Ставить на ноги навіть хворих на рак четвертої стадії. Микола Климчук – остання надія людей

 

Ставить на ноги навіть хворих на рак четвертої стадії

 

До цього чоловіка звертаються люди з усього світу.  З Німеччини, Великобританії, країн колишнього Радянського Союзу і навіть США! Бо він ставить на ноги безнадійно хворих. Тих, кого офіційна медицина «списує» й відправляє додому помирати, Микола Климчук з Корця повертає до життя. Чоловік не лише створив свою схему лікування смертельних недуг, а й розробив «антиракову» дієту!

 

Сам пережив онкологічне захворювання

 

Микола Дмитрович свого часу закінчив Харківський медінститут. У Корці він працював лікарем-лаборантом санстанції. Хтозна, чи взявся би чоловік за розробку якихось унікальних методик, якби біда не змусила. Бо не мав сорока років, як сам занедужав на рак.

– Почало в лівому боці так боліти, що ходити не міг. Про роботу мусив забути. Син малий, чотири роки мав, допомагав мені штани одягнути, я не міг нагнутися. Виходив з хати на вулицю, тримаючись за стіни, – згадує чоловік.

Після обстеження лікарі відразу констатували: у кишківнику пухлина, вона кільцем оповила одну з кишок. Це прозвучало як вирок. Микола Дмитрович звернувся до районних медиків, тоді до столичних – і всі підтвердили: хвороба прогресує, на порятунок надії майже нема…

– Я не знав, що робити. Слабкість уже була така, що підніматися з ліжка ледь міг. А ще почав нестерпно свербіти грибок на підошвах ніг та у задньому проході. Я згадав, як ми вчили в інституті, що грибок лікується трихополом. Основу цих ліків становить полин. Ну, і почав їх пити. Минуло кілька днів – я як на світ народився. Думаю, мені ж тільки що в інституті в Києві доказували, що вже фініш, усе. А тут від трихополу легше стає. То почав його далі пити. Десь за місяць мій організм прийшов більш-менш до норми, я вже міг усе робити сам.

Відтоді минуло 30 років. Микола Дмитрович зізнається: відколи поборов рак, жодного медичного обстеження не проходив. Він далі приймає ліки, як тільки десь у боку заболить, живіт турбує чи незрозумілий кашель у легенях з’являється. Бо впевнений, що онкологія – грибкового походження.

 

Кров має бути «кисла»

 

Та навіть після свого неймовірного одужання чоловік не взявся за розробку методики лікування для інших. І взагалі, зізнається, на довгі вісім років узагалі забув про те, що з ним було. Аж це сусідові поставили страшний діагноз – рак легень IV стадії.

– Коли я побачив, як дід Семен іде повз мою хату – сто метрів ледь за півгодини долає, то підкликав до себе. Кажу, візьміть трихопол, я ним вилікувався. І дав дідові десь тридцять таблеток, що в мене лишилися. То було десь у вересні. Потім я закрутився-забігався й забув до сусіда зайти попитати, як він. Знав, що лікарі йому давали не більше двох місяців життя. Аж це взимку в дружини питаю, чи не хоронили діда Семена. А вона: «Ти що! Живий-здоровий, оце проходила мимо його хати – сам на морозі дрова рубає». Я втішився. Після цього сусід прожив ще 3,5 року.

Зовсім скоро ще один чоловік звернувся до Климчука по допомогу. Мав рак кишківника, вже переніс кілька операцій і була виведена назовні трубка… Теж смертник. Але почав лікуватися за методикою корецького цілителя – і ще чотири роки прожив.

– Я тоді став глибше цікавитися, чого ж боїться грибок. Кислого середовища. Значить, потрібно «закислювати» організм, – розповідає Микола Дмитрович. – В їжі має бути максимум кислих продуктів – різне квашення, лимони, борщі. Слід щодня їсти і часник, який є відмінним імуномодулятором (сприяє зміцненню організму), пити свячену воду, бо вона ніколи не піддається впливу плісняви. А головне – ні краплі солодкого. Бо це ж пожива для грибка. Якщо дотримуватися такої дієти, кров стане кисла, грибок її наїсться і здохне. Але важливо: під час лікування в їжі – ніяких «розгойдувань». Бо якщо ви два дні їсте кисле, потім пропускаєте цукерочку чи ложку меду – все зводиться нанівець. Бо грибок почне звикати до кислого, і його вже не вб’єш.

