Гороскоп на листопад 2016 для всіх знаків зодіаку

 

 

Астролог проекту Одруження наосліп Олексій Котенко розповів, чого очікувати представникам усіх знаків зодіаку в листопаді.

 

Астролог проекту Одруження наосліп Олексій Котенко підготував гороскоп на листопад для всіх знаків зодіаку. Експерт розповів, чого очікувати в особистому житті, на що звернути увагу в спілкуванні з оточуючими та як досягти успіху на роботі, пише 1+1.

 

 

ОВЕН: ГОРОСКОП НА ЛИСТОПАД 2016

У листопаді багатьох Овнів чекає запаморочливий успіх. Ваші честолюбство і амбітність дадуть результати: можна досягти поставлених цілей, домогтися загального визнання, поваги і авторитету в професійному середовищі.

Перед вами відкриються різноманітні можливості соціальної реалізації. Слава чекає тих, чия діяльність пов'язана з видавництвом і медіа, політикою і юриспруденцією, спортом і театром, наукою і кіно. Можливий успішний захист дисертації, яскраве спортивне досягнення, написання або видання книги, виграш судового процесу, затвердження проекту.

Спільна робота, співавторство виявляться більш плідними, ніж індивідуальна праця. Велика ймовірність відрядження, в якому може відбутися зустріч з цікавою людиною, важливе знайомство.

До третьої декади листопада дуже добре складаються відносини з керівництвом і представниками старшого покоління, зі вашою матір'ю чи свекром (тестем), які можуть надати також і суттєву матеріальну підтримку.

Що стосується фінансів, то листопад буде для Овнів періодом надзвичайно вдалим: валютні операції, інвестиційні проекти, депозити принесуть чималий прибуток. Причому, зараз ви можете виграти в лотерею, отримати дохід від ігор і розваг. Перспективний час для бізнесменів, творчих людей.

В листопаді ви можете налагодити стосунки з іноземцями, політиками, спортсменами, вченими. Щоб конфлікт з партнером не затьмарив кінець листопада, проявіть такт, увагу і терпіння. Можуть зіпсуватися стосунки з начальством, є імовірність отримати неприємні звістки з держустанови. Але уникнути гучного скандалу ви зможете, проявивши почуття гумору і гнучкість. Не варто драматизувати без необхідності. 

У другій декаді листопада можуть виникнути проблеми зі здоров'ям. До речі, в середині місяця варто поберегти і своїх дітей, подбати про їхнє здоров'я.

 

ТЕЛЕЦЬ: ГОРОСКОП НА ЛИСТОПАД 2016

Тельцям в листопаді варто звернути увагу на проекти, пов'язані з освітою, наукою або спортом, а також творчістю та міжнародними відносинами. Це час відмінно підходить для старту власного бізнесу, особливо якщо сфера майбутньої діяльності пов'язана з торгівлею, експортно-імпортними операціями, медициною. Прибутковими виявляться інвестиції у виробництво. Фінансово допоможуть далекі родичі, а також ваша мама чи тесть (свекор). Є ймовірність дуже великих доходів і вельми вигідних придбань.

Удача супроводжує тим, хто відправиться в далеку поїздку або братиме участь у судовому процесі – рішення буде на вашу користь. Позитивні тенденції збережуться до кінця місяця, але в третій декаді можуть з'явитися деякі складнощі, можливі непередбачені витрати.

У робочих питаннях також потрібно проявити творчий підхід, будьте готовими до відрядження для вирішення виробничих завдань. Але будьте обережні, проявіть вроджені працьовитість і відповідальність, щоб у другій половині місяця не потрапити під пресинг керівництва та уникнути звинувачень у непрофесіоналізмі.

Уже з другої декади, якщо ви докладете максимум зусиль, відкриваються колосальні можливості в соціальній реалізації. Успіх чекає спортсменів, акторів, вчених, політиків, юристів, журналістів.
Небезпеки для здоров'я Тельців в першій декаді немає, але саме зараз слід ретельно подбати про себе, пройти курс зміцнення імунітету і пролікувати хронічні захворювання, щоб не потрапити в лікарню. Ідеальний варіант – санаторно-курортний відпочинок разом зі своїм партнером.

 

БЛИЗНЮКИ: ГОРОСКОП НА ЛИСТОПАД 2016

Для Близнюків настав час любові. Успіх чекає не тільки тих, хто тільки будує відносини. Сімейні Близнюки потраплять в атмосферу романтики, відвідають культурні заходи, шоу, концерти, виставки. Імовірне розширення можливостей завдяки шлюбу з іноземцем або з людиною здалеку. Успішними будуть партнерські проекти, зарубіжне співробітництво. Багато Близнюків у цей час знайдуть нових друзів, познайомляться з важливими і впливовими людьми, при цьому доленосна зустріч може відбутися у потязі.

