010 р.), доцент.

 

 

Тема дисертації: Використання спеціальних психологічних знань при розгляді кримінальних справ у суді. Науковий керівник: доктор юридичних наук, професор член-кореспондент АПН України, дійсний член НАПрН України Костицький Михайло Васильович, Київський національний університет внутрішніх справ, професор кафедри філософії права та юридичної логіки. Робота виконана у Київському національному університеті внутрішніх справ. Захист відбувся 15 квітня 2010 у Київському національному університету внутрішніх справ. Як писала газета «Репортер», він потрапив у Івано-Франківський міськвиконком за квотою «Свободи», бо за неофіційними даними, був їхнім спонсором на виборах. В Угорниках будує на землі Юрія Солов’я, тож саме за його кандидатуру і агітував у селі.

 

Луцький Мирослав Іванович – вченого ступеня немає, проте доцент кафедри екологічного, трудового та адміністративного права Івано-Франківського університету права імені Короля Данила Галицького.

 

Луцька Наталія Іванівна - старший викладач кафедри економічної теорії Івано-Франківського університету права імені Короля Данила Галицького Дивись Склад Української академії наук http://www.uan.ua/?page=members&cont=%D7%EB%E5%ED%E8%20%E0%EA%E0%E4%E5%EC%B3%BF

 

Додаток. Копія заяви голови ОСББ «Бульвар-ІФ» Л.Бургай Північний Бульвар, 7а, яку вона направила ще в травні 2011 року міському голові В.Анушкевичусу, начальнику відділу по роботі з ОСББ і приватними жеками УЖКГ О.Капустяку, та депутату С.Стефанко.

 


31.07.2011 6033 68
Коментарі (68)

