Насалик хоче об'єднати ЗМІ в медіахолдинг

За доцільність об’єднання засобів масової інформації у медіахолдинг Ігор Насалик висловився на засіданні сесії Калуської міської ради 30 червня.

 

Тоді йшлося про надання дотації комунальній газеті “Дзвони Підгір’я”. На наступній сесії депутати мають намір заслухати звіт про господарську діяльність редактора комунальної газети і вирішити, як бути далі.

 

 

Як зазначив міський голова на прес-конференції 5 липня, до ще не створеного холдингу приєднається й одна з обласних газет.

 

— Доцільність об’єднання засобів масової інформації — мій особистий погляд. Підтримає чи не підтримає його депутатський корпус, стане відомо на наступній сесії. Але перед тим, як створити такий медіахолдинг, я хотів зустрітися за "круглим столом" і поспілкуватися із тими, хто буде представляти цей холдинг для того, щоб виробити систему об’єднання. Узагалі, ми пропонуємо, щоб такий медіахолдинг складався із ДС "Калуське міське телебачення", комунального підприємства "Міський інформаційний центр" і газети "Дзвони Підгір’я". Заявила про бажання долучитися до нього і газета "Вечірній Івано-Франківськ"(за інформацією "Вікон" — лояльна до Ігоря Насалика. — Авт.). На базі цих чотирьох суб’єктів, зараз — окремих юридичних осіб, маємо намір створити єдиний медіахолдинг. Він передбачатиме спільну роботу над рекламою, спільну роботу в інформаційному просторі, і, можна сказати, більш агресивну позицію на інформаційному і комерційному просторах, — вважає Ігор Насалик.

 

А поки що міський голова запропонував журналістам випробувати свої прогностичні здібності, написавши аналітичну статтю про можливих кандидатів на наступних виборах міського голови: хто йде на вибори, з якою метою, ким підтриманий, які шанси матиме на перемогу. 

 

За словами Ігоря Насалика, у місцевих засобах масової інформації наразі — немає аналітики. Тож, за статтю, яка б найбільше сподобалася і була б найбільш точною у прогнозах, міський голова пообіцяв спочатку 1 тис. доларів США. Але потім ладен був викласти навіть 5 тис. доларів. Переможця визначать після виборів. Тоді ж мерський улюбленець отримає й обіцяну премію. 

 

Ігор Насалик навіть придумав схему, яка б гарантувала отримання коштів за статтю, якщо, раптом, з ним до наступних виборів “щось станеться”. За його словами, він складе договір у одного з місцевих нотаріусів, згідно з яким, у будь-якому разі, кошти отримає той журналіст, хто найбільш точно спрогнозує результат виборів.

 

Тим часом, стаття має з’явитися упродовж двох тижнів: можливо, для того, щоб міський голова мав аналітичний матеріал чи навіть звичайну інформацію для розрахунку стратегії на майбутнє.

 

Хоча сам Ігор Насалик пообіцяв наступного разу на виборах не балотуватися, малоймовірно, щоб він не запропонував на посаду свого потенційного наступника.

 

Вікна


10.07.2011 2535 5
Коментарі (5)

Знаний 2011.07.10, 15:38
Видно, Ігор Насалик готує плацдарм для наступних виборів до Верховної ради. Пригадаємо його пропозицію знизити прохідний бар"Єр до 1% та приєднати до КАлуша ще кілька районів. Зрозуміло, що колишньому нардепові не вистачає голосів самих калушан аби пройти у ВР та й нинішні прохідні 3% для нього недосяжні. Тепер ще й медіахолдинг, який би створював потрібний перед виборами імідж кандидатові. З Калуськими медіа все зрозуміло, не логічно лише барти у цю груповуху зрадницький "Вечірній Івано-Франківськ" з любителем грошей та халявної їжі Ігорем Бойчуком. Нуль, як журналіст, гидота, як людина, і гімно, як особистість. Але це справа мера. Щодо аналітичної статті то "Фіртка" має арцію. Виграє той, хто сподобається Насалику. хто його знає то має зважити на те, що він вже провів для себе аналітику щодо наступних виборів і головне аби автор вгадав або був максимально наближений до його висновків. До того ж у Насалика не забрати вміння прораховувати ситуації на кілька кроків, років, а можливо і десятиліть. Тут рівних йому немає. Проте є одне, але..... і то велике. Майте на увазі, Насалик "КИДАЛОВО" і то рідкісне. Тому ймовірніше, що обіцяних грошей журналіст не отримає, лише обіцянки. бо так у нього заведено, використати ЗМІ і викинути. зауважу, скільки б до нього жерналісти не приїздили, навіть склянки води не запропонує. Це так, до загального потрету. А щодо його, Насалика, перспектив то з УП він до парламенту не пройде, як мадоритарник, можливо, лише при умові виконання його ідей (читати на початку замітки), а от з ПР шанси є і великі. От тільки доведеться продатися, а можливо ще й заплатити за прохідне місце, а Насалик цього не захоче робити, через власні амбіції. Бо вважає, що йому мають платити за те, що він у чиємусь списку чи когось протежує і т.д. А загалом успіхів, Ігоре Степановичу!
Jozef 2011.07.11, 09:09
Хай насипле собі ваш Ігор Михайлович на причинне місце солі,бо ні так,ні сяк не виходить йому потрапити до ВР. ПР таких гівнюків як він мала глибоко у носі, а "немиті" з подачі Насалика калушани хоч би кістьми лягли не протягнуть його до Верховної зради.Може Бойчук і бичара,але я бачу,що і ви Знаний не проти би на халяву пожерти та попити?
свідок 2011.07.11, 12:52
підтримую знаного бо сам бачив того Бойчука в роботі. Допоки журналісти парятся з матеріалами висиджують колегії чи сесії цей приходить лише на не офіційну частину на п"Янку. І сидиться там допоки все не жжере. а ви, шановний Jozef походіть на такі прески з нашими ЗМІ і побачите хто справді працює, а хто лише робить вигляд та понти ганяє. Якби не наші журналісти, справжні журналісти, які працюють не за шмат ковбаси та ордени та медалі то ви би, шакновний Jozef, не дописували би на цей сайт. А Знаний написав правельно і видно, що вже аналізував ситуацію Насалика. Лише він все аргументував, а ви лише обісрали бо іншої мови не знаєте і інакше вислювлюватися не вмієте.
Ігор Ткач 2011.07.12, 19:00
Ігор Степанович Насалик не до кінця розібрався що таке "холдинг"... Те що він пропонує називається іншим словом, оскільки холдингова компанія володіє іншими юридичними особами, або має переважні частки активів... Тому зекономити бабла на адміністративному персоналі не вдасться... Що ж хоче Насалик? Ліквідувати всі ці чотири субєкти окремо і створити одну юридичну особу, на чолі якої поставити якогось представника своєї партії. В результаті ні альтернативна інформація ні тим більше політична реклама до виборців Калуша просто не дійде... Власне, розрахунок на "єдиного кандидата" і робиться... Впевнений, що не зовсім вийде ))) Про це читайте в цьоготижневому номері "Вікон" http://www.vikna.if.ua/
Ігор Ткач 2011.07.12, 19:05
І ще кілька слів до цитати ЗНАНОГО "Проте є одне, але..... і то велике. Майте на увазі, Насалик "КИДАЛОВО" і то рідкісне. Тому ймовірніше, що обіцяних грошей журналіст не отримає, лише обіцянки. бо так у нього заведено, використати ЗМІ і викинути. зауважу, скільки б до нього жерналісти не приїздили, навіть склянки води не запропонує. Це так, до загального потрету." В цьому ніхто і не сумнівається. журналісти пишуть аналітику не заради грошей. Просто таким способом мер хоче виявити чи в журналістському товаристві ще лишились готові продати душу ))) А про його звички казати "я готовий...", "свої власні гроші..", та він за ці роки вже такого намолов язиком вже на 60-90 мільйонів... каже таке раз в три тижні...)))
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