Того, хто стурбований житловим питанням, в листопаді може очікувати довгоочікуване рішення, причому за допомоги вашого партнера. Вдалий результат і у судових розглядів.

Для Близнюків листопад відзначається прекрасним фінансовим становищем: ви зможете добре заробити на всіляких консультаціях, викладанні, отримати престижну премію, а також виграти в лотерею або зробити вигідні операції з валютою. Та й дохід партнера порадує.

Також можна розраховувати на матеріальну підтримку від батьків, отримання субсидії або інших пільг і соціальних гарантій. Можливі щасливі знахідки. Але для будь-яких ризиків, враховуючи фінансові, третя декада листопада категорично не підходить.

У листопаді дуже добре проходити діагностику організму. Ті, хто вже тривалий час проходить реабілітаційні курси, можуть отримати чудові новини про повне одужання. У третій декаді варто подбати про безпеку дітей і партнера.

 

РАК: ГОРОСКОП НА ЛИСТОПАД 2016

Більшість Раків в листопаді отримають визнання своєї праці: на роботі чекає успіх. Ви зможете легко знайти контакт з колегами і начальством, що сприятливо вплине на атмосферу в офісі. Можливе підвищення, отримання керівної посади. Хороший період для налагодження стосунків у колективі, для підбору нових співробітників, розробки спільних проектів та укладення договорів.

До 20 листопада вас очікує успіх не лише на роботі, а й в особистому житті. Багатьом Ракам удасться відвідати цікаві заходи, концерти і виставки разом з коханою людиною, отримати масу позитивних емоцій. Але кінець листопада не надто підходить для налагодження серйозних відносин, проявіть стриманість, увагу і такт, щоб зберегти позитив початку місяця.

Не виключено, що у когось у цей період вирішиться житлове питання. Ремонтні роботи, облаштування житла або дачі, турбота про домашніх улюбленців або навіть придбання собаки чи кішки – в цьому місяці для багатьох Раків домашні турботи будуть відігравати важливу роль і принесуть задоволення. І здоров'я не завдасть проблем, незважаючи на настання холодів і сезону застуд.

 

ЛЕВ: ГОРОСКОП НА ЛИСТОПАД 2016

Левам листопад сприяє в питаннях самоосвіти і підвищення кваліфікації. Зросте інтерес до оздоровлення, нетрадиційної медицини, а також захоплень, пов'язаних з технікою, тваринами (освоєння нових програм, дресирування улюбленця).

На роботі пануватиме нормальна ділова атмосфера. Зараз будуть затребувані ваші організаторські здібності та вміння працювати з документами. Проявіть творчий підхід до вирішення поставлених завдань, будьте готові відправитися у відрядження, тим більше, що така поїздка принесе користь і вам, і всьому колективу. 

Листопад добре підходить для заробітків в сфері навчання, викладання, виступів перед аудиторією, а також в тренерській діяльності. Багато Левів проявлять видатні здібності до наслідування: скористайтеся моментом і запишіться на курси акторської майстерності.

Непоганий час для ремонтних робіт, а також можна завести домашню тварину. Є ймовірність невеликого виграшу. Незапланований дохід зірки рекомендують витратити на навчання, на дитину або розваги – це принесе і користь, і задоволення.

Батьки-Леви проявлять себе як хороші вихователі, які вміють ладнати з дитиною і налагоджувати довірчі відносини. До того ж, ваша дитина порадує успіхами в творчості або спорті.

У третій декаді можуть погіршитися стосунки з дітьми, можлива плутанина в документах, тому варто сконцентруватися і бути уважним, особливо якщо вас очікує підписання важливих ділових угод. Здоров'я в останній місяць осені у більшості Львів буде просто відмінним.

 

ДІВА: ГОРОСКОП НА ЛИСТОПАД 2016

Діви в листопаді будуть повністю поглинені домашніми справами. У перших двох декадах можете отримати пристойний дохід від оренди нерухомості, зробити вигідне придбання для облаштування будинку, у когось розкриється талант будівельника.

Багато Дів в цей період захопляться садівництвом, проявлять відмінні можливості ведення господарства. Саме в кінці осені в будинку більшості Дів запанує благополуччя. Можна розраховувати на допомогу від вашого батька або тещі (свекрухи).