Пеньок 2011.07.31, 22:06
Хтось займається беззаконням, шахрайством, а отець Іван Луцький нікого не вбив, не згвалтував, молиться собі тихенько, вчить дітей простин буратін, будує хати для ослів бощих. І малого свого Андрія навчив. А смітники, дороги, то не їх справа. Вони вчені, академіки, мільйонери, а ми лопухи.
місцевий 2011.07.31, 22:11
Своєчасно! Супер!!! Вони вчать справедливості. До будівництва дорога була асфальтована. На протязі 5 років забудовник (Луцький-ЕСПО) зберігав будматеріали практично в дворах наших будинків, перекривши та огородивши половину дороги провулок від Північного Бульвару до вул. Достоєвського, де колись був асфальт. Вочевидь Луцький ні копійки не заплатив за зберігання будівельних матеріалів на землі міста. Управління благоустрою міста не знає або не хоче знати про це. Чи виконає будівельник обіцянку по поновленню розбитої дороги, або все буде так само як зі знесенням старого будинку? Може обіцянки ніякої він не давав? Невідома доля двох поверхової будки охорони "Секюріті", яку забудовник залишив в дворі будинків, мабуть турбуючись про мешканців багатоповерхівки, щоб не покрали паркувальні замки.
Anonymous 2011.07.31, 22:19
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРАВА ІМЕНІ КОРОЛЯ ДАНИЛА ГАЛИЦЬКОГО: отзывы и комментарии: http://www.repetitor.ua/forums/4346/ShowThread.aspx#4346 Моя власна думка,що цей універ двно треба закрити там лишень розводять студентів,і учиться там лише той хто не хоче мати престижної роботи,з їхнім дипломом можна іти вулиці підмітати.От побачите після перевірки,яка "назріла" туди його закриють.НЕ ПОСТУПАЙТЕ ТУДИ НІ В ЯКОМУ РАЗІ,НАВІТЬ ЯКЩО ВАМ ЩЕ ЗАПРОПОНУЮТЬ ЗА ЦЕ ГРОШІ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Шайба 2011.07.31, 22:24
Шо воно таке не пойму. Ніби і священнк Іван Луцький, а така падлюка. Нібички і син його член міськвиконкому від Свободи, а виродок. Шо його робити? Мо шайбою по зубах, а мо по лобовому шклу ліпше каменем?
Цвях 2011.07.31, 23:00
Щось вони, ці Луцькі, що не скажуть, то збрешуть. Казали, що будуть у підвалах і гаражі, і людські підвали, потім зробили замість гаражів стоянки, але не безплатно, - а гроші їм плати. Всюди в підвалах і на перших поверхах приватні структури пробивають на вулицю двері, вікна, роблять сходи, щось риють, перемуровують, щоб цей будинок до біди ще не завалився!!! Казали Луцькі - дорогу відновимо, а тільки закінчилося будівництво, вони почали посилати всіх на три букви. А що буде з будкою, коли знесуть ту будку з охороною?
Степан 2011.07.31, 23:11
Ми мешканці будинків №1, №3, №5 вже скаржилися на затемнення нижніх поверхів будинків №1, №3, №5, на відсутність "лівневок" для водостічних труб новозбудованого будинку зі сторони цих будинків, що затоплює подвір'я будинків під час дощу. Відповіді немає. Згадайте останні дощі. Ми не згідні з використанням подвір'я будинків №1, №3, №5 під влаштування дитячого майданчика для будинку №5Б. "Перше хай знесуть старий будинок та побудують дитячій майданчик в дворі будинку №5Б." Думаю А.Луцькій скаже ми передали будинок ЖЕО-Житлосервіс. Звертайтеся до них.
мешканець 2011.08.01, 08:20
Знаю що в будинку 5Б створюють ОСББ, пропоную назву ОСББ - "Лісова Казка". Хай хоч щось залишиться від садочка. Щоб згадували, що тут був садок, а не інститут Луцького.
Василь 2011.08.01, 09:15
Луцький - це кращий представник УГКЦ. А які там ще уроди працюють. А потім кажуть чому народ в секти записується. Та останній сектант в моральному плані кращий за таку падлюку в рясі. Навіть комуністи-ленінці не в порівння такому святцю.
Стас 2011.08.01, 09:21
Луцький - ще винахідник!!!!!! Але в чому ж, власне, полягає винахід священика, академіка, доктора, професора Луцького? Довідник пише: «Луцький наочно довів, що відоме прислів’я з приводу велосипеда не є догмою, бо межі польоту творчої фантазії людини необмежені і навіть велосипед можна вдосконалювати до безмежності. Саме тому разом із ще одним священнослужителем отцем Миколою Сваричевським не тільки висувають ідею, але виготовляють робочий зразок рульового пристрою для велосипеда, на який отримують патент України. Цією знахідкою розширює функціональні можливості простого велосипеда до велоспорту та вело туризму, оскільки велосипедист, користуючись рульовим пристроєм Луцького-Сваричевського отримує багато ступенів свободи для вибору вигідного на момент проїзду будь-якою місцевістю як положення тіла так і найвигіднішого положення розташування рук». Тільки теоретично можна припустити, що отець Луцький в дитинстві катався на велосипеді. В непрості радянські часи, будучи високопоставленим священослужитем РПЦ, він уже успішно «катався» на «Волзі». В буремні 90-ті міняв німецькі машини, які приганяв його син з Німеччини. Тепер пан отець їздять на машині такого класу, яку його співавтор, простий сільський священик о.