Представники Івано-Франківщини підтримали Тимошенко у Києві (ФОТО)

Тисячі людей 24 червня з’їхалися до Києва, щоб підтримати Юлію Тимошенко, адже саме в цей день Печерський районний суд столиці почав попередній розгляд кримінальної справи щодо лідери «Батьківщини». Тимошенко звинувачують в незаконному підписанні у 2009 році газових контрактів з Росією.

 

 

Під стінами Печерського суду пройшов мітинг прихильників Юлії Володимирівни. Зі слів голови фракції «Батьківщина» в Івано-Франківській обласній раді Юрія Романюка близько тисячі прихильників Юлії Тимошенко приїхали з Івано-Франківщини в тому числі  і депутатський корпус фракції «Батьківщина» в Івано-Франківській обласній раді в повному складі.

 

 

«Ми приїхали підтримати Юлію Тимошенко в цьому судовому процесі, який організувала банкова проти неї. Це політичне судилище яке покликане не допустити Юлію Володимирівну і інших лідерів опозиції на наступні вибори до Верховної Ради. Янукович і його банда страшенно бояться участі Юлії Володимирівни в парламентських виборах. Вони розуміють що з тими досягненнями, які вони зробили сьогодні, з тим «покращеним життям вже сьогодні» їх очікує повний політичний крах», – сказав Юрій Романюк.

 

 

Прихильники Тимошенко мітингували під партійними знаменами «Батьківщини» та з лозунгами «Ні політичним репресіям», «Руки геть від Тимошенко», «Геть банду Януковича»…

 

 

Декілька разів під час перерв у засіданні суду лідерка «Батьківщини» виходила на сцену до мітингувальників і дякувала за підтримку та наголосила: «Ви сьогодні захищаєте не тільки мене, як людину яку ви підтримуєте, ви приїхали захистити Україну, захистити кожну людину яка сьогодні потерпає від реформ влади, податкового кодексу. Ваш приїзд сюди показав мафії і її керівнику що український народ є, що він не буде це терпіти і що він буде боротися».

 

Про підтримку Юлії Володимирівни від її прихильників з Івано-Франківщини зі сцени виступила депутат Івано-Франківської обласної ради фракції «Батьківщина» Ярослава Гоголь. «Для остаточної перемоги нам ще буде потрібно багато сил і енергії нам і нашому лідеру тому всім нам многая і Благая літа», – сказала пані Ярослава. А щоб підняти дух мітингувальників разом з пані Ярославою на сцену вийшла солістка гурту «Хуторяни» Валентина Демочко, яка заспівала «Многая літа» Юлії Тимошенко та усім присутнім. Варто наголосити, що солістка гурту сама харків’янка, але давня дружба поєднує «Хуторяни» з Івано-Франківщиною і де б не були представники нашої області гурт завжди підтримує і допомагає.

 

 

Прокоментував події і Народний депутат України Дмитро Шлемко «Не має жодних підстав для відкриття справи, вона за дорученням Президента Януковича та генпрокурора України передана в спішному порядку для розгляду в суді, але справа розсипається прямо на очах І прокуратура і суддя скривають очі, щоб коли говорять захисник Тимошенко не бачити те, про що ведеться розмова. Не зважаючи ні на що ця ганьба продовжується. Ганьба не тільки на Україну  але й на вся Європу і світ. Ще жоден керівник держави не отримував з європейських та світових представництв на свою адресу, таких підстав, які би свідчили що він уже попав у залежність сам від себе, бо жага помсти саме є головною в даному випадку, а не якісь  об’єктивні причини і результати. Процес який сьогодні є він ще раз покаже обличчя істинне цієї влади на чолі із Януковичем  і це проблема не тільки для Юлії Тимошенко це проблема в цілому для України. Якщо ми не зуміємо захистити сьогодні Юлію Тимошенко це означатиме що ми не зуміємо захистити демократію в Україні і вже завтра ми не зможемо захистити кожного громадянина від цієї «донецької банди».

 

 

 

Оксана Островська, "Коломийські ВІСТИ",

фото О. Островської


26.06.2011 2611 14
Коментарі (14)

