Любомир Глушков йде на міського голову Коломиї (фото)

 

/data/blog/88778/1181a70132d95c011bf862754afa5141.jpg

 

У Коломиї представили кандидата на посаду міського голови Любомира Глушкова. Його кандидатуру підтримали голова Комітету економістів України Андрій Новак та міський голова Коломиї (2006-2010) Юрій Овчаренко.

 

Самовисуванець Любомир Глушков вирішив балотуватися на очільника Коломиї, будучи головою райдержадміністрації. Щоденно Любомир Глушков пліч-о-пліч з коломиянами. Під час Революції гідності очолив Штаб національного спротиву, потім – Координаційний центр швидкого реагування для допомоги воїнам  АТО. Їздив як волонтер з допомогою  для українських військових на передову.

 

Отримавши вагомий досвід роботи як керівник Коломийщини та депутат міської ради трьох скликань, Любомир Глушков підготував програму розвитку міста, з якою йде на вибори Коломийського міського голови.

 

«У січні я був призначений на посаду голови Коломийської райдержадміністрації. У перспективі можна було очолити кілька районів і стати префектом. Але я не женуся за посадами, для мене важливо, де можу, бути більш корисним і потрібним для громади, для свого рідного міста, – наголошує Любомир Глушков. – Я – не бізнесмен, я – управлінець. Тому знаю, яка відповідальність лягає на мої плечі. Але якщо Господь Бог допоможе, і громада Коломиї довірить мені очолити Коломийську міську раду, то є дуже багато проблемних питань, які нам треба буде вирішувати спільно у найкоротші терміни».

 

«Команда професіоналів, однодумців, з якими можна впевнено іти в бій і вирішувати проблемні питання, є і готова приступити до роботи», – заявив кандидат.

 

yo_chkin2 (149 of 178)

«Головна мотивація Любомира Глушкова – розвиток рідного міста», – Андрій Новак

Кандидата на посаду Коломийського міського голови підтримав голова Комітету економістів України, коломиянин Андрій Новак.

«Я хочу підтримати Любомира Глушкова як людину, якій можна доручити гроші, – наголосив А. Новак. –  Коли він телефонував мені ще на попередніх виборах, перше речення, яке прозвучало з його уст: «Допоможи розробити програму розвитку Коломиї». Тобто «не приїжджай поагітуй», а «розроби програму розвитку міста». Завжди людина першим реченням говорить свою головну мотивацію. Якщо для неї головна мотивація –програма розвитку рідного міста, то як економіст підтримаю таку амбіцію людини. Амбіція Глушкова – не розвивати свій бізнес, бо, наскільки я знаю, в нього його просто немає. Він – управлінець».

«За останні шість років у мене особисто в руках було сім меморандумів готовності інвесторів вкладати кошти в Коломию, з них 5 – іноземних і два українські, – наголосив Андрій Новак. – Але жоден із семи проектів не був реалізований. Якщо ми зможемо залучити до міста проекти, меморандуми готовності яких вже є, реалізуємо їх, економічний механізм Коломиї запрацює і це дасть можливості створення нових робочих місць з гідною зарплатою. Без вирішення економічного питання місто, на жаль, просто не матиме майбутнього».

У разі обрання Любомира Глушкова на посаду міського голови Андрій Новак зобов’язався взяти на себе дві функції. «Перше – підтримувати зв’язок між центральними органами влади України: Кабміном, Адміністрацією Президента, Верховною Радою  і Коломиєю, – заявив Андрій Новак. – Майже всі податки зараз йдуть в центральний бюджет країни, а потім звідти їх потрібно якось вибивати назад до Коломиї. Друге – інвестори, які готові вкладати кошти в Коломию. І якщо місто очолить людина з такою мотивацією розвитку міста як Любомир Глушков, то, я впевнений, бар’єр міської влади буде подоланий».

 

yo_chkin2 (131 of 178)

 

Юрій Овчаренко: «Любомир Глушков здатен об’єднати навколо себе депутатський корпус»

Міський голова Коломиї (2006–2010) Юрій Овчаренко пригадує, як під час його роботи в міськраді Любомир Глушков зарекомендував себе як парламентар, який «міг закруглили  гострі кути» завдяки своїй відкритості та готовності йти на діалог.

«Цього разу на виборах балотуються кілька професіоналів, в тому числі і Любомир Глушков. Я думаю, що йому під силу підставити плече для громади міста і тягнути цей господарський віз», – наголосив Юрій Овчаренко.

