Руслан Коцаба: ЮВТ!!! ПНХ!!!

 

 

Юля повернулася з Німеччини – буцімто надскладної і надтермінової операції на хребті німецькі хірурги чомусь вирішили не робити, натомість німецькі косметологи зробили "Жінці-в-Білому-з-Косою" підтяжки обличчя...

 

Реально помолодшала наша "красна дєвіца"! Але щойно почав слухати ЮВТ на Шустер-шоу, і знову мене вся ця фальш, несправжність і фарисейство почали напрягати. Як і беззмістовна та послідовна здача "Пастором" Турчиновим і "Сеньою-Кулявлоб" Сімферопольської області чекісту Путіну... Тому не можу не зробити короткого екскурсу в новітню історію без висновків. Висновки і зіставляння фактів робимо подумки і пошепки самостійно. Отже, проведемо короткий аналіз усіх наших бід, включно із дурнями та дорогами, починаючи з 2005 року.


ЮВТ стає прем’єр-міністром. Психоз, ейфорія, Помаранчевий Майдан нарешті розходиться. Але Юлю-з-Косою чомусь шукає Інтерпол, причому з ініціативи РФ. Звинувачень більше ніж достатньо. Вона зустрічається з імператором Путіним, після чого Інтерпол чомусь її вже не розшукує. Я думаю, всі зрозуміли!


І ось тут починається найцікавіше, адже з цього моменту вона вже ЗАВЕРБОВАНА! З ЦЬОГО МОМЕНТУ ВСІ СТРАТЕГІЧНІ КРОКИ, ЯКІ РОБИЛА ЮЛЯ, БУЛИ ДЕ-ФАКТО КРОКАМИ ПУТІНА!


Вересень 2005 року – спроба в лісі під Києвом зробити Вікторові Ющенку, якого люто ненавидів колишній КГБістський майор Путін, імпічмент. Гриценко вночі дзвонить до посла США і питає, як до цього поставиться світовий політикум. Відповідь: непризнана хунта. Гриценко каже це присутнім, відмовляється брати в цьому подальшу участь і їде додому. Посол США о 3 годині ночі телефонує до Рибачука і повідомляє про спробу Юлі організувати державний заколот. Наступного дня Ющенко знімає ЮВТ і заодно – свого кума Петра Порошенка, щоб відкинути звинувачення у заангажованості. ЮВТ знову летить до Москви! Путін на дачі в Іванова святкує його день народження. Вона пре туди, і об 11 год. вечора зустрічається з Путіним, який приділяє їй декілька годин! Після цього підступний Путін організовує ресурсами Медведчука потужну інформаційну підтримку ЮВТ для того, щоб повернути її у владу. Через певний час Вона знову, не без допомоги проросійської частини депутатів від ПР, стає прем’єром! А повноваження вже значно більші – завдяки Конституційній реформі 2004 року, до якої Вова Путін також доклався. Починається відкрита війна з проукраїнським президентом Ющенком, який для Кремля наче кістка в горлі!


Початок 2009 року. Газова війна, пов’язана з тим, що незламний Ющенко не піддається на шантаж Кремля і відмовляється платити вдвічі завищену ціну. "Газпром" відчуває, що програє! На його брехню про те, що Україна краде газ, усі реагують скептично, тому що на вході до української ГТС газу немає. Європа мерзне! "Газпром" скритно компенсує Європі вартість недоотриманого нею газу.
Путін знову наказує Юлі прибути до Москви. ЮВТ заявляє, що летить у Москву. Тодішній президент Ющенко, звісно, забороняє. ЮВТ настільки боїться Путіна, що не слухає свого президента і летить до Москви звичайним чартером (урядового літака Ющенко не випускає!). У Москві перед нею кладуть папір і примушують підписати контракт, який на наступні 10 років ставить українську економіку на коліна! ЮВТ, похіхікавши із Кремлівським Карликом, повертається в Україну. При виході з літака в Києві небезпідставно боїться арешту (страх на її обличчі помітили всі!), але Ющенко проявив відому м’якотілість і не наказав СБУшникам заарештувати її за державну зраду. ЮВТ отямлюється і починає всім розказувати, як вона розв’язала газову кризу, звично роблячи зі себе героїню!


