Міста-лабораторії інопланетян

 

Деякі очевидці в стані гіпнозу майже в однакових виразах розповідають про те, як інопланетяни перенесли їх у якийсь позаземний місто, більше схожий на величезну лабораторію.

 

Про це місто повідомляють самі різні люди, не знайомі один з одним і живуть у різних країнах. Що це: галюцинації чи повторювана явище, що вимагає вивчення?

«Дуже приємні » процедури

 

До відомого лікаря-психотерапевта Джеймсу Пойнт- Декрізу з Оклахоми в 2002 році звернулася Тереза ​​С., яку мучили нічні кошмари. Розказане нею під гіпнозом повалило доктора в шок. Пацієнтка згадала про те, як півроку тому її викрали якісь « високі бліді люди » і доставили на планету, яку вони називали Клейгхі.

Вона потрапила в якийсь величезний місто. Там постійно світло, але немає сонця. Небо зеленувато -сіре, завжди безхмарне. Сірі одноповерхові будинки барачного типу тягнуться на сотні метрів. У місті мешкають в основному земляни. Але у багатьох відштовхуючий вигляд, вони схожі, на мутантів.

Приміщення, в які їй дозволялося зайти, більше нагадували лабораторії, ніж житло. Вона бачила там людей з прозорою шкірою, через яку було видно їхні нутрощі. Людей, вкритих голками. З блідим плямою замість обличчя. З’єднаних один з одним прозорими шлангами, по яких з однієї людини в іншу перетікала якась рідина. Такий шланг хотіли ввести і в Терезу, але прибулець, який її супроводжував, чинив опір цьому. Він сказав, що жінку очікує « особлива процедура», яка доставить їй велике задоволення, але час для цього ще не прийшов. Їм потрібно до цього підготуватися, а поки її повернуть на Землю.

Публікації повідомлення Терези С. та інтерв’ю Пойнт- Декріза, ніколи до того часу не цікавився НЛО і інопланетянами, викликали хвилю відгуків. Деякі стверджували, що теж викрадалися прибульцями на планету Клейгхі. А були й такі, які, за їх словами, досі підтримують уявний контакт з її жителями. Однак піддатися перевірці під гіпнозом погодилися далеко не всі. Більшість заявило, що істоти з Клейгхі забороняють їм це.

Серед тих, хто погодився, виявилося кілька людей, які під гіпнозом розповідали про відвідини Клейгхі. Їх повідомлення також підтверджували знайдені в їх тілах імплантати. Клейгхі описувалася приблизно однаково: там постійно день, небо зеленувате, сіро- зелене або синьо-зелене, будинки довгі, непоказні, а серед мешканців чимало виродків.

Погляд в інший світ

Самий вражаючий випадок стався з канадцем Чарльзом Маклея – будинок. Його викрали вночі з його будинку, що знаходиться в лісистій місцевості в провінції Британська Колумбія. Прибульці – істоти, схожі на людей, зростанням 2-2,5 метра, доставили його на Клейгхі. Для Маклеуда переміщення туди тривало лічені секунди. Він навіть не помітив, як опинився на місці, причому це подорож ніяк не відбилося на його віці і фізичному стані.

У місті, за його словами, живуть люди, доставлені із Землі. Всі вони безсмертні. Їх основне заняття – подорожі в внетелесном образі по різних світах. За посередництва прибульців він зустрівся тут зі своєю дружиною Сарою, яка пропала приблизно чотири роки тому. Вважалося, що вона потонула і тіло її понесло течією. Сара сказала, що тут їй живеться добре, вона гуляє і займається медитацією.

Чарльз почав просити прибульців повернути його і Сару на Землю. Прибульці, порадившись, сказали, що повернути можуть когось одного. Подружжя вирішило, що повернутися повинен Чарльз, оскільки у нього на Землі залишився бізнес, а їхні діти потребують матеріальної допомоги. Прибульці погодилися, проте заявили, що Чарльз в свій час буде знову доставлений на Клейгхі, вже назавжди. Також вони пообіцяли йому, що на Землі він буде постійно підтримувати зв’язок з дружиною і бачити, що відбувається на Клейгхі.