У цьому місяці Діви-батьки налагодять стосунки з дітьми, проведуть цікаво час. Тим же, хто планує розширення сімейства, можна очікувати зачаття.
Однак у третій декаді листопада, щоб не зруйнувати ідилію, вам слід проявити властиві вам такт, терпіння і без особливої ​​необхідності не критикувати.

В останній тиждень осені можливі непередбачені витрати на дітей, розваги, відпочинок, спорт. У цей час краще не робити великих інвестицій, не починати власну справу чи відкривати депозит в банку, розширювати виробництво, так як велика ймовірність великих втрат. Уникайте ризиків у фінансових питаннях.

Самопочуття у більшості Дів в листопаді буде дуже непоганим, і загрози для здоров'я малоймовірні.

 

ТЕРЕЗИ: ГОРОСКОП НА ЛИСТОПАД 2016

Увесь листопад Терези проведуть у переговорах, проявляючи свій талант комунікатора і вирішуючи цілий ряд складних посередницьких питань. Ваші товариськість, допитливість і вроджена здатність йти на компроміс в цьому місяці будуть доречними. У численних поїздках і подорожах ви зможете вміло використовувати старі ділові зв'язки і з успіхом нарощувати нові.

Відмінні взаємини з найближчим оточенням (з батьком, тещею або свекрухою, братом, сестрою, сусідами) забезпечать підтримку у вирішенні дрібних господарських питань. З'явиться можливість зарекомендувати себе справжнім сім'янином, а це відобразиться і на домашній атмосфері – пануватиме розуміння і гармонія.

Можна зробити вигідне придбання в будинок, зробити косметичний ремонт, облаштувати дачу. Але в третій декаді варто бути менш активними, оскільки отримати схвалення рідних буде складно.

Терези, які ще не мають пари, зможуть познайомитися з цікавою людиною у транспорті, на вулиці і продовжити це знайомство з перспективою на майбутнє.

Можливо вирішиться квартирне питання, імовірний переїзд всередині міста, поліпшення побутових умов або зменшення вартості вашої оренди. Для здоров'я цей період дуже сприятливий, можна не турбуватися про самопочуття.

 

СКОРПІОН: ГОРОСКОП НА ЛИСТОПАД 2016

У третій декаді листопада Скорпіони отримають фінансову винагороду. До цього доведеться добряче попрацювати, налаштуватися на вирішення багатьох робочих питань. У цьому допоможуть ваші організаторські здібності, а також комунікабельність і допитливість, наявність потрібних зв'язків у ділових колах.

Успіх чекає і підприємців, чия діяльність пов'язана з медициною, торгівлею, митницею, морськими перевезеннями, різними послугами населенню. Завдяки працьовитості, відповідальності і старанності вас помітить керівник. Якщо ж ви у пошуках роботи, то отримаєте відмінний шанс вибрати цікаву і прибуткову посаду.

Для початку підприємницької діяльності сприятлива перша і друга декади листопада: ваш практичний підхід, чітке розуміння вигоди, вміння розпоряджатися кредитними грошима і отримувати від цього прибуток виявляться дуже доречними.

Цей місяць добре підійде для професійного розвитку, освоєння нових знань, підвищення кваліфікації. Скорпіонів можуть зацікавити духовні практики, психологія, астрологія, представники знаку із задоволенням навчаться водити авто або грати на музичному інструменті. Взагалі, творчість зараз може принести непоганий заробіток, тому не пропустіть свої хвилини натхнення. 

Багато Скорпіонів отримають доступ до якихось таємних знань, секретів, заслужать довіру оточуючих. Відверті розмови будуть відбуватися регулярно, а прохання дати пораду з того чи іншого питання сипатимуться звідусіль. Але в кінці листопада слід бути максимально акуратними: не дозвольте шахраям вас обдурити або обмовити, не довіряйте всьому, що вам кажуть. 

У листопаді доходи можуть надходити не лише від активної діяльності, але також від депозитів або інших дивідендів, здачі нерухомості в оренду.
У домашньому колі все досить спокійно і мирно, панує достаток, ведуться ремонтні роботи, облаштування житла. Здоров'я в листопаді не завдасть клопоту і проблем.

 

СТРІЛЕЦЬ: ГОРОСКОП НА ЛИСТОПАД 2016

Більшість Стрільців проведуть останній місяць осені досить розмірено, більше займатимуться справами, які приносять задоволення. Успіх чекає на представників публічних професій (викладачів, артистів, менеджерів по рекламі, лекторів, фотомоделей і ін.). Артистизм, уміння заволодіти інтересом аудиторії, оригінальність ідей і винахідливість стануть добрими помічниками для вас у листопаді.

