На Прикарпатті утворено 7 окружних виборчих комісій (повні списки)

 

/data/blog/50825/33935ad3ae1d8f5373f999fe7d57253d.jpg

 

На Прикарпатті утворено 7 окружних виборчих комісій. Відповідне рішення прийняла ЦВК на своєму засіданні 14 квітня 2014 року відповідно до Постанови № 268 «Про утворення окружних виборчих комісій з виборів Президента України на позачергових виборах Президента України 25 травня 2014 року».

 

Окружна виборча комісія з виборів Президента України територіального виборчого округу №84 (місто Івано-Франківськ (з населеними пунктами Івано-Франківської міської ради)

Голова комісії – Ящишин Тетяна Іванівна, 1962 року народження – від кандидата на пост Президента України Ляшка О.В.

Заступник голови комісії – Хромей Богдан Васильович, 1959 року народження – від кандидата на пост Президента України Куйбіди В.С.

Секретар комісії – Попадинець Леся Петрівна, 1981 року народження – від кандидата на пост Президента України Гриценка А.С.

Члени комісії: Бандура Володимир Олексійович, 1959 року народження – від кандидата на пост Президента України Яроша Д.А. Джус Олександр Ярославович, 1989 року народження – від кандидата на пост Президента України Цушка В.П. Іванов Євген Миколайович, 1962 року народження – від кандидата на пост Президента України Добкіна М.М. Калайда Микола Олександрович, 1975 року народження – від кандидата на пост Президента України Порошенка П.О. Кричун Василь Федорович, 1947 року народження – від кандидата на пост Президента України Тимошенко Ю.В. Лисюк Анастасія Василівна, 1995 року народження – від кандидата на пост Президента України Саранова В.Г. Лужецький Микола Васильович, 1992 року народження – від кандидата на пост Президента України Бойка Ю.А. Петряніна Світлана Олександрівна, 1970 року народження – від кандидата на пост Президента України Кузьміна Р.Р. Продан Маріанна Василівна, 1971 року народження – від кандидата на пост Президента України Тягнибока О.Я. Сабов Михайло Васильович, 1947 року народження – від кандидата на пост Президента України Богомолець О.В. Стасишин Іван Васильович, 1956 року народження – від кандидата на пост Президента України Тігіпка С.Л. Фафлей Віктор Федорович, 1957 року народження – від кандидата на пост Президента України Клименка О.І. Фефер Ісаак Григорович, 1950 року народження – від кандидата на пост Президента України Рабіновича В.З. Хитра Олена Вікторівна, 1953 року народження – від кандидата на пост Президента України Симоненка П.М. Цимбалюк Світлана Ярославівна, 1981 року народження – від кандидата на пост Президента України Королевської Н.Ю. Чекайло Василь Михайлович, 1971 року народження – від кандидата на пост Президента України Шкіряка З.Н.

 

Окружна виборча комісія з виборів Президента України територіального виборчого округу №85 (Городенківський, Тисменицький, Тлумацький райони)

Голова комісії – Круховський Михайло Петрович, 1983 року народження – від кандидата на пост Президента України Симоненка П.М.

Заступник голови комісії – Пташник Алла Юріївна, 1974 року народження – від кандидата на пост Президента України Кузьміна Р.Р.

Секретар комісії – Ціник Галина Дем’янівна, 1962 року народження – від кандидата на пост Президента України Богомолець О.В.

