В Івано-Франківську перевізники вийшли на маршрути (фото)

 

 

Водії готові вже зараз відновити рух, якщо влада їх почує

 

18 травня в Івано-Франківську автобуси повернулися на свої маршрути. Рівно два дні протривав їх страйк.

 

За інформацією "Галицького кореспондента", влада на поступки не пішла. Якщо й будуть піднімати тариф, то тільки після наступних виборів.

 

Нагадаємо, 16 травня перевізники Івано-Франківська розпочали безстроковий страйк.

 

Перевізники заявляють, що теперішній тариф у 2 гривні їм не вигідний, адже подорожчало пальне і запчастини. За страйк перевізникам Івано-Франківська погрожують розірванням договорів.

 

Водії ж запрошують міську владу до діалогу. Вчора для того щоб міський голова та виконком побачили їх запрошення вони розмістили напис "Ми перевізники запрошуємо владу до діалогу" на одному з автобусів.

 

Водії запевняють що готові до діалогу і компромісу.

 

 

В Івано-Франківську перевізники вийшли на маршрути

 

В Івано-Франківську перевізники вийшли на маршрути

 

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Мер Івано-Франківська обіцяє розірвати угоди з перевізниками, якщо вони не припинять страйкувати (відео)

Як в Івано-Франківську маршрутки страйкують (фоторепортаж)

Франківські перевізники кажуть, що страйкуватимуть, допоки їхні вимоги не будуть виконані (фото)

В Івано-Франківську найнижчий тариф на перевезення у Західній Україні (порівняння)

Франківський виконком планує підняти тариф на маршрутки до 3 гривень в обмін на компостування квитків

 

 

 


18.05.2014 899 18
Коментарі (18)

