Дошкільна підготовка з YOLO допоможе дитині почати школу легко

на правах реклами

/data/blog/123285/32892c675c3876ea2db6713e2b9b1334.jpg

 

Кожен життєвий період безумовно важливий. Взагалі за життя людини постійно відбуваються зміни, переоцінка старого і розвиток до нового «рівня». Але для того, щоб все відбулося максимально вірно, потрібна допомога професіоналів.

 

Освітній центр «YOLO» – помічник у будь-якому питанні!

Якщо мова йде про дошкільнят, то саме в 5-6 років відбувається становлення рис особистості і відношення до навчання загалом. Науковці довели, що саме за цей період дитина запам’ятовує стыльки інформації, скільки потім вона не зможе запам’ятати за короткий проміжок часу. Це не означає, що треба вивчати з дитиною все, що можливо і що неможливо. Вік 5-6 років – найсприятливіший момент для розвитку пізнавальних процесів, а саме уваги, сприйняття, мислення, уяви та ін. Тож, давайте використаємо таку можливість разом!

 

Освітній центр «YOLO» відкриває нову групу з дошкільної підготовки!
Що ми пропонуємо для наших маленьких учнів?

Чудову атмосферу
приходячи до освітнього центру «YOLO», дитина радіє, адже тут вона зустрічається з друзями і дуже легко навчається новому.
Цікаві заняття
новітнє навчання для дошкільнят включає в себе інтерактивні завдання. У такий спосіб дитина дізнається куди більше про навколишній світ та опановує нові навички. Диво – скажете Ви, а ми знаємо, що для цього потрібна плідна праця вчителів та їх професіоналізм.
Задоволення
у навчальній діяльності важливий не тільки розвиток пізнавальної сфери, а ще й фантазії. Тому, наші дошкільнята багато малюють і показують свою особистість саме через творчість. Це не тільки дозволяє дізнатись більше інформації про Світ малечі, а ще приносить задоволення! Що може бути краще за щасливу дитину?
Підтримку
період 5-6 років важливий ще тим, що в цей час дітлахи намагаються зрозуміти, як правильно діяти. Кожен хлопчик і дівчинка потребують розуміння та підтримку зі сторони дорослих. Знаючи це, ми будуємо наш процес взаємодії так, щоб кожен учень отримав увагу та підтримку у разі виникнення проблемних ситуацій.

Дошкільна підготовка – це дуже важливий і складний процес, бо треба врахувати багато деталей.

 

Освітній центр «YOLO» пропонує все зробити за Вас!

Наші висококваліфіковані вчителі точно знають, як побудувати процес взаємодії з дітьми для отримання бажаного результату!
Навчання дошкільнят в освітньому центрі – це велика кількість нових можливостей, порівнюючи з державними дошкільними закладами. В «YOLO» учителі знаходять індивідуальний підхід до кожної дитини. Знаючи, які є недоліки, кваліфіковані спеціалісти дуже делікатно виправляють їх. Після проходження програми у нас, Ваша дитина не тільки навчиться новому, а ще й вдосконалить свою особистість.

 

Чому краще віддати малечу на дошкільну підготовку, а не постійно займатись вдома?

1)домашня атмосфера сама по собі асоціюється з відпочинком, тому змусити сина чи дочку серйозно позайматись якийсь час – дуже важко;
2)для отримання результатів від навчальної діяльності, потрібна системність та повне занурення в справу;
3) вдома так багато іграшок і ще треба щось зробити дуже важливе…
Ось так і проходить навчання вдома.

Так,в освітньому центрі «YOLO» є певна дисципліна та правила, але це не означає, що дитині постійно нудно і вона все робить через силу. Наші висококваліфіковані спеціалісти так підбирають вправи, щоб вони були результативні і дуже цікаві для діток. Після занять наші вихованці люблять розказувати, що нового вони дізнались і в якій формі. Інколи і батьків вчать таким методом, що каже про ефективність програми.
Віддаючи дитину в «YOLO», Ви самі стаєте учнями. Ми радо поділимось з Вами інформацією про те, на що треба звернути особливу увагу при заняттях з дитиною, які є особистісні проблеми, і в чому виникають труднощі. Тож, такий спосіб навчання дуже корисний, оскільки з’являються не тільки нові навички, а ще й ситуації взаємодії з іншими дітьми, у яких малеча повинна зайняти своє «особливе» місце.
Освітній центр «YOLO» забезпечить всебічний розвиток Вашої дитини!
Не пропустіть можливість зайняти місце в групі дошкільної підготовки, щоб син чи дочка пішли до школи впевненими в собі і своїх знаннях!
Чекаємо на Вас за адресою м.Івано Франківськ, вул.Грушевського,14.

