Мобільні додатки, які кожен іванофранківець повинен мати у своєму телефоні

 

/data/blog/77385/82927ba34f447892e9756f76cb86a8c5.jpg

 

Івано-Франківськ живе в темпі новин і цікавих заходів. Кожен прагне бути в курсі останніх подій нашого міста. І одну з перших ролей в отриманні необхідної інформації відіграють новітні гаджети.

 

Тому, проаналізувавши різноманітні мобільні додатки, ми обрали ТОП-5, які рекомендується мати кожному іванофранківцю чи гостю міста.

 

Івано-Франківськ City Guide

GooglePlay  AppStore

Ви живете або приїхали у Івано-Франкiвськ? Тоді це найкращий додаток для отримання інформації про життя міста. Вся інформація представлена сайтом 0342.ua:

  • Мобільні додатки, які кожен іванофранківець повинен мати у своєму телефоні (фото) - фото 1Додаток може визначати ваше місце розташування за допомогою GPS, Wi-Fi або стільникових мереж і знаходити найближчі до вас місця.дізнавайтесь про всі події та новини в місті;
  • знаходьте як провести вільний час: розклад кіно, концертів, клубів, театрів і виставок у зручній афіші міста;
  • шукайте будь-які організації в довіднику підприємств, їх контакти і розташування на карті.
  • знаходьте потрібні вам магазини, торгові центри та супермаркети. Дізнавайтесь про їх акції, розпродажі та часи роботи;
  • дивіться краші місця для відпочинку в розділі дозвілля;
  • знаходьте довідкові телефони будь-яких аварійних та екстрених служб. Дзвоніть їм прямо з програми;
  • дивіться найсвіжіші та найяскравіші фотозвіти з усіх вечірок та заходів міста;
  • знаходьте оголошення будь-якої категорії в зручній дошці оголошень. Усі види транспорту, нерухомості, товарів і послуг дивіться у простому і зручному інтерфейсі;
  • знаходьте легкові та вантажні автомобілі, автобуси, мототранспорт і спецтехніку. Це незамінний помічник для тих, хто купує або продає авто;
  • дивіться точний прогноз погоди у вашому місті на сьогодні та найближчий тиждень;
  • знаходьте роботу, розміщуючи резюме та переглядайте свіжі вакансії, розміщені в додатку.

Мобільний Івано-Франківськ

GooglePlay  AppStore

Використовуючи програму "Мобільний Івано-Франківськ" ви зможете переглядати офіційні новини міста та влади, надсилати електронні звернення, зробивши фото камерою або вибравши фото з галереї свого пристрою.

Мобільні додатки, які кожен іванофранківець повинен мати у своєму телефоні (фото) - фото 2Також є можливість робити запити публічної інформації від фізичної або юридичної особи, переглядати адміністративні послуги та дозволи, що надаються виконавчим комітетом міської ради, завантажувати інформаційні картки послуг та бланки заяв для заповнення, отримати інформацію про стан виконанння послуги та відповідь на звернення чи запит.

В мобільному додатку доступна інформація про історію міста, телефони керівників та структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради, корисні посилання, гарячі лінії та екстренні телефони, фотогалерея міста. В розділах "Заклади" і "Туризм" Ви зможете знайти різноманітні заклади міста, історичні пам'ятки, готелі, сувенірні крамниці та за допомогою карти прокласти маршрут до обраного вами місця.

EasyWay

GooglePlay  AppStore

Мобільні додатки, які кожен іванофранківець повинен мати у своєму телефоні (фото) - фото 3EasyWay mobile - це всі маршрути громадського транспорту у вашому телефоні. Сервіс надається у 55 містах України, серед яких є й Івано-Франківськ. Програма допоможе вам з пошуком оптимального шляху з пункту А в пункт Б, надасть повний список актуальних маршрутів з промальовуванням на мапі в кожному із запропонованих міст (схема і інтервал руху, час роботи, вартість проїзду); GPS трекінг вашого пересування, а також, що невдовзі буде актуальним для іванофранківців, це GPS-трекінг громадського транспорту (сьогодні ви можете відстежувати пересування одного з автобусів на маршруті №22). Також програма допомагає визначити напрямок руху на базі GPS-даних і розрахувати час прибуття транспорту на зупинку. 