559
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

1738 6
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

1087 2
19.03.2024

Сьогодні й роботодавці, й експерти звертаються до абітурієнтів: зважайте на ті спеціальності, які будуть потрібні Україні під час відбудови, адже велике відновлення почнеться одразу після Перемоги.

522
24.02.2024
Вікторія Матіїв

Спроби створити музей у Долині виникали ще у 60-х роках. Проте тільки 23 грудня 1997 року Долинська районна рада прийняла остаточне рішення щодо нього. Журналістка Фіртки поспілкувалася з директоркою закладу Ксенею Циганюк. 

6867 61
01.02.2024
Вікторія Косович

Івано-Франківськ є градом безлічі упереджень і масок: для перших — фортеця, заснована поляками, для других — відголос австрійського «золотого віку» з його залізницями, для третіх — серце гуцульської культури, плач трембіт.  

11322 6

Піст – невід’ємна частина християнського  життя, встановлена Богом.

298

Друзі путіна зустрілись у резиденції рудого Донні у Флориді, де обговорили план путіна по капітуляції України, і після цієї поїздки Орбан розкрив – як за 24 год Трамп планує припинити війну.

1029

Чим ближче до виборів в США, тим більше трампісти вдаються до маніпуляцій у своїй пропаганді. У контексті України вони, переставивши все з ніг на голову, намагаються переконувати, ніби це демократи, а не республіканці, заблокували допомогу Україні.

1085

Кожен із нас не раз потрапляв у ситуацію, коли ми замислювались давати, чи ні милостиню людині, яка звертається про допомогу біля церкви, на вулиці чи в інших громадських місцях.  

1075
24.03.2024

Нутриціологиня пояснила, чому не можна забороняти собі фастфуд та солодощі. А також порадила, як їх вписати у свій раціон.

236
18.03.2024

Сьогодні, 18 березня 2024 року, в УГКЦ в Україні розпочинається період Великого посту. Пригадуємо канони партикулярного права УГКЦ, в яких ідеться про те, коли і як треба постити.  

1044
12.03.2024

Популярний дієтолог Майкл Мослі назвав п'ять груп продуктів, які варто включити до свого раціону для схуднення.

809
26.03.2024

Йдеться про зміни в молитвах «Вірую» («Символ віри»), «Царю Небесний» та митаревій молитві.

670
25.03.2024

Старий сидів біля оазису, біля входу в одне близькосхідне місто. До нього підійшов юнак і запитав...

632
21.03.2024

Релігійна громада отримала всі дозвільні документи та незабаром розпочне будівництво поруч з Садовим товариством та міським озером.

2906
15.03.2024

Отець каже: виконайте заповідь Божу – вшануйте свято Боже молитвою у храмі, а житейське на цей день відкладіть.

4406
25.03.2024

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

18402
26.03.2024

У Верховній Раді зареєстрували проєкт закону про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо встановлення відповідальності за привласнення державних функцій.   

255
22.03.2024

На початку лютого 2024 року замість Валерія Залужного Збройні сили України очолив Олександр Сирський, який до цього командував Сухопутними військами.  

323
17.03.2024

Продовжує зменшуватися кількість тих, хто вважає, що держава виконує свої зобов'язання перед ветеранами російсько-української війни.  

632
12.03.2024

Президент Володимир Зеленський 7 березня погодив кандидатуру ексголовнокомандувача Збройних Сил Валерія Залужного на посаду посла України у Великій Британії.   

734