Голові Координаційної ради, депутату ІФ обласної ради Віктору Немішу намагались спалити автомобіль (фото)

 

/data/blog/52885/b2a1648a60d854c8b851abd324a8c2fb.jpg?1385544410000

 

Приблизно о четвертій годині ранку невідомі зловмисники кинули коктейль Молотова в автомобіль Nissan голови Координаційної ради, депутата обласної ради від "Свободи" Віктора Неміша.

 

"У мій автомобіль кинули 4 «коктейлі Молотова», машина вигоріла досить серйозно. Намагались підпалити низ, напевно, хотіли підпалити мотор і проводку. Розбили лобове скло і намагалися кинути коктейль в салон", - розповідає Віктор Неміш, повідомляє Галицький кореспондент.

 

Охоронець автостоянки побачив вже загорання. Вогонь гасили зусиллями мешканців будинку і пожежників. Потерпілий оцінює збитки від підпалу приблизно в 30 тисяч гривень. Стосовно підозр, то їх у депутата обласної ради не бракує - починаючи від управління лісового господарства та управління охорони здоров’я і до управління сім’ї молоді та спорту.

 

"Корупціонерам, хабарникам і регіоналам, які не хочуть йти з посад не подобається моя діяльність, тому власне і стаються такі речі. Мене залякати їм не вдасться. Такі речі тільки додають мені впевненості і бажання по виганяти їм всіх з влади", - додає Неміш.

 

 


27.05.2014 1045 29
Коментарі (29)