Вибори-2010. Усі пам’ятають: "Пропало всьо!" І, незважаючи на підтримку "Багіні" Юлі Вовою Путіним, вибори виграє Янукович, спираючись на ПР, яка серед українських політичних сил демонструє нечувану єдність і потужну фінансову й інформаційну підтримку Януковича! ЮВТ садять до в’язниці, тому що красти з бюджету гроші стало важче через драконівські ціни на газ. Путін проти, та надто не шумить, тому що розуміє: ЮВТ у той момент не на часі. Виходу в нього немає – робить ставку на Януковича, який з готовністю підписує з ним Харківські угоди.


Паралельно Янукович форсує питання підписання Угоди про асоціацію з ЄС. Путін через це форсування демонструє відкриту зневагу до Януковича, запізнюючись на заплановані зустрічі, не приділяючи на них достатньо уваги Януковичу і т.д.


Весна 2013 року, Україна парафувала угоду з ЄС! Біснуватий Путін лютує! Починаються торговельні війни!


Осінь 2013 року, Путін використовує всі можливі засоби, щоби підписання не відбулося. Проросійські депутати з ПР пробують зробити розкол. Розлючений Янукович збирає фракцію і дуже жорстко придушує заколот! Російський шовініст Путін використовує останній шанс – запрошує тупого Януковича до Москви і в особистій розмові з ним пригрожує всіма наявними компроматами на нього, його батька-поліцая і навіть діда, погрожуючи оприлюднити це все. Переляканий "вусмерть" Янукович не витримує. Підписання договору про асоціацію зірване!


22 листопада 2013 року, починається Революція гідності!


Путін обіцяє Януковичу 15 млрд дол. на придушення народного спротиву на Євромайдані, проте гарант не впорався!
А тепер – найцікавіше: прєзік Янукович 22 лютого 2014 року щезає. Я думаю, це був хитрий хід карлика Путіна, щоб усунути Зека від влади. Доказ: охорона Януковича, верхівка якої ФСБшна, відкриває Межигір’я для того, щоб народ побачив, як той жирував. Цього самого дня на політичній арені знову з’являється Юля – її терміново везуть на Євромайдан, начр" у колоді чекіста Путіна.
Вона ж відразу узурпаційно "накладає лапу" на владу в Україні. Спікером ВР та в.о. президента стає давній і вірний слуга ЮВТ – "пастор-комсомолець" Турчинов, прем’єром – "чудо-економіст" Яценюк, секретарем РНБО – Парубій, усі – з фракції "Батьківщина". Біснуватий Путін знову на коні!


1 березня 2014 року, Росія де-факто оголошує війну Україні! Збирається РНБО, Путін посилає туди ЮВТ, і Турчинов вирішує "злити" Крим! Наших військових у Криму кидають напризволяще! Їм забороняють використовувати зброю навіть для самозахисту! "Кролячий фронтовик" Яценюк заявляє, що вступ до НАТО не на часі. Анексія Криму відбулася безкровно і практично без жодного пострілу! Юля зробила свою справу! Кремлівський Карлик Путін хвалить її 17 березня в Кремлі на церемонії підписання вступу Криму до РФ.


19 березня – ЮВТ повертається в Україну! Вчора, 20 березня, Путін "поставив раком" увесь бізнес (у російському Ліпецьку) основного конкурента "Жінки-в-Білому" – Петра Порошенка. Сьогодні, 21-го, коло замкнулося – поки я пишу ці рядки, ЮВТ піариться на ток-шоу Савіка Шустера... Що готує нам завтрашній день і "Жінка-з-Косою"? Амінь... 

