На Івано-Франківщині з'явилися перші білборди учасників проміжних виборів до Верховної Ради по ВО №83

 

 

Піонером білбордних боїв місцевого масштабу на Івано-Франківщині став Василь Попович.

 

Саме його плакати з'явилися на вулицях Івано-Франківська, де 25 травня повинні відбутися вибори до Верховної Ради України по мажоритарному виборчому округу №83 замість Олександра Сича, який обійняв в новому Тимчасовому уряді посаду гуманітарного віце-прем'єра.

 

Василь Попович з білбордів повідомляє містян про те, що "Христос Воскрес!" Щоправда на білюорді його герой наразі не позиціонує себе як пошуковувач депутатського крісла:

 


19.04.2014 643 41
Коментарі (41)

Ігор до реаліста 2014.04.20, 23:49
Вибач але про який зрив ти зараз говориш...ти хочеш діяти на руку путіну, як тітушка. Не знаю можливо тобі платять за такі коментарі...вибач,якщо помиляюся. Але я голосував за мера і нічого проти Деревянка не маю. Людина помогла багатьом. Тому Ви зараз ображаєте зокрема і мій вибір і вибір багатьох мешканців Станіславова. Дай Бог аби цій ВР стало сил запрацювати гідно...
Андрій Тризубий 2014.04.19, 18:14
Бовдур і безсовісна людина та любитель дармових грошей.Він хлопців з Правого Сектору не пускав на трибуну вічевого майдану,як тільки почалася революція.І з Анчоусовим Чуйком зтиряв десять штук баксів з офісу УНП.Це є наш вибір???
Марко 2014.04.19, 19:06
Ще один купчак. Лох. Бовдур. ПНХ.
Іван 2014.04.19, 20:43
Добре кажеш Оля. Люди голодують через таких придурків як та сволота зі свободи. А ці козли знущаються та насміхаються над людьми бабло на паркани та білборди вішають, а люди голодують. Ще там у них є такий собі "Чоловік божий, за якого купа людей голосувала" це О.Левицький а він на простих людей срав відкритим текстом на сесії облради.
Олічка 2014.04.19, 20:36
Мене вевертає від ......... та словоблуда Поповича, як і від усієї ВО свобода. Мені подобається Віктор Неміш. Він молодець що спригнув від тих смердюків в Правий сектор.
934 2014.04.19, 20:37
Так от який Він!!!?!!
Коля 2014.04.19, 20:54
З одного боку виглядає, як бик, а з іншого, як зек.
Коля 2014.04.19, 20:55
А бабло то 100% з майдану!!! Лохторат, голосуєм.
Умка 2014.04.19, 20:55
Друзі ви всі безперечно праві. Це злодюга ще той. Але найстрашніше інше. В Поповича серйозні проблеми з психікою. Подивіться в ці дибільні очі. Це погляд справжнього олігофрена. Впевнений на 100% що цей чорт точно депутатом не стане. Він вже себе в обласній показав як справжній нездара...
Юля 2014.04.19, 21:12
А чому В.Неміш не йде у депутати, він класний і прикольний таких треба просувати до ВРУ, щоб декому рило помнути було кому. Я за Неміша.
бандера 2014.04.19, 21:16
нi одного позитивного комента
Мудрик 2014.04.19, 21:17
От почитав коментарі ваші і думаю, що нам треба звернутись до путіна щоб переселив всяких поповичів, левицьких та інших мудаків на Курильські острови таді на Україні спокій запанує, а інакше ніяк.
Кіля 2014.04.19, 21:29
