На шкільному турнірі з футзалу "Кубок міського голови та НФК "Ураган" завершився попередній етап

 

 

У суботу, 9 грудня, відбувся завершальний, п’ятий тур, попереднього етапу с.
 
 
Тож це означає, що визначилися всі команди, які згідно турнірної таблиці продовжать змагання у "Золотій", "Срібній" та "Бронзовій лізі Укрексімбанку".
 
 
ЗШ №4 - Українська гімназія №1 - 1:7
 
Гімназисти вирішили часу не гаяти і відразу кинулися у вир атак, не дивно, що не змусили себе чекати і гольові нагоди. Вже зі старту Максим Басараб оформив вправний хет-трик, забезпечивши Українській гімназії комфортну перевагу. Натомість, на "екваторі" першого тайму ЗШ №4 вдалося перехопити ініціативу і втілити її у забитий гол - відзначився Олександр Козоріз. До перерви команди обмінялися атаками, і завершили перший тайм за рахунку 3:1. Однак, в другій десятихвилинці гімназистам таки вдалося довести матч до результативного підсумку. Голи на свій рахунок записав Данило Стасюк, Сергій Токарик, покером похизувався Максим Басараб.
 
 
ЗШ №7 - ЗШ №25 - 1:5
 
Матч розпочали на паритеті, і поспішили до воріт одне одного, тож вже зі старту обмінялися гольовими нагодами. Першою ліг голам дала ЗШ №25 - у воротах суперника відзначився Олег Булавинець, а за лічені миттєвості до товариша приєдналися Роман Харандюк і Костянтин Боркович. Після перерви боротьба продовжилася, і попри перевагу суперника у три м’ячі ЗШ №7 не втрачала надії, тому докладала всіх зусиль, щоб реалізувати свої моменти, однак, тільки пропустивши четвертий гол (Роман Харандюк), змогла відігратися - відзначився Олександр Микитин. Але фінальну крапку у протистоянні поставила таки ЗШ №25 - на останній хвилині, яка залишила ще один "автограф" у воротах свого візаві - дубль забив Олег Булавинець.
 
 
ЗШ №12 - Крихівецька ЗШ - 3:3
 
З перших секунд команди задали грі швидкого темпу! Відразу було помітно, що обидва суперники налаштовані рішуче. Не дивно, що не забарилися гольові моменти, які наввипередки створювали то ЗШ №12 то Крихівецька ЗШ. Вже на перших хвилинах 12-та школа, скориставшись автоголом суперника, повела в рахунку, а з гольовою перевагою за лічені миті змогла відіграти ще один м’яч, котрий на свій рахунок записав Роман Храбатин. Далі інтриги стало більше - Юліан Савчук відіграв один м’яч на користь своєї Крихівецької школи, але 12-та завдяки Захару Андрієчку  змогла піти на перерву, маючи в активі три гола. Після перерви пристрастей стало ще більше, не стало менше й атак та небезпечних моментів біля воріт обох суперників. Далі у ЗШ №12 був зафіксований автогол, який зменшив відрив між командами, а на останній хвилині Станіслав Лакуста зрівняв рахунок, таким чином зафіксувавши бойову нічию у даному матчі.
 
 
ЗШ №21 - СШ №11 - 0:6
 
СШ №11 відразу зосередилася біля воріт свого суперника, але ніяк не могла підібрати ключик до захисту 21-ї школи. Тільки на 6-ій хвилині фавориту матчу вдалося дати лік голам - відзначився Богдан Марій, а за лічені миттєвості у воротах ЗШ №21 опинився гол від Андрія Чуйка. В другому таймі СШ №11 продовжила свою гру, і докладала всіх зусиль, щоб наблизитися до воріт суперника - на 11-ій хвилині збільшив перевагу Станіслав Саєвич, а до кінця поєдинку дублі на свій рахунок записали Андрій Чуйко та Сергій Ткачук. Таким чином, 6:0 на користь СШ №11.
 