 

Руслан Коцаба,

ТВі


22.03.2014 959 27
Коментарі (27)

свд 2014.03.22, 16:41
А вам би сценаріі писати для голівуду.
А що? 2014.03.22, 18:38
Схоже на правду. Тільки люди вже не в тім"я биті, полуда з очей спала, NO PASARAN ! Захід і Центр думаю вона втратила, за решту не знаю, а тут хіба якісь непродвінуті бабки, що інтернет не читають..
Володимир 2014.03.22, 21:31
Нікчемний матеріал та нікчемний автор.Залишається дивуватися звідки беруться такі місцеві політологи.Може цей псевдожурналіст негідник користується об'єктивними даними чи джерелами?Та ні, примітивізм його судження вказує гнилість та повну деградацію
Ирина 2014.03.23, 00:14
Так и есть, мне кажется это очевидно
Суддя 2014.03.23, 03:24
Рано чи пізно, Тимошенко знову опиниться там,звідки вийшла. Нехай поверне все награбоване з Лазаренком,і після Лазаренка. Люстрація для Юлі!
Правда 2014.03.23, 09:04
Пане Руслане! Я думав,що один так думаю-а виявляється-ні! Повністю з вами погоджуюсь!
Гість 2014.03.23, 09:13
Руслан, браво ! Диву даєшся , що це пише і розуміє простий і скромний громадський діяч Коцаба і не розуміють "великі політики" на верхах та їх шмаровози на місцях! На це "чому" напрошуються відповіді - політика наскрізь корумпована!
вася 2014.03.23, 09:44
всі це знають і розуміють, всіх її коханців знають хто її пердолив від паші-бульдозера і ремв вяхірєва до серьожі (власенка). Але ця сука не пройде.
Мирон 2014.03.23, 09:47
Пане Руслане, вам би казки писати! Головне, що Кличко - білий та пухнастий! Чи не так?
гість 2014.03.23, 11:49
а що дивуватися вічно бігающий по пенька шустер дав можливість оцінити кремлівську штучку=а ціль у неї буде не визнавати вибори призидента даючи маневр для путіна команда у неї щета ЧОГОвартує наш ШЛЕМКО комуніст а його помічник аферист який на людях відбив на майдані купу грощей тому хто їїхоче або невігласабо агент карєрист якому україна як нехристиянціюльці КОРМушка
стах 2014.03.23, 12:10
про армію=доречісаме БЮТ викинув норму аідрахування від бюджету на армію саме ПЄхота такий депутат був колись у бют підняв перший питання двомовності саме дружба з медвдчуком кидала юльку на розгін помаранчевих саме її ХІХІХАХА коло громив путін грузію поклало початок ГАЗУГОДАМ=саме вона мала ЛОЗІНСЬКОГО ПОРТНОВА ШУФРИЧА СИМОНЕНКА у партнерах саме від бют є КУПЧАК І ІНШІ ТУШКИ саме вона з ЛАЗОРЕНКОМ СТВОРИЛИ КРМУШКУ ДЛЯ путіна ЩО ЦЬОГО Мало і ЗАМІТЬТЕ це явні факти і незабувайте що вона займалася з УЛЬЯНИХОЮ ТІТКОЮ врожбитством і саме її опікує КРЕМЛІВСЬКИЙ ЕКСТРОСЕНС ГЛОБА ++ХОЧЕТЕ ТАКОГО ПРИЗИДЕНТА ЯКИЙ СПЕЦІАЛЬНІСТЬ Внісна україні екстрьсенс воржбит==думайте тим на чому шапку носите а не тим де сидите
лють 2014.03.23, 12:44
ювт пнх !!!
А 2014.03.23, 12:56
я за неї!
до а 2014.03.23, 13:16
Ну звісно, баба яга завжди проти.
Володимир 2014.03.23, 14:39
Та ні йому сценарії писати для мультикиа сказочная Русь.бо його нікчемний розум живиться саме цими образами.Коментатори, які так само думають збагніть одне що автор є ніким і ніколи не був порядою людиною, постійно шукав конфлікту та провокував щоб потім займатися нікчемним писарством
вася 2014.03.23, 16:02
володимир не ... старайся, коцаба тут ні при чому.Вже сліпі прозріли і вжахнулись хто вона є насправді.
мавр 2014.03.23, 16:27
поки ви тут теревените ВАНА працює )))
Владимир 2014.03.23, 17:10
А слабо за свой счет напечатать листовки "ювт! ПНХ!!!!!!" и расклеить по городу?
світлана 2014.03.23, 20:53
ваші проплачені статті або з вашого дурного розуму вже не проходять.люди самі розберуться і вибори розтавлять все на свої місця.ми вже все це проходили .памятаємо противсіхів.які привели до влади Яника.
Петя 2014.03.23, 22:42
Юля - агент путлєра, сумніви тільки в бабульок з Ценральної України... А їх замало.
я 2014.03.23, 23:42
Убога стаття політоллога провінційного розливу. Дещо правда, але більше добрехано, а ще більше прекручено.
Helena 2014.03.24, 11:57
Коцаба не вміє ні аналізувати, ні мислити. Матеріал нікчемний. Дивує те, що хтось погоджується з думками провокатора-журналіста.
Щукар 2014.03.24, 16:28
Сам стиль заголовку цієї статті говорить про культурний рівень "автора".
Шеф 2014.03.26, 13:59
а як що готує. У ВРУ в кулуарах вже говорять, що ширка майже готова. ПРиБЮТ вже домовляються проти УДАРу. Все як і варто було очікувати. Тепер розіграють ще народ на виборах. Перемочать секторівців по-одному і знову будуть спокійно керувати рабами...
шефу 2014.03.26, 21:23
Рабів в Україні більше не буде.
Т-34 2014.03.28, 08:16
Я особисто до Коцаби відносилась дуже скептично і майже без поваги але після ціє статті він виріс в моїх очах. Написано дуже правильно точно і основне правдиво а всі коменти які хочуть оправдати ЮВТ то це наш Романюк той шо Юрко закоханий в дідька у спідниці і пише всяку дурню. Юлька злочинець і її місце за ґратами це мабуть має розуміти і Романюк і Шлемко і їм подібні.
Пес 2014.03.24, 16:09
гарна стаття, все в точку, Боже, вратуй нас від аферистичної "багіні"!!
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

