Тут живе романтика. 15 дивовижних романтичних місць, де хочеться побути удвох (30 фото)

 

Що може бути краще відпочинку разом з дорогою серцю людиною? Представляємо вам 15 найбільш підходящих місць для тих, кому хочеться забути про суєту і просто побути удвох. І пам’ятайте, який би маршрут ви не вибрали, найголовніше для вдалої романтичної подорожі у вас вже є – ваші щирі ніжні почуття. З таким багажем можна вирушати в будь-який куточок планети і провести там кращу відпустку в своєму житті, пише Всвіті.

Готель Dedon Island Resort, Філіппіни


Чудові джунглі, бунгало, зроблені з пальм, підвішені солом’яні ліжка – тут все ніби створено для того, щоб валятися в обнімку, слухаючи шум океанських хвиль.

Водоспад Сельяландсфосс, Ісландія


Один з найвідоміших і мальовничих водоспадів Ісландії. Особливо рекомендують відвідувати його у вечірні години, коли освітлення навколо водоспаду стає більш насиченим. Спостерігати за неймовірно красивим заходом, що переливаються в струменях водоспаду, – це місце кого завгодно змусить забути про суєту.

Готель UFOgel, Нусдорф, Австрія

Невеликий, мінімалістський будинок в австрійських Альпах. Тільки уявіть, як ви удвох затишно влаштувалися на ліжку і милуєтеся захоплюючим видом гір з цих величезних вікон. Навіть на вулицю виходити не потрібно.

Пляж Dream Beach, острів Хонг, Таїланд

Білий пісок, смарагдова тепла вода – не дарма це місце названо «Пляжем мрії». Вертикальні скелі, що стоять по краях пляжу, створять атмосферу відокремленості.

Убуд, Балі, Індонезія

Смарагдові пагорби, чисте повітря, тиша і умиротворення – така атмосфера Убуда. Тут ви зможете вирватися з суєти нескінченних турбот і повністю розчинитися один в одному.

Готель Katikies, Санторіні, Греція

Готель розташований на сліпучо-білій скелі, що височіє над синім Егейським морем. Але, головне, тут можна сховатися від пекучого сонця біля одного з басейнів, розміщених в печері. А заодно і від сторонніх очей.

432 Park Avenue, Нью-Йорк

Будівництво хмарочоса 432 Park Avenue майже завершено. А значить, скоро ви зможете поніжитися в такій ванні удвох, спостерігаючи за Нью-Йорком з висоти понад 400 метрів.

Готель Lion Sands, Південна Африка

Шикарний готель, який помістить вас в саму гущу джунглів. Прямо з нього можна спостерігати за левами, слонами та іншими дикими тваринами. Тут ви не зустрінете нав’язливих гідів і забитих басейнів. Сюди приїжджають спеціально для усамітнення і заспокоєння.

Терми Сатурн, Італія

Ці термальні джерела розташовані в старовинному курортному місті Сатурнія. Температура води тут весь рік тримається на позначці 37 з половиною градусів. І все це оточує тиха і спокійна сільська місцевість.

Мобільний плавучий будинок

Ця вілла на воді розташована неподалік від пристані, але може бути транспортована в будь-яке інше місце. Уявіть собі невимовну насолоду від того, що ви встаєте з ліжка, робите всього кілька кроків … і окунаетесь в освіжаючу морську воду. Цей будинок дозволить поплисти від щоденного стресу і рутини у відкрите море, океан, та й взагалі куди завгодно.

Острів Вааду, Мальдіви

Мальдіви прекрасні самі по собі: спекотне сонце, ласкаве море і безкраї пляжі. Але є ще дещо цікаве. З настанням темряви починає світитися фітопланктон, заповнюючи узбережжі фантастичним блакитним світлом. Просто ідеально для вечірніх романтичних прогулянок.

Готель Kakslauttanen, Фінляндія

У Фінляндії можна зупинитися в справжньому іглу. Тільки зроблено воно зі скла. Але, незважаючи на гадану крихкість будов, всередині іглу тепло і комфортно навіть у люті морози. А якщо пощастить, ви зможете побачити справжнє північне сяйво, поки насолоджуєтеся відпочинком в м’якому ліжку.

Солончак Уюні, Болівія

Солончак Уюні – висохле солоне озеро. Під час сезону дощів солончак покривається тонким шаром води і перетворюється на найбільшу в світі дзеркальну поверхню. Уявіть, що ви будете відчувати, гуляючи по цьому озеру під нічним зоряним небом.

Пляж Hidden Beach, Мексика

Цей прихований пляж виник через навчальні вибухи на початку 1900-х. Навколишні острови є природним парком, тому потрапити на пляж не так просто: потрібно подолати вплав 15-метровий тунель. Але воно того, точно, варто. Адже саме тут створюється атмосфера усамітнення.

Чезана-Торінезе, Італія

Цей будинок розташований на гірськолижному курорті високо в Альпах в оточенні густих лісів і засніжених гірських вершин. Ідеально підходить для довгих зимових обіймів.


13.10.2014 2068 0
Коментарі (0)

22.04.2024
Вікторія Матіїв

Про значення Великодніх свят журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.

1239
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

2544
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

2122
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

2176
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

6567 57
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

2460 2

Нижня палата Конгресу США затвердила допомогу Україні в  сумі 61 мільярдів доларів. Всього «за» допомогу Україні проголосували 311, «проти» — 112, «утримались» — 8.

352

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

1155

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

1295

Благодатний Вогонь (грец. Άγιο Φως, дослівно — Святе Світло, англ. Holy fire) — поширена у православ'ї назва вогню у Великодній церемонії виносу запалених свічок із Гробу Господнього (кувуклії) в Єрусалимському Храмі Воскресіння. 

1416
23.04.2024

Розповідаємо про корисні для серця та задоволення способи включити домашній сир у свій раціон.  

290
19.04.2024

Цього року комунальне підприємство «Франківськ Агро» запланувало засіяти на майже 200 гектарах соняшник, гречку та сою.  

592
16.04.2024

В Івано-Франківську традиційно у передвеликодній час проведуть ярмарок «Великодній кошик». Працюватиме він з першого по третє травня на площі Ринок.  

2073
22.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26522
18.04.2024

Під час моління студенти зачитували розважання, які перепліталися зі стражданнями нашого Спасителя – Ісуса Христа під час Хресної дороги та терпіннями, які проходить український народ у часі жорстокої війни.  

560
14.04.2024

Нагадаємо, цьогоріч в Івано-Франківську запланували початок зведення богослужбової каплиці блаженного священномученика Симеона Лукача.  

10473 1
08.04.2024

Є перша заповідь Божа: «Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене».  

8020
19.04.2024

Це — історія про дорослішання хлопця Тимофія у 1990-х роках. У центрі сюжету — його стосунки із сім’єю, друзями, коханою та колишнім контррозвідником Феліксом, який служив в Афганістані.  

546
23.04.2024

Рівень довіри до інформації про події війни, яка надходить від владних органів, є невисоким.  

412
19.04.2024

Обороноздатність, безпека, підтримка воїнів, розвиток економіки та євроінтеграційні процеси – ключові питання, які обговорили під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, що відбувся під головуванням Президента України Володимира Зеленського.  

553
16.04.2024

Так, серед тих, хто довіряє Президенту України, лише 15% підтримали б такі вибори, тоді як серед тих, хто не довіряє — 37%.

629
11.04.2024

Парламент остаточно ухвалив у другому читанні законопроєкт №10449 про мобілізацію і проходження військової служби.  

1591