ЗШ №9 - ЗШ №3 - 1:11
 
ЗШ №3 вийшла на майданчик в меншості, але це не завадило школі відзначити старт поєдинку голами - вже на 2-ій хвилині Захар Татарчук забив перший гол, а за кілька хвилин вже записав на свій рахунок дубль. Дальше включився Олександр Журавльов, який засмутив суперника третім голом. Натомість, ЗШ №9 теж боролася за м’яч, і навіть створювала нагоди, в одній з яких таки "розмочила" рахунок - забив Андрій Ціпух. Однак, в другому таймі ЗШ №3 повністю перейняла ініціативу, і довела матч до результативного рахунку - дублем відзначився Журавльов, шість м’ячів у воротах 9-ї залишив Захар Татарчук, голами "засмутили" свого візаві" Ілля Дутка, Владислав Євчук, Станіслав Долошицький.
 
ЗШ №2 - Католицька ЗШ - 1:8
 
ЗШ №2, котру за підсумками перших поєдинків сезону, повноправно вважали одним з фаворитів групи "С", повністю віддала ініціативу супернику, котрий, до речі, був мотивований на перемогу, і дивував самовіддачею. Католицька школа докладала всіх зусиль, щоб реалізувати свої нагоди - вже на 6-ій хвилині Данило Ясінський вивів свою Католицьку школу вперед, але гол Артема Когута швидко встановив паритет. Але Католицька школа знову повела в рахунку - разу за разом у воротах суперника відзначилися Ілля Хруник, Максим Поцілуйко, Остап Масляк. В другому таймі - вихованці Католицької школи подвоїли перевагу - хет-триками перемогу забезпечили Ілля Хруник і Максим Поцілуйко. Таким чином, 8:1 на користь Католицької школи.
P.S. Оргкомітет Шкільного турніру з футзалу вбачає у діях ЗШ №2 порушення правил "чесної гри". Порушення та рішення про подальшу участь ЗШ №2 буде прийматися КДК.
 
 
ЗШ №16 - ЗШ №26 - 3:4
 
Поєдинок видався цікавим та амбіційним!Ще б пак! Команди боролися на кожному клаптику майданчика, демонструвавши шалене бажання перемогти. Обмінявшись гострими атаками, першій вдалося повести в рахунку ЗШ №16 - хорошу нагоду реалізував Станіслав Юсип. Але перевагу втримати довго не вдалося - за кілька хвилин Євген Дубина зрівняв рахунок і відразу ж вивів вперед свою ЗШ №26. Втім, футзальні качелі продовжилися - завдяки дублю Станіслава Юсипа - на табло нічия, але на перерву пішли за мінімальної переваги 26-ї -  на 10-ій хвилині голом відзначився Олег Корнукий. Після перерви інтриги побільшало - хет-трик  Юсипа вкотре зрівняв рахунок, а фінальну крапку у протистоянні поставив Семен Соловей, котрий подарував ЗШ №26 мінімальну перемогу - 4:3.
 
ЗШЛ №23 - ЗШ №13 - 4:1
 
ЗШЛ №23 відразу зосередилася на половині суперника, і розпочала серію гольових нагод, однак ніяк не змогла реалізувати. Натомість, ЗШ №13, скориставшись автоголом суперника, повела в рахунку. Тим не менше, 23-тя продовжила пресингувати свого візаві, але відіграти м’яч вдалося  тільки наприкінці першого тайму - забив Володимир  Труш, тож на перерву команди пішли, розписавши нічию. В другому таймі атак зі сторони ЗШЛ №23 не поменшало, тож ЗШ №13 довелося краще зосередитися в захисті. ЗШЛ №23 таки вдалося свої забити голи - відзначився Веніамін Гураль, Євген Гурак, дубль оформив Володимир Труш. Таким чином - 4:1 на користь ЗШЛ №23.
 
