Гороскоп кохання 2017 для всіх знаків зодіаку

 

 

Кому у 2017 році пощастить знайти своє справжнє кохання? Для кого зірки підготували спокійне сімейне життя, а хто пірне з головою у вир пристрасті та пригод?

 

Астролог проекту «Одруження наосліп» Олексій Котенко підготував гороскоп кохання на 2017 рік для всіх знаків зодіаку. Читайте гороскоп кохання і стосунків на 2017 рік та дізнавайтеся, які зміни в особистому житті принесе Новий 2017 рік.

 

ОВЕН: ГОРОСКОП КОХАННЯ НА 2017 РІК

Самотні Овни можуть готуватися до перспективного знайомства в березні, травні, червні, липні та жовтні. З великою ймовірністю зустріч з майбутньою «другою половиною» відбудеться в подорожі. Існує шанс, що новий знайомий виявиться іноземцем, ученим або спортсменом.

Сімейних Овнів, яким вдасться подолати недовіру до партнера й не допустити зрад у січні, а також зберегти стосунки в лютому, у липні чекає гідна винагорода – атмосфера вдома стане теплою і гармонійною. Кохання нагряне в серпні! А в листопаді постарайтеся бути більш поблажливими до партнера, аби зберегти та зміцнити стосунки, які ви цінуєте.

 

ТЕЛЕЦЬ: ГОРОСКОП КОХАННЯ НА 2017 РІК

Вам знадобиться чималий талант, терпіння і такт, щоб у першому півріччі зберегти стосунки з коханою людиною: у січні ви будете надзвичайно дратівливі, а в липні ваша «половинка» забажає помститися.

Вересень – ідеальний час для створення гармонії в родині, проявів кохання та ніжності. У червні можливі сварки з партнером на фінансовому ґрунті. Тепло і взаєморозуміння повернуться до вашої сім’ї восени – на початку зими. Цей період сприятливий і для перспективних знайомств.

 

БЛИЗНЮКИ: ГОРОСКОП КОХАННЯ НА 2017 РІК

У січні і лютому загостряться стосунки з партнером, можлива ворожнеча, скандали, які триватимуть і в березні. Деструктив у взаєминах зійде «нанівець» тільки ближче до травня. У травні і червні зірки обіцяють Близнюкам щасливий союз, удачу в коханні.

Травень, серпень, вересень – найкращий час для любовних знайомств, шукайте пару в середовищі друзів, однодумців і серед іноземців. Можливе знайомство далеко від дому. Жовтень – оптимальний час для зачаття. У листопаді партнер може зробити Вам пропозицію.

 

РАК: ГОРОСКОП КОХАННЯ НА 2017 РІК

Найбільш проблемним у стосунках стане для Раків перший квартал цього року. Раки обов’язково зустрінуть велике і справжнє кохання, але цього року. Знайомства вірогідні в січні, квітні та листопаді, і стануться вони далеко від дому. Не виключено, що новий знайомий виявиться іноземцем, ученим або спортсменом.

Службовий роман можливий у квітні-травні або в серпні-вересні. А в грудні вас накриє сильне почуття до колеги. Тим, хто мріє про народження дитини, треба подбати про це у червні або листопаді, коли час для зачаття найбільш вдалий.

 

ЛЕВ: ГОРОСКОП КОХАННЯ НА 2017 РІК

На «любовному фронті» у Левів весь рік буде більш-менш спокійно. У лютому на вас чекає перспективне знайомство, кохання далеко від дому або з людиною здалеку. Нові цікаві знайомства в подорожах можливі також у квітні.

Лютий принесе проблеми з дітьми. У березні в любовних стосунках загострення пристрастей, тримайте себе в руках! Щастя в сімейному житті, взаємність у коханні та добрі стосунки з дітьми зірки обіцяють Левам у серпні і листопаді. Використовуйте серпень і для зачаття дитини!

