Готель в Буковелі потрапив до списку семи найнезвичайніших в Україні (фото)

 

 

i

 

Будиночки на воді; номери у стилі Скіфія і Козацтво; казкові замки та еко-будівлі… В Україні є багато оригінальних готелів, які просто вражають своїм дизайном.

 

Відпочинок в цих номерах, який обіцяє незабутні враження, може стати для вас приємною пригодою.

 

1. Готель «Історія», Поляниця

уi

Ідея готелю: 4-поверховий дизайн-готель є концептуальним, оскільки присвячений історії України на різних етапах. Це темно-сіра будівля, яка у вечірній і нічний час підсвічуються ліхтарями і тому стає схожа на казковий будиночок. Всі номери мають назви того чи іншого періоду в українській історії і відповідно оформлені: Печера, Трипілля, Скіфія, Київська Русь, Кріпацтво, Княжий, Козацтво, УПА і Класика. Це, мабуть, один з найцікавіших готелів України.

Де знаходиться і як дістатися: Івано-Франківська область, с. Поляниця, урочище Подина. Дістатися можна від івано-франківського автовокзалу на автобусі, що їде у Буковель. Зупинка – біля магазину «Лісовий». Якщо на машині, то за магазином повернути праворуч, проїхати приблизно 200 м до готельного паркінгу. До самого готелю під’їхати складніше, тому від паркінгу простіше дійти пішки.

2. Дизайн-готель 11 Mirrors, Київ

5

55

Ідея готелю: цей столичний готель знаходиться в самому центрі Києва, по сусідству з Володимирським собором і Національною оперою. Ідея дизайн-готелю – баланс стилю і краси, тобто строгість і нейтральні тони, що, на думку творців, прекрасно сприяє як підтриманню робочого настрою, так і відпочинку. Ця концепція дотримана і в екстер’єрі, і в інтер’єрі. У всіх категоріях номерів є доступ до Інтернету, плазмові телевізори, сейфи та міні-бари.

Де знаходиться і як дістатися: Київ, вул. Б. Хмельницького, 34. Доїхати можна до станції метро «Театральна» або «Золоті ворота». У 2-х хвилинах ходи від готелю розташований Володимирський собор, в 15-ти хвилинах – Майдан Незалежності. Від центрального залізничного вокзалу до готелю – дві зупинки метро.

3. Арт-готель «Баккара», Київ

6

56

Ідея готелю: готель став першим досвідом готельного бізнесу мережі ресторанів «Козирна карта». Його головна відмінність від інших полягає в тому, що готель розташований на воді. Тобто це плавуча баржа, перетворена на затишний готель, з вікон якого можна милуватися прекрасною панорамою дніпровських берегів; іншою стороною вікна номерів виходять на парк. Зовні готель нагадує океанський лайнер з дахом синього кольору, а в цілому здалеку готель схожий на різнобарвний вітраж. В інтер’єрі переважають світлі тони, зручні меблі – у вінтажному стилі. Сміливо можна сказати, що цей арт-проект входить до списку найцікавіших готелів України.

Де знаходиться і як дістатися: Київ, Венеціанський острів, 1. Найближча станція метро – «Лівобережна», поруч з якою знаходиться Міжнародний виставковий центр, від нього до готелю 10-15 хвилин пішки.

4. Замок «Радомисль», Радомишль

65

455

Ідея готелю: готель є невід’ємною частиною музейного комплексу «Радомисль». Номери виконані в аскетичному стилі раннього модерну і трохи нагадують чернечі келії, але оформлені в теплих, світлих тонах з підкресленими елементами цегляної кладки. Меблі в номерах – дерев’яні та плетені, що дозволяє повною мірою відчути себе в епосі 17-18-го століть.

Де знаходиться і як дістатися: Житомирська область, Радомишль, вул. Щорса, 15.  До залізничного вокзалу Києва – 100 км, до аеропорту «Бориспіль» – 140 км. Від залізничного вокзалу курсують автобуси, але можна домовитися і з таксистами.

5. Готель «Тридев’яте царство», Скала Подільська

234

635

Ідея готелю: зовні цей готель дійсно нагадує казковий замок, він так само виконаний з каменю та дерева. Схожості на старовинну оселею лицарів додає і особлива форма вікон, а також невеликий кам’яний паркан, який є елементом ландшафтного дизайну.

Де знаходиться і як дістатися: Тернопільська область, Борщівський район, смт Скала Подільська, вул. Юрдига, 19. Готель знаходиться недалеко від траси Тернопіль – Кам’янець-Подільський. За 30 км, в селі Кривче знаходяться карстові печери. До курорту Буковель – 180 км.

6. Еко-готель «Friend House», Кіровське

24

244

Ідея готелю: головна родзинка в тому, що цей еко-готель побудований за спеціальним проектом з біорозкладних матеріалів. Перед будівництвом було проведено спеціальний аналіз інформаційно-енергетичного поля. Завдяки цьому готель став виглядати так, ніби він з’явився сам по собі. Матеріали, з яких побудовано будівлю, виключно екологічно чисті: глина, дерево, черепашник, очерет. Ширина вікон така, що дозволяє підтримувати рівень освітленості, як на вулиці. Інтер’єр номерів місцями нагадує печеру з численними отворами, куди проникає сонячне світло, що створює в номері особливу атмосферу.

Де знаходиться: Дніпропетровська область, смт Кіровське, вул. Орільська. Відстань від центру Дніпра – 30 км.