брехло... 2014.05.27, 10:24
сам підпалив!а 4 коктейлі молотоваякщо кинути,то лишиться пшик...на такому піарі авторитете не зробиш.свобода себе проявила і саме головне-тягнибоку треба було ще більше постояти біля юльки=зливайте воду.невже такі тупі люди ,що злигалися з жужою-мудрі люди втікають від неї,а сльобода йде на співпрацю,де одна брехня і шантаж,бруд і саме головне,це треба трясти країною.ВИ СВОБОДІВЦІ ВИБРАЛИ не того КОМПАНЬЙОНА!МЕНІ ШКОДА-бо поважав СВОБОДУ..................... свої відсотки ви проср.............и!
Таня 2014.05.27, 10:26
погоджуюся 4 коктелі і щоб машина уціліла НЕРЕАЛЬНО!!!!!!!!!!!!!!
А 2014.05.27, 10:37
Таня,то ти і є брехло... причому тупе й обмежене
911 2014.05.27, 10:48
Люди, що Ви мелете, щоб Ви собі так палили......Машина була на стоянці. якщо б була десь у іншому місці, то залишився б один кузов....це для нашої області резонанс, після революції і виборів починаються 90. це хах...
Довбуш 2014.05.27, 10:57
Неміш ще той провокатор міг і сам собі зробити. Хоча він стільком коменрсантам після революції рахунки виставляв. Рекет революційний очолюував.
Зеньо Борщ 2014.05.27, 11:23
Машина то пусте, залізо. А ті хто це вчинив, просто перепуджені невдахи. Десь вночі, не палили, а , зауважте, кинули коктейлі Молотова. Це найменше і водночас найбільше на що спромоглися ці боягузи. Таких як Неміш не любили ніколи і , напевне, ніколи і не полюблять. Як кажуть : " Правда в очі колить...". Хабарники, злодії, братовбивці, прислуга Яничара, псевдополітики мають, як мінімум, зібрати свої "лахи" і піти в невідомому напрямку, і як максимум, на заслужену відпустку на нари. Неміш не один повітре. І цим вогнем ви тільки розпалюєте багаття на якому і згорите.
Гість 2014.05.27, 11:25
Загралися хлопці у войнушку, от тепер і пожинають плоди
ого 2014.05.27, 11:34
Будуть дальше палити.Та нехай.Все робиться,як не в людей.Ви сран1 депутати,збирайте зб1говисько,та розмовляйте,вир1шуйте насущн1 питання,проблеми,а вони 1снують.Вас вибирала громада.А ви бидлота.Один з одним гризуться,значить щось не под1лили.Ще щось мабуть залишилось.
1 2014.05.27, 11:39
Може це брат пушиліна замаскувався дуже схожий
Опришок 2014.05.27, 11:42
А ти батьку-Довбуше згадай як після 1-го грудня Неміш з однодумцями блокували ригівську адміністрацію у Франківську ( перші в Україні ) ! Тоді для всіх, в тому числі і пана-мера , він був провокатором і зрадником. Всі кричали : "Тільки мирним шляхом!!!" . Що вийшло з того? Мирно ми здобули свободу? А можливо було б в той час побільше таких провокаторів, то й смертей було менше. Парасюк тоді також провокатор. Поважаю твою думку і не навязую власну. Проте відслідковуючи події в місті, впевнений, що краще такий "провокатор" як Неміш ніж такий лапочка як Купчак, Анушкевичус... не хочу продовжувати...
вася 2014.05.27, 11:54
ми просто не в курсі дела були, хто ж його знав, що янукович планує здати Україну москалям, а ЦРУ знало і неміш знав ...
Сашко 2014.05.27, 11:59
А скажіть мені, хто уповноважував с вободу займатися якимись люстраціями. Я не прихильник ні ригів ані комуняків, але свобода у повному лайні а сама начебто береться наводити якийсь порядок. Та і цей так званий порядок наводитьпо свободівськи. Спитайте цього самозванця як він в один час був проти дій фірми Оскар. Ця фірма є Шуфрича. Але згодом Неміш почав захищати її бо пішов "кеш". Ніякий це не люстратор і не чесна людина. Свіжий анекдот називається "Чесна Свобода". Цей чесний вже добре заробив на люстрації і шкода, що повторить долю Сашка Білого.
Смерекова хата 2014.05.27, 12:10
Цікаво виходить. Цей форум - це знахідка для СБУ. Люди тут знають хто з сьогоднішніх люстраторів заробляє на тій же люстрації. Хто кому скільки заніс за посади і недоторканість. Гей, панове , у нас уже нова Україна, свідомість українців уже не та, кінець-кінцем "жити по-новому". То де ж ваш громадянський обов'язок, проявіть його. Скажіть у кого, якщо знаєте то скільки, якщо знаєте де, хто, чому взяв гроші за псевдолюстрацію чи щось в тому роді. Ви ж з свого дивану краще знаєте хто чесний, а хто ні. Давайте нові українці, не для цього ми стояли на майдані, не для цього загинула Небесна сотня....
Правда 2014.05.27, 12:14
До відома всіх коктелі могли бути зроблені в пластмасових бутилка (їх робив якийсь недоумок) тому і машина вціліла.Неміш молодець бо бориться за простий народ і "Свобода" тут нідочого.Побільше таких як Неміш жили б краще.Слава Україні.
... 2014.05.27, 12:21
Сашко, не пизди багато як не знаєш.Дувись за собою.Хочеш виглядати розумним мовчи.Я не захищаю нікого бо погано знаю , але кожен має право на життя яким би він не був .А ти не пророч комусь долю (а то бумерангом вернется)
Зеньо Борщ 2014.05.27, 12:32
Сашко, друже, ну ти справжній українець. Чесно, завжди вважав, що українці великі заздрісники, українці завжди радіють з горя сусідів, українці не будуть довіряти ні Меркель, ні Пінь Хунь Яню, ні шейху з Еміратів. Ми не вміємо радіти за людей, ми не вміємо співчувати горю наших ворогів, та куди там ворогів, друзям поспівчувати не вміємо. Зате ми вміємо лити воду у корабель , що тоне. Сашко, в своєму коментарі, ти побажав смерті фігуранту даного матеріалу. Як справжній українець, бажаю, щоб твої друзі якнайшвидше втопили і твій Титанік.