 

ДІВА: ГОРОСКОП КОХАННЯ НА 2017 РІК

Особисте життя у багатьох Дів у 2017 році буде бурхливим і матиме неабиякий вплив на наступні роки. У січні або в липні ви зануритесь у кохання, яке гратиме першу скрипку в оркестрі вашого життя. Самотні Діви обов’язково зустрінуть свого судженого: у січні або травні доленосне знайомство може відбутися просто на вулиці, а в липні або листопаді – у подорожі.

Гармонія і тепла сімейна атмосфера запанують у вашому домі у травні і серпні-вересні, якщо ви проявите терпіння, мудрість і не станете розпалювати конфлікт постійною критикою близьких, особливо в березні та червні.

Для Дів, у планах яких – розширення сімейства у 2017 році, практично будь-який місяць сприятливий для зачаття: лютий, червень, липень, і особливо вересень-грудень. Червень-липень і грудень перевірять на міцність стосунки, але вміння йти на компроміс допоможе Дівам вирівняти ситуацію.

 

ТЕРЕЗИ: ГОРОСКОП КОХАННЯ НА 2017 РІК

Ідеальний час для побудови любовних стосунків у лютому, квітні, травні та червні. Для тих, хто мріє зустріти свою «другу половинку», знайомство на вулиці можливе у квітні і грудні, а в лютому і травні придивіться до тих, кого зустрінете в подорожі.

Квітень – час службових романів. А сімейні Терези можуть розраховувати на теплі і гармонійні стосунки, допомога партнера в усіх домашніх питаннях у квітні, травні, вересні та листопаді. Усе це можливо, якщо вам вдасться зберегти стосунки в складному січні, коли вірогідними є зради і розставання. Для планування потомства використовуйте серпень.

 

СКОРПІОН: ГОРОСКОП КОХАННЯ НА 2017 РІК

Січень принесе Скорпіонам кохання і все хороше, що з ним пов’язане: ніжність, довіру, чудові стосунки з дітьми. У лютому вірогідні любовні захоплення, через які доведеться понервувати, травень, червень і серпень стануть часом нових знайомств.

На вас чекає кохання далеко від дому або з людиною здалеку, з іноземцем або творчою особистістю. Розрив стосунків, конфлікти в парі зірки обіцяють у серпні і вересні. У жовтні велика ймовірність зради з боку друзів і нещасливі зміни. Більшу частину року з батьками у вас будуть хороші стосунки, успіхи дітей порадують у січні і березні.

 

СТРІЛЕЦЬ: ГОРОСКОП КОХАННЯ НА 2017 РІК

Гармонія в сім’ї і в особистому житті стане віддушиною для Стрільців у 2017 році, подарує хвилини справжнього щастя. Для поповнення сімейства найкращим часом є лютий і квітень-травень. У травні кохання повністю захопить багатьох Стрільців, їм буде не до подвигів на роботі.

Не виключено, що сильне та глибоке почуття дозволить укласти щасливий шлюб у червні. Самотні Стрільці знайдуть надійного партнера у квітні, червні або вересні. У родинному колі запанує спокій, затишок і взаєморозуміння в березні і в листопаді-грудні.

 

КОЗЕРІГ: ГОРОСКОП КОХАННЯ НА 2017 РІК

Протягом усього року вам доведеться шукати баланс між успішною професійною діяльністю і сім’єю. З лютого по березень удома будуть «шторми» і конфлікти, стосунки в родині напружені. Намагайтеся проводити з близькими максимум часу і вже у квітні побачите результати – ситуація нормалізується.

Квітень, вересень, грудень – вдалі місяці для сімейних Козерогів. У серпні велика ймовірність конфліктів з родичами. Щоб їх подолати, проявляйте терпіння, ідіть на поступки. У серпні зірки обіцяють цікаве знайомство.