 

Сонячні ванни – й ніякої важкої фізичної праці!

 

Важливими у методиці лікування раку «за Климчуком» є оцтові обтирання або ванни (при окремих локалізаціях раку). Це додатковий метод «закислення» крові. Вони допомагають ще й при інших болячках – гіпертонії, шпорах у п’ятах, грибкових інфекціях ніг, хронічних виразках і навіть цукровому діабеті! Скажімо, при грибку нігтів цілитель радить опускати ноги в «чистий» 9-процентний оцет! Хто боїться попекти шкіру, розводить його навпіл з водою. Але ефект отримує хороший уже після 10-15 днів лікування. Паралельно варто пити метронідазол, аналог трихополу. Згадує чоловік випадок, як до нього в останній надії прийшла молода рівнянка з трофічною виразкою на скроні розміром зо п’ять копійок. Він порадив робити примочки з оцту і присипати рану порошком з пігулок. За три тижні все загоїлося!

Минуло понад десять років, відколи Микола Дмитрович почав лікувати рак, як грибок, – і на очі йому потрапила публікація почесного російського академіка Наталії Глазкової. Вона авторитетно заявляла, що рак – це імунодефіцитний стан, коли опірність організму практично на нулі, тож важливо застосовувати імуномодулятори у поєднанні з трихополом та антибіотиками. Мовляв, у жодному разі не можна лікувати онкозахворювання опроміненням та хіміотерапією, бо це викликає метастази раку – ростуть колонії трихомонад. Такої ж думки дотримувалася ще один науковець із Росії, хімік Тамара Свищова.

– А я це давно на собі випробував, – каже цілитель, показуючи цілі стоси всяких вирізок з медичних газет і журналів, які підтверджують його теорію «грибкового» походження раку. – І я далі став аналізувати, як, борючись із цією напастю, ще можна хворому допомогти. Природні імуномодулятори – це часник та бджолиний пилок. От журавлина, залита водою, стоїть рік, не псується. Значить, її теж треба вживати, вона буде боротися з грибком. У лісі на освітленій частині стовбура не росте мох – хворому теж треба приймати сонячне опромінення.

Традиційна ж медицина хворим на рак радить узагалі забути про сонце – ховати від нього тіло. Тож критики від онкологів на адресу Климчука можна почути багато. Але результат говорить сам за себе: поряд з вирізками цілитель зберігає й листи від вдячних пацієнтів. А вони заадресовані на його ім’я з різних куточків світу. Скажімо, жінка з Ірландії дякує за спасіння чоловіка, в якого був рак мозку IV стадії. Коли він прийшов на чергове обстеження, лікарі були в шоці, бо пацієнт давно мав померти.

 

Методика нескладна, проте виснажлива

 

Власне, поки ми балакаємо, телефон чоловіка не замовкає. Хтось просить надіслати схему лікування, а хтось ще і ще дякує за спасіння.

– Скількох пацієнтів вам вдалося вилікувати за вашою методикою? – запитую в цілителя.

– Сотні. Хоча точних записів не веду. Хай там рахують, на небесах, – відповідає й дивиться вгору.

Просимо й для наших читачів розповісти схему лікування. Цілитель погоджується. Але, на жаль, ми не в змозі надрукувати все детально. Тож даємо головні тези.

 

Їжа. В раціоні має бути м’ясо, борщ щавлевий, капусняк, розсольник, борщ із червоного буряка з оцтом, квасоля. Кожні 20-30 хвилин з’їдати шматок розміром з чайну ложку лимона (без шкірки), квашені огірок, помідор чи яблуко, ложку квашеної капусти чи робити ковток розсолу із цих продуктів – для профілактики радить це і здоровим людям. У щоденному меню має бути головка часнику, сире сало, нерафінована олія, сирі яйця і свячена вода. Півроку не їсти солодкого, зокрема й меду, смаженого і копченого, сирих фруктів, ягід та овочів, макаронів і варених ковбас, не пити молока, соків, компотів, киселів та алкоголю. Виключити з меню сиру цибулю.

 

Таблетки. Метронідазол – за схемою, залежно від ваги пацієнта та локалізації недуги.

 

Додаткові процедури. Оцтові обтирання та ванни, а також сонячне опромінення по 3-15 хвилин кожні годину-півтори.