ЗШ №19 - ЗШ №22 - 3:0
 
Тільки-но вийшовши на спортивний майданчик, команди задали грі швидкого темпу, і зі старту поспішили до воріт одне одного. ЗШ №19 і ЗШ №22 продемонстрували хорошу та рівну боротьбу, і жодної секунди не стояли на місці -  обмінювалися атаками, пресингували, однак на "відмінно" спрацьовував захист. Не дивно, що й підсумок першого тайму залишився на нулі! Початок другого тайму ЗШ №19 відзначила голом, який забив В’ячеслав Савчук. Отримавши гольову перевагу, 19-та почала гру впевненіше, і подвоїла перевагу - цього разу м’яч  у ворота ЗШ №22 оформив Олег Дудка, саме за Олегом залишилося і останнє слово у даному матчі - на останній хвилині дубль Дудки завершив матч з рахунком 3:0 на користь ЗШ №19.
 
 
ЗШ №17 - ЗШ №15 - 1:0
 
Обидві школи продемонстрували рівний та вартий уваги двобій. Кожен із суперників докладав всіх зусиль, що "пробити" захист та відзначитися у воротах одне одного, однак, весь перший тайм таки не змогли похитнути нульову нічию. В другому таймі пристрастей не поменшало, особливої інтриги додало те, що ЗШ №17 вдалося забити гол - відзначився Максим Моргулець. ЗШ №15 почала гру з ще більшим ентузіазмом, побільшало емоцій, коли через вилучення одного з гравців 15-ій школі довелося захищатися у меншості. Але втримавши натиск суперника, ЗШ №15 таки не змогла відігратися, таким чином - 1:0 на користь ЗШ №17.
 
ЗШ №28 - ЗШ №8 - 16:0
 
ЗШ №28 вкотре виправдала статус фаворита групи "F" і "на класі" здобула чергову "суху перевагу", і вкотре - результативну. Цього разу м’ячі з воріт довелося "витягувати" ЗШ №8, у пасиві якої опинилося 16 голів. Здорово поповнили свої бомбардирські скарбнички і голеодори ЗШ №28 - пінтою похизувався Максим Тисак, покер на свій рахунок записав Максим Хрептик, дублі оформили Богдан Хомин і Віталій Кривулич, гол забив Дмитро Довгошия, реалізоване пенальті на рахунку Олександра Моісеїва. До активу 28-ї додався і автогол ЗШ №8.
 
ЗШ №6 - Микитинецька ЗШ - 1:1
 
Микитинецька розпочала гру зі швидкої атаки, і вже на стартових хвилинах "святкувала" перший гол у воротах суперника - відзначився Владислав Данилів. Після першого забитого пристрасті дещо вщухли, і команди зосередилися в центрі поля, тож до кінця першого тайму ситуація на табло не змінилася. Після перерви активнішою була ЗШ №6, яка притиснула суперника до воріт, і почала створювати хороші нагоди. Втім, реалізували тільки одну з них - гол забив Назарій Зеленюк, який встановив між командами бойову нічию.
 
Школа-гімназія №3 - Гімназія №2 - 1:1
 
Завершальним поєдинком туру, і всього попереднього етапу стало гімназійне дербі, котре стало інтригуючим, захоплюючим, і повністю виправдало свій статус. Зі старту команди демонстрували рівну гру, дивували атаками, моментами, і неймовірним бажанням. На перших хвилинах і встановили паритет, який і став підсумковим та цілком закономірним рахунком зустрічі. Першими повели в рахунку вихованці Гімназії №2 - відзначився Іван Кудляк, однак, суперник швидко відігрався - гол забив Максим Кузела. До кінця матчу команди обмінювалися хорошими нагодами, але забити хоча б ще один м’яч таки не вдалося.
 
Отож, попередній етап завершився, і команди згідно турнірної таблиці гарантували собі місце в одній з трьох ліг! І вже наступної суботи стартує основний раунд, однак у середу , 13 грудня, на команди очікує жеребкування! Початок о 15:00, офіс НФК "Ураган" (214 офіс), готель "Станіславів" (вул. Чорновола, 7).
 
 
ЗОЛОТА ЛІГА (переможці груп + 4 кращі за турнірними показниками команди, що зайняли 2-і місця):
ЗШ №10, СШ №11, ЗШ №24, ЗШЛ №23, ЗШ №18, ЗШ №28, ЗШ №25, Католицька ЗШ, ЗШ №12,ЗШ №19.
 
СРІБНА ЛІГА (2 команди з 2-го місця + 3-ті місця + 2 кращі за турнірними показниками команди, що зайняли 4-і місця):
ЗШ №16, ШГ №3, УГ №1, СШ №1, ЗШ №2*, СШ №5, ЗШ№15, Гімназія №2, ЗШ №26, ЗШ №17.
 
БРОНЗОВА ЛІГА (4 команди з 4-го місця + 5-і місця + 6-те місце групи "F"):
ЗШ №7, ЗШ №21, ЗШ №3, ЗШ №8, ЗШ №4, Крихівецька ЗШ, ЗШ №9, ЗШ №13, ЗШ №22, ЗШ №6, Микитинецька ЗШ.


12.12.2017 2080 0
Коментарі (0)

10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

1986
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

1872
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

1869
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

5548 49
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

2162 2
19.03.2024

Сьогодні й роботодавці, й експерти звертаються до абітурієнтів: зважайте на ті спеціальності, які будуть потрібні Україні під час відбудови, адже велике відновлення почнеться одразу після Перемоги.

1521

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

754

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

820

Благодатний Вогонь (грец. Άγιο Φως, дослівно — Святе Світло, англ. Holy fire) — поширена у православ'ї назва вогню у Великодній церемонії виносу запалених свічок із Гробу Господнього (кувуклії) в Єрусалимському Храмі Воскресіння. 

1022

Впевнено можна сказати, що з появою соцмереж  наш світ змінився. Він став трішки меншим, не виходячи з кімнати ми маємо зв'язок з найвіддаленішими куточками планети. Всі живемо в час швидкості та спрощення.

1011
16.04.2024

В Івано-Франківську традиційно у передвеликодній час проведуть ярмарок «Великодній кошик». Працюватиме він з першого по третє травня на площі Ринок.  

1786
11.04.2024

Цієї неділі, 14 квітня, в Івано-Франківській громаді розпочне роботу новий комунальний ринок сільськогосподарської продукції.  

3691
08.04.2024

Під час посту людина не вживає білкові продукти тваринного походження: м'ясо, рибу та молочні продукти. Натомість залишаються крупи, бобові, горіхи, фрукти та овочі.  

10270
17.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26161
14.04.2024

Нагадаємо, цьогоріч в Івано-Франківську запланували початок зведення богослужбової каплиці блаженного священномученика Симеона Лукача.  

10196 1
08.04.2024

Є перша заповідь Божа: «Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене».  

7723
02.04.2024

Два тижні поспіль щонеділі франківці та гості міста збираються на пікнік біля міського озера, щоб висловити протест проти будівництва церкви УГКЦ.   

910
19.04.2024

Це — історія про дорослішання хлопця Тимофія у 1990-х роках. У центрі сюжету — його стосунки із сім’єю, друзями, коханою та колишнім контррозвідником Феліксом, який служив в Афганістані.  

234
19.04.2024

Обороноздатність, безпека, підтримка воїнів, розвиток економіки та євроінтеграційні процеси – ключові питання, які обговорили під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, що відбувся під головуванням Президента України Володимира Зеленського.  

273
16.04.2024

Так, серед тих, хто довіряє Президенту України, лише 15% підтримали б такі вибори, тоді як серед тих, хто не довіряє — 37%.

394
11.04.2024

Парламент остаточно ухвалив у другому читанні законопроєкт №10449 про мобілізацію і проходження військової служби.  

1292
07.04.2024

Всього опитали 2 000 респондентів, що мешкають у всіх регіонах України, крім окупованих територій, у віці 18 років і старше.   

897