Як на мене бігборди гарні та красномовні. Зразу видно по фото, що кандидат не обтяжений ні інтелектом ні життєвим досвідом. Певний контингент зразу сприйме його як свого брата по духу.
Реаліст 2014.04.19, 21:43
Давайте поміркуєм реально : Шевченко на минулих виборах гарбуза від Франківська вже отримав і вдуге отримає бо висновки не робить а тупить, як і олігофрен Попович. Шанси є у Анушкевичуса, або у темних конячок Вінтонняка, Киця, Петруняка,Чорноуса.
ЦВК 2014.04.19, 21:55
Шевченко - 38,65%, Анускевичус - 23.66% Попо-вич - 13,13% Чорноус - 8,88% Кицюк - 7,77%,
вова 2014.04.20, 14:19
Почитав ваші коментарі,які ви бідні люди((
Роман 2014.04.20, 14:56
Як що народ голосуватиме за такого придурка як попович зі ВО свобада, або іншого мудака як Шевченко з Буковеля то Україні прийде пипка. Треба голосувати за нових прагматичних політиків , а не крикунів чи грошових мішків не треба .... вже бачили що вони можуть......
режисер 2014.04.21, 20:47
Я б казав познімати усі біг-борди, а кошти, які ідуть на їх утримання віддати в дитячі будинки. Але цей лох - Попович-сикун звідки знає, що таке дитячі будинки чи інші хороші справи, коли цей голодранець дозволив собі "зтиряти" майданівські гроші і тепер піаритись. О це призначив Сич собі намісника - повного олігофрена. Він вміє тільки одне - розрушати. Так що СВОБОДІ у нашій області труба...
patriot 2014.04.20, 16:39
МОЖЛИВО Я ЩОСЬ НЕ ДОЧУВ АБО НЕ ВТЯМИВ? ЦЕЙ "ПАТРІОТ" ГОВОРИТЬ, ЩО ГЕНЕРАЛ УПА КУК ДАВ ЙОМУ НАСТАНОВИ!!! ЯКЩО Б ГЕНЕРАЛ БУВ ЖИВИЙ І ЗНАВ, ЩО ГРОШІ ПАРТИЗАНСЬКОГО ОБЩАКА ПРОПАЛИ-РОЗСТРІЛЯВ БИ ЙОГО НА МІСЦІ, А АНУШКИВИЧУСА БИ ПОСЛАВ НА ПЕРЕДОВУ!!! ЯК МОЖЕ ЗА КРАДЕНІ ГРОШІ ПОПОВИЧ ВІТАТИ ТИХ, ЧИЇ ГРОШІ ВКРАВ??? ЧИ ЦЕ ТАКОЖ АНТИСВОБОДІВСЬКА ПРОПОГАНДА??? ВИ КОЛИСЬ ЛИЦЕ БУДЕТЕ МАТИ? ГАНЬБА І ВІД НЕЇ ВИ УЖЕ НЕ ВІДМИЄТЕСЯ, БО ВИ КРИСИ, А КРИС НАВІТЬ В ТЮРМІ ОПУСКАЮТЬ.
Ігор 2014.04.20, 19:26
Поповича звичано не сприймаю так ,як і Шевченка. Попович слабенький і розумом сильно не наділений). Шевченко залежна людина від Коломойського. Що скажуть так і буде голосувати. Не знаю але я за мера нашого. Все йому не вдалося зробити але місто мені подобається в якому я живу 10років вже. Людина принципі не пригає по партіях,як роблять інші кандидати. Не залежний від когось там і майдан підтримував в такі часи коли не зрозуміло,що завтра буде він не ховався, а рішуче працював проти регіоналів. Не підставляв Україну у важливі дні так, як це робили свободівці...а дороги погані у всій Україні) Тому таке... а ця свобода вже надоїла...
Ігор 2014.04.20, 19:30
А так то треба по трохи молодих підтягувати. А не партійників... треба давати по трохи шанс молодим розумним людям. Молодь на майдані показала, як вона любить Україну...
реаліст-афганцю і всім 2014.04.20, 19:46
