17 різних інопланетних цивілізацій взаємодіють із землянами

Майкл Салла – доктор філософії, директор Інституту екзополітіки і автор декількох книг. Він вважає, що в даний час із землянами в тій або іншій формі взаємодіють 17 різних інопланетних цивілізацій, а ще декілька ведуть постійний моніторинг наший планети.

 

І ось ця людина отримала по електронній пошті повідомлення від двох знайомих уфологів, яким цілком довіряє. Їх імена – Клей і Шон Піккерінг. Доктор Салла негайно обнародував в UFO Digest те, що йому довелося від них дізнатися. Новину тут же підхопили інші видання.

 

Як затверджують Піккерінги, надійне джерело з ООН повідомило їх 11 лютого 2008 року, що на наступний ранок в нью-йоркському офісі Організації Об'єднаних Націй призначена таємна зустріч по проблемах феномена НЛО. Схоже, цілий ряд держав стурбований зростаючим напливом НЛО, і представники цих країн бажають знати, що відбувається.

 

Джерело Піккерінгов, яке в даний час працює в дипломатичному корпусі, теж винне було рано вранці з'явитися в ООН на цю зустріч. Він повідомив, зокрема, що існує секретна робоча група, яка вирішує (або не вирішує) обнародування закритої уфологічної інформації.

 

І він назвав дату – 2013 рік – як час офіційного розкриття всіх даних, пов'язаних з НЛО і прибульцями, і час, коли інопланетяни виявлять себе самим недвозначним чином.

 

Чому не зараз?

 

Здавалося б, вже якщо рішення ухвалене, то навіщо відкладати цю подію до 2013 року? Чом би не оголосити про контакти з прибульцями прямо зараз? А тому, пояснює джерело з ООН, що людям треба підготуватися до таких подій психологічно.

 

Треба звикнути до думки, що ми дійсно не самотні у Всесвіту і що пршельци давним-давно прісутствцют на наший планеті. Іншими словами, треба дати людям можливість поступово "акліматизуватися”, адаптуватися до сприйняття тих подій, учасниками яких нам належить бути. Час до 2013 року так і називається – "період акліматизації”.

 

А поки в цілях проведення цієї самої "акліматизації” будуть організовані "викиди” відповідної інформації. Особливо важливо, як підкреслило джерело, донести до людей, що події, що ведуть до офіційного обнародування даних про НЛО і "явища прибульців народу”, будуть пов'язані з "етично орієнтованими” інопланетянами, які не є ніякою військовою загрозою для наший планети.

 

Чи побоюватися реакції?

 

Безумовно, вважають десь там вгорі, нам є про що турбуватися. Останнім часом різко зросла кількість випадків спостереження НЛО по всій планеті – в США і Канаді, в країнах Латинської Америки, в Туреччині, Австралії. У США, наприклад, народ серйозно розбурханий подіями в Техасі, де з 8 січня і по теперішній час безліч людей не тільки спостерігали НЛО в Стівен-вілле і інших місцях, але і зібрали немало фотографій і відеозаписів.

 

Один очевидець навіть заявив, що НЛО був в милю завдовжки і півмилі шириною. До того ж вельми непослідовно поводяться військові – на затвердження очевидців, що 8 січня за НЛО гналися винищувачі, військові спочатку заявили, що ніяких учень ВВС тоді не проводили, але коли число спостережень НЛО почало зростати і народ захвилювався, вони раптом "визнали”, що учення все-таки були.

 

Люди стривожені і вимагають правди. Але що буде, якщо її і справді обнародують? Навіть уявити собі важко, вважають власті. Але що нас так лякає? Ймовірно, доведеться визнати не тільки факт присутності на Землі прибульців і контакти з ними, але і розкрити суть секретних антигравітаційних технологій, які позаїмствовани у інопланетян, але наполегливо втаюються протягом 50 років.

