Проти "Свободи" на Прикарпатті розвернули провокаційну війну?

 

Проти "Свободи" на Прикарпатті розвернули провокаційну війну. Принаймні таке звернення сьогодні поширила прес-служба політичної сили.

 

Нижче наводимо текст:

 

Старт виборчої кампанії яскраво засвідчив, що проти кандидатів від об’єднаної опозиції на Прикарпатті розгорнуто широку кампанію, спрямовану на дискредитацію їх в очах громадськості та зачищення опозиційного поля для лояльних до режиму Януковича технічних політичних проектів.  Об’єктом  таких атак стали й кандидати від ВО «Свобода» Олександр Сич та Манолій Піцуряк, яких рішенням передвиборчого з’їзду партії було висунуто у мажоритарних округах №83 (м. Івано-Франківськ) та №87 (м. Надвірна).

 

Зокрема, проти голови Івано-Франківської обласної організації ВО «Свобода» Олександра Сича, який за оцінками багатьох експертів має найбільш реальні шанси на перемогу в Івано-Франківську, політичні опоненти готують цілий арсенал провокацій. 

 

Їх виявом уже стали неоднозначні публікації в окремих місцевих засобах масової інформації, за які самі ж видання у підсумку були змушені подати спростування.

 

Тепер опоненти намагаються нав’язати виборцю міф про фінансування виборчої кампанії Сича Єдиним розрахунковим центром.

 

Івано-Франківська обласна організація ВО «Свобода» категорично заявляє, що такого роду інформація є відвертою брехнею й виявом недобросовісної політичної конкуренції. У свою чергу Олександр Сич, відповідаючи на одне із запитань під час телевізійного ефіру на ОТБ «Галичина» 6 серпня, звернувся до прокуратури з проханням перевірити інформацію про свою можливу причетність до діяльності ЄРЦ.

 

Як відзначає, продовжуючи тему політичних провокацій,  заступник голови обласної організації ВО «Свобода» Василь Попович, «ми уже не здивуємося, якщо проти наших кандидатів будуть висунуті дублери-однофамільці, які дезорієнтуватимуть виборця й поряд із низкою технічних кандидатів матимуть своїм єдиним завданням дискредитувати їх в очах громади. Більше того, ВО «Свобода» очікує, що вже найближчим часом з подачі опонентів зареєструються й розгорнуть активну діяльність колишні однопартійці, які скомпроментували себе, порушили статутні норми й були виключені з партії».

 

Зокрема, мова йде про колишніх членів Коломийської районної організації.

 

ВО «Свобода» Романа Височанського та Михайла Кирилюка, які були виключені з ВО «Свобода» за грубі порушення націоналістичних морально-етичних норм, дисципліни, Статуту та Дисциплінарного статуту партії, підігравання Партії регіонів.

 

 Івано-Франківська обласна організація ВО «Свобода», здогадуючись чиї інтереси стоять за окресленими провокаціями, закликає усіх суб’єктів виборчого процесу до ведення прозорої та відкритої виборчої кампанії, без застосування брудних технологій та чорного піару. Окремо свободівці звертаються до місцевих ЗМІ з проханням не піддаватися на численні провокації, перетворюючись тим самим на інструмент реалізації чиїхось передвиборчих стратегій, а й надалі продовжувати виважено та об’єктивно висвітлювати перебіг політичного процесу на Прикарпатті.

 

 

Читайте також:

Вадим Войтик: Чорним піаром проти ЄРЦ та Сича займається комунальна мафія


07.08.2012 2422 19
Коментарі (19)