Якщо так сильно пре-сформулюю. Будь-кого, хто не належить до Комуністів, Партії Регіонів, олігархів-а це значить Свободі і Бюту(читай Привату-Тобто ні в якому тазі не Попович і Шевченко!!!!!!!!!!!!!!)І не дай Бог наш мер!!! Він же не має жодної людини в міській раді-Ви ж це знєте!!! А мером він став, бо купив мерство, - домовився!!! Ви ж знаєте, якщо Ви дійсно станіславець-він вкрав безсоромісно мерство у Солов"я!!! Чи Ви із галактики? Я за будь-кого, крім них. Це-ясно??? На крайняк міг би ...
реаліст-афганцю 2014.04.20, 19:52
На всяк випадок-я би відмінив вибори.Нащо ще одного мудака від міста? Скажіть, що хоча б один із наробранців із області для області зробив? Головний корупціонер області Дерев"янко ввійшов до корупційного комітету... Платив автомайдану за те, щоб піаритися. Палатку поставив. Хто буде в області його люструвати, коли він із своїм дядьком на всіх збирає компру , а зараз ще йнову силу громадську збирає??? А решта? балаболи і неуки типу Чернеги... Нащо знову партійців і депутатів? Я б їх вигнав усіх, особливо тушку Купчака! Де ж ті вибрці, що його вибрали? Нехай, як казав Попович, втопляться, застріляться і вдавляться? А ДОНІЙ КАЖЕ-Я МЕСІЯ І КОЛОМИЮ ДЕСЬ БАЧИВ! КОРОТШЕ-СТУДЕНТА!!!
vektor 2014.04.21, 03:00
Якщо хтось пише, що немає нічого проти тих, хто має його за лайно і просто нажтває статки, просто ігнорує народ, то за оголошену чоловіком правду Ви його називаєте тітушкою і говорите , мямлите щось про Росію і ліліпутіна!!! А про меценатів-вони крадуть у Вас 1000 гривень. Кидають, як псам кістку-гризіться.Це-меценатсво? І Ви хочете сказати, що вибори не були в останній момент перероблені? Тоді Ви просто точно замовлений або маленько ображений, бо то був Ваш вибір і Ваша життєва помилка, а їх важко визнавати! Може й клона Сича не було? Може Мер має хоч одну людину в мерії? Може Свобода не давала дозволи із мером на встановлення кіосків, а потім кувалдою розбивали фундамент? Чи може ринок появився сьогодні? А дороги? Знову може нам москаль винен? А пропавші гроші в офісі УНП, ЯКОЮ ЗНОВУ КЕРУЄ МЕР, чи уже відхрестився знову від неї? Щодо Майдану! Добре бути патріотом у нас дома...І гавкати на слона.Без його дозволу роздали під будови всі землі? А хто відкати і хабарі бере-30% за будівництво-він не в курсі? А хто знявся під час виборів до ВР на користь Шевченка? То це я тітушка чи Ти? Мовчання-злочин, замовчування-справа слабаків і боягузіів! Був би Ти патріотом міста чи мав християнські принципи, погодився б, що ми живемо в краю, рорздутому до демократії, але не в демократії!!! Якщо Тебе це влащтовує-живи, а я-буду боротися.А Буковелю мені і даром не треба-Ти там був? у ГУЦУЛІВ ЗАБРАЛИ ЗЕМЛЮ І ОБДУРИЛИ, ТАК САМО ГРУПА ДЕРЕВ2ЯНКА ЗІГНАЛА ЛЮДЕЙ І ЕМЛІ ІЗ БАНДЮКАМИ!!! ВИ СЛІПІ? ТОДІ БУДЕТЕ ЇЗДИТИ НЕ В ГОРИ, А КУЩІ БІЛЯ АВТОБАЗАРУ, ЯКЩО ВАС ТУДИ ІНШІ ПУСТЯТЬ... НЕВЖЕ ДІЙСНО У СЛАВНОМУ КОЛИСЬ МІСТІ ЗАЛИШИЛИСЯ ОДНІ ЗАПРОДАНЦІ І ЛОХИ, РАГУЛІ? А ДІТИ??? ХТО ІЗ ОІЛІГАРХІВВ ЗРОБИВ ЩОСЬ ДОБРЕ ДЛЯ МІСТА? ЗА СВОЇ, НЕ КРАДЕНІ ГРОШІ??? І ЩЕ. ВИ ПРОСИТЕ, ЩОБ БОГ ПОМІГ ЦІЙ РАДІ ПРАЦЮВАТИ ДОБРЕ!!! ЦИНІЗМ ВИЩОЇ МАРКИ! ТА Ж ЦЯ РАДА ПРОЛИЛА КРОВ!!! НЕ ВАШУ, НЕ МОЮ-ЛЮДСЬКУ. ВИ НЕ ЗНАЄТЕ, ЯК БОЛИТЬ ЧУЖЕГОРЕ, ЯК ДІТИ СТАЛИ СИРОТАМИ, А ДЕРЖАВА І РАДА ЧУТЬ НЕ НАЗИВАЄ ЇХ ЗЛОЧИНЦЯМИ!!! І НАРОД ІЗ ШАПКОЮ ЗБИРАЄ ГРОШІ ДЛЯ ЇХ СІМЕЙ!!! ТО ДЕ ОЛІГАРХИ? ЖДАЛИ ВИБОРІВ!!! ЇХ ВИ, БОРЕЦЬ ЗА СПРАВЕДЛИВІСТЬ В СВОЄМУ ПОДВІР"Ю І В СВОЄМУ КОШИКУ.... джОБРЕ, ЩО ТАКИХ СТАЄ МЕНШЕ.