 

Фізичне навантаження. Повністю виключити. Найважче, що людина має піднімати, – це буханка хліба, наголошує цілитель. Важка праця зводить лікування нанівець, бо в організмі виділяється молочна кислота.

– З хворобою треба боротися вночі (тоді, коли гриби ростуть), а вдень – відпочивати. І результат буде, – переконує Микола Климчук. – Хоча ж я не всесильний і не усіх, кого під руки приводять, можу поставити на ноги.

 

***

 

Кожна людина сама обирає для себе шлях, яким іти до видужання. Корецький лікар Микола Климчук не пропонує панацею від раку – він дає інструкцію, якою можна скористатись і отримати шанс на життя. Зробити це чи ні – рішення хворого.

 

http://visnyk.lutsk.ua/


16.10.2017 79935 49
Коментарі (49)

Діана 2019.02.28, 13:09
Можна номер телефону?
Сергій 2021.12.06, 23:44
Дайте номер телефону цього чоловіка.
Вячеслаа 2019.07.05, 22:17

Можна дізнатись контакти

Стойко Снiжана 2019.11.05, 19:55

Можна контакти цього чоловiка?

Світлана 2020.01.19, 17:42

Можна контакти цього чоловіка? Будь- ласка.

Іра 2020.01.23, 21:08

Можна  телефон, як зв'язатися з цим чоловіком дуже прошу потрібна допомога

Людмила 2020.01.31, 12:41

Будь- ласка номер  телефону

Саша 2020.02.28, 13:03

Можна будь ласка Ваш номер телефона, як з Вами зв'язатися

Леся 2020.03.25, 12:04

Як можна з вами зв'язатися.

Таня 2020.05.30, 16:57

Доброго дня. Дайте і нам номер і адресу,дуже потрібно

Світлана 2020.05.30, 17:42

Прошу номер телефона. 0977096139 

Світлана 2020.05.30, 17:43

Допоможіть звязатися з цим лікарем

Шевченко Роман 2020.05.30, 20:01

Можна контакти цього цілителя?

Pavlina 2020.05.31, 04:04

Можна ,будь ласка,контакти цієї людини,дуже треба?

Людмила 2020.06.03, 21:24

Время осталось очень мало, очень нужна ваша помощь 

Вікторія 2020.06.04, 00:57

 У моєї Мами рачиця, остання стадія, лікарі говорять, що пізно щось робити, метостази пішли, якщо робити операцію, або хімію то буде іще гірше, відправили додому, і сказав лікар що осталась максимум півроку, Мамі тількі 56 років, щьо робити підскажіть до кого звернутись.... 

Яна 2020.06.05, 11:36

Будь ласка номер як дізнатися

Андрій 2020.06.26, 11:44

Дайте будь ласка номер телефону

Валентина 2020.07.01, 20:38

Потрібна термінова допомога.Як з цим чоловіком можна з'язатися?

Роман 2020.07.15, 13:33

Доброго дня можна контакти чоловіка?Терміново потрібна допомога

Галина 2020.07.24, 19:31

Мені 21 рік. Хімія і промені допомагають, але не надовго. Пухлина головного мозку.  Дало ускладнення на ноги. Допоможіть будь ласка.  Можна номер телефону?

Лілія 2020.07.31, 21:24

Добрий день в моей мами 4стадія раку в опухаль леймосаркома злоякісна

Мій номер 0509043899

Юлія 2020.08.09, 18:16

Доброго дня! Скажіть будь ласка можливо у тут є люди які хворіють на рак простати 4 стадії метастази в лімфовузлах тазові кістах. Мій номер 0971440955. Можемо порадитися яке лікування ви приймаєте,а яке ми.

Світлана 2020.08.26, 20:31
Можна будь ласка контакти
Таня 2020.08.29, 09:21

Можна номер телефону?

Наталя 2020.09.09, 23:35

 Напешіть будь ласка номер цего цілителя

Галина 2020.09.27, 00:24

Як звязатися з цілителем

Наталья 2020.09.29, 15:57

Доброго дня,у моєї мами саркома! Можно будь ласка контакти цього чоловіка!Термінова подрібна допомога!