 

Розклад для груп дошкільної підготовки

Ранкові групи:
понеділок і середа 9:00-10:00
вівторок і четвер 10:00-11:00

Вечірні групи:
понеділок і середа 18:00-19:00
вівторок і четвер 18:00-19:00

Тривалість заняття – 60 хв.
Тривалість курсу – 5 місяців.
Вартість курсу – 2000 грн. (у вартість входять підручник і канцтовари). Оплату можна здійснювати помісячно – 400 грн. у місяць, однак при першій оплаті також оплачуються підручник і канцтовари – 150 грн.

 

Орієнтовний початок занять – 16 січня.
Реєстрація:
yolo.if.ua@gmail.com

 

Отримуй новини про проекти від освітнього центру «YOLO» на нашій сторінці в facebook facebook.com/YOLO.if.ua


05.01.2017 1372 1
Коментарі (1)

Оксана 2019.03.05, 16:37

Доброго дня, цікавить підготовка до школи

10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

1925
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

1840
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

1840
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

5422 44
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

2132 2
19.03.2024

Сьогодні й роботодавці, й експерти звертаються до абітурієнтів: зважайте на ті спеціальності, які будуть потрібні Україні під час відбудови, адже велике відновлення почнеться одразу після Перемоги.

1491

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

713

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

771

Благодатний Вогонь (грец. Άγιο Φως, дослівно — Святе Світло, англ. Holy fire) — поширена у православ'ї назва вогню у Великодній церемонії виносу запалених свічок із Гробу Господнього (кувуклії) в Єрусалимському Храмі Воскресіння. 

965

Впевнено можна сказати, що з появою соцмереж  наш світ змінився. Він став трішки меншим, не виходячи з кімнати ми маємо зв'язок з найвіддаленішими куточками планети. Всі живемо в час швидкості та спрощення.

991
16.04.2024

В Івано-Франківську традиційно у передвеликодній час проведуть ярмарок «Великодній кошик». Працюватиме він з першого по третє травня на площі Ринок.  

1748
11.04.2024

Цієї неділі, 14 квітня, в Івано-Франківській громаді розпочне роботу новий комунальний ринок сільськогосподарської продукції.  

3657
08.04.2024

Під час посту людина не вживає білкові продукти тваринного походження: м'ясо, рибу та молочні продукти. Натомість залишаються крупи, бобові, горіхи, фрукти та овочі.  

10230
17.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26116
14.04.2024

Нагадаємо, цьогоріч в Івано-Франківську запланували початок зведення богослужбової каплиці блаженного священномученика Симеона Лукача.  

10162 1
08.04.2024

Є перша заповідь Божа: «Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене».  

7693
02.04.2024

Два тижні поспіль щонеділі франківці та гості міста збираються на пікнік біля міського озера, щоб висловити протест проти будівництва церкви УГКЦ.   

874
19.04.2024

Це — історія про дорослішання хлопця Тимофія у 1990-х роках. У центрі сюжету — його стосунки із сім’єю, друзями, коханою та колишнім контррозвідником Феліксом, який служив в Афганістані.  

140
19.04.2024

Обороноздатність, безпека, підтримка воїнів, розвиток економіки та євроінтеграційні процеси – ключові питання, які обговорили під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, що відбувся під головуванням Президента України Володимира Зеленського.  

235
16.04.2024

Так, серед тих, хто довіряє Президенту України, лише 15% підтримали б такі вибори, тоді як серед тих, хто не довіряє — 37%.

363
11.04.2024

Парламент остаточно ухвалив у другому читанні законопроєкт №10449 про мобілізацію і проходження військової служби.  

1259
07.04.2024

Всього опитали 2 000 респондентів, що мешкають у всіх регіонах України, крім окупованих територій, у віці 18 років і старше.   

858