Мантра Ганеші: залучаємо успіх і гроші

 

/data/blog/127637/a769dc5d50b584b8e270e51a2cd45112.jpg

 

Східний підхід до фінансів – без перебільшення тренд нашого часу. Ви можете не знати всіх тонкощів філософії, але погодьтеся, що прості і зрозумілі дії, які обіцяють перетворити вас в грошовий магніт, так і просяться на пробу.

Стати господинею своїх фінансів, вирішити грошові проблеми – цього хочуть всі, але лише деякі вибирають езотеричний шлях мантри для залучення грошей.

Що таке мантра Ганеші? Як правильно читати мантри і чи є гарантія, що ви досягнете бажаного? Спробуємо розібратися, що і як потрібно робити і на який результат можна розраховувати.

Мантра Ганеші для залучення грошей

Перш ніж займатися східної практикою читання мантр, ви повинні зрозуміти принцип їх дії. Особливі звуки священних складів мантри працюють на тонкому рівні і не є «чарівною паличкою» для отримання n-ної суми грошей.

Їх мета – створити особливе розташування енергій удачі і доброти, які за кілька місяців (зауважте, не за один день) зроблять вас більш гармонійною особистістю, що, в свою чергу, полегшить заробляння грошей і залучить потрібні ситуації у ваше життя.

Великою помилкою буде бездумне повторення, в той час як ви будете ігнорувати зовнішні обставини: правильна поведінка в період роботи з мантрою означає енергійний відгук на будь-яку можливість збільшити свій добробут, яка вам представиться.

Мантра Ганеші: Ом Шрим Хрім Клим Глаум Гам Гaнапатaйе Вару-Вaрада Сaрва-Джaнам Мо Вaшамaнайа Свaха (повторити тричі). Ом Экдaнтайа Видмaхи Вaкрутaндайа Дхимaхи Тан Але Дaнти Прaчодaйат Ом Шанті Шанті Шанті.

Мантра на залучення грошей читається 108 раз або протягом 30 хвилин. У деяких джерела вказані сесії по 2 години, але врахуйте, що таке тривале повторення можливо лише для підготовлених людей, так як дуже сильно навантажує свідомість.

Займайтеся у відокремленому місці, в тиші і спокої. Для концентрації використовуйте чотки, фігурку бога Ганеші, пахощі з ефірними маслами м’яти, апельсина, жасмину.

Головна мантра на успіх і гроші для жінок

Краща жіноча медитативна практика – це грошова мантра Лакшмі, жіночого божества, що втілює один з аспектів жіночності, а саме процвітання, красу, успіх у справах, достаток.

Мантра Лакшмі складається всього з декількох складів: Ом Хрім Шрим Лaкшми Бйо Нaмаха (зверніть увагу на наголос у словах). Правильне читання означає повтор точно 107 разів, для чого доведеться придбати чотки. Це займає приблизно 30 хвилин, які доведеться приділяти щодня, не менше 2 місяців.

Щоб мантра Лакшмі принесла вам справжню користь, дізнайтеся більше про богині – покровительці жіночої краси і процвітання.

Догодити богині і привернути успіх можна лише в тому випадку, якщо свідомо і з радістю застосовувати деякі правила:

  • у період роботи з мантрою Лакшмі у все, з чим ви маєте справу, намагайтеся вносити елемент краси, а у вчинках і рішеннях проявляйте більше творчості;
  • не ризикуйте, але приймайте сміливі рішення, не бійтеся подати свій голос, показати свої таланти;
  • проявляйте щедрість, присвячуйте свої дії Достатку;
  • робіть невеликі капіталовкладення в різні підприємства, з тим щоб отримати плоди з багатьох джерел;
  • жертвуйте невелику кількість їжі, одягу, предметів гігієни, тільки не грошей в дитячі будинки або безпосередньо тим, хто цього потребує;
  • зробіть добру справу для своїх родичів – це підсилить дію мантри Лакшмі в кілька разів.

Мантра залучення грошей Лакшмі – відмінний допоміжний засіб у той особливий період життя, коли ви хочете отримати вигоду від своєї творчості, знайти вихід таланту, проявити себе як креативний співробітник.

Читання вголос або про себе гармонізує, вселяє впевненість у власних силах, робить вас привабливою для людей, які можуть вам допомогти – притягує надійних партнерів, щедрих спонсорів, багатих покровителів. Використовуйте її, коли починаєте нову справу або хочете вивести себе і свою фірму на новий, більш високий рівень.

Числова грошова мантра

Один з видів мантри «Грошовий магніт» являє собою ряд цифр, які потрібно не тільки повторювати подумки або вголос, але і споглядати при медитації. Таким чином, мантра під назвою «Грошовий магніт» – це одночасно і мантра, і янтра – сакральне зображення для розумової концентрації.

Ряд з чисел 7753191 потрібно використовувати 77 днів поспіль, використовуючи 77 повторень кожен раз. Особливість у тому, що працювати з нею краще людям з абстрактним мисленням, які вміють зосередитися на зображенні та символіки цифр.