1882
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

1820
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

1817
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

5364 42
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

2114 2
19.03.2024

Сьогодні й роботодавці, й експерти звертаються до абітурієнтів: зважайте на ті спеціальності, які будуть потрібні Україні під час відбудови, адже велике відновлення почнеться одразу після Перемоги.

1480

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

686

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

743

Благодатний Вогонь (грец. Άγιο Φως, дослівно — Святе Світло, англ. Holy fire) — поширена у православ'ї назва вогню у Великодній церемонії виносу запалених свічок із Гробу Господнього (кувуклії) в Єрусалимському Храмі Воскресіння. 

936

Впевнено можна сказати, що з появою соцмереж  наш світ змінився. Він став трішки меншим, не виходячи з кімнати ми маємо зв'язок з найвіддаленішими куточками планети. Всі живемо в час швидкості та спрощення.

971
16.04.2024

В Івано-Франківську традиційно у передвеликодній час проведуть ярмарок «Великодній кошик». Працюватиме він з першого по третє травня на площі Ринок.  

1721
11.04.2024

Цієї неділі, 14 квітня, в Івано-Франківській громаді розпочне роботу новий комунальний ринок сільськогосподарської продукції.  

3634
08.04.2024

Під час посту людина не вживає білкові продукти тваринного походження: м'ясо, рибу та молочні продукти. Натомість залишаються крупи, бобові, горіхи, фрукти та овочі.  

10214
17.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26089
14.04.2024

Нагадаємо, цьогоріч в Івано-Франківську запланували початок зведення богослужбової каплиці блаженного священномученика Симеона Лукача.  

10140 1
08.04.2024

Є перша заповідь Божа: «Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене».  

7679
02.04.2024

Два тижні поспіль щонеділі франківці та гості міста збираються на пікнік біля міського озера, щоб висловити протест проти будівництва церкви УГКЦ.   

863
13.04.2024

Які труднощі та виклики виникають при управлінні краєзнавчим музеєм "Бойківщина" Тетяни й Омеляна Антоновичів та як намагаються їх розв'язувати?

1363
16.04.2024

Так, серед тих, хто довіряє Президенту України, лише 15% підтримали б такі вибори, тоді як серед тих, хто не довіряє — 37%.

349
11.04.2024

Парламент остаточно ухвалив у другому читанні законопроєкт №10449 про мобілізацію і проходження військової служби.  

1238
07.04.2024

Всього опитали 2 000 респондентів, що мешкають у всіх регіонах України, крім окупованих територій, у віці 18 років і старше.   

835
02.04.2024

Українці розповіли, чи підтримують у другому читанні ухвалення Верховною Радою оновленого законопроєкту про мобілізацію.  

1042