Члени комісії: Бачинська Ольга Володимирівна, 1959 року народження – від кандидата на пост Президента України Шкіряка З.Н. Волошин Сергій Олександрович, 1995 року народження – від кандидата на пост Президента України Саранова В.Г. Кашуба Леся Богданівна, 1973 року народження – від кандидата на пост Президента України Порошенка П.О. Когутяк Ярослав Євстахович, 1967 року народження – від кандидата на пост Президента України Тягнибока О.Я. Лазоришин Богдан Іванович, 1962 року народження – від кандидата на пост Президента України Маломужа М.Г. Мартинюк Вячеслав Степанович, 1965 року народження – від кандидата на пост Президента України Яроша Д.А. Назаркевич Микола Володимирович, 1989 року народження – від кандидата на пост Президента України Ляшка О.В. Онищук Ярослав Петрович, 1954 року народження – від кандидата на пост Президента України Гриценка А.С. Панчак Ярослав Михайлович, 1958 року народження – від кандидата на пост Президента України Куйбіди В.С. Семеняк Володимир Васильович, 1948 року народження – від кандидата на пост Президента України Клименка О.І. Стринаглюк Галина Василівна, 1977 року народження – від кандидата на пост Президента України Королевської Н.Ю. Тихоліз Тетяна Іванівна, 1955 року народження – від кандидата на пост Президента України Тимошенко Ю.В. Требін Михайло Андрійович, 1989 року народження – від кандидата на пост Президента України Цушка В.П. Цицик Семен Васильович, 1968 року народження – від кандидата на пост Президента України Бойка Ю.А. Юрів Галина Богданівна, 1963 року народження – від кандидата на пост Президента України Добкіна М.М. Яцюк Ярослава Михайлівна, 1960 року народження – від кандидата на пост Президента України Тігіпка С.Л.

 

Окружна виборча комісія з виборів Президента України територіального виборчого округу №86 (міста Бурштин, Калуш, Галицький, Калуський, Рогатинський райони)

Голова комісії – Чернега Наталія Сергіївна, 1990 року народження – від кандидата на пост Президента України Цушка В.П.

Заступник голови комісії – Сімка Орест Іванович, 1967 року народження – від кандидата на пост Президента України Шкіряка З.Н.

Секретар комісії – Жук Ілля Юрійович, 1994 року народження – від кандидата на пост Президента України Саранова В.Г.

Члени комісії: Вельдяскіна Людмила Михайлівна, 1950 року народження – від кандидата на пост Президента України Кузьміна Р.Р. Воробець Богдан Степанович, 1985 року народження – від кандидата на пост Президента України Гриценка А.С. Гринишин Ольга Олександрівна, 1961 року народження – від кандидата на пост Президента України Ляшка О.В. Дрогомирецький Олег Петрович, 1961 року народження – від кандидата на пост Президента України Куйбіди В.С. Зіник Любов Богданівна, 1965 року народження – від кандидата на пост Президента України Тимошенко Ю.В. Коваль Олександр Михайлович, 1977 року народження – від кандидата на пост Президента України Яроша Д.А. Личук Святослав Володимирович, 1989 року народження – від кандидата на пост Президента України Тігіпка С.Л. Лозинський Василь Михайлович, 1982 року народження – від кандидата на пост Президента України Тягнибока О.Я. Лунів Наталія Олексіївна, 1979 року народження – від кандидата на пост Президента України Маломужа М.Г. Мєзєнцева Людмила Леонідівна, 1945 року народження – від кандидата на пост Президента України Рабіновича В.З. Мостова Наталія Іванівна, 1954 року народження – від кандидата на пост Президента України Добкіна М.М. Пукій Марія Миколаївна, 1974 року народження – від кандидата на пост Президента України Бойка Ю.А. Сенчишин Оксана Мирославівна, 1979 року народження – від кандидата на пост Президента України Королевської Н.Ю. Смолянський Анатолій Кирилович, 1956 року народження – від кандидата на пост Президента України Симоненка П.М. Тимчишин Тамара Орестівна, 1975 року народження – від кандидата на пост Президента України Богомолець О.В. Черпак Василь Миколайович, 1956 року народження – від кандидата на пост Президента України Клименка О.І. Шульган Володимир Володимирович, 1985 року народження – від кандидата на пост Президента України Порошенка П.О.