Сваричесвький не купить собі за свою зарплату ніколи. Сам же Сваричевський довший час проїздив на велосипеді. В минулому році, щоправда, на пересічній місцевості, долаючи сільський міст, впав з велосипеду і пошкодив собі коліно. Але винахід вдосконалення рульового пристрою він безумовно зробив. Після лікування та одужання отець Микола напевне й далі буде успішно колесити селами з проповіддю слова Божого і придумає ще якісь нові ідеї для велосипеда. Але американським, японським та німецьким економічним шпигунам вигідно дізнатися власне яке відношення має до винаходу саме академік академії дуже оригінальних ідей панотець Іван Луцький. Не виключено, що Сваричевський звернувся до Луцького з питанням про патентування свого винаходу, з своїми кресленнями та схемами, а Луцький як чесний священик запропонував стати співавтором і оформив патент та пакет документів на винахід. Може так, може й ні - не беремося допомагати закордонним шпикам, але впевнено можна сказати, що велосипед пастору Луцькому точно не потрібен з огляду на його габарити та соціально-економічне положення. Хіба, що о.Сваричевський придумає третє (або ж додаткове) колесо для таких поважних винахідників та академіків, а також систему підігріву сидіння, кондиціонування, та інші блага, з огляду на рід занять, про які поетичними рядками висловлюється автор Довідника про Луцького: «В ім’я любові та добра він молиться без спочину – Довести б істину Христа до кожної людини!» стаття на сайті ОСТРІВ ГАЛИЧИНА
хміль 2011.08.01, 12:13
Видно це ті, що стоять за будівництвом по північному бульварі, 12 викинули компромат на Свободу, бо вони не дають їм там будувати. Але найжахливіше, що все написане є правдою!!!!!!
Бананіто 2011.08.01, 12:22
Диви, які Луцькі мудрі, тато ректор, директор, мільйонер, - троє дітей, - всі доценти, академіки. Треба їхати в Португалію, заробити грошей, і йти до Луцьких в інститут вчитися, хай мене навчать мудрості, як то вони такі стали... Хочу бути доцентом і академіком.
Бувалий 2011.08.01, 13:40
Вони навчать Вас "справедливості" та "правільно" будувати! А.Луцький ще головним архітектором міста стане.
CDJ 2011.08.01, 13:42
"Душпастир" і "бізнесмен" - це дві ПРОТИЛЕЖНІ ЖИТТЄВІ СТРАТЕГІЇ. Пошкодуймо старого, важко йому живеться в такій роздвоєності особистості....
Зможемо 2011.08.01, 16:10
Борітеся - поборете! Най Луцький знає, що не все так просто. Громадську думку про себе він уже не змінить. АЛЕ ЧОМУ МОВЧАТЬ ВЛАДИКИ - ПОТУРАЮТЬ ЙОМУ чи в долі?
$$$ 2011.08.01, 17:15
Чекайте, чекайте... Завжди добре рахувати гроші, особливо, якщо вони чужі. Чогось автор змовчав скільки вимагав $$$ за то щоб не піднімати "тєму". Так що "хто на що вчивсі". Одні - будувати. Другі - бабло збивати..
рита 2011.08.01, 18:48
Хай ще на одне місце чергову медаль повісить! Ото "божа людина". На ці знахабнілі рожі противно дивитися. Де стримок???
oleg 2011.08.01, 21:01
Щодо інституту де Луцький є ректором неодноразово піднімалося питання на Державній Акредитаційній Комісії про закриття. І причини були - серйозні порушення під час приймальної комісії (дітей зараховували з балом ЗНО меншим 124 і.т.д) однак.... при більш менш серйозній небезпеці каса їде до Києва - інститут здравствує..
Ivan 2011.08.01, 21:06
Автори статті пропустили ще одного Луцького - Романа Петровича, також кандидата юридичних наук, доцента, який є деканом юрдичного факультету того ж самого університету права.
& 2011.08.01, 21:11
Є такий - http://iful.at.ua/index/0-5
Мешканець 2011.08.01, 22:33
Про що Ви говорите. Що Луцьким на вул.Коновальця приміщень замало, щоб реставрувати 2 корпус університету в дворі житлового будинку. Всі розуміють що ці приміщення для навчального процесу не принесуть ніякої користі. По вчинкам судіть гнилість та нутро людини. Нікого не вбив, нічого не вкрав! А що люди думають про такого "чесного священика"?
Адвокат 2011.08.01, 21:46