СКІЛЬКИ ВАМ ЩЕ ТРЕБА СМЕРТЕЙ, ЩОБ ВИ ПРОЗРІЛИ, ЩО НАРОД ВАРТУЄ КРАЩОГО!!! ЯК МОЖУТЬ ВИЗНАВАТИ МІСТО ЄВРОПЕЙСЬКИМ, ДЕ ТАКІ ДОРОГИ І ЖЕБРАКИ НОЧАМИ ПО МУСОРКАХ ЛАЗЯТЬ В ПОШУКУ ЇДИ, А ПЕНСІОНЕРИ НЕ МАЮТЬ ГРОШЕЙ НІ НА ЇДУ НІ НА ЛІКАРСТВО, А ВОНИ СТВОРЮЮТЬ СРАНІ СОЦІАЛЬНІ МАГАЗИНИ І АПТЕКИ І КРИЧАТЬ, ЩО ВОНИ-БЛАГОДІЙНИКИ??? ГАНЬБА.ЗАХИЩАЮЧИ ЇХ, ВИ ПЛЮЄТЕ НА М АЙБУТНЄ СВОЇХ ДІТЕЙ.
dobryak 2014.04.21, 12:06
Скажіть, панове станіславці! По-перше-Христос Воскрес! Чому до цих пір лише мер Анчоус і Член Світового Когресу Петруняк із реальних кандидатів зареєстровані? А чому нема Попковича і КОЛОМЧЕНКА, ЧИ ТО ПАК, ШЕВЧЕНКА7 а МОЖЕ ХЛОПЦІ ЩОСЬ ЗНАЮТ,ЩО НЕ ЗНАЄМО МИ??? А МО"-ВІЙНА? І ХЛОПЦІ БАКСИ ПРИТРИМУЮТ, ЩОБ НЕ ВТРАТИТИ??? ІСТИННІ ХЛОПЦІ ВСЕЗНАЙКИ? ЧИ ТО ОБРІЗНІ? ОЙ ХЛОПЦІ , НЕ УКРАЇНЦІ ВИ?
Йомайо!!!! 2014.04.19, 17:35
кріатіфф, пля....
Василько 2014.04.19, 17:42
Це той, що найбідніший.... ліпше б на армію грошей дав, а не на плакати з своєю фізіономією! А казав, що бідний....
Таня 2014.04.19, 17:43
то ось де гроші ділись ті, що пропали з зібраних для потреб Майдану:)
Олег 2014.04.19, 17:44
Васько, я дивлюсь рішив у шоби то не стало залізти у Верховну раду... ну-ну... цікаво звідки гроші? Він же такий бідний... Невже партія дає?
Лана 2014.04.19, 17:45
Вчора їду на машині і бачу шо Христос Воскрес! І навіть фото "воскреслого"! Цікаво як церква віднеслася до цього борда!? Що думає з приводу присвоєння чужої слави? "Рєкламщікі" може б пояснили що мали на увазі!
PATRIOT 2014.04.19, 17:47
МОЖЛИВО Я ЩОСЬ НЕ ДОЧУВ АБО НЕ ВТЯМИВ? ЦЕЙ "ПАТРІОТ" ГОВОРИТЬ, ЩО ГЕНЕРАЛ УПА КУК ДАВ ЙОМУ НАСТАНОВИ!!! ЯКЩО Б ГЕНЕРАЛ БУВ ЖИВИЙ І ЗНАВ, ЩО ГРОШІ ПАРТИЗАНСЬКОГО ОБЩАКА ПРОПАЛИ-РОЗСТРІЛЯВ БИ ЙОГО НА МІСЦІ, А АНУШКИВИЧУСА БИ ПОСЛАВ НА ПЕРЕДОВУ!!! ЯК МОЖЕ ЗА КРАДЕНІ ГРОШІ ПОПОВИЧ ВІТАТИ ТИХ, ЧИЇ ГРОШІ ВКРАВ??? ЧИ ЦЕ ТАКОЖ АНТИСВОБОДІВСЬКА ПРОПОГАНДА??? ВИ КОЛИСЬ ЛИЦЕ БУДЕТЕ МАТИ? ГАНЬБА І ВІД НЕЇ ВИ УЖЕ НЕ ВІДМИЄТЕСЯ, БО ВИ КРИСИ, А КРИС НАВІТЬ В ТЮРМІ ОПУСКАЮТЬ.
дринь 2014.04.19, 21:53
поміж трійки лідерів Попо-Шева-Ану, мені зовсім не подобаються Попо і Ану (с)
Левко Конгресовий 2014.04.19, 21:53
А ви зайдіть на Незалежності,5 до міського КУНу там є такий пан Модест.Він багато масного і пікантного розказує про ті часи коли "Попо" очолював молодіжний КУН...
СБУ і МВС 2014.04.19, 23:47
Виграє попович виграє шевченко може порошенко і не тимошенко все одно в франківську лишиться троценко Може хватить хлопці у вибори грати Пора нам На Пасху добре забухати!!!
козирний 2014.04.20, 10:44
Очі справжнього дибіла. Поспілкуйтесь з одногрупниками цього мудака. Послухаєте яке це чмо було в універі. Розумом зовсім не відзначалось. Як тоді кричало так і тепер кричить. Тільки толку з тих слів дуже мало. Це такий собі тупий "Царьов" тільки тепер уже від Західної України...