При всій своїй простоті, це спосіб не для всіх – високий рівень абстракції і довгий період (2,5 місяці) може стати перешкодою для практики.

Результатом має стати покращення у всіх справах, що стосуються фінансів, особливо для бізнес-леді. Мантра покликана розворушити тонкий центр прийняття рішень, так що якщо ви найманий працівник, від якої мало що залежить, можливо, це не ваш варіант.

І, звичайно, в період роботи з нею потрібно зустрічати кожну проблему як можливість застосувати свої зростаючі навички – повторення і споглядання чисел без тренування у прийнятті рішень на практиці позбавлене сенсу.

 

natalka.pp.ua


15.03.2017 7245 0
Коментарі (0)

19.03.2024

Сьогодні і роботодавці, й експерти звертаються до абітурієнтів: зважайте на ті спеціальності, які будуть потрібні Україні під час відбудови, адже велике відновлення почнеться одразу після Перемоги

77
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

135
24.02.2024
Вікторія Матіїв

Спроби створити музей у Долині виникали ще у 60-х роках. Проте тільки 23 грудня 1997 року Долинська районна рада прийняла остаточне рішення щодо нього. Журналістка Фіртки поспілкувалася з директоркою закладу Ксенею Циганюк. 

6477 61
01.02.2024
Вікторія Косович

Івано-Франківськ є градом безлічі упереджень і масок: для перших — фортеця, заснована поляками, для других — відголос австрійського «золотого віку» з його залізницями, для третіх — серце гуцульської культури, плач трембіт.  

10889 6
25.01.2024
Вікторія Матіїв

Журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.  

12171 25
18.01.2024
Тіна Любчик

У п'ятницю, 19 січня, в Івано-Франківському національному медичному університеті відбудуться вибори ректора. На посаду претендують троє працівників вишу: доктор медичних наук Микола Островський, доктор медичних наук Роман Яцишин та кандидат медичних наук Руслан Савчук.  

5806

Друзі путіна зустрілись у резиденції рудого Донні у Флориді, де обговорили план путіна по капітуляції України, і після цієї поїздки Орбан розкрив – як за 24 год Трамп планує припинити війну.

505

Чим ближче до виборів в США, тим більше трампісти вдаються до маніпуляцій у своїй пропаганді. У контексті України вони, переставивши все з ніг на голову, намагаються переконувати, ніби це демократи, а не республіканці, заблокували допомогу Україні.

761

Кожен із нас не раз потрапляв у ситуацію, коли ми замислювались давати, чи ні милостиню людині, яка звертається про допомогу біля церкви, на вулиці чи в інших громадських місцях.  

749

У вівторок, 20 лютого, під час зустрічі з виборцями Дональд Трамп зробив комплімент на адресу росії: «Вони перемогли Гітлера. Вони перемогли Наполеона. Це воєнна машина». Розглянемо, що за цим стоїть.

1063
18.03.2024

Сьогодні, 18 березня 2024 року, в УГКЦ в Україні розпочинається період Великого посту. Пригадуємо канони партикулярного права УГКЦ, в яких ідеться про те, коли і як треба постити.  

434
12.03.2024

Популярний дієтолог Майкл Мослі назвав п'ять груп продуктів, які варто включити до свого раціону для схуднення.

460
08.03.2024

Фізіологічно їжа потрібна людині для підтримки життєдіяльності, проте у декого ці межі стерті, тому ці люди їдять не лише, коли голоді, а й коли знервовані, засмучені або перезбуджені.  

543
15.03.2024

Отець каже: виконайте заповідь Божу – вшануйте свято Боже молитвою у храмі, а житейське на цей день відкладіть.

4102
10.03.2024

Дитина приходить до місця, якого не знає і не розуміє. Чому мама каже мовчати? Чому тато не дозволяє бігати? Чому світять свічки та багато квітів?

11627
05.03.2024

Два досвідчених і дуже майстерних шахових гравців сіли за дошку з чорно-білими клітинами і розставили на ній свої війська.

6651
01.03.2024

"Чернецтво завжди є віддзеркаленням суспільства. Люди хочуть, щоб були добрі монахи, гарно поводилися. Але середовище теж формує людину", - ділиться монах. 

1153
19.03.2024

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

18053
17.03.2024

Продовжує зменшуватися кількість тих, хто вважає, що держава виконує свої зобов'язання перед ветеранами російсько-української війни.  

307
12.03.2024

Президент Володимир Зеленський 7 березня погодив кандидатуру ексголовнокомандувача Збройних Сил Валерія Залужного на посаду посла України у Великій Британії.   

406
07.03.2024

На думку комісії, президент має виконувати свої повноваження до вступу на посаду наступника. А вибори президента мають бути призначені упродовж 30 днів після завершення воєнного стану.   

695
04.03.2024

Серед тих, хто довіряє президенту Володимиру Зеленському, підтримують зовнішню політику влади 82%, тоді як серед тих, хто не довіряє — 41%.

816