Чого то всі накинулись на родину Луцьких? Заздрість? Намагання через образи на адресу всечесного Отця Протопресвитера образити Українську греко-католицьку Церкву? Луцький істинний християнин, він увів у своєму університеті ранкові моління студентів, чого немає в жодному ВНЗ, які просякнуті безвірям та атеїзмом. Луцький благочестива людина і виганяє з унівнерситету корумпованих псевдонауковців, а у Басая їх підбирають і дають їм посади.
ПРАГМАТИК 2011.08.01, 21:55
Отця Івана - в єпископи-ординарії, Андрія Луцького - в мери! Невсеремось!
до Адвоката 2011.08.01, 22:07
не тре звиздіти. Мій брат учився у Луцького - платив направо і наліво - аж гай шумів. Декілька семестрів навіть на науці не був, а на 4 курсі ліквідовував борги за 1 і 2 курси. Про що говорити? Спитайте в Грабовецького як легко стати академіком - А тут тато і всі діти :( Наше обговорення ні на що не вплине, але хай люди справді знають всю правду про ту сімейку
Адвокат 2011.08.01, 22:16
Твій брат - неук. Неукам так і треба - якщо не мають ніц між вухами давати гроші на зміцнення Божої Справи!
Мешканець 2011.08.01, 22:40
Добрі справи цієї Божої людини збільшують кількість скривджених і обдурених..
вже майже невіруючий 2011.08.02, 00:37
чесні отці! Донесіть до відома Патріарха Святослава інформацію про священника Луцького. Сама фотографія вже свідчить про велику гордість особи. А про стартовий капітал з церквоної каси треба подумати
Щукаренюк 2011.08.02, 11:29
З народженням Івана Луцького божа ласка зійшла на Угорники, а потім на Івано-Франківськ. Подивіться на його портрет. Кажуть, що крім освітянського, є ще цілий клан Луцьких в церквах різних конфесій, наприклад, і Івано-Франківську є церква біля моста залізничного, на вул.Вовчинецькій, - Луцьких, і в Угорниках всі церкви, - Луцьких, - або під його контролем.
віруючий 2011.08.02, 11:14
А в якій церкві Луцький править, хто знає7 Хочу піти послухати. кажуть він має заворожуючий голос, проповіді про справедивість в нього чудові.
вона 2011.08.02, 15:25
Таке враження, що коментарі пишуть люди з кришталево чистою репутацією. Можливо, якщо ви перестанете заглядати в чужий гаманець, вам житеметься набагато краще.
Чиста душа 2011.08.02, 15:42
При чому тут "заглядаєте в чужі гаманці". Потрібно робити спраи чесно, а не вибиватися в депутати,щоб потім безнаказано робити що хотіти. А Божа заповідь: не вкради! Вони ж обманом заволоділи територією,а отже вкрали!
Чиста душа 2011.08.02, 15:49
А пан Луцький в свій час правив зразу в трьох церквах: Угорники, Микитенці,Гірка.Та так,що люди не Великдень Пасху посвячували майже в 14год. А місце він тримав своєму брату(якого потім жителі с.Угорники таки попросили піти),швагру в Микитенцях.
грива 2011.08.02, 21:24
Все те, що написано суцільна туфта. Таке враження, що написано однією людиною або групою людей під диктовку
Академік Ясьо 2011.08.02, 22:13
Стосовно туфти. Це лист від мешканців будинку, який збудували мешканці. А як підуть листи від студентів університету ім.Луцького, які давали хабарі, від викладацького складу, яких гноблять "академіки", від забудовників і т.п. А потім від мешканців Угорників, від священників, які служили з отцем Іваном, кли він був в Російській православній церкві, від депутатів обласної ради.
Депутат 2011.08.02, 22:28
Ми були з І.Луцьким депутатами обласної ради 2005-2010 роки. Він став депутатом від БЮТ, на своїй спині Юлька винесла. Д.Шлемко за помірну плату порішав йому це питання і записав першим у список. Не переживайте, потім Луцький вирішив свої питання (зокрема, по вищеописаній будові) і гроші успішно собі вернув з прибутком. А найцікавіше, що як тільки Тимошенко програла боротьбу за президентство Януковичу, Іван Луцький пропав. На сесії обласної ради його вже не бачили. Такщо, коли прийшлося засуджувати Харківскі угоди чи оголошувати недовіру Вишиванюку, ми дивимось Луцького немає, Качкана немає, Заріцький втік... Отакий герой наш пан отець, академік Іван Луцький.
місцевий 2011.08.02, 23:07
Згоден з "Академік Ясьо". Скривджених багато. Одних тільки прорабів на будові «житлового комплексу для професорсько-викладацького складу» помінялося більше ніж поверхів в будинку. Смотрящим був водій зі стажем. Кожного з прорабів вчили як будувати, після чого вони просто звільнялися. Можливо боялись відповідальності за порушення.
Володя 2011.08.02, 23:14
Почитав ці всі відгуки і шокований,бо сам навчався в цьому універі отримав диплом спеціаліста і працюю на престижній роботі і знання там дають хороші (хто хоче вчитися). Хочу дати пораду, перш ніж писати такі відгуки треба володіти правдивою інформацією, а не поливати брудом всіх підряд.