ЮЛЯ ПАСКУДА 2011.06.26, 14:43
Ну шо за народ ми українці? Ця КОНЧЕНА АФЕРИСТКА викрала на газі десятки мільярдів, заключила з москалями угоди, по якій зараз газ отримує Україна по найдорожчій в Європі ціні. НА НАРИ ПАСКУДУ! А не підтримувати їздити.
Usvyj 2011.06.26, 14:50
Шлемко - колишній секретар обкому компартії України, який в радянські часи валив церкви, гімно, а зараз він "великий патріот". От такі в Юлі чмошники і на чолі з нею самою. А як Юля себе веде в суді? Як тупа базарна баба. В інших країнах тільки за таку поведінку в суді - на нари! А скільки вкрала? А скільки "здала" путіну "за закритими дверима"?
Нескорений 2011.06.26, 14:55
Ти "пєтух" кончений (чорту від 14.43). Це ти, такі як ти і бандюки з регіАналів розікрали державу, яку ім здав Ющ! Заткни свою пельку і щоб я тебе більше не чув!
ЮЛЯ ПАСКУДА 2011.06.26, 15:14
О, привіт "Нескорений пєтух"!! Власницею компанії ЄЕСУ були регіонали? Це новина))) Юля і Паша Лазаренко дерибанили Україну. Паша вже сидить в Штатах, Юля поки шо нє. Але мусить колись скласти копманію Паші...
narod 2011.06.26, 15:34
ЮЛЯ ПАСКУДА і Usvyi А цікаво, Яник шо Вам ціни знизив чи може за комуналку Ви менше ніж при Юльці платите? А продукти харчування при Юльці тоже 80% зарплати забирали? Спочатку реально подивіться на речі які Юлька для Вас зробила, а тоді критикуйте! Чи може хочете сказати шо наш шановний покращив життя вже сьогодні? Та Яник і його "бригада" гребуть лопатами в офшори і скуповують за безцінь все що можна, розборки як в 90-х, а їх рідний Донбас від них же плаче!!!!!!! КОНЧЕНА АФЕРИСТКА, як ви кажете, людям хоч жити давала, а тепер яе кажуть москалі "существуєм"..... Всі крали і крадуть натура в нас така - українська, але Тимошенчіха в таких масштабах не крала як її хочуть зввинуватити і сьогоднішні ті шо на банковій кишені набивають значно інтенсивніше!
narody без пам'яті 2011.06.26, 15:58
Юля колись вдруге йшла до влади під рекламу про те, що вона знизить ціну на бензин з 5 до 3 гривень. narod їй повірив. Прийшла але за рік бензин з 5 грвен піднявся до 8. Пам'ятаєш narod??? Чи відшибло пам'ять. І запам'ятай narod, хто каже, що знизить ціни,або навіть, що вони не будуть рости - БРЕХЛО. Як Юля. В цілому світі стає жити гірше і дорожче. Це факт. І ця тенденція погіршення якості життя збережеться. Тільки з регіонами вона розтягнеться на кілька років, а як Юля не дай Боже вернеться у владу, - то гаплик бахне за три-щість місяців. ЮЛЯ - неукраїнська аферистка і злодійка.
oblom 2011.06.26, 17:12
багато ж українського у пахана Януковича... нема чого їх виправдовувати всі хочуть одного грошей, а про життя простих людей ніхто й не думає. Життя буде дорожчати, але нонсенсом є те що продукти в країнах Європи привезені з України дешевші ніж у нас на Україні! Над цим треба думати, а поки при владі будуть ділити бізнес то простий народ і далі стоятиме на майданах за 50 гривень і танцюватиме для тих хто замовляє музику
Ян 2011.06.27, 12:50
Але ви ідійоти,люди. Захищати людину, яка називає вас біомасою, бабу,яка маніакально жадає влади ідва рази вже довела, що нічого доброго її правління не приносить. Вона думала,що буде прем,єром і при Янику і зжере його так як Ющенка.Тут їй рівних нема. Але керувати економікою їй не дано. Вона спеціаліст зі знищення своїх конкурентів. Вона, як і Яник погибель для України. Мабуть тим,хто поїхав в Київ дали ну дуже великий гріш і то зеленого кольору - Березовський пообіцяв підкинути.
геній 2011.06.27, 14:30
Юльку до тюрми, і всіх її прихильників, що йдуть на майдан за гроші також. Юлька обікрала Україну, а дурних людей використовує у своїх цілях. Народе, будь мудрий, бо та злодійка ніколи про тебе не думала і не буде думати. А Шлемко збирає дурнів на мітинги, а сам чого не йде. Переглянув усі фото вище - нігде його не видно. Задумайтесь, як вас використовують. І як буде у вас біда чи БЮТ вам поможе. Ніколи!!!
учасник 2011.06.27, 15:52
геній ! ТИ НЕ ВГАДАВ. Просто Шлемко був в залі суду і на вулиці його вловити було тяжко....
Марія 2011.06.29, 10:36
Коли вилуплюється в чужому гнізді зозуленя, то зразу викидає з гнізда всіх інших пташенят - своїх конкурентів, Так ця зозуля викинула з Помаранчевого гнізда, часто з вашою допомогою,"великих корупціонерів", яких потім успішно використовувала в БЮТі-Жванію і іже зним.Це неЮщенко, а вона створювала ПРіБЮТ. Це її пряма вина, що так закінчилася Помаранчева революція.Вона- майстер інт риг,але переграла себе. Якби вона си ділаб тихо Як миш під мітлою,(як Азаров),то Україна була б іншою. Немає їй прщення.
Яцек 2011.06.29, 11:02
Скільки ця паскуда мала влади при Ющенку, не м ав жодний прем,єр - хотіла давала гроші,хотіла- недавала, хотіла - пускала Ющенка в паламент, хотіла - не пускала,крутила Україною,як циган сонцем. Досить з неї,пішла вон нафіг.
Вітер 2011.06.29, 11:09
Отак і привели до влади Бандюковича, виконуючи заклик Ющенка, Тягнибока і і і голосувати проти всіх.Скоро станемо губернією Росії і далі будемо чекати, що хтось прийде в Україну і порятує її. І це замість того, щоб підтримати ту кандидатуру, яка реально може стати президентом і з якої можна спитати за невиконані обіцянки. І яка не буде топтатися по Конституції України, яка зупинить піаністів ВРУ, які голосують за помахом диригента замість 10-20 депутатів, а не будуть її представники виправдовувати ці процеси політичною необхідністю. Скоро нас в вантажних вагонах почнуть вивозити на Соловки,обгрунтовуючи це політичною необхідністю, а ми все будемо ганити єдиного політика, який зумів вистояти в 2000 році і вистоїть зараз. Бо ми такі. Що треба чистити всі партії, то правда, але зараз не це основне!!! Зараз треба підтримати Тимошенко проти ворога України -ПР!!!
Пропозиція 2011.06.29, 12:09
Перечитав всі коменти. І пропоную - давайте розділимо борщ, мухи і всю решта закуску. Поясню - до поки ми люди будемо все сприймати в порівнянні? Юля гірша за Яника чи краща. БЮТівці вкрали більше чи менше Регіоналів. Та давайте проаналізуємо все що зробила Юля доброго і поганого, без порівняння що є гірші. Подискутуємо на цю тему. Щоб було легше - треба відкопати всі передвиборчі обітцянки Юлі і БЮТу від 2004р. А потім окремо візьмемся за Проффесора Яника.
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