 

Окружна виборча комісія з виборів Президента України територіального виборчого округу №87 (Богородчанський, Долинський, Рожнятівський райони; місто Болехів (з населеними пунктами Болехівської міської ради)

Голова комісії – Кобзар Лілія Іванівна, 1973 року народження – від кандидата на пост Президента України Порошенка П.О.

Заступник голови комісії – Керніцька Романія Василівна, 1972 року народження – від кандидата на пост Президента України Тягнибока О.Я.

Секретар комісії – Креховецька Марія Йосипівна, 1949 року народження – від кандидата на пост Президента України Клименка О.І.

Члени комісії: Балацька Ольга Іванівна, 1962 року народження – від кандидата на пост Президента України Яроша Д.А. Бібик Дарія Андріївна, 1959 року народження – від кандидата на пост Президента України Богомолець О.В. Білоусов Євгеній Олексійович, 1955 року народження – від кандидата на пост Президента України Цушка В.П. Горбань Олександр Петрович, 1978 року народження – від кандидата на пост Президента України Ляшка О.В. Гузь Володимир Сергійович, 1987 року народження – від кандидата на пост Президента України Королевської Н.Ю. Довганич Олена Борисівна, 1962 року народження – від кандидата на пост Президента України Тимошенко Ю.В. Крапцова Любов Іванівна, 1949 року народження – від кандидата на пост Президента України Симоненка П.М. Максумова Анастасія Сергіївна, 1987 року народження – від кандидата на пост Президента України Кузьміна Р.Р. Оленин Валерій Іванович, 1968 року народження – від кандидата на пост Президента України Маломужа М.Г. Пікож Володимир Вікторович, 1980 року народження – від кандидата на пост Президента України Рабіновича В.З. Пожар Олександр Борисович, 1962 року народження – від кандидата на пост Президента України Добкіна М.М. Свирида Галина Юріївна, 1958 року народження – від кандидата на пост Президента України Гриценка А.С. Скубач Галина Борисівна, 1979 року народження – від кандидата на пост Президента України Куйбіди В.С. Торговецький Анатолій Дмитрович, 1973 року народження – від кандидата на пост Президента України Шкіряка З.Н. Цебряк Ганна Василівна, 1959 року народження – від кандидата на пост Президента України Бойка Ю.А. Шаповаленко Валерій Васильович, 1969 року народження – від кандидата на пост Президента України Тігіпка С.Л.

 

Окружна виборча комісія з виборів Президента України територіального виборчого округу №88 (Верховинський, Надвірнянський райони; місто Яремче (з населеними пунктами Яремчанської міської ради)

Голова комісії – Коновалов Юрій Васильович, 1958 року народження – від кандидата на пост Президента України Кузьміна Р.Р.

Заступник голови комісії – Боднарук Іван Миколайович, 1980 року народження – від кандидата на пост Президента України Королевської Н.Ю.

Секретар комісії – Максимів Ярослав Миколайович, 1958 року народження – від кандидата на пост Президента України Добкіна М.М.

Члени комісії: Андрусяк Богдан Михайлович, 1949 року народження – від кандидата на пост Президента України Богомолець О.В. Білоус Василь Михайлович, 1986 року народження – від кандидата на пост Президента України Тягнибока О.Я. Бурма Людмила Володимирівна, 1948 року народження – від кандидата на пост Президента України Тимошенко Ю.В. Вуйцік Надія Романівна, 1974 року народження – від кандидата на пост Президента України Бойка Ю.А. Голіней Дарія Василівна, 1952 року народження – від кандидата на пост Президента України Шкіряка З.Н. Гузійчук Ігор Олександрович, 1984 року народження – від кандидата на пост Президента України Гриценка А.С. Коцько Наталія Федорівна, 1953 року народження – від кандидата на пост Президента України Куйбіди В.С. Ланіна Марина Василівна, 1973 року народження – від кандидата на пост Президента України Ляшка О.В. Лесюк Ярослав Юрійович, 1959 року народження – від кандидата на пост Президента України Клименка О.І. Медвідь Мирослав Степанович, 1976 року народження – від кандидата на пост Президента України Яроша Д.А. Пастернак Юрій Богданович, 1983 року народження – від кандидата на пост Президента України Порошенка П.О. Подоляк Руслан Олександрович, 1983 року народження – від кандидата на пост Президента України Маломужа М.Г. Пристай Роман Панасович, 1951 року народження – від кандидата на пост Президента України Тігіпка С.Л. Томашук Ірина Іванівна, 1968 року народження – від кандидата на пост Президента України Цушка В.П. Цалин Христина Валеріївна, 1984 року народження – від кандидата на пост Президента України Рабіновича В.З.