до Сбу і МВС 2014.04.20, 10:21
Справа у тому що виграє Попович але Тимошенко не виграє а раз так то Троценко не вічний.
Афганець 2014.04.21, 16:05
А як Ви дивитесь на кандидатуру Андруховича?
dobryak 2014.04.21, 16:47
Андрухович? А Бенюк, Руслана,АРТИСТИ, СПОРТСМЕНИ,ОХОРОНЦІ ТОЩО...ВСІ ХОРОШІ В СВОЄМУ АМПЛУА. ОТ СЛАВА ВАКАРЧУК І ПЛЮНУВ, І ПОКЛАВ МАНДАТ. А ХТО ЩЕ ТАКИЙ ВІДВАЖНИЙ??? ДУМАЮ, АНДРУХОВИЧУ ДОБРЕ БУТИ КРАЩИМ МІЖ СВОЇМИ, АНІЖ ГІРШИМ МІЖ ЧУЖИМИ...СПИТАЙТЕ В НЬОГО-ДУМАЮ, ВІН ПІДТВЕРДИТЬ...ПОЛІТИКУ МАЮТЬ РОБИТИ ПРОФЕСІОНАЛИ. ЯК,ЗРЕШТОЮ, І ВСЮ СЕРЙОЗНУ РОБОТУ. НЕ ПУТАЙТЕ ПАЛЬЦЕ ІЗ ЧИМОСЬ...ЦЕ НЕ ПРО НЬОГО, НІ В ЯКОМУ РАЗІ, Я ЙОГО ПОВАЖАЮ ЗА ТЕ, ЩО НЕКЕРОВАНИЙ І МАЄ СВОЮ ПОЗИЦІЮ, ХОЧ ДЕКОЛИ І НЕСПРИЙНЯТНУ В СУСПІЛЬСТВІ, ДЕ МИ ЖИВЕМО...
Афганець 2014.04.20, 18:44
Виглад Уркагана-гопника в вишитій сорочці. але без обід.
реаліст 2014.04.20, 18:57
Доброго всім Вам! Ви мене можете критикувати, що я замовлений... Але-шановні франківці! Ви що, морально збанкрутіли, що нас має представляти людина, яеа є: 1. зелена. 2. стукач із Вузу-спитайте його однокурсників і викладачів-далеко не треба йти-Станіслав малий! 3. жодної нормальної освіти!!! (Це Шевченко говорить на 3-й студії, що він хімік, а всіх решту-юристів і еконмістів він найме!)Тоді нехай найме лже військового ліцеїста Попопвича як колись рекрута в Автріяків нашихдідів!!!і на Східний фронт-Україну захищати! А Коломойський-шеф Шевченка, дасть за бакси в армію нафти...украденої в нас! 4.У Поповича і Анушкевуса вкрали величезну кількість грошей, що зібрали люди на Майдан!!! І вони "грають кіна" і грають нас!!!Куди хочуть. Хто ще 2 місяці тому кричав, що в ями закатати Анушкечуса, що Вулицю Шевченка не зробив-зате він зараз на День міста запросив Скрябіна!!! За я кі бабки? Я знаю-дав Шевченко!!! Бо мер уже раз знімався на його користь!!! 5. Мер, не виконав обіцянок-хріновий мер, ще ріршим буде недоторканим!!! Попович-на сесії облради майже матюкає Пушика-де честь і гідність націоналіста??? Сопляк, Тобі добре бути патріотом у Станіславі-вийди із міста-і побачиш Україну, але не в лакових капцях,як Марцинків і Онуфріїїв, Твої колеги, що дерибанять сісто!!! Франківчани, а хіба Ви не знаєте, що є домовленість і Вас ніхто не питає-Анушкевичус звільняє місце Шевченку і Тролять Поповича. бо той і так не пройде-люди в місті уже забили б його!!! Це-сексота СБУ і Правий сектор та Самооборона ще йому і нам це на світ витягне!!! Це він Народну раду спаплюжив!!! Франківчани! Ви плакали,дивлячись на наших убитих Героїв!!! Не убивайте своїх дітей і надію! І виборчі комісії-не продадіться, бо Бог Вас накаже. Христос Воскрес-Воскресне й Україна! Не дайте себе запаплюжити!!!
Афганець реалісту 2014.04.20, 19:11
Пане реаліст! сформулюйте Вашу пропозицію.....кого готові підримати містяни?
22.04.2024
Вікторія Матіїв