Після повернення на Землю у Чарльза почав сліпнути одне око. Незабаром він вже нічого їм не бачив. Але ночами цим незрячим оком він бачив Клейгхі, причому очима дружини. Одночасно він подумки перемовлявся з нею, отримуючи від неї пояснення з приводу побаченого.

З плином часу канадця почали мучити головні болі. Якраз в цей час він піддався регресивному гіпнозу у доктора Пойнт- Декріза. Подальше обстеження виявило в його сліпому оку імплантат. Після операції з його видалення головні болі вщухли, але почав швидко сліпнути і друге око. Маклеуд помер в 2004 році повністю сліпим.

Можна подумати, що прибульці так і не виконали свою обіцянку з’єднати його з дружиною. Але не все так просто. За деякими даними, прибульці переносять на свої планети не людей як таких, а їхні духовні оболонки. Так що вони цілком могли перемістити на Клейгхі і душу Маклеуда.

загадка Куплі

У СРСР і потім у Росії феномен переміщень людей на якусь планету – лабораторію ще з 1980 -х років вивчає відомий уфолог Олексій Прийма. Один з випадків, який він досліджував, стався з мешканкою Підмосков’я Зінаїдою Гаврилової. Вона розповіла під гіпнозом, що у неї була зустріч з інопланетянами триметрового росту, які проти її волі перенесли її в якесь місто під назвою Куілі. У Куілі з Клейгхі чимало спільного (крім співзвучності назв) : небо над Куілі теж зеленувате, і на ньому немає сонця ; будинки низькі і довгі. Гаврилова згадує про прутах зразок антен над дахами.

Після публікацій у пресі до дослідника стали приходити читацькі листи. Це дозволило виявити ще кілька людей, що побували на Куілі або мають про нього відомості. Житель Костроми Іпат Федорович М. намалював детальну карту планети Пікран, на якій є місто Куілі. Інформацію він отримав від прибульців з Пікрана, які неодноразово вступали з ним у уявний контакт ( це було підтверджено за допомогою регресивного гіпнозу ). Іпат Федорович неодноразово бачив Куілі у сні. За його словами, небо там зелене, будинки білі, вулиці розділені на доріжки, що рухаються, як ескалатори. На вулицях багато людей, але серед них немає дітей і старих.

Все під контролем

У 1991 році цікаву інформацію повідомила москвичка Зінаїда Ельшевская. У 1950 -ті роки, в пору її юності, у неї були дві зустрічі з якимось « світиться істотою ». При зануренні Ельшевской в стан регресивного гіпнозу несподівано вдалося вийти на контакт з самим цією істотою. Виявилося, що всі ці роки воно тримає Зінаїду під своїм контролем. Осяйна істота – теж жінка на ім’я Лоо, і живе вона в Куілі. Вона повідомила, що Куілі – штучно створений світ, який населяють вищі субстанції людей з різних планет – після того, як ці люди пройшли курс перебування в тілесній оболонці.

У розповідях інших контактерів, що пройшли перевірку під гіпнозом, назва « Куілі » не згадується, але повідомляється про інопланетне місті, над яким немає сонця, і небо має зеленуватий відтінок. Виходить, що Гаврилова, Ельшевская та інші, які вступали в контакти з прибульцями, в східних виразах описують одне і те ж явище, що володіє стійкими особливостями.

Разом з тим відомості про Куілі містять чимало суперечностей. За даними однієї групи контактерів, там мешкають реальні люди, за даними іншої – лише їхні духовні субстанції. Те ж саме ми спостерігаємо і щодо Клейгхі.

В одному з повідомлень про Клейгхі згадується звід над містом. Напрошується гіпотеза, що таємничий місто знаходиться в надрах Землі. Справді: занадто часті спостереження НЛО змушують думати, що прибульці прилітають до нас не з далеких галактик, а з якогось ближчого місця. Не виключено, що цим місцем є величезна порожнина усередині Землі, зі штучною атмосферою і освітленням. Але це може бути і якийсь паралельний світ, про можливість існування якого починають серйозно говорити вчені.