вася 2014.05.18, 17:06
вони промахнулись, коллапсу не вийшло, ефект зворотній а бабло втрачають.Івано-Франківськ не Нью-Йорк, можна пішки обійти.
Михайло 2014.05.18, 18:00
а хай кожному пасажирові дійсно квитки видають, тоді й побачимо що кому вигідно. А до речі де наші менти чи хто там має перевіряти кількість пасажирів, особливо зранку. ВОДІЯМ НЕ ПРОТИ ВЛАДИ СТРАЙКУВАТИ ТРЕБА А ПРОТИ СВОЇХ ВЛАСНИКІВ, ЯКІ ХОЧУТЬ МІЛЬЙОНИ З ПОВІТРЯ ГРЕБТИ
2 2014.05.19, 08:15
А навіщо ці скотовозки вийшли на марщрут нехай бастують дальше. Цей Анушюїчус сам кашу заварив, а з чого він кормиться хуйло жидівське. А цьому бувшому перевізнику пораджу торгуй дальше квітами може там більше користі принесеш.
житель 2014.05.18, 16:51
пора пікетувати заправки --ринки міста у власність громади і за їх кошти навести порядок з перевезенням== ССВОБОДА АБО З НАРОДОМ або з АНУШКЕВІЧЮСОМ ==тоді такої СВОБОДИ НЕ ==люди хай женуть цих депутатів в шию
Tana-пасажирка 2014.05.18, 16:52
Щось дуже мало страйкували! :) Що влада пообіцяла після виборів вирішити питання?!!! Якщо це так - ганьба владі! А ще кажуть, що сьогодні приватники намагались заблокувати виїзд комунального транспорту? до мера:якщо це правда - то негайно відмінити цим відважним право перевозити пасажирів! Мало того що вони повели себе майже як донецькі сепаратисти - хочуть щоб їх влада почула, але народ і владу чути не хочуит. Так ще йсміють перешкоджати! після цього якщо і доведеться їздити - то лише тролейбусом буду. Раніше, якось здавалось, нехай менш соціально захищені- їм це потрібніше. А виявляється, перевізники знахабніли. Так сьогодні вони виїхали - хоча по багатьох маршрутах особливо пасажирів в салонах не було. Може страйкують? :) І ще одне до мера: як пішохі виявила, що у нас на Галицькій немає пішохідних переходів біля моста. Тобто, якщо я з центру іду в Пасічну, то перейти дорогу без порушення правил не можу! Прошу мера негайно! доручити компетентним службам нанести відпвідну розмітку у зручному для пішоходів місці. Ми не хочемо порушувати ПДР. Але перевізників будемо бойкотувати допоки вони не почують і виконають наші вимоги:- квитки; чисті салони; акуратні і вічливі водії; дотримання графіків і маршрутів. Ми, пасажири, також маємо правоо бути почутими!
Андрій 2014.05.18, 18:16
Розірвати з перевізниками угоди. Нехай самі себе чують.
Бувший перевізник 2014.05.18, 18:22
Я вже 3 місяці , як не виізжаю на маршрут, хоч маю ліцензію...... Краще квітами торгувати..........
11 2014.05.18, 19:13
Ви шо не розумієте? Анчоус дуже хоче в парламент, а тут перевізники. Хай хлопці почекають до 26 числа. Наш любий мер збере виконком і без шуму і пилі підвищить тариф...
справдливий 2014.05.18, 19:35
Нехай возять повітря,а як що наш МЕР не зробить з цього висновки-як треба працювати,або- взагалі мерії треба працювати а не вар"ята грати,то гнати треба його достроково за ці дорогі в місті,за цей занедбаний транспрот,за невивезені вчасно смітники,за ці скандали з будівництвом..за все ДОБРЕ,що він мусив робити для людей і не робив.
гном 2014.05.18, 20:30
ОДне з головних каминів спотикання в цьому випадку є перевезення пільговиків..Згідно законодавства України право безоплатного проїзду в міському транспорті надається 6 категоріям населення-учасники бойових дій,інвалідам війни всіх груп,інвалідам 1,2 груп загального захворювання...(Герої СРСР,Герої України... для Франківська напевне не актуальні..)..І таких пільговиків скільки зайде в любий транспорт і в любий час-їх повинні везти БЕЗПЕРЕШКОДНО,БЕЗКОШТОВНО -і ніхто не має право це відміняти або коригувати..Що стосується пенсіонерів і інших нинішніх франківських пільговиків(здається 4 категорії),то ці пільги надаються рішенням міської ради за поданням мера і тут мер з міськрадою обв"язково повинні шукати компроміс з перевізниками..Бо,напрклад тільки пенсіонерів в місті в рази більше,ніж всіх інших разом,законодавством визначенних пільговиків. Якщо цього не буде,то любі економічні проблеми в державі будуть провокувати з одного боку суцільне незадоволення пасажирів якістю і умовами їх перевезення ,з іншого боку -відвертий саботаж перевізників..І прогнозувати або не допускати таки події-це прямий обв"язок як раз нашого любого мера і його команди.
ВВ 2014.05.18, 21:23
А млабо цьому Анусу і сволоті доплаьтити трохи з бюджету міста, хоч трохи дати перевізникам із хабарів. Коли вже закінчиться влада ціє сволоти? Хай нам Бог здоровя дасть пережить сволоти власть.
САМ 2014.05.18, 22:01
Це видно як і білий день, що була чергова афера цього мера і свободи. Самі замовили самі проблему вирішили. До яких тільки афер не вдається ця так звана влада лише щоб "втнути" щось незвичне дл я іміджу. Сволота є сволота. Гашьба мерові Анчоусу і цій злодійкуватій свободі!
Сич 2014.05.18, 22:57
Підняти тарифи, кажете? Та без проблем! Але: -кожному пасажиру квиток, з якого платяться податки державі, -в кожному автобусі кондиціонер, ввічливий охайний водій, а не хамовитий лушпак, який всю дорогу в одній руці сосе "Ватру", а в другій - чебурек і керує колінами, -чіткий графік руху з максимальним відхиленням 5 хв. Не подобається - на ваше місце прийдуть другі, які готові возити за 2 грн.
Місцевий 2014.05.19, 09:26
Поки вони страйкували! Тролейбусники за рік заробили))). Треба було всі автобуси які маєте пустити на лінію. Старі лази, пази. Нарити весь муніципальний по підприємствах. І пустити цих перевізників через болт. Пенсіонерам давно потрібно зробити місячні проїздні, наприклад з двома поїздками на день. А то теж деякі катаються з маркета в маркет. Але й вони заслужили повагу, а не випрошувати в водіїв. Чи можна зайти. Чому всі маршрути задіяні вокзал, ринок. Чому не пустите 32 по обїздній коло бізона на пасічну і назад. Нафіга робити такий гак. Бо тоді капусти менше буде. Перевізники треба і вас бойкотувати. Пішки ходити або . нехай кожен підрахує скільки він витратив на таксі, або запізнився на роботу. Суму поділить на 2 гривні надрукує на принтері кількість таких талончиків і поки не компенсує собі втрачене будем платити такими талончиками. Це мені здається дієво!!!!
Шевченківським троллям 2014.05.19, 14:16
ХА-ХА-ХА.Люди добре знають,що Віктор заставив виїхати перевізників на маршрут і не збирається вести з ними діалог,поки якість послуг не буде змінена.А ви мішаєте коней з вершниками.Громада міста не така дурна і знає хто за неї,а хто тролить за гроші.БРИДОТА!!!
ми 2014.05.19, 14:20
всі добре знаємо,що один з перевізників родич Солов"я,тому хто мутить воду відомо-Шевченко і Соловей,які рвуться до влади за рахунок негативу.Але містяни добре обізнані люди і дякують меру за впровадження великих автобусів раніше і за відстоювання наших інтересів тепер
Ростик 2014.05.19, 14:29
Віктор молодець-не пішов на поводу у хапуг.Помиють машини,починять сідушки,знімуть з маршрута несправні машини,зменшать кількість машин,-можна буде говорити
Сич 2014.05.20, 00:01
А давайте підтримаєм бойкот. Кожен, хто їздить машиною, підберіть людей до роботи по дорозі. Як хочете, за 2 гривні. Готовий і платити і возити сам. А перевізники нехай сосуть бібу. Я за комунальний транспорт а не за орду пижиків. Як приватники не бажають, то хай місто заробляє краще.
10.05.2024
Тетяна Дармограй