Виходячи з власного досвіду, він порадив, які перші кроки потрібно зробити, ставши головою. Ще він поділився з коломиянами своїм баченням, яким  має бути майбутній очільник Коломиї.

«На першому місці стоїть не професіоналізм і господарність. Хоча це теж не менш важливі критерії. А людяність, дотримання засад християнства, витримка, повага до кожного коломиянина, – наголосив Юрій Овчаренко. – Як тільки ви стали міським головою, вважайте, що кожному коломиянину повинні дати пораду. Як тільки є найменша можливість допомогти нашому мешканцю, це потрібно робити одразу. Це проста людська формула».

«Ставши міським головою, не забувати за обіцянки, щоденно виконувати свої безпосередні обов’язки. Потрібно вести свою команду – а це виконавчі органи влади, депутатський корпус – і переконувати, що потрібно йти разом, – поділився настановами Юрій Овчаренко. – Я думаю, Любомир Глушков здатен об’єднати навколо себе депутатський корпус».

 

yo_chkin2 (146 of 178)

«Це єдиний кандидат, який може відновити Коломию»

Висловили свою підтримку кандидату на посаду Коломийського міського голови й депутат Івано-Франківської обласної ради Юрій Романюк, голова ГО «Фонд пам’яті А. Федчука» Сергій Федчук, захисник Донецького аеропорту Василь Кузьмин, відома коломийська співачка Віра Боднарук.

«Не тільки в каденції Юрія Овчаренка, але й в нашій каденції Глушков є тим стержнем, довкола якого об’єднуються всі фракції. Він очолив міжфракційне об’єднання «За зміни в Коломиї», яке втілило чимало корисних проектів для міста, – наголосив Сергій Федчук. – План розвитку міста, ідеї, які Любомир Глушков хоче втілити в Коломиї – це не прості слова. Любомир Глушков – єдиний кандидат, який може відновити наше місто, провести  в ньому реальні зміни. Коломияни переконаються у правильному виборі, обравши його міським головою».

 

yo_chkin2 (143 of 178)

Депутат Івано-Франківської обласної ради Юрій Романюк переконаний, Любомир Глушков стане добрим керівником Коломиї завдяки його обізнаності різних сфер життя у місті.

– У Любомира Глушкова великий політичний досвід, три каденції він був депутатом Коломийської міськради. З усіма проблемами між фракціями, коломийським політикумом обізнаний. Йому не потрібен період для адаптації. Він готовий вже працювати міським головою, – переконаний Юрій Романюк. – Добре обізнаний з ситуацією у місті та районі. Чудово володіє бюджетними питаннями, знає соціальну сферу, медицину, культуру, їхні проблеми. Для комунікації між містом і районом – це має дуже величезне значення. Має досвід роботи з силовим блоком. Політика міського голови щодо забезпечення правопорядку в місті має величезне значення. І що важливо – в нього налаштовані непогані зв’язки на рівні діючих народних депутатів України й сильних політичних партій, які представлені у Верховній Раді».

yo_chkin2 (123 of 178)

Кандидата на посаду Коломийського міського голови підтримав й представник військових АТО – захисник Донецького аеропорту, десантник 80-ї аеромобільної бригади Василь Кузьмин.

«Кіборг» пригадує своє знайомство з Любомиром Глушковим на передовій у зоні АТО:

«Я знаю Любомира Глушкова, насамперед, як волонтера. Це людина, яка у важкий час допомагала нам, військовим. Він сам особисто приїжджав на передову з гуманітарною допомогою, – розповідає український захисник. – Найбільше, що мене болить, – це долі демобілізованих осіб. Вони повертаються з фронту часто з проблемами психологічного характеру, а все через незайнятість, брак робочих місць… Якщо економічно розвиватиметься Коломия, то будуть нові робочі місця, в першу чергу для воїнів АТО, які повертаються зі Сходу. Я знаю, що Любомир Глушков над цим працюватиме й забезпечить робочими місцями наших коломиян, військовослужбовців. А ми допомагатимемо йому навести й підтримати порядок у місті. Мій вибір – підтримати Любомира Глушкова на посаду Коломийського міського голови».