Загадка міста- лабораторії і пов’язана з нею більш загальна загадка НЛО вже в самому найближчому майбутньому постане перед людством у повний зріст. Люди кимось вивчаються і, можливо, переробляються. Причому з кожним роком все інтенсивніше. Щось розумне, або хтось розумний, крім нас, є у світі. Це « щось » або « хтось» поки вислизає від нашого розуміння. Але оскільки науково -технічний прогрес рухається семимильними кроками, треба сподіватися, що до кінця XXI століття ми наблизимося до істини.

 

nlo.esc.lviv.ua


30.07.2014 1538 0
Коментарі (0)

26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

572
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

1764 6
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

1092 2
19.03.2024

Сьогодні й роботодавці, й експерти звертаються до абітурієнтів: зважайте на ті спеціальності, які будуть потрібні Україні під час відбудови, адже велике відновлення почнеться одразу після Перемоги.

525
24.02.2024
Вікторія Матіїв

Спроби створити музей у Долині виникали ще у 60-х роках. Проте тільки 23 грудня 1997 року Долинська районна рада прийняла остаточне рішення щодо нього. Журналістка Фіртки поспілкувалася з директоркою закладу Ксенею Циганюк. 

6873 61
01.02.2024
Вікторія Косович

Івано-Франківськ є градом безлічі упереджень і масок: для перших — фортеця, заснована поляками, для других — відголос австрійського «золотого віку» з його залізницями, для третіх — серце гуцульської культури, плач трембіт.  

11328 6

Піст – невід’ємна частина християнського  життя, встановлена Богом.

302

Друзі путіна зустрілись у резиденції рудого Донні у Флориді, де обговорили план путіна по капітуляції України, і після цієї поїздки Орбан розкрив – як за 24 год Трамп планує припинити війну.

1033

Чим ближче до виборів в США, тим більше трампісти вдаються до маніпуляцій у своїй пропаганді. У контексті України вони, переставивши все з ніг на голову, намагаються переконувати, ніби це демократи, а не республіканці, заблокували допомогу Україні.

1088

Кожен із нас не раз потрапляв у ситуацію, коли ми замислювались давати, чи ні милостиню людині, яка звертається про допомогу біля церкви, на вулиці чи в інших громадських місцях.  

1078
24.03.2024

Нутриціологиня пояснила, чому не можна забороняти собі фастфуд та солодощі. А також порадила, як їх вписати у свій раціон.

242
18.03.2024

Сьогодні, 18 березня 2024 року, в УГКЦ в Україні розпочинається період Великого посту. Пригадуємо канони партикулярного права УГКЦ, в яких ідеться про те, коли і як треба постити.  

1049
12.03.2024

Популярний дієтолог Майкл Мослі назвав п'ять груп продуктів, які варто включити до свого раціону для схуднення.

814
26.03.2024

Йдеться про зміни в молитвах «Вірую» («Символ віри»), «Царю Небесний» та митаревій молитві.

687
25.03.2024

Старий сидів біля оазису, біля входу в одне близькосхідне місто. До нього підійшов юнак і запитав...

646
21.03.2024

Релігійна громада отримала всі дозвільні документи та незабаром розпочне будівництво поруч з Садовим товариством та міським озером.

2912
15.03.2024

Отець каже: виконайте заповідь Божу – вшануйте свято Боже молитвою у храмі, а житейське на цей день відкладіть.

4413
25.03.2024

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

18406
26.03.2024

У Верховній Раді зареєстрували проєкт закону про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо встановлення відповідальності за привласнення державних функцій.   

263
22.03.2024

На початку лютого 2024 року замість Валерія Залужного Збройні сили України очолив Олександр Сирський, який до цього командував Сухопутними військами.  

326
17.03.2024

Продовжує зменшуватися кількість тих, хто вважає, що держава виконує свої зобов'язання перед ветеранами російсько-української війни.  

635
12.03.2024

Президент Володимир Зеленський 7 березня погодив кандидатуру ексголовнокомандувача Збройних Сил Валерія Залужного на посаду посла України у Великій Британії.   

737