Хто з військовозобов'язаних може перетинати кордон під час воєнного стану, чи вплине новий закон про мобілізацію на правила перетину, як військовозобов'язані гинуть при спробі нелегально перетнути кордон та як карають порушників кордону, розповідає Фіртка.

9927 1
30.04.2024

Будівельна компанія «ND Group Development» запрошує вас стати майбутніми власниками унікального комплексу преміумкласу. Водночас власний будинок мрії стає ще доступнішим. Адже при покупці з 30 квітня 2024 року до 15 травня 2024 року можна отримати знижку 3%. 

1697
29.04.2024
Вікторія Матіїв

Журналістка Фіртки поспілкувалася з серцево-судинним лікарем-хірургом Андрієм Судусом про причини раптової серцевої смерті, операції на серці, як війна вплинула на кількість захворювань, чи "молодіють" хвороби серця та як запобігти їхньому розвитку загалом.

1588
22.04.2024
Вікторія Матіїв

Про значення Великодніх свят журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.

2606
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

4417
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

3113

Війна росії проти України змінила наше життя до невпізнаваності, а звірства росіян над українцями змусила багатьох хлопців і дівчат, серед яких чимало християн, взяти до рук зброю і захищати свій народ.  

149

Доволі часто можна зустріти згадку про так званого «пасхального зайця» в сучасній масовій культурі (фільми серіали, листівки, гіфки). Отож, яке відношення має кролик/заєць до Пасхи?

928

Спорт — це не просто змагання, це мова, яку розуміють усі. І Україна використовує її, щоб розповісти світові про свою силу та прагнення до перемоги.

1335

Нижня палата Конгресу США затвердила допомогу Україні в  сумі 61 мільярдів доларів. Всього «за» допомогу Україні проголосували 311, «проти» — 112, «утримались» — 8.

1227
12.05.2024

З кожним днем війни стає дедалі важливіше зберігати емоційну стабільність і свідомо дбати про своє психічне здоров’я.   

1601
07.05.2024

Розповідаємо про корисні для серця та задоволення способи включити домашній сир у свій раціон.  

1361
03.05.2024

В Івано-Франківську триває передсвятковий ярмарок "Великодній кошик".  

1123
12.05.2024

Про значення неділі журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.  

481
08.05.2024

У цілому 63% українців вважають, що ця Церква має бути повністю забороненою в Україні (у грудні 2022 року — 54%, у травні 2023 року — 66%).  

551
04.05.2024

Великдень - свято, що є одним з найважливіших для віруючих християн.  

1759
30.04.2024

Великий або Страсний четвер — це день, коли Христос понад 2000 років тому на Тайній Вечері з апостолами, своїми священниками, установив Таїнство Святого Причастя, відслуживши першу Божественну Літургію.  

1758 7
12.05.2024

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

20250
13.05.2024

В Україні громадяни переважно змінили свою думку у порівнянні із попередніми роками та вважають, що для країни важливіша демократична система, ніж сильний лідер.    

234
09.05.2024

Верховна Рада 9 травня 2024 року збільшила штрафи за військові правопорушення.  

582 1
05.05.2024

Президент Китаю Сі Цзіньпін у неділю вирушив до Парижа з рідкісним візитом, а його французький колега Еммануель Макрон має намір тиснути спробувати переконати його використати свій вплив на Росію щодо війни в Україні.    

625
30.04.2024

Івано-Франківська міська рада прийняла звернення до Президента України Володимира Зеленського, голови Верховної Ради України Руслана Стефанчука, комітету Верховної Ради України з питань бюджету, щодо спрямування видатків державного бюджету з фінансування політичних партій на ЗСУ.  

967