 

Окружна виборча комісія з виборів Президента України територіального виборчого округу №89 (Коломийський район; місто Коломия)

Голова комісії – Ішин Леся Федорівна, 1974 року народження – від кандидата на пост Президента України Яроша Д.А.

Заступник голови комісії – Заліщикер Яків Лукич, 1953 року народження – від кандидата на пост Президента України Рабіновича В.З.

Секретар комісії – Филипів Світлана Миколаївна, 1966 року народження – від кандидата на пост Президента України Тимошенко Ю.В. Члени комісії: Білоус Галина Петрівна, 1963 року народження – від кандидата на пост Президента України Гриценка А.С. Боднар Марія Михайлівна, 1969 року народження – від кандидата на пост Президента України Бойка Ю.А. Бойцан Лариса Василівна, 1965 року народження – від кандидата на пост Президента України Клименка О.І. Войцехівський Володимир Романович, 1961 року народження – від кандидата на пост Президента України Куйбіди В.С. Гриб Олександра Володимирівна, 1979 року народження – від кандидата на пост Президента України Богомолець О.В. Довбиш Ігор Миколайович, 1984 року народження – від кандидата на пост Президента України Ляшка О.В. Кіндрат Олексій Михайлович, 1955 року народження – від кандидата на пост Президента України Маломужа М.Г. Козлан Роман Михайлович, 1949 року народження – від кандидата на пост Президента України Тягнибока О.Я. Мельник Вячеслав Петрович, 1969 року народження – від кандидата на пост Президента України Тігіпка С.Л. Мельник Роман Дмитрович, 1982 року народження – від кандидата на пост Президента України Цушка В.П. Резнік Дана Андріївна, 1949 року народження – від кандидата на пост Президента України Шкіряка З.Н. Романиця Володимир Васильович, 1983 року народження – від кандидата на пост Президента України Королевської Н.Ю. Слободян Сергій Семенович, 1949 року народження – від кандидата на пост Президента України Симоненка П.М. Стрижековська Ганна Федорівна, 1954 року народження – від кандидата на пост Президента України Добкіна М.М. Чігіна Наталія Владиславівна, 1988 року народження – від кандидата на пост Президента України Порошенка П.О.

 

Окружна виборча комісія з виборів Президента України територіального виборчого округу №90 (Косівський, Снятинський райони)

Голова комісії – Чернецька Марія Миколаївна, 1977 року народження – від кандидата на пост Президента України Бойка Ю.А.

Заступник голови комісії – Стельмащук Олена Василівна, 1949 року народження – від кандидата на пост Президента України Тігіпка С.Л.

Секретар комісії – Гунько Микола Іванович, 1957 року народження – від кандидата на пост Президента України Маломужа М.Г.