Ви відчуєте прихильність оточення. Ви із задоволенням підтримаєте близьких і коханих людей. В багатьох справах буде супроводжувати удача, тому не бійтеся проявляти фінансову ініціативу, шукати нестандартні способи заробітку і реалізовувати креативні ідеї. У бізнесі – «зелене світло».

Тим, хто вирішить зробити дорогі покупки, можна сміливо витратити навіть трохи більше, ніж планували. Поповнити бюджет вдасться людям творчим, а також медикам (особливо в сфері психології та психіатрії), всім зайнятим у благодійних фондах або морських перевезеннях, митникам, акторам і художникам. Не упускайте можливості з'їздити у відрядження або здійснити подорож: у дорозі чекає удача, перспективне знайомство, особливо в третій декаді місяця.

У цей період можливі проблеми з вихованням дітей, тому проявіть сердечність і великодушність. Не варто ризикувати та жартувати зі здоров'ям, хоча ніяких серйозних небезпек для вашого самопочуття в листопаді не передбачається.

 

КОЗЕРІГ: ГОРОСКОП НА ЛИСТОПАД 2016

Козероги в листопаді будуть честолюбні і амбітні. Зможуть досягти поставленої мети, домогтися слави і авторитету. Ваше прагнення до отримання бажаного статусу в соціумі дозволить мобілізувати сили, а працьовитість і хороші стосунки з керівництвом стануть запорукою успіху.

Однак насичене соціальне життя призведе до втоми і бажання усамітнитися, здійснити подорож на самоті або відпочити на природі чи в санаторії. До речі, третя декада для цього дуже сприятлива, адже ви зможете не лише зміцнити здоров'я і зняти стрес, накопичений за останній час, але і зануритися у творчість, обміркувати плани на майбутнє, зайнятися улюбленою справою, хобі.

У сімейному колі можна розраховувати на підтримку і розуміння. Деяким Козерогам вдасться створити свою майстерню, попрацювати в тиші над цікавим проектом, що вимагає натхнення і креативного підходу. Третя декада місяця небезпечна ускладненнями на роботі. Потішать взаємини з батьками та родичами.

У деяких Козерогів може вирішитися квартирне питання (отримання службової квартири тощо). Також отримати житло можуть допомогти ваші батьки або батьки вашого партнера.

Останній тиждень осені – пора сприятлива для шопінгу: обновіть гардероб, потіште себе речами для облаштування вашої оселі. Щоправда, саме в цей час можливе послаблення імунітету та застуди. Однак якщо вчасно почати лікування, ви швидко станете на ноги.

 

ВОДОЛІЙ: ГОРОСКОП НА ЛИСТОПАД 2016

Водолії в листопаді будуть дивувати своє оточення дружелюбністю, винахідливістю і бажанням допомогти у потрібний момент. Ви впораєтесь із найскладнішими завданнями, а ваше вміння вислухати і підказати вихід зі складної ситуації зміцнять ваш авторитет серед колег. Ви зможете легко налагодити стосунки з тими, хто раніше був лише знайомим або товаришем по службі, познайомитися з новою цікавою людиною, потоваришувати. 

Хороша інтуїція і навички психолога вбережуть вас від будь-яких дій недоброзичливців, а таємний покровитель надасть підтримку в кар'єрі.
У листопаді багато Водоліїв будуть схильні до опанування езотеричних практик, духовного вдосконалення або розвитку в професійній площині. Перші дві декади листопада будуть сприятливі для будь-яких подорожей і контактів.

Але тенденції можуть дещо змінитися в кінці місяця, коли захочеться порушити якісь правила чи заборони. Краще бути стриманими, інакше доведеться постати перед законом (штрафи, покарання). Та й поїздку краще відкласти до більш сприятливого часу. А ось для ризикованих фінансових операцій, лотереї цей період дуже підходить, ризикуйте, і нехай вам посміхнеться Фортуна!

Водолії-батьки зможуть тепло поспілкуватися зі своїми дітьми, провести приємно час, дізнатися від них багато цікавого. Здоров'я не турбуватиме, але екстремальних видів спорту в листопаді краще уникати.

 

РИБИ: ГОРОСКОП НА ЛИСТОПАД 2016


У цьому місяці Риби покажуть себе відповідальними і надійними співробітникиами. Вам довіряє керівництво і цілком можна розраховувати напідвищення. Також можливе підвищення зарплати, збільшення кількості клієнтів, зростання прибутку. Зіграє важливу роль покровительство, дружнє ставлення старших за віком наставників.Хоча ви й раніше багато чого робили для досягнення успіху, такі яскраві позитивні події в кар'єрі виявляться для вас досить несподіваними.