Задовбали 2012.08.07, 15:02
Свобода - вам робиит нічого чи так хочете собі рейтинг підняти. Ви самі налаштували проти себе людей, ЗМІ і т.д. Все починалося дуже гарно, а закінчилося як завше. Сич просить прокуратуру перевірити його причтеність до ЄРЦ. Так нічого і не знайдуть - бо не потрібно на пряму бути причетним. Через структури, надавачів послуг - стара схема причетності. Звичайно прізвища у засновниках ЄРЦ Сича немає. Але є ідеологи ЄРЦ - Свобода, а хто над нею - СИч. НЕ грайте хлопці кіна, займайтеся чесно виборами і не робіть із себе жертв. У 2004 році це спрацювало - нині на ображених воду возять. А жертвами ви не є.
Ярос 2012.08.07, 15:29
Хлопці,не звертайте уваги на тролів.Народ за вас.
Патріот 2012.08.07, 15:35
Хлопці, не віддавайте обласну раду регіоналам! Якщо Сич пройде у ВРУ, то головою облради стане або Митник, або Вишиванюк!!! Хай Сич не лишає посаду, а дасть дорогу в парламент молодшому побратиму - Онуфріїву! Бо Роману навіть місця не знайшлося в списку Свободи!
Патріоту 2012.08.07, 15:46
Бідний Ромчик, навіть в списки не попав... Аж плакати хочеться.
побратим Тягнибока та Сича 2012.08.07, 16:16
19.07.2012 Мер-свободівець Курляк П.І. м.Бурштин розтратив понад 300 тисяч бюджетних коштів. Прокуратурою області порушено кримінальну справу щодо голови одного з міст Галицького району. Встановлено, що посадовець підписав завідомо неправдиві акти передачі – прийому виготовлених проектів будівництва станції очистки дощових і талих стічних вод, внаслідок чого приватному підприємству з бюджету незаконно перераховано більше 300 тисяч гривень. Своїми злочинним діями посадовець допустив розтрату державних коштів в особливо великих розмірах. Кримінальну справу щодо мера порушено за ознаками складу злочинів, передбачених ч.5 ст. 191, ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 366 КК України. Досудове слідство у справі триває. Прес-служба прокуратури Івано-Франківської області http://www.ifr.gp.gov.ua/ua/news.html?_m=publications&_t=rec&id=109172&fp=21
юрист 2012.08.07, 16:18
проти свободи першими оголосили війну, ті хто входить до об"днаної опозиції, віддати надвірну для свободи, де без всяких переможе Дерев"янко - це яскравий приклад цієї війни. Полюс забрали купу округів на Львівщині, виділивши квоту на сході, де за них проголосує),0 десятих виборців
нацик 2012.08.07, 16:26
Ой, ай, гвалт, Сича обіжають!!! А Ви сподівалися що Коломийчани безхребетні, проковтнуть Сичо-Зеликові рейдерські заходи, та в покорі посхиляють голови??? А вони взяли тай вивернули кожуха!!!!!!!!
Юристу 2012.08.07, 16:43
А що, у Дерев'янка реальні шанси на Надвірнянщині? Сумніваюсь. Там мав місце відвертий підкуп виборців і ЦВК має усі підстави, щоб зняти Дерев'янка з виборчих перегонів.
Юристу 2012.08.07, 16:55
Забороняється проводити передвиборну агітацію, що супроводжується наданням виборцям, закладам, установам, організаціям коштів або безоплатно чи на пільгових умовах товарів (крім товарів, що містять візуальні зображення назви, символіки, прапора партії, за умови, що вартість таких товарів не перевищує три відсотки мінімального розміру заробітної плати), послуг, робіт, цінних паперів, кредитів, лотерейних білетів, інших матеріальних цінностей. Така передвиборна агітація або надання виборцям, закладам, установам, організаціям коштів або безоплатно чи на пільгових умовах товарів, послуг, робіт, цінних паперів, кредитів, лотерейних білетів, інших матеріальних цінностей, що супроводжується закликами або пропозиціями голосувати за або не голосувати за певну партію чи кандидата у депутати або згадуванням назви партії чи імені кандидата, є непрямим підкупом виборців.
Думка 2012.08.07, 17:04
Діяльність членів Свободи - найкраща провокація щодо іміджу Свободи! А заява прес-служби, як дітлахи пожалілися... Слабаки!
юрист 2012.08.07, 17:07
НЄЄЄЄЄ, ніхто з кандидатів не підкуповує виборців, НЄЄЄ, ніхто не дарує цемент, НЄЄЄ ніхто не возить дітей а тепер щей пенсіонерів в буковель безкоштовно, НЄЄЄ ніхто не возить чартером голів сіл до Австрії, НЄЄЄ ніхто не організовує фестивалі, НЄЄЄ ніхто не друкує конституцію шрифтом Брайля для сліпих і дарує, НЄЄЄ ВСІ ПОРЄДНІ, НЄЄЄ ОДИН ДЕРЕВ"ЯНКО підкуповує
Віктор 2012.08.07, 18:07
Судячи з заяв Свободи, параноя прогресує! Тільки одну, з їх слів, правдиву проукраїнську силу (тобто Свободу) ображають! А інші всі, особливо хто критично висловлюється про Свободу, то є КГБ-ФСБ-Мсковські агенти! Піз....ц йоб.... ті!
Кук 2012.08.07, 18:54
Термін "підкуп виборців" діє під час кампанії. Ніхто до старту кампанії не забороняє ніяку благодійність. Це перше. А друге - почитайте газети Свободи - там цілі списки свободівців-благодійників і перелік їхніх майданчиків, більшість із яких встановлені за бюджетні гроші, хоч і не всі. До речі, нахваляються цим вони вже під час кампанії.
Кук 2012.08.07, 18:57
І ще - ніхто не сумнівається в перемозі Сича, не розумію цієї його істерики. Рейтинг показує, що він практично недосяжний для конкурентів. Можемо вітати. Шевченко отримає 1,5-2%, Чорноус - може 5%. Сич виграє з результатом понад 50%.
Я 2012.08.07, 20:21
А що, є якийсь інший варіант, крім як голосувати за СВОБОДУ? Нехай далеко не ідеальну. Чи може якраз за тих, хто темними грішми купує нас оптом, щоб відбити затрачене і заробити ще більше? Чи за усяких технологічних пристосуванців, типу Противсіха (не забули ще того мудака?). Чим більше ви тут між собою гризетесь, тим спокійніші ті що прихватизували країну і вас. Вони й ще дрівець в наші сварки підкинуть, бабла ж неміряно.
Свідок 2012.08.07, 23:14
А чи пам'яте вибори 2006 року, коли пан Сич балатуючись на посаду мера (тоді,ще прибічник Пори) при любій нагоді всім розповідав, наче, за ним постійно ходять працівники органів в цивільному і заважають працювати? Нічого не нагадує?
Медик 2012.08.08, 01:10
Параноя, на відміну від шизофренії, не має сезонних загострень, а є постійною...
гість 2012.08.08, 09:17
НЕ ПЛАЧТЕ ЦЕ ВАМ І ТАК НЕ ДОПОМОЖЕ.
Патріот 2012.08.08, 11:03
Українці, не гризіться, а рятуйте державу!!! Не шкодуйте грошей для перемоги СПРАВЖНЬОГО ПАТРІОТА - СИЧА! Заплатіть нарешті за квартиру - підтримайте фінансово пана Олександра! Тільки він може врятувати Україну!!!
10.05.2024
Тетяна Дармограй

