Як провести осінь в горах: найкращі пропозиції з Карпат

 

/data/blog/116388/b3550c5191c45d06513b86f539ad7f40.jpg

 

Осінь в горах – це невимовно казкове видовище. Тут з’єднуються воєдино всі її яскраві фарби і переплітаються з неймовірно чистим і свіжим повітрям. Лише в горах ви зможете вдихнути на повні груди і забути про осінню депресію, адже тут осінь – це суцільне натхнення і насолода.

Яремче, Драгобрат, Буковель, Славське, Трускавець – хто з нас не чув цих міст? Але для тих туристів, які лише починають свої подорожі і погано орієнтуються в напрямках Карпат, ми вирішили зробити добірку найпопулярніших туристичних місць, де можна залишитися наодинці з природою і зануритися в атмосферу прекрасного. Грунтовно вивчивши це питання, ми спробували знайти максимально вигідні пропозиції, щоб кожен зміг підібрати собі бажаний відпочинок до душі і кишені. 

Оскільки питання економії є дуже актуальним на сьогоднішній день, ми звернулись за допомогою до ресурсів, які займаються знижками. Наш вибір випав на портал-агрегатор знижок Скидочник, на якому зібрані акції більш ніж з 50-ти сайтів інтернету – нам не довелося їх усіх відвідувати. З його допомогою ми і зробили підбірку найцікавіших і доступних пропозицій для вашого відпочинку – зі знижками та акціями.

Ну що ж, ласкаво просимо в Карпати! Давайте дізнаємося, куди варто вирушити.

105134186

1. Буковель. Відпочинок в Буковелі подарує вам не лише нереальну красу природи, але і всі можливі види послуг (найбільші і облаштовані траси для катання в Україні, spa, басейни, гірські маршрути, маса ресторанів і кафе, оздоровчі процедури та багато іншого), адже цей гірськолижний курорт вважається одним з тих, що розвиваються найбільш швидко в світі. Діапазон цін на готелі нас дуже порадував, адже починаючи від 449 грн можна відпочити 4 дня і 3 ночі удвох. Приміром, в приватному готелі «Перлина Карпат», номер на двох вам обійдеться в 599 грн (4 дні / 3 ночі), а відпочинок в шикарному комплексі “FOMICH PARK HOTEL” (за тими ж критеріями) в 1140 грн. Таким чином, можна підібрати собі будь-які апартаменти, виходячи з побажань або можливостей.

pano2

Номер «Стандарт» в готелі «Перлина Карпат»

fomich

Номер «Люкс-СТУДІО» в готелі “FOMICH PARK HOTEL”

2. Яремче – серце Карпат, розташоване неподалік від найвищих вершин. Цей край наповнений красивими видами, історичними пам’ятками, гуцульською культурою, затишними готелями та хорошими людьми. Тут ви зможете відпочити душею і тілом, оздоровитися, цікаво провести час (квадроцикли, велосипеди, річкові сплави), а також навчитеся кататися на лижах (гірськолижні траси відмінно підійдуть новачкам та сім’ям з дітьми).

Готелі Яремче нас також приємно здивували наявністю знижок: «Рубель», «Десятка», «Станіславський», «Карпати», «Велика Ведмедиця» та інші пропонують дуже хороші варіанти за вигідну ціну. Наприклад, триденний відпочинок в готельному комплексі «Рубель» обійдеться вам в 819 грн за двох в номері напівлюкс (замість 1200 гривень, без урахування знижки), з відвідуванням відкритого басейну з підігрівом та лазні.

phoca_thumb_l_Rubel_14

убель

Номер напівлюкс в готельному комплексі «Рубель»

3. Трускавець. Відпочинок та лікування в Трускавці порадує любителів спокійного і корисного відпочинку. Тут вас чекає найчистіше, насичене хвоєю, повітря, мальовничі околиці, мінеральні джерела та оздоровчі програми. Сучасні готелі пропонують не тільки місце проживання, а й комплекс лікувальних процедур. Також, ви можете лікуватися в перевірених санаторіях, а жити при цьому в фешенебельному готелі.