Високопоставлені друзі, і «зв'язки» в держструктурах і органах влади сприятимуть вирішенню актуальних питань. Якщо ви поки не маєте роботи, саме час шукати вакансію, яка відповідає вашому покликанню і освіті.

У фінансовому плані місяць дуже вдалий, можливо ви знайдете давно загублену річ.

У третій декаді листопада необхідно уникати великих вкладень і покупок. Підприємцям варто утриматися від розширення бізнесу. Представникам цього знаку вдасться уникнути матеріальних втрат, якщо вони не ризикуватимуть і будуть обережними. Є ймовірність аварій, стихійних лих, програшу.

Бережіть дітей, не довіряйте малознайомим людям. У цей період спробуйте максимально тверезо оцінювати ситуацію, проявіть властиві вам гнучкість, терпіння і старанність, щоб уникнути несприятливих моментів на роботі і не втратити прихильності покровителів і керівництва.


01.11.2016 1457 0
Коментарі (0)

26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

580
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

1770 6
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

1094 2
19.03.2024

Сьогодні й роботодавці, й експерти звертаються до абітурієнтів: зважайте на ті спеціальності, які будуть потрібні Україні під час відбудови, адже велике відновлення почнеться одразу після Перемоги.

526
24.02.2024
Вікторія Матіїв

Спроби створити музей у Долині виникали ще у 60-х роках. Проте тільки 23 грудня 1997 року Долинська районна рада прийняла остаточне рішення щодо нього. Журналістка Фіртки поспілкувалася з директоркою закладу Ксенею Циганюк. 

6874 61
01.02.2024
Вікторія Косович

Івано-Франківськ є градом безлічі упереджень і масок: для перших — фортеця, заснована поляками, для других — відголос австрійського «золотого віку» з його залізницями, для третіх — серце гуцульської культури, плач трембіт.  

11329 6

Піст – невід’ємна частина християнського  життя, встановлена Богом.

304

Друзі путіна зустрілись у резиденції рудого Донні у Флориді, де обговорили план путіна по капітуляції України, і після цієї поїздки Орбан розкрив – як за 24 год Трамп планує припинити війну.

1036

Чим ближче до виборів в США, тим більше трампісти вдаються до маніпуляцій у своїй пропаганді. У контексті України вони, переставивши все з ніг на голову, намагаються переконувати, ніби це демократи, а не республіканці, заблокували допомогу Україні.

1089

Кожен із нас не раз потрапляв у ситуацію, коли ми замислювались давати, чи ні милостиню людині, яка звертається про допомогу біля церкви, на вулиці чи в інших громадських місцях.  

1083
24.03.2024

Нутриціологиня пояснила, чому не можна забороняти собі фастфуд та солодощі. А також порадила, як їх вписати у свій раціон.

248
18.03.2024

Сьогодні, 18 березня 2024 року, в УГКЦ в Україні розпочинається період Великого посту. Пригадуємо канони партикулярного права УГКЦ, в яких ідеться про те, коли і як треба постити.  

1050
12.03.2024

Популярний дієтолог Майкл Мослі назвав п'ять груп продуктів, які варто включити до свого раціону для схуднення.

818
26.03.2024

Йдеться про зміни в молитвах «Вірую» («Символ віри»), «Царю Небесний» та митаревій молитві.

692
25.03.2024

Старий сидів біля оазису, біля входу в одне близькосхідне місто. До нього підійшов юнак і запитав...

646
21.03.2024

Релігійна громада отримала всі дозвільні документи та незабаром розпочне будівництво поруч з Садовим товариством та міським озером.

2916
15.03.2024

Отець каже: виконайте заповідь Божу – вшануйте свято Боже молитвою у храмі, а житейське на цей день відкладіть.

4414
25.03.2024

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

18409
26.03.2024

У Верховній Раді зареєстрували проєкт закону про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо встановлення відповідальності за привласнення державних функцій.   

270
22.03.2024

На початку лютого 2024 року замість Валерія Залужного Збройні сили України очолив Олександр Сирський, який до цього командував Сухопутними військами.  

328
17.03.2024

Продовжує зменшуватися кількість тих, хто вважає, що держава виконує свої зобов'язання перед ветеранами російсько-української війни.  

638
12.03.2024

Президент Володимир Зеленський 7 березня погодив кандидатуру ексголовнокомандувача Збройних Сил Валерія Залужного на посаду посла України у Великій Британії.   

739