Хто з військовозобов'язаних може перетинати кордон під час воєнного стану, чи вплине новий закон про мобілізацію на правила перетину, як військовозобов'язані гинуть при спробі нелегально перетнути кордон та як карають порушників кордону, розповідає Фіртка.

10798 1
30.04.2024

Будівельна компанія «ND Group Development» запрошує вас стати майбутніми власниками унікального комплексу преміумкласу. Водночас власний будинок мрії стає ще доступнішим. Адже при покупці з 30 квітня 2024 року до 15 травня 2024 року можна отримати знижку 3%. 

1790
29.04.2024
Вікторія Матіїв

Журналістка Фіртки поспілкувалася з серцево-судинним лікарем-хірургом Андрієм Судусом про причини раптової серцевої смерті, операції на серці, як війна вплинула на кількість захворювань, чи "молодіють" хвороби серця та як запобігти їхньому розвитку загалом.

1688
22.04.2024
Вікторія Матіїв

Про значення Великодніх свят журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.

2701
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

4546
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

3186

Війна росії проти України змінила наше життя до невпізнаваності, а звірства росіян над українцями змусила багатьох хлопців і дівчат, серед яких чимало християн, взяти до рук зброю і захищати свій народ.  

268

Доволі часто можна зустріти згадку про так званого «пасхального зайця» в сучасній масовій культурі (фільми серіали, листівки, гіфки). Отож, яке відношення має кролик/заєць до Пасхи?

1005

Спорт — це не просто змагання, це мова, яку розуміють усі. І Україна використовує її, щоб розповісти світові про свою силу та прагнення до перемоги.

1407

Нижня палата Конгресу США затвердила допомогу Україні в  сумі 61 мільярдів доларів. Всього «за» допомогу Україні проголосували 311, «проти» — 112, «утримались» — 8.

1292
12.05.2024

З кожним днем війни стає дедалі важливіше зберігати емоційну стабільність і свідомо дбати про своє психічне здоров’я.   

1669
07.05.2024

Розповідаємо про корисні для серця та задоволення способи включити домашній сир у свій раціон.  

1469
03.05.2024

В Івано-Франківську триває передсвятковий ярмарок "Великодній кошик".  

1188
12.05.2024

Про значення неділі журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.  

552
08.05.2024

У цілому 63% українців вважають, що ця Церква має бути повністю забороненою в Україні (у грудні 2022 року — 54%, у травні 2023 року — 66%).  

628
04.05.2024

Великдень - свято, що є одним з найважливіших для віруючих християн.  

1827
30.04.2024

Великий або Страсний четвер — це день, коли Христос понад 2000 років тому на Тайній Вечері з апостолами, своїми священниками, установив Таїнство Святого Причастя, відслуживши першу Божественну Літургію.  

1969 8
12.05.2024

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

20327
13.05.2024

В Україні громадяни переважно змінили свою думку у порівнянні із попередніми роками та вважають, що для країни важливіша демократична система, ніж сильний лідер.    

304
09.05.2024

Верховна Рада 9 травня 2024 року збільшила штрафи за військові правопорушення.  

656 1
05.05.2024

Президент Китаю Сі Цзіньпін у неділю вирушив до Парижа з рідкісним візитом, а його французький колега Еммануель Макрон має намір тиснути спробувати переконати його використати свій вплив на Росію щодо війни в Україні.    

695
30.04.2024

Івано-Франківська міська рада прийняла звернення до Президента України Володимира Зеленського, голови Верховної Ради України Руслана Стефанчука, комітету Верховної Ради України з питань бюджету, щодо спрямування видатків державного бюджету з фінансування політичних партій на ЗСУ.  

1038