 

Офіційне обнародування самого факту, що на інших планетах теж є життя, може викликати у людей страх, паніку, відчай. Як же так? Адже стільки років нам твердили, що НЛО і прибульці – це фантазія шизіков! А що, якщо чужаки захочуть завоювати нас і нашу планету? Чи здатні ми захистити себе? Ні?! А як, пробачите, вони взагалі сюди прилітають з інших планет? Адже наша наука вважає, що для таких польотів потрібні сторіччя! Самою уразливою ланкою стануть, очевидно, учені, оскільки розкриття таємниць позаземного життя зробить непотрібним непотребом багато з нині леліяних ними наукових теорій і моделей.

 

І не виключено, що почнуться масові самогубства – з різних причин. Джерело з ООН так і сказало Піккерінгам, що вони "впізнають” наближення вирішального моменту по драматичному наростанню числа самогубств, адже багато хто раптом зрозуміє, що все життя вивчали не те, вірили не в те. А багато що з того, що вважалося істинним, виявиться помилковим. Мовчати вже не можна!

 

Рішення організувати "дозоване просочування” важливої інформації може бути якось пов'язане з тим, що вся більша кількість політичних діячів, учених, астронавтів і інших відомих персон заявляє, що бачили НЛО або не сумніваються в їх існуванні. Можливо, зв'язано це і з недавніми дебатами в японському парламенті і заявами їх міністра оборони з приводу того, як Японія зреагувала б на інопланетян, з'явися вони в японському повітряному просторі і продемонструй свої мирні наміри. Схоже на те, що деякі держави вже настроюються на вироблення своєї політики відносно реакції на прибульців.

 

Отже, якщо приведена тут інформація точна, то зовсім не виключено, що найближчим часом ми почуємо, як уряди одне за іншим обнародують свої програмні заяви про те, як вони реагували б на появу інопланетян в повітряному просторі країни. Ймовірно, парламентаріїв всього світу почнуть тепер інструктувати в ООН, допомагаючи розробляти політику відносно прибульців.

 

До подібних брифінгів будуть, мабуть, привертати і провідні медійні джерела, а ті, у свою чергу, почнуть частішим освітлювати в популярних ЗМІ отримувані дані про НЛО. В цілому, здається, вже почався зворотний відлік часу до офіційного розкриття таємниці НЛО, так що ООН і окремі держави про це проінформовані. І в наступні п'ять років процес "акліматизації” істотно прискориться. Все узгоджено. Піккерінги зустрілися зі своїм джерелом, яке в даний час працює в Дипломатичному корпусі, якраз напередодні секретних зборів в ООН.

 

Джерело ясно дало зрозуміти, що у нього є "добро” на зустріч з уфологами і що він погоджує свої дії з ким треба. Він пояснив також, що глобалізація – це зусилля, направлене на те, щоб об'єднати більше 200 держав в єдине співтовариство, після чого усесвітнє представництво зможе виступати від імені всіх землян при спілкуванні з інопланетною радою – чимось на зразок галактичної федерації. Що ще сказав дипломат? Піккерінги промацували його і так і отак, не примушуючи, проте, розкривати недозволене, щоб не ставити під загрозу його безпеку. Джерело визнало можливим розповісти наступне.

 

По-перше, брифінг пов'язаний з необхідністю підписати спільно з іншими державами якісь документи, що стосуються НЛО. По-друге, що вже створена група, куди входить і він сам, завдання якої полягає в тому, щоб поступово доносити інформацію про НЛО до певних шарів суспільства, наприклад, на даному етапі – до уфологічного суспільства. По-третє; брифінг повинен був "заспокоїти нерви” керівникам деяких держав відносно випадків спостереження НЛО. Наприклад, за словами джерела, серйозно стурбовані росіяни. І треба дати їм зрозуміти, що НЛО – це не підступи чиїхсь розвідок або озброєних сил.

 

Джерело навіть уточнило, що на брифінг він повинен прийти в цивільному одязі, щоб росіяни відчували себе невимушено – "вони ненавидять військову форму”. По-четверте, хоча інциденти з НЛО відбуваються у всьому світі, майбутні контакти з прибульцями будуть зовсім не такими, як це показано у фільмі "День незалежності”, а космольоти – не такими великими і небезпечними. По-п'яте, коли контакт буде, нарешті, встановлений (офіційно для всього світу), ніякої двозначності вже не залишиться.