вітя 2014.05.27, 12:43
Свобода це ГІВНО і ще те. Голова міської свободи Онуфріїв спійманий на хабарі. Він тримає на кошти міської ради Місто НВ, Асфальтний завод, декілька приватних фірм по прибиранню міста і тому місто стало суцільним смітником. І як ці так звані націоналісти можуть когось люструвати? Заробляти на "шару" і збагачуватися на людській біді-ТАК! Ганьба цій злодійкуватій сволоті. А Неміша на свалку, через таку чесність я не виключаю що скоров нього полетить "коктель". Ганьба свободівським злодіям!
l... 2014.05.27, 12:46
Зеньо , молодець.
лисий 2014.05.27, 12:49
Якшо в свободі не обовязково краде, можливо бориться за краще поміж грабіжників
Саша до Борща 2014.05.27, 12:49
Зрозуміло, що ти такий напевно самий прихвостень і зхапхисник як і Неміш. Ти спочатку поглянь на його діяльність, цього психічно хворого Неміша, подивись як він Люструє і тоді побачиш чи це щире люстрування чи заробляння на чужій біді. Неміш, Хімік і деяке інше бидло більші вороги а ніж деґкі риги. Тому я не виключаю спротиву цим свободівським злочинцям.
ТТ 2014.05.27, 13:10
Ну які люстратори від свободи, якщо вони давно "відмітилися? Їхнє тавро _ХАБАРНИК! До цього довели Онуфрії в та Войтик. Це головні "відкатники" і злодії. Через цих покидьків у франківську похоронили націоналізм.Свободі ХАНА, це видно із голосування за Тягнибока, до речі який казав що Онуфріїв не брав хабар, він віз повертати позичені гроші. Свобода ЦЕ покидьки франківські!!
Зеньо Борщ 2014.05.27, 14:19
Сашко, справа в тому, що ми всі в деякій мірі прихвостні і я також. Прихвостень - це той хто виконує чиюсь волю, підлабузник, хочеш - "підлиза". Думаю ти також не раз підлизабузнювався до свого шефа на роботі, в певних інстанціях, органах правопорядку, чи своєї дружини. Тому цим ти мене не образив. Так я як і Неміш прихвостень. Правда не знаю, що означає слово "зхапхисник" , але ним ти мене також не образив. Тому, моя тобі порада, друже. Тут уже писали: якщо маєш факти зловживання зі сторони Неміша, інших люстраторів і тому подібне, то будь патріотом своєї країни . Звертайся в прокуратуру, суди, міліцію, сбу - вони у нас тепер чесні. Продемонструй здорового глузду приклад, а не займайся балаканиною. Просто у випадку з Немішом я вибираю позицію українця- мрійника. Для мене він покищо Біла ворона (вони існують в природі і в Свободі думаю також), яка дуже вразлива для хижаків. І дуже хочу, щоб його мутація (альбінізм) передався інших чорнушнікам.
Саша до Борща 2014.05.27, 14:40
Ти просто хворий свободівський ДЕБІЛ.
Зеньо Борщ 2014.05.27, 14:56
От так Сашок і буває, коли закінчуються слова і перестає думати голова, ми нервуємось і лаємось. В троєму випадку- це виправдано, бо нічого більшого я від тебе, друже, і не чекав. Для мене ти типовий українець- запроданець-перешиванець. Але якщо відчуваєш розлади, які супроводжуються зниженням розумової здатності і відповідно зниженням ріння IQ - звернись до прихотерапевта. Дебільність швидше в тебе прогресує ніж в мене. І мені тебе по-українськи шкода. До речі я безпартійний, хоч голосував за Сволоту, але більше не буду. Гарного дня Сашок))) усміхнись
Зеньо Борщ 2014.05.27, 14:58
От так Сашок і буває, коли закінчуються слова і перестає думати голова, ми нервуємось і лаємось. В троєму випадку- це виправдано, бо нічого більшого я від тебе, друже, і не чекав. Для мене ти типовий українець- запроданець-перешиванець. Але якщо відчуваєш розлади, які супроводжуються зниженням розумової здатності і відповідно зниженням ріння IQ - звернись до прихотерапевта. Дебільність швидше в тебе прогресує ніж в мене. І мені тебе по-українськи шкода. До речі я безпартійний, хоч голосував за Сволоту, але більше не буду. Гарного дня Сашок))) усміхнись
ударівець 2014.05.27, 16:56
Ось так. Ви сволоти ходили, людей грузили і залякували. Завтра за все відповісте. Ти що собі думав, що Бура і Ко тобі це подарує. Чекайте. Скоро шоу розпочнеться...
василь 2014.05.27, 17:06
А що це й Неміш собі думав? Він разом із іншими шаромижниками такими як ХІМІК, Попович, Островський - збирали гроші з людей за призначення на посади, шантажували всіх і вся, лобіювали свої інтереси прикриваючись громадою і думали, що громада це буде терпіти- напевне в когось терпець увірвався! цікаво -хто наступний?
Хлоп 2014.05.27, 17:14
Ударівець вдарся з розгону головою в стовп, щоб бути блищим до свого лідера. Сикав тоді, будеш сикати і зараз. Шоумен хрєнов.
Нестор 2014.05.27, 22:10
Цікавить питання про "відомого" начальника міліції Івано - Франківська Чекмарьова...Його "міліцейська діяльність" заслуговує не лише коментаря на сайті, а цілого видання....Чому досі питання його "діяльность", а точніше "бездіяльності" щодо злочинності в області не підпало під розслідування ні "Правого сектору", ні прокуратури, ні СБУ...Навіть в інтернеті уміло зникають неугодні коментарі щодо діяльності даного чиновника. Чекмарьова ГЕТЬ!!!
19.03.2024