 

yo_chkin2 (155 of 178)

 

На правах реклами


09.10.2015 2520 0
Коментарі (0)

08.06.2024
Вікторія Косович

Робота рятувальників займає одну з ключових ролей у забезпеченні добробуту суспільства, адже від їхньої оперативної реакції залежить найцінніше — людське життя. Про виклики героїчної професії у час повномасштабної російсько-української війни, журналістка Фіртки поспілкувалася з речницею Головного управління ДСНС в Івано-Франківській області Христиною Перцович.

1682 1
31.05.2024
Вікторія Матіїв

Журналістка Фіртки поїхала до Погінського монастиря Успіння Матері Божої, де поспілкувалася з отцем Антонієм Яремчуком, ЧСВВ (Чин святого Василія Великого) — вислуженим ігуменом монастиря.  

1114
17.05.2024
Тетяна Дармограй

На Івано-Франківщині з вівторка, 14 травня 2024 року, довелось знову вдаватись до відключень світла. Причиною є наслідки системних російських обстрілів енергетичної інфраструктури України, а також холодна погода у травні.   

4871
10.05.2024
Тетяна Дармограй

Хто з військовозобов'язаних може перетинати кордон під час воєнного стану, чи вплине новий закон про мобілізацію на правила перетину, як військовозобов'язані гинуть при спробі нелегально перетнути кордон та як карають порушників кордону, розповідає Фіртка.

13923 1
30.04.2024

Будівельна компанія «ND Group Development» запрошує вас стати майбутніми власниками унікального комплексу преміумкласу. Водночас власний будинок мрії стає ще доступнішим. Адже при покупці з 30 квітня 2024 року до 15 травня 2024 року можна отримати знижку 3%. 

3273 1
29.04.2024
Вікторія Матіїв

Журналістка Фіртки поспілкувалася з серцево-судинним лікарем-хірургом Андрієм Судусом про причини раптової серцевої смерті, операції на серці, як війна вплинула на кількість захворювань, чи "молодіють" хвороби серця та як запобігти їхньому розвитку загалом.

3104

Війна росії проти України зірвала всі маски, і нарешті весь світ побачив жорстокість росіян, які використовують всі методи задля поневолення українського народу. Одним із цих інструментів є російське православ’я — а саме РПЦ з їх філією в Україні УПЦ МП.  

764

Війна росії проти України змінила наше життя до невпізнаваності, а звірства росіян над українцями змусила багатьох хлопців і дівчат, серед яких чимало християн, взяти до рук зброю і захищати свій народ.  

2225

Доволі часто можна зустріти згадку про так званого «пасхального зайця» в сучасній масовій культурі (фільми серіали, листівки, гіфки). Отож, яке відношення має кролик/заєць до Пасхи?

2246

Спорт — це не просто змагання, це мова, яку розуміють усі. І Україна використовує її, щоб розповісти світові про свою силу та прагнення до перемоги.

2801
08.06.2024

У Богородчанах на Івано-Франківщині з вересня 2024 року відновить роботу місцеве тепличне господарство, що простоювало вісім років.

1213
04.06.2024

Перекуси повинні бути корисними, поживними та здоровими. Це своєю чергою допоможе залишатися в тонусі та бути продуктивними.  

1021
30.05.2024

Кулінарний хаб, де навчатимуть шкільних кухарів, запрацював на Прикарпатті.  

810
13.06.2024

Монастир Успіння Матері Божої — чинний чоловічий греко-католицький монастир Чину Св. Василія Великого у селі Погоня.   

372
09.06.2024

Війна змусила багатьох замислитись, чому Бог допускає таку страшну ситуацію в Україні?  

397
04.06.2024

Нерідко молодь стверджує, що можна вірити в Бога, втім не ходити до храму.  

742
01.06.2024

Журналістка Фіртки поїхала до Погінського монастиря Успіння Матері Божої, де поспілкувалася з отцем Антонієм Яремчуком. Так, священник розповів про ставлення Церкви до дошлюбних статевих стосунків. 

693
13.06.2024

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

21674
08.06.2024

Більшість українців віддають перевагу демократичній системі, аніж сильному лідерству.

688 1
04.06.2024

Питання розбудови демократичних інституцій залишається одним із пріоритетів для українців. Адже понад 90% громадян віддають перевагу демократичній системі, аніж сильному лідерству.

513
29.05.2024

"Українська правда" дослідила, як Офіс президента України впливає на інформаційну політику медіа, зокрема через інформаційне агентство "Укрінформ".  

968
26.05.2024

Російські окупаційні війська не досягли заявленої кремлівським правителем Владіміром Путіним мети щодо створення "буферної зони" на півночі Харківської області.  

853