Члени комісії: Ахтемійчук Ігор Теодорович, 1951 року народження – від кандидата на пост Президента України Яроша Д.А. Боднарук Йосип Йосипович, 1960 року народження – від кандидата на пост Президента України Цушка В.П. Бордун Марія Мирославівна, 1964 року народження – від кандидата на пост Президента України Королевської Н.Ю. Годованець Андрій Григорович, 1959 року народження – від кандидата на пост Президента України Шкіряка З.Н. Гончарик Романа Яремівна, 1964 року народження – від кандидата на пост Президента України Богомолець О.В. Ілюк Михайло Михайлович, 1955 року народження – від кандидата на пост Президента України Добкіна М.М. Кованцев Олександр Іванович, 1941 року народження – від кандидата на пост Президента України Симоненка П.М. Корж Ярослава Василівна, 1955 року народження – від кандидата на пост Президента України Куйбіди В.С. Маловацький Олексій Володимирович, 1979 року народження – від кандидата на пост Президента України Порошенка П.О. Савіцький Василь Григорович, 1974 року народження – від кандидата на пост Президента України Тимошенко Ю.В. Фадяш Олена Каролівна, 1971 року народження – від кандидата на пост Президента України Клименка О.І. Федусів Андрій Ярославович, 1986 року народження – від кандидата на пост Президента України Тягнибока О.Я. Шаповалов Сергій Михайлович, 1953 року народження – від кандидата на пост Президента України Кузьміна Р.Р. Юращук Ярослав Ярославович, 1979 року народження – від кандидата на пост Президента України Ляшка О.В. Якимець Ігор Степанович, 1967 року народження – від кандидата на пост Президента України Гриценка А.С.


15.04.2014 1185 0
Коментарі (0)

10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

1997
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

1876
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

1875
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

5564 49
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

2167 2
19.03.2024

Сьогодні й роботодавці, й експерти звертаються до абітурієнтів: зважайте на ті спеціальності, які будуть потрібні Україні під час відбудови, адже велике відновлення почнеться одразу після Перемоги.

1527

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

767

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

827

Благодатний Вогонь (грец. Άγιο Φως, дослівно — Святе Світло, англ. Holy fire) — поширена у православ'ї назва вогню у Великодній церемонії виносу запалених свічок із Гробу Господнього (кувуклії) в Єрусалимському Храмі Воскресіння. 

1029

Впевнено можна сказати, що з появою соцмереж  наш світ змінився. Він став трішки меншим, не виходячи з кімнати ми маємо зв'язок з найвіддаленішими куточками планети. Всі живемо в час швидкості та спрощення.

1018
16.04.2024

В Івано-Франківську традиційно у передвеликодній час проведуть ярмарок «Великодній кошик». Працюватиме він з першого по третє травня на площі Ринок.  

1790
11.04.2024

Цієї неділі, 14 квітня, в Івано-Франківській громаді розпочне роботу новий комунальний ринок сільськогосподарської продукції.  

3697
08.04.2024

Під час посту людина не вживає білкові продукти тваринного походження: м'ясо, рибу та молочні продукти. Натомість залишаються крупи, бобові, горіхи, фрукти та овочі.  

10282
17.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26167
14.04.2024

Нагадаємо, цьогоріч в Івано-Франківську запланували початок зведення богослужбової каплиці блаженного священномученика Симеона Лукача.  

10205 1
08.04.2024

Є перша заповідь Божа: «Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене».  

7733
02.04.2024

Два тижні поспіль щонеділі франківці та гості міста збираються на пікнік біля міського озера, щоб висловити протест проти будівництва церкви УГКЦ.   

915
19.04.2024

Це — історія про дорослішання хлопця Тимофія у 1990-х роках. У центрі сюжету — його стосунки із сім’єю, друзями, коханою та колишнім контррозвідником Феліксом, який служив в Афганістані.  

245
19.04.2024

Обороноздатність, безпека, підтримка воїнів, розвиток економіки та євроінтеграційні процеси – ключові питання, які обговорили під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, що відбувся під головуванням Президента України Володимира Зеленського.  

276
16.04.2024

Так, серед тих, хто довіряє Президенту України, лише 15% підтримали б такі вибори, тоді як серед тих, хто не довіряє — 37%.

399
11.04.2024

Парламент остаточно ухвалив у другому читанні законопроєкт №10449 про мобілізацію і проходження військової служби.  

1299
07.04.2024

Всього опитали 2 000 респондентів, що мешкають у всіх регіонах України, крім окупованих територій, у віці 18 років і старше.   

900