До Володі 2011.08.02, 23:35
А ну, Владзю, назви хоч трьох твоїх викладачів, які там дають "хороші знання". Назви, хлопе, не встидайсі. Бо там викладали і викладають або чиновники, яких виперли з Білого дому, або ж пацанва з дипломом того ж "церковно-юридичного" ВНЗ.
Дбайливий 2011.08.03, 08:31
А чим займається Мирослав Іванович Луцький? Щось його навіть фото не поставили? А що то за фото останнє, що не відкривається, а тільки червоний хрестик?
націоналіст 2011.08.03, 08:43
«Пропоную поіменну перекличку. Нехай люди знають кого обирати, бо є депутати яких не було жодного разу під час сесії, коли ми вирішували важливі для області питання, - запропонував голова ВО «Свобода» в області Олександр Сич. – Пропоную наступного разу створити парламентську поліцію, яка б слідкувала за прогульниками». "Фіртка" подає список прогульників, депутатів обласної ради 2005-2010 рр.: http://firtka.if.ua/?action=show&id=556 1. Андрусяк Павло 2. Борович Богдан 3. Брус Василь 4. Бубен Олександр 5. Вишиванюк Михайло 6. Вівчарик Василь 7. Гдичинський Богдан 8. Гнип Петро 9. Дутчак Ігор 10. Качкан Володимир 11. Ковальчук Володимир 12. Ковальчук Микола 13. Лазарко Олександр 14. Люсюк Богдан 15. Луцький Іван 16. Никитюк Петро 17. Остафійчук Богдан 18. Присажнюк Богдан 19. Семенюк Микола 20. Синютка Олег 21. Яковина Роман
плохіш 2011.08.03, 13:34
Я лише один рік провчився в "парохіяльному університеті" на коновальця. Рівень викладання - як у ПТУ. Викладачі читають лекції з папірців і не можуть відповісти на питання студентів. Лише червоніють і бігають доносити на студентів отцеві протопресвітеру. Там все тримається на доносах. ну і на баблі, це зрозуміло.
*** 2011.08.03, 13:37
плохіш правду каже. студент
Академік Ясьо 2011.08.03, 14:21
Святейший Патриарх Московский и всея Руси Кирилл (в миру Владимир Михайлович Гундяев) родился 20 ноября 1946 года в г. Ленинграде. http://www.patriarchia.ru/db/text/31754.html После окончания средней школы в 1965 году поступил в Ленинградскую духовную семинарию, а затем в Ленинградскую духовную академию, которую закончил с отличием в 1970 году. С 1970 г. — кандидат богословия Ленинградской духовной академии. С 1970 по 1971 годы — преподаватель догматического богословия и помощник инспектора Ленинградских духовных школ; одновременно — личный секретарь митрополита Ленинградского и Новгородского Никодима и классный наставник 1-го класса семинарии. Митрофорний протопресвітер священик Іван Михайлович Луцький. Народився на Івано-Франківщині 7 березня 1949 року. http://www.nbuv.gov.ua/portal/soc_gum/Nivif/lutsky.html Забув у якому селі народився? Закінчив 11 класів Снятинської СШ (1967). Вивчав теологію в Ленінградській (тепер Санкт-Петербурзькій) духовній академії (1968—1974). і забув що робив з 1974 року по 1998 рік. Ми нагадаємо, що навчався він у духовній Академії разом з Патріархом Кірілом - В.Гундяєвим), а потім був священиком Російської православної церкви. Потім закінчив Харківську національну юридичну академію імені Ярослава Мудрого, отримав спеціальність юриста (1998). Виходить у 1997 р. навчаючись на п’ятому курсі, став ректором Івано-Франківського інституту права, економіки та будівництва Української академії наук. Бо як сам пише, Закінчив Харківську національну юридичну академію імені Ярослава Мудрого, отримав спеціальність юриста (1998).
Депутат 2011.08.03, 14:26
Уточнюю. http://zik.ua/ua/news/2006/02/13/32194 2006 рік. П’ятірку кандидатів-«бютівців» (до обласної ради )очолює академік, завідувач кафедри Івано-Франківського державного медичного університету Володимир Качкан, який як і Василь Брус – безпартійний. Під третім номером – ректор Інституту економіки, права та будівництва Іван Луцький. Наступні у списку – голова Снятинської районної ради Василь Гладій і голова правління ВАТ «Нафтохімік Прикарпаття» Олександр Лазарко.
Знак 2011.08.03, 14:30
Українська академія наук (УАН) - це громадська організація - заплатіть гроші куди треба і ви також зможете бути таким же академіком, які і усі Луцькі. http://www.google.ru/search?hl=ru&q=%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%97%D0%BD%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B0+%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%BC%D1%96%D1%8F+%D0%BD%D0%B0%D1%83%D0%BA&btnG=%D0%9F%D0%BE%D0%B8%D1%81%D0%BA+%D0%B2+Google&lr=