 

ВОДОЛІЙ: ГОРОСКОП КОХАННЯ НА 2017 РІК

Велике і світле почуття обов’язково прийде до багатьох Водоліїв у червні. Також буде багато можливостей зав’язати перспективне знайомство далеко від дому, зустріти свою долю в компанії друзів. Друга половина року – серпень-жовтень і грудень – обов’язково піднесуть такий подарунок. Причому стосунки будуватимуться на основі спільних інтересів, духовної близькості.

У когось з Водоліїв спалахне службовий роман у липні. Обстановка в родині буде близькою до ідеальної у квітні. А тривогу викликає грудень, коли варто докласти максимум зусиль, щоб не зруйнувати стосунки, які ви дуже цінуєте.

 

РИБИ: ГОРОСКОП КОХАННЯ НА 2017 РІК

З початком року в сімейних і любовних стосунках ситуація залишатиметься без змін, узимку до березня (а потім знову – у вересні і жовтні) періодичні спалахи напруженості. У березні психологічний клімат відновиться. У квітні добре поїхати на спільний відпочинок. У червні можливий перехід на новий рівень: до спільного проживання для пар, які до цього тільки зустрічалися.

 

Джерело: 1plus1.ua


06.12.2016 3867 0
Коментарі (0)

10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

1834
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

1797
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

1780
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

5289 42
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

2082 2
19.03.2024

Сьогодні й роботодавці, й експерти звертаються до абітурієнтів: зважайте на ті спеціальності, які будуть потрібні Україні під час відбудови, адже велике відновлення почнеться одразу після Перемоги.

1459

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

624

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

712

Благодатний Вогонь (грец. Άγιο Φως, дослівно — Святе Світло, англ. Holy fire) — поширена у православ'ї назва вогню у Великодній церемонії виносу запалених свічок із Гробу Господнього (кувуклії) в Єрусалимському Храмі Воскресіння. 

909

Впевнено можна сказати, що з появою соцмереж  наш світ змінився. Він став трішки меншим, не виходячи з кімнати ми маємо зв'язок з найвіддаленішими куточками планети. Всі живемо в час швидкості та спрощення.

944
16.04.2024

В Івано-Франківську традиційно у передвеликодній час проведуть ярмарок «Великодній кошик». Працюватиме він з першого по третє травня на площі Ринок.  

1675
11.04.2024

Цієї неділі, 14 квітня, в Івано-Франківській громаді розпочне роботу новий комунальний ринок сільськогосподарської продукції.  

3611
08.04.2024

Під час посту людина не вживає білкові продукти тваринного походження: м'ясо, рибу та молочні продукти. Натомість залишаються крупи, бобові, горіхи, фрукти та овочі.  

10187
17.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26062
14.04.2024

Нагадаємо, цьогоріч в Івано-Франківську запланували початок зведення богослужбової каплиці блаженного священномученика Симеона Лукача.  

10103 1
08.04.2024

Є перша заповідь Божа: «Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене».  

7658
02.04.2024

Два тижні поспіль щонеділі франківці та гості міста збираються на пікнік біля міського озера, щоб висловити протест проти будівництва церкви УГКЦ.   

843
13.04.2024

Які труднощі та виклики виникають при управлінні краєзнавчим музеєм "Бойківщина" Тетяни й Омеляна Антоновичів та як намагаються їх розв'язувати?

1346
16.04.2024

Так, серед тих, хто довіряє Президенту України, лише 15% підтримали б такі вибори, тоді як серед тих, хто не довіряє — 37%.

320
11.04.2024

Парламент остаточно ухвалив у другому читанні законопроєкт №10449 про мобілізацію і проходження військової служби.  

1209
07.04.2024

Всього опитали 2 000 респондентів, що мешкають у всіх регіонах України, крім окупованих територій, у віці 18 років і старше.   

798
02.04.2024

Українці розповіли, чи підтримують у другому читанні ухвалення Верховною Радою оновленого законопроєкту про мобілізацію.  

1020