 

Зрозуміло, що ця інформація далеко не всіма уфологами сприйнята як достовірна. Не виключено, вважають деякі, що американці намірилися провести випробування якоїсь нової авіаційної техніки – ось і запустили в ЗМІ дезинформацію, щоб приспати пильність чужих спецслужб.


07.06.2011 2353 2
Коментарі (2)

N/A 2011.06.10, 12:10
>> Самою уразливою ланкою стануть, очевидно, учені. Сумніваюсь, скоріше Ватикан не буде знати куди себе діти і шо вигадати!
сашо 2011.07.02, 17:23
очередной бред для лохов
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

560
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

1742 6
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

1087 2
19.03.2024

Сьогодні й роботодавці, й експерти звертаються до абітурієнтів: зважайте на ті спеціальності, які будуть потрібні Україні під час відбудови, адже велике відновлення почнеться одразу після Перемоги.

522
24.02.2024
Вікторія Матіїв

Спроби створити музей у Долині виникали ще у 60-х роках. Проте тільки 23 грудня 1997 року Долинська районна рада прийняла остаточне рішення щодо нього. Журналістка Фіртки поспілкувалася з директоркою закладу Ксенею Циганюк. 

6869 61
01.02.2024
Вікторія Косович

Івано-Франківськ є градом безлічі упереджень і масок: для перших — фортеця, заснована поляками, для других — відголос австрійського «золотого віку» з його залізницями, для третіх — серце гуцульської культури, плач трембіт.  

11322 6

Піст – невід’ємна частина християнського  життя, встановлена Богом.

298

Друзі путіна зустрілись у резиденції рудого Донні у Флориді, де обговорили план путіна по капітуляції України, і після цієї поїздки Орбан розкрив – як за 24 год Трамп планує припинити війну.

1029

Чим ближче до виборів в США, тим більше трампісти вдаються до маніпуляцій у своїй пропаганді. У контексті України вони, переставивши все з ніг на голову, намагаються переконувати, ніби це демократи, а не республіканці, заблокували допомогу Україні.

1085

Кожен із нас не раз потрапляв у ситуацію, коли ми замислювались давати, чи ні милостиню людині, яка звертається про допомогу біля церкви, на вулиці чи в інших громадських місцях.  

1075
24.03.2024

Нутриціологиня пояснила, чому не можна забороняти собі фастфуд та солодощі. А також порадила, як їх вписати у свій раціон.

237
18.03.2024

Сьогодні, 18 березня 2024 року, в УГКЦ в Україні розпочинається період Великого посту. Пригадуємо канони партикулярного права УГКЦ, в яких ідеться про те, коли і як треба постити.  

1044
12.03.2024

Популярний дієтолог Майкл Мослі назвав п'ять груп продуктів, які варто включити до свого раціону для схуднення.

810
26.03.2024

Йдеться про зміни в молитвах «Вірую» («Символ віри»), «Царю Небесний» та митаревій молитві.

673
25.03.2024

Старий сидів біля оазису, біля входу в одне близькосхідне місто. До нього підійшов юнак і запитав...

645
21.03.2024

Релігійна громада отримала всі дозвільні документи та незабаром розпочне будівництво поруч з Садовим товариством та міським озером.

2906
15.03.2024

Отець каже: виконайте заповідь Божу – вшануйте свято Боже молитвою у храмі, а житейське на цей день відкладіть.

4406
25.03.2024

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

18402
26.03.2024

У Верховній Раді зареєстрували проєкт закону про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо встановлення відповідальності за привласнення державних функцій.   

256
22.03.2024

На початку лютого 2024 року замість Валерія Залужного Збройні сили України очолив Олександр Сирський, який до цього командував Сухопутними військами.  

323
17.03.2024

Продовжує зменшуватися кількість тих, хто вважає, що держава виконує свої зобов'язання перед ветеранами російсько-української війни.  

632
12.03.2024

Президент Володимир Зеленський 7 березня погодив кандидатуру ексголовнокомандувача Збройних Сил Валерія Залужного на посаду посла України у Великій Британії.   

734