Довірливий 2011.08.03, 17:18
А як так можна, - не мати ще диплома, ( бо отримав диплом юриста у 1998 році )бути ректором інституту, як пише сам про себе Луцький, з 1997 року. І дивно, чому він не пише з якого він села родом, як опинився у Снятині. Ну, а те, що особисто знає патріарха Кіріла - Владіміра Гундяєва, то це йому позитив.
Залиши Відгук 2011.08.03, 17:47
REVIEW ПОРТАЛ - Збірка відгуків Дай оцінку своєму лікарю, стилісту, рієлтору, вчителю, банкіру, депутату, меру тощо. Поділися своїм досвідом! http://ripoff.ukraine.reviewportal.org/updateOfficialDetails.do?id=O56586&l=0&lang=uk
Дужий 2011.08.03, 18:13
1968 рік. "Простий" хлопець з села, з Західної України, який ніколи не чув російської мови, їде за тисячу кілометрів у Ленінград і поступає в духовну семінарію-академію, хоче бути священиком. А церков, то немає, священників переслідують, греко-католицька церква заборонена. Наприклад, М.Сімкайло і П.Василик у Казахстані. Конкурс у семінарію величезний, а приймають 30-50 чоловік на рік і все, ще є такі заклади в Москві, (може точно не пам’ятаю, в Києві) і Одесі. Всі бажаючі знають, що всі поступаючі на списку в спеціальних службах. Відбір найжорсткіший, всі знають, що простий туди не попаде. А як попаде, то «органи» беруть його для здійснення конкретної мети… Приймають дітей з перевірених сімей, з рекомендацією КГБ СССР. Католиків, уніатів, не беруть, бандерівців, - точно не беруть. "Простий" Іван здає екзамени на русском языке, і проходить. Він буде служити Отєчеству, він православний, біографія в нього «чиста».
Дужий 2011.08.03, 18:16
1974 рік. Всі випускники семінарії автоматично вербуються КГБ СССР, всі приймають присягу, на всіх заводять досьє, і відправляють по рознарядці. Івана Луцького підготували для роботи у Західній Україні. От і маємо священика греко-католицької церкви, ректора, академіка, забудовника, мільйонера, - як у нього все класно виходить, «без будь-якої допомоги». Його колега по семінарії Володимир Гундяєв, стає патріархом Кірілом. Націонал-демократи про Кіріла кричать - агентура Москви, КГБіст…, а про Івана Луцького нічого, його беруть в БЮТ, а сина Андрія в ВО «Свобода».
Василь 2011.08.03, 18:33
Дурні, обдивіться навколо. Кого виберете у список третім номером в обласну раду, Івана Луцького? Ну і що, результат, - ЗРАДА, зрадив він Вас, а чого хотіли? Що ви йому зробите? А нічого, попробуйте чіпнути, побачите хто його «кришує», хто дав стартовий капітал. Зрозумійте, відкрити з нуля інститут, дістати ліцензії, і безнаказано десять років зашибати там бабки, не так просто... Це тобі не кафе чи аптеку відкрити…. Подумайте. Ну з комуністом Д.Шлемком ясно, чому він його в список записав, бо сам там же, на тих самих працює. А Юля Тимошенко, чому ти така дурна, тепер будеш сидіти в тюрмі, а старий комуняка Я.Федорчук з Д.Шлемком буде носити передачі?
Юра 2011.08.03, 18:37
ВО «Свобода» чийого сина Ви берете в команду, вводите в Івано-Франківський виконком? Ви хочете, щоб Вас Андрій Луцький помаленьку, непомітно всіх здав, хоче в тюрму, чи будете співпрацювати з ФСБ России? Подумайте, подивіться. - Андрій Луцький, не публічний, - пише газета Репортер. А чому? Все робить скрито, спідтишка, і Свободі помагає, і Солов'ю, і Анушкевичусу, і Шлемку. Головне щоб він був усюди свій, головне, щоб він був в тіні, щоб його ніхто не бачив. Дурні, вам такий стиль нічого не нагадує?
Іван 2011.08.04, 13:14
луцький щоб ви знали походить з родини яка видавала вояків УПА нкведистам, а перед тим польським жовнєжам. А луцький був ще малий... лишили в живих... тепер ясно що де - серед провокаторів - тягнисраківців...
Студентка 2011.08.04, 10:43
Інститут Луцького тривалий час з 1997 року існував лише на папері, потім розмістився у дитячому садку 2000-2001 року. Тоді у них не було ЛІЦЕНЗІЇ на підготовку і випуск спеціалістів з вищою освітою, "вища освіта-диплом спеціаліста). Вони видавали ДИПЛОМИ коледжу-технікуму (рівень бакалавра). Ліцензія з’явилась приблизно тоді, коли І.Луцький став депутатом обласної ради, десь 2006-2007 роках. А до 2001 року І.Луцький працював у Західноукраїнському економіко-правничому університеті у Ярослава Грити.
до івана 2011.08.04, 14:36
за такі брехливі слова прийдеться відповідати на Божому суді
до студентки 2011.08.04, 14:39
про що ти пишеш люди закінчували і в 2003 з дипл. спец. держзразка