Про значення Великодніх свят журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.

735
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

2301
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

2024
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

2041
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

6157 55
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

2327 2

Нижня палата Конгресу США затвердила допомогу Україні в  сумі 61 мільярдів доларів. Всього «за» допомогу Україні проголосували 311, «проти» — 112, «утримались» — 8.

199

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

1020

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

1010

Благодатний Вогонь (грец. Άγιο Φως, дослівно — Святе Світло, англ. Holy fire) — поширена у православ'ї назва вогню у Великодній церемонії виносу запалених свічок із Гробу Господнього (кувуклії) в Єрусалимському Храмі Воскресіння. 

1270
23.04.2024

Розповідаємо про корисні для серця та задоволення способи включити домашній сир у свій раціон.  

117
19.04.2024

Цього року комунальне підприємство «Франківськ Агро» запланувало засіяти на майже 200 гектарах соняшник, гречку та сою.  

497
16.04.2024

В Івано-Франківську традиційно у передвеликодній час проведуть ярмарок «Великодній кошик». Працюватиме він з першого по третє травня на площі Ринок.  

1957
22.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26384
18.04.2024

Під час моління студенти зачитували розважання, які перепліталися зі стражданнями нашого Спасителя – Ісуса Христа під час Хресної дороги та терпіннями, які проходить український народ у часі жорстокої війни.  

444
14.04.2024

Нагадаємо, цьогоріч в Івано-Франківську запланували початок зведення богослужбової каплиці блаженного священномученика Симеона Лукача.  

10359 1
08.04.2024

Є перша заповідь Божа: «Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене».  

7900
19.04.2024

Це — історія про дорослішання хлопця Тимофія у 1990-х роках. У центрі сюжету — його стосунки із сім’єю, друзями, коханою та колишнім контррозвідником Феліксом, який служив в Афганістані.  

452
23.04.2024

Рівень довіри до інформації про події війни, яка надходить від владних органів, є невисоким.  

300
19.04.2024

Обороноздатність, безпека, підтримка воїнів, розвиток економіки та євроінтеграційні процеси – ключові питання, які обговорили під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, що відбувся під головуванням Президента України Володимира Зеленського.  

455
16.04.2024

Так, серед тих, хто довіряє Президенту України, лише 15% підтримали б такі вибори, тоді як серед тих, хто не довіряє — 37%.

529
11.04.2024

Парламент остаточно ухвалив у другому читанні законопроєкт №10449 про мобілізацію і проходження військової служби.  

1462