Проживання зі знижкою в Трускавці обійдеться вам від 790 грн до 2990 грн за двох (5 днів / 4 ночі). Наприклад, відпочити в самому центрі міста на spa-віллі «Шоколад» ви зможете за 790 грн (5 днів) або за 359 грн (3 дні). Насправді в Трускавці дуже багато готелів з ​​акційними пропозиціями: «Афродіта», «Європа», «Богема», «Oscar» 4 *, «Жасмин» і багато інших. Тому варто витратити небагато часу і обрати найбільш підходящий і вигідний варіант.

room_pano_02

room_pano_04

Номери напівлюкс і люкс в готелі «Шоколад»

4. Закарпаття. Лише відпочинок на Закарпатті об’єднує екстрим (лижі, походи в гори) і лікування (термальні джерела, мінеральні води), адже саме тут знаходяться всі найпопулярніші гірськолижні курорти (Міжгір’я, Драгобрат, Подобовець, Рахів, Красія) і багатопрофільні лікувально-оздоровчі заклади. Якщо ви новачок в лижному спорті, то висота схилів в цій частині Карпат буде для вас найбільш відповідною, так як тут траси для катання менш круті і високі.

У готелях «Континент», «Ізкі», «Здравниця Карпат», «Легенда Шаян» 3 дня відпочинку для двох вам обійдуться приблизно в 550 грн, при цьому у вас буде безкоштовний wi-fi, сніданки, парковка, лазня, прогулянка на конях та інше, в залежності від обраного вами готелю. Нам здається це відмінний варіант, щоб відпочити від божевільного ритму міста і поїхати в захоплюючу і корисну подорож.

ds

VIP-номер в туристичному комплексі «Легенда Шаян»

dfs

Номер «Комфорт» в готелі «Континент»

2012-08-24_14-46-00_IMG_5256

5. Славське. Цей курорт розташований в сонячній долині на злитті двох річок Опір та її притоки Славки (2:00 на електричці від Львова), а саме селище з усіх боків оточене горами. Славське – це просто казка для любителів активного відпочинку: лижні траси (як для професіоналів, так і для любителів), походи в гори, збір ягід і грибів, катання на конях, полювання, рибалка і багато іншого. Обов’язково загляньте в цю дивну місцевість, якщо будете неподалік.

Славське має дуже розвинену інфраструктуру в зимовий сезон, тому зараз саме час підібрати житло за вигідною ціною. Готелі в Славському славляться своєю доступною ціною, наприклад, тиждень відпочинку для двох в готелях – «Золота підкова», «Карпатська казка», «Рожанка» – обійдуться від 999 грн до 1600 грн з урахуванням знижки. А вікенд в готелі «Терем» можна провести удвох, менш ніж за 300 грн, при цьому у вартість включено сніданки, більярд, настільний теніс, караоке і перегляд фільмів в кінозалі.

awesome_74095706c807

Готель «Терем»

index_05

База відпочинку «Рожанка»

Ми сподіваємося, що наша добірка допоможе вам зібратися в захоплюючу подорож по красивих місцях Карпат. Вперед за натхненням!

inspired.com.ua


21.09.2016 3638 0
Коментарі (0)

22.04.2024
Вікторія Матіїв

Про значення Великодніх свят журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.

671
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

2271
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

2000
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

2024
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

6070 54
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

2308 2

Нижня палата Конгресу США затвердила допомогу Україні в  сумі 61 мільярдів доларів. Всього «за» допомогу Україні проголосували 311, «проти» — 112, «утримались» — 8.

183

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

995

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

995

Благодатний Вогонь (грец. Άγιο Φως, дослівно — Святе Світло, англ. Holy fire) — поширена у православ'ї назва вогню у Великодній церемонії виносу запалених свічок із Гробу Господнього (кувуклії) в Єрусалимському Храмі Воскресіння. 

1253
19.04.2024

Цього року комунальне підприємство «Франківськ Агро» запланувало засіяти на майже 200 гектарах соняшник, гречку та сою.  

476
16.04.2024

В Івано-Франківську традиційно у передвеликодній час проведуть ярмарок «Великодній кошик». Працюватиме він з першого по третє травня на площі Ринок.  

1937
11.04.2024

Цієї неділі, 14 квітня, в Івано-Франківській