***** 2011.08.04, 15:10
Ось читаю всю цю писанину і аж гидко стає від ваших наклепів. Подібного змісту інформація викидається щороку перед 1 вересня. Висновки напрошуються самі собою. Який же це «вуз» так сильно переживає за своє існування, що таким брудом поливає конкурента???????? Та і відгуки ваші одною рукою писані, як би різносторонньо і від якого імені вони не подавалися - стиль написання їх один. Соромно за тих продажних писак, які займаються заказною писаниною.
до **** 2011.08.04, 18:37
Ви думаєте, що пише одна людина , а я думаю, що ви і є той Луцький і саиі за себе пишете . А про продажність , то ви тут спец. Тільки даремно нас Богом лякаєте, вам Його треба більше боятися, бо людей ви обдурите , а Бога ще ніхто не обдурив.
***** 2011.08.04, 19:16
Знаєте, я думаю, що отець Іван не має часу читати подібну "творчість",а тим більше вступати у дискусію, у нього є набагато важливіші справи. А ваше припущення сприймаю як комплімент, бо поважаю цю ЛЮДИНУ за його розум, за готовність допомогти ближньому, за відкритість у спілкуванні і зі студентами, і з їх батьками, і просто з людьми, які звертаються за допомогою. А таких людей дуже багато.
Іван 2011.08.04, 19:39
Мені тут греко-католики погрожують Страшним судом. Краще б ви пішли й розповіли сатаністу Луцькому і його сатитанинському кліру про те що таке Страшний суд. Ви погляньте? що Луцький (там само як і його владики) понатягав на себе всілякі побрякушки, хрести, медельйони як бультерєр на псячих боях. І це не сатаніст???? Яке він має відношення до Ісуса Христа????? Уявіть собі Христа в таких побрякушках!!!!! Та це все продажність влади і корупція Церкви яку в Європі давно висміяли? але греко-католики цього не чули - вони мають отаких пастирів? які навіть не вірять в Бога. А тут ще декотрі користувачі їх покривають. СЛІПІ ПРОВІДНИКИ СЛІПИХ - це Ісус Христос сказав про Луцького й його банду в УГКЦ. Ви же товаришу сатаніста йдете з ними в пекло. Там вам нацеплять також пару побрякалець. Але буде дуже харко. Купіть собі кондиціонер.... Луцький вам не поможе.
Місцевий 2011.08.04, 20:12
Цітую:поважаю цю ЛЮДИНУ за його розум, за готовність допомогти ближньому, за відкритість у спілкуванні і зі студентами, і з їх батьками, і просто з людьми, які звертаються за допомогою. Добре. Зараз люди звертаються за допомогою: Відремонтуйте дорогу, яку розбили вантажні машини під час будівництва Вашого багатоповерхового будинку. Подивимося! Чи він готовий допомогти ближньому? Чи може він готовий допомагати людям, які зможуть допомогти йому в чомусь іншому?
Петро 2011.08.05, 10:06
курівчак - гарне прізвисько для прихильників луцького-сатаніста. так а сама мабуть курва як і його пастир.
курівчак 2011.08.05, 09:37
пси гавкають, а караван іде
курівчак 2011.08.05, 13:31
до петра. не прізвисько, а прізвище. скоріш за все курва це ти. плюс в тебе бракує звивин в мозку. хоч друкувати навчися без помилок, пес безграмотний
до петра 2011.08.05, 16:40
шанавний ви пишете "сатаніст" а чи знаєте суть цього слова. Що для вас зробила людина за такі слова на ъъ адресу. Ведіть дискусію на культурному рівні а не на мові бидла
Ярослав 2011.08.05, 16:55
пси дійсно гавкають, що аж піна з пащі капає. Шановні дописувачі я стикнувся з проблемою і І.М.Луцький допоміг без "бабла" як дехто пише і допоможе впевнений кожному хто звернеться. Цю людину вже оцінили за добрі заслуги. А якщо в вас є питання то прийдіть і скажіть про це особисто, а невиписувати на блогах різну маячню
Джміль 2011.08.24, 18:37
З днем незалежності!
мешканець 5Б 2011.09.21, 09:43
В "житловому комплексі для професорсько-викладацького складу Івано-Франківського Університету права ім. Короля Д.Галицького", що на Північному бульварі ім. О.Пушкіна, 5-Б, відключили ліфт та воду. Це нова спроба переданий будинок БК"Еспо без згоди мешканців на баланс "ЖЕО-Житло-сервіс", відбити бажання мешканцям створити ОСББ. Мешканці будинку із за відсутності обслуговування ПП "ЖЕО-Житло-сервіс" відмовляються платити за ненаданні послуги, роблять спроби розірвати згоду Луцький - "ЖЕО-Житло-сервіс" та створити ОСББ цього будинку. Протистояння продовжується.
Совість 2011.12.29, 10:44
Добрий день писаки. Перед тим, щоб лити бруд на когось - не забудьте поглянути на себе. Вітаю з новим роком. З повагою СБУ. До зустрічі :)
християнин 2013.06.03, 22:07
бог то накаже а за законом відповідати треба
24.02.2024
Вікторія Матіїв