Naz 2020.10.09, 07:50
Адреса лікаря: 34700, Рівненська обл., Корецький р-н, с. Новий Корець, вул. Миру, 12. Телефонувати на домашній номер він просить із 20.00 до 22.00. Тел.: 8 (03651) 2 35 35, моб. 8 (096) 478 59 12.
Майя 2020.10.12, 19:40

Добрий вечір, як можна звязатися з лікарем терміново. Напишіть, будь - ласка, номер телефону, чи як з ним поговорити.

Віта 2020.10.14, 19:06

Можна номер телефону лікаря? Потрібна допомога.Будь ласка.

Вікторія 2020.11.11, 10:46

Будь ласка допоможіть де і кого можу дістати номер благаю мама хвора встаються маленькі двоє дітей

Оксана 2020.11.30, 10:06

Можнс отримати контакт лікаря-цілителя

Марія 2021.01.17, 12:51

Можна номер теоефону або перетелефонуйте або напишіть

Гість 2021.01.22, 22:16

На превеликий жаль, але цього чоловіка вже немає.

Оксана 2021.08.11, 13:08

Дайте будь ласка контакти,остання надія.У чоловіка плоскоклітинний рак легенів,Дуже прошу

Таня 2021.12.24, 17:39

Будь-ласка, номер телефона?В сестри 4 стадія.

 

Марія 2022.04.09, 13:00

Дайте будь ласка номер телефону до цього чоловіка.

Firtka Firtka 2022.04.11, 11:32
Цілитель помер кілька років тому
Василь 2023.01.06, 20:23

Добрий вечір. В мене рак простати 2 ст. як можете допомогти, я проживаю в м. Рівне, мій тел. 067 362 3903

Зінаїда 2023.08.06, 22:00

Як можна зв'язатись з вами? Можливо є ще якась інформація? 0634425161

10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

1902
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

1831
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

1828
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

5384 42
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

2127 2
19.03.2024

Сьогодні й роботодавці, й експерти звертаються до абітурієнтів: зважайте на ті спеціальності, які будуть потрібні Україні під час відбудови, адже велике відновлення почнеться одразу після Перемоги.

1487

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

699

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

752

Благодатний Вогонь (грец. Άγιο Φως, дослівно — Святе Світло, англ. Holy fire) — поширена у православ'ї назва вогню у Великодній церемонії виносу запалених свічок із Гробу Господнього (кувуклії) в Єрусалимському Храмі Воскресіння. 

947

Впевнено можна сказати, що з появою соцмереж  наш світ змінився. Він став трішки меншим, не виходячи з кімнати ми маємо зв'язок з найвіддаленішими куточками планети. Всі живемо в час швидкості та спрощення.

982
16.04.2024

В Івано-Франківську традиційно у передвеликодній час проведуть ярмарок «Великодній кошик». Працюватиме він з першого по третє травня на площі Ринок.  

1732
11.04.2024

Цієї неділі, 14 квітня, в Івано-Франківській громаді розпочне роботу новий комунальний ринок сільськогосподарської продукції.  

3648
08.04.2024

Під час посту людина не вживає білкові продукти тваринного походження: м'ясо, рибу та молочні продукти. Натомість залишаються крупи, бобові, горіхи, фрукти та овочі.  

10220
17.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26099
14.04.2024

Нагадаємо, цьогоріч в Івано-Франківську запланували початок зведення богослужбової каплиці блаженного священномученика Симеона Лукача.  

10150 1
08.04.2024

Є перша заповідь Божа: «Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене».  

7687
02.04.2024

Два тижні поспіль щонеділі франківці та гості міста збираються на пікнік біля міського озера, щоб висловити протест проти будівництва церкви УГКЦ.   

871
13.04.2024

Які труднощі та виклики виникають при управлінні краєзнавчим музеєм "Бойківщина" Тетяни й Омеляна Антоновичів та як намагаються їх розв'язувати?

1372
16.04.2024

Так, серед тих, хто довіряє Президенту України, лише 15% підтримали б такі вибори, тоді як серед тих, хто не довіряє — 37%.

357
11.04.2024

Парламент остаточно ухвалив у другому читанні законопроєкт №10449 про мобілізацію і проходження військової служби.  

1251
07.04.2024

Всього опитали 2 000 респондентів, що мешкають у всіх регіонах України, крім окупованих територій, у віці 18 років і старше.   

848
02.04.2024

Українці розповіли, чи підтримують у другому читанні ухвалення Верховною Радою оновленого законопроєкту про мобілізацію.  

1053