Сьогодні і роботодавці, й експерти звертаються до абітурієнтів: зважайте на ті спеціальності, які будуть потрібні Україні під час відбудови, адже велике відновлення почнеться одразу після Перемоги

25
24.02.2024
Вікторія Матіїв

Спроби створити музей у Долині виникали ще у 60-х роках. Проте тільки 23 грудня 1997 року Долинська районна рада прийняла остаточне рішення щодо нього. Журналістка Фіртки поспілкувалася з директоркою закладу Ксенею Циганюк. 

6471 61
01.02.2024
Вікторія Косович

Івано-Франківськ є градом безлічі упереджень і масок: для перших — фортеця, заснована поляками, для других — відголос австрійського «золотого віку» з його залізницями, для третіх — серце гуцульської культури, плач трембіт.  

10886 6
25.01.2024
Вікторія Матіїв

Журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.  

12159 25
18.01.2024
Тіна Любчик

У п'ятницю, 19 січня, в Івано-Франківському національному медичному університеті відбудуться вибори ректора. На посаду претендують троє працівників вишу: доктор медичних наук Микола Островський, доктор медичних наук Роман Яцишин та кандидат медичних наук Руслан Савчук.  

5801
18.01.2024

Каркасні будинки відрізняються високою міцністю, надійністю і довговічністю, а також відносно недорогі в будівництві. Втім, у 2024 році ціни на будівництво каркасних будинків в Україні, як і на все інше, продовжують зростати.  

3730

Друзі путіна зустрілись у резиденції рудого Донні у Флориді, де обговорили план путіна по капітуляції України, і після цієї поїздки Орбан розкрив – як за 24 год Трамп планує припинити війну.

495

Чим ближче до виборів в США, тим більше трампісти вдаються до маніпуляцій у своїй пропаганді. У контексті України вони, переставивши все з ніг на голову, намагаються переконувати, ніби це демократи, а не республіканці, заблокували допомогу Україні.

758

Кожен із нас не раз потрапляв у ситуацію, коли ми замислювались давати, чи ні милостиню людині, яка звертається про допомогу біля церкви, на вулиці чи в інших громадських місцях.  

747

У вівторок, 20 лютого, під час зустрічі з виборцями Дональд Трамп зробив комплімент на адресу росії: «Вони перемогли Гітлера. Вони перемогли Наполеона. Це воєнна машина». Розглянемо, що за цим стоїть.

1059
18.03.2024

Сьогодні, 18 березня 2024 року, в УГКЦ в Україні розпочинається період Великого посту. Пригадуємо канони партикулярного права УГКЦ, в яких ідеться про те, коли і як треба постити.  

420
12.03.2024

Популярний дієтолог Майкл Мослі назвав п'ять груп продуктів, які варто включити до свого раціону для схуднення.

457
08.03.2024

Фізіологічно їжа потрібна людині для підтримки життєдіяльності, проте у декого ці межі стерті, тому ці люди їдять не лише, коли голоді, а й коли знервовані, засмучені або перезбуджені.  

541
15.03.2024

Отець каже: виконайте заповідь Божу – вшануйте свято Боже молитвою у храмі, а житейське на цей день відкладіть.

4086
10.03.2024

Дитина приходить до місця, якого не знає і не розуміє. Чому мама каже мовчати? Чому тато не дозволяє бігати? Чому світять свічки та багато квітів?

11623
05.03.2024

Два досвідчених і дуже майстерних шахових гравців сіли за дошку з чорно-білими клітинами і розставили на ній свої війська.

6649
01.03.2024

"Чернецтво завжди є віддзеркаленням суспільства. Люди хочуть, щоб були добрі монахи, гарно поводилися. Але середовище теж формує людину", - ділиться монах. 

1150
19.03.2024

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

18050
17.03.2024

Продовжує зменшуватися кількість тих, хто вважає, що держава виконує свої зобов'язання перед ветеранами російсько-української війни.  

301
12.03.2024

Президент Володимир Зеленський 7 березня погодив кандидатуру ексголовнокомандувача Збройних Сил Валерія Залужного на посаду посла України у Великій Британії.   

404
07.03.2024

На думку комісії, президент має виконувати свої повноваження до вступу на посаду наступника. А вибори президента мають бути призначені упродовж 30 днів після завершення воєнного стану.   

692
04.03.2024

Серед тих, хто довіряє президенту Володимиру Зеленському, підтримують зовнішню політику влади 82%, тоді як серед тих, хто не довіряє — 41%.

812