Спроби створити музей у Долині виникали ще у 60-х роках. Проте тільки 23 грудня 1997 року Долинська районна рада прийняла остаточне рішення щодо нього. Журналістка Фіртки поспілкувалася з директоркою закладу Ксенею Циганюк. 

6417 61
01.02.2024
Вікторія Косович

Івано-Франківськ є градом безлічі упереджень і масок: для перших — фортеця, заснована поляками, для других — відголос австрійського «золотого віку» з його залізницями, для третіх — серце гуцульської культури, плач трембіт.  

10876 6
25.01.2024
Вікторія Матіїв

Журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.  

12143 25
18.01.2024
Тіна Любчик

У п'ятницю, 19 січня, в Івано-Франківському національному медичному університеті відбудуться вибори ректора. На посаду претендують троє працівників вишу: доктор медичних наук Микола Островський, доктор медичних наук Роман Яцишин та кандидат медичних наук Руслан Савчук.  

5793
18.01.2024

Каркасні будинки відрізняються високою міцністю, надійністю і довговічністю, а також відносно недорогі в будівництві. Втім, у 2024 році ціни на будівництво каркасних будинків в Україні, як і на все інше, продовжують зростати.  

3720
16.01.2024

Всі наші бюджети – від територіальних громад і до обласного та державного, повинні стати «бюджетами перемоги».

2952

Друзі путіна зустрілись у резиденції рудого Донні у Флориді, де обговорили план путіна по капітуляції України, і після цієї поїздки Орбан розкрив – як за 24 год Трамп планує припинити війну.

474

Чим ближче до виборів в США, тим більше трампісти вдаються до маніпуляцій у своїй пропаганді. У контексті України вони, переставивши все з ніг на голову, намагаються переконувати, ніби це демократи, а не республіканці, заблокували допомогу Україні.

750

Кожен із нас не раз потрапляв у ситуацію, коли ми замислювались давати, чи ні милостиню людині, яка звертається про допомогу біля церкви, на вулиці чи в інших громадських місцях.  

740

У вівторок, 20 лютого, під час зустрічі з виборцями Дональд Трамп зробив комплімент на адресу росії: «Вони перемогли Гітлера. Вони перемогли Наполеона. Це воєнна машина». Розглянемо, що за цим стоїть.

1048
18.03.2024

Сьогодні, 18 березня 2024 року, в УГКЦ в Україні розпочинається період Великого посту. Пригадуємо канони партикулярного права УГКЦ, в яких ідеться про те, коли і як треба постити.  

357
12.03.2024

Популярний дієтолог Майкл Мослі назвав п'ять груп продуктів, які варто включити до свого раціону для схуднення.

449
08.03.2024

Фізіологічно їжа потрібна людині для підтримки життєдіяльності, проте у декого ці межі стерті, тому ці люди їдять не лише, коли голоді, а й коли знервовані, засмучені або перезбуджені.  

533
15.03.2024

Отець каже: виконайте заповідь Божу – вшануйте свято Боже молитвою у храмі, а житейське на цей день відкладіть.

4076
10.03.2024

Дитина приходить до місця, якого не знає і не розуміє. Чому мама каже мовчати? Чому тато не дозволяє бігати? Чому світять свічки та багато квітів?

11606
05.03.2024

Два досвідчених і дуже майстерних шахових гравців сіли за дошку з чорно-білими клітинами і розставили на ній свої війська.

6640
01.03.2024

"Чернецтво завжди є віддзеркаленням суспільства. Люди хочуть, щоб були добрі монахи, гарно поводилися. Але середовище теж формує людину", - ділиться монах. 

1141
12.03.2024

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

18035
12.03.2024

Президент Володимир Зеленський 7 березня погодив кандидатуру ексголовнокомандувача Збройних Сил Валерія Залужного на посаду посла України у Великій Британії.   

396
07.03.2024

На думку комісії, президент має виконувати свої повноваження до вступу на посаду наступника. А вибори президента мають бути призначені упродовж 30 днів після завершення воєнного стану.   

681
04.03.2024

Серед тих, хто довіряє президенту Володимиру Зеленському, підтримують зовнішню політику влади 82%, тоді як серед тих, хто не довіряє — 41%.

804
29.02.2024

Вибори в Україні мають бути справді вільним вибором українців.

754