1629
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

1709
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

1697
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

5013 39
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

2007 2
19.03.2024

Сьогодні й роботодавці, й експерти звертаються до абітурієнтів: зважайте на ті спеціальності, які будуть потрібні Україні під час відбудови, адже велике відновлення почнеться одразу після Перемоги.

1392

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

357

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

588

Благодатний Вогонь (грец. Άγιο Φως, дослівно — Святе Світло, англ. Holy fire) — поширена у православ'ї назва вогню у Великодній церемонії виносу запалених свічок із Гробу Господнього (кувуклії) в Єрусалимському Храмі Воскресіння. 

760

Впевнено можна сказати, що з появою соцмереж  наш світ змінився. Він став трішки меншим, не виходячи з кімнати ми маємо зв'язок з найвіддаленішими куточками планети. Всі живемо в час швидкості та спрощення.

876
11.04.2024

Цієї неділі, 14 квітня, в Івано-Франківській громаді розпочне роботу новий комунальний ринок сільськогосподарської продукції.  

3515
08.04.2024

Під час посту людина не вживає білкові продукти тваринного походження: м'ясо, рибу та молочні продукти. Натомість залишаються крупи, бобові, горіхи, фрукти та овочі.  

10084
02.04.2024

Одним з перших засіяли ярими культурами поля на Городенківщині, Коломийщині та Снятинщині.  

722
13.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

25973
08.04.2024

Є перша заповідь Божа: «Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене».  

7587
02.04.2024

Два тижні поспіль щонеділі франківці та гості міста збираються на пікнік біля міського озера, щоб висловити протест проти будівництва церкви УГКЦ.   

778
29.03.2024

Старий сидів біля оазису, біля входу в одне близькосхідне місто. До нього підійшов юнак і запитав...

944
13.04.2024

Які труднощі та виклики виникають при управлінні краєзнавчим музеєм "Бойківщина" Тетяни й Омеляна Антоновичів та як намагаються їх розв'язувати?

1276
16.04.2024

Так, серед тих, хто довіряє Президенту України, лише 15% підтримали б такі вибори, тоді як серед тих, хто не довіряє — 37%.

233
11.04.2024

Парламент остаточно ухвалив у другому читанні законопроєкт №10449 про мобілізацію і проходження військової служби.  

1112
07.04.2024

Всього опитали 2 000 респондентів, що мешкають у всіх регіонах України, крім окупованих територій, у віці 18 років і старше.   

719
02.04.2024

Українці розповіли, чи підтримують у другому читанні ухвалення Верховною Радою оновленого законопроєкту про мобілізацію.  

954