IFcity

Новый рисунок (2)Анонси усіх подій у Івано-Франківську. Сплануйте своє дозвілля! Концерти, вечірки, дискотеки, театральні вистави, презентації. спортивні події та будь-які інші перформенси з датою, часом початку, адресою та вартістю квитків! Все це у нашому додатку.

Простий спосіб бути в курсі всього, що відбувається у місті і навіть в курсі відключень водо-, газо- чи електропостачання! Відтепер ще й з можливістю додавати обрані події у календар свого гаджету чи пересилати їх по електронній почті чи e-mail! Телефонуй і замовляй квитки/столики прямо з додатку!

Івано-Франківськ для туристів

GooglePlay  AppStore

Мобільні додатки, які кожен іванофранківець повинен мати у своєму телефоні (фото) - фото 3За допомогою мобільного додатку "Івано-Франківськ для туристів" ви зможете отримати інформацію про різноманітні події і заходи міста, за допомогою карти знайти туристичні об'єкти, готелі, ресторани, аптеки, банківські відділення.  Особливість програми в тому, що вона допоможе вам здійснити аудіоекскурсію за туристичними маршрутами історико-архітектурних пам'яток міста.

 

 

 

 

0342.ua


22.05.2015 997 0
Коментарі (0)

22.04.2024
Вікторія Матіїв

Про значення Великодніх свят журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.

1180
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

2507
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

2104
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

2157
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

6520 57
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

2445 2

Нижня палата Конгресу США затвердила допомогу Україні в  сумі 61 мільярдів доларів. Всього «за» допомогу Україні проголосували 311, «проти» — 112, «утримались» — 8.

329

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

1137

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

1270

Благодатний Вогонь (грец. Άγιο Φως, дослівно — Святе Світло, англ. Holy fire) — поширена у православ'ї назва вогню у Великодній церемонії виносу запалених свічок із Гробу Господнього (кувуклії) в Єрусалимському Храмі Воскресіння. 

1389
23.04.2024

Розповідаємо про корисні для серця та задоволення способи включити домашній сир у свій раціон.  

265
19.04.2024

Цього року комунальне підприємство «Франківськ Агро» запланувало засіяти на майже 200 гектарах соняшник, гречку та сою.  

579
16.04.2024

В Івано-Франківську традиційно у передвеликодній час проведуть ярмарок «Великодній кошик». Працюватиме він з першого по третє травня на площі Ринок.  

2055
22.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26504
18.04.2024

Під час моління студенти зачитували розважання, які перепліталися зі стражданнями нашого Спасителя – Ісуса Христа під час Хресної дороги та терпіннями, які проходить український народ у часі жорстокої війни.  

545
14.04.2024

Нагадаємо, цьогоріч в Івано-Франківську запланували початок зведення богослужбової каплиці блаженного священномученика Симеона Лукача.  

10452 1
08.04.2024

Є перша заповідь Божа: «Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене».  

8003
19.04.2024

Це — історія про дорослішання хлопця Тимофія у 1990-х роках. У центрі сюжету — його стосунки із сім’єю, друзями, коханою та колишнім контррозвідником Феліксом, який служив в Афганістані.  

528
23.04.2024

Рівень довіри до інформації про події війни, яка надходить від владних органів, є невисоким.  

391
19.04.2024

Обороноздатність, безпека, підтримка воїнів, розвиток економіки та євроінтеграційні процеси – ключові питання, які обговорили під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, що відбувся під головуванням Президента України Володимира Зеленського.  

538
16.04.2024

Так, серед тих, хто довіряє Президенту України, лише 15% підтримали б такі вибори, тоді як серед тих, хто не довіряє — 37%.

615
11.04.2024

Парламент остаточно ухвалив у другому читанні законопроєкт №10449 про мобілізацію і проходження військової служби.  

1568