7. Відпочинковий комплекс «Услад», Ломачинці

1426757639_11001891_457239814431403_7167427491745540801_n

Безымянный

Ідея готелю: це етнокомплекс, що розташувався на мальовничому березі Дністра. Нова незвичайна послуга, яку пропонують гостям – проживання у будиночках на воді. Номери буквально плавають на хвилях річки. Комфортабельні двоповерхові будиночки (окремі один від одного) обладнані всіма необхідними зручностями. На першому поверсі житлова зона, на другому – простора відпочинкова зона з лежаками, та місцем для рибалки або ж стрибків у воду. Біля будиночка є можливість пришвартувати свій катер або скутер. Панорамні вікна дозволяють споглядати краєвиди дністровського каньйону та національного природного парку «Подільські Товтри», одного із семи природних чудес України.

Де знаходиться: Чернівецька область, Сокирянський район, село Ломачинці. Неподалік міста Новодністровськ.

 

ВСВІТІ


18.10.2017 5181 0
Коментарі (0)

24.02.2024
Вікторія Матіїв

Спроби створити музей у Долині виникали ще у 60-х роках. Проте тільки 23 грудня 1997 року Долинська районна рада прийняла остаточне рішення щодо нього. Журналістка Фіртки поспілкувалася з директоркою закладу Ксенею Циганюк. 

6429 61
01.02.2024
Вікторія Косович

Івано-Франківськ є градом безлічі упереджень і масок: для перших — фортеця, заснована поляками, для других — відголос австрійського «золотого віку» з його залізницями, для третіх — серце гуцульської культури, плач трембіт.  

10878 6
25.01.2024
Вікторія Матіїв

Журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.  

12149 25
18.01.2024
Тіна Любчик

У п'ятницю, 19 січня, в Івано-Франківському національному медичному університеті відбудуться вибори ректора. На посаду претендують троє працівників вишу: доктор медичних наук Микола Островський, доктор медичних наук Роман Яцишин та кандидат медичних наук Руслан Савчук.  

5796
18.01.2024

Каркасні будинки відрізняються високою міцністю, надійністю і довговічністю, а також відносно недорогі в будівництві. Втім, у 2024 році ціни на будівництво каркасних будинків в Україні, як і на все інше, продовжують зростати.  

3723
16.01.2024

Всі наші бюджети – від територіальних громад і до обласного та державного, повинні стати «бюджетами перемоги».

2955

Друзі путіна зустрілись у резиденції рудого Донні у Флориді, де обговорили план путіна по капітуляції України, і після цієї поїздки Орбан розкрив – як за 24 год Трамп планує припинити війну.

478

Чим ближче до виборів в США, тим більше трампісти вдаються до маніпуляцій у своїй пропаганді. У контексті України вони, переставивши все з ніг на голову, намагаються переконувати, ніби це демократи, а не республіканці, заблокували допомогу Україні.

752

Кожен із нас не раз потрапляв у ситуацію, коли ми замислювались давати, чи ні милостиню людині, яка звертається про допомогу біля церкви, на вулиці чи в інших громадських місцях.  

742

У вівторок, 20 лютого, під час зустрічі з виборцями Дональд Трамп зробив комплімент на адресу росії: «Вони перемогли Гітлера. Вони перемогли Наполеона. Це воєнна машина». Розглянемо, що за цим стоїть.

1051
18.03.2024

Сьогодні, 18 березня 2024 року, в УГКЦ в Україні розпочинається період Великого посту. Пригадуємо канони партикулярного права УГКЦ, в яких ідеться про те, коли і як треба постити.  

371
12.03.2024

Популярний дієтолог Майкл Мослі назвав п'ять груп продуктів, які варто включити до свого раціону для схуднення.

451
08.03.2024

Фізіологічно їжа потрібна людині для підтримки життєдіяльності, проте у декого ці межі стерті, тому ці люди їдять не лише, коли голоді, а й коли знервовані, засмучені або перезбуджені.  

535
15.03.2024

Отець каже: виконайте заповідь Божу – вшануйте свято Боже молитвою у храмі, а житейське на цей день відкладіть.

4079
10.03.2024

Дитина приходить до місця, якого не знає і не розуміє. Чому мама каже мовчати? Чому тато не дозволяє бігати? Чому світять свічки та багато квітів?

11610
05.03.2024

Два досвідчених і дуже майстерних шахових гравців сіли за дошку з чорно-білими клітинами і розставили на ній свої війська.

6643
01.03.2024

"Чернецтво завжди є віддзеркаленням суспільства. Люди хочуть, щоб були добрі монахи, гарно поводилися. Але середовище теж формує людину", - ділиться монах. 

1145
12.03.2024

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

18038
12.03.2024

Президент Володимир Зеленський 7 березня погодив кандидатуру ексголовнокомандувача Збройних Сил Валерія Залужного на посаду посла України у Великій Британії.   

398
07.03.2024

На думку комісії, президент має виконувати свої повноваження до вступу на посаду наступника. А вибори президента мають бути призначені упродовж 30 днів після завершення воєнного стану.   

684
04.03.2024

Серед тих, хто довіряє президенту Володимиру Зеленському, підтримують зовнішню політику влади 82%, тоді як серед тих, хто не довіряє — 41%.

808
29.02.2024

Вибори в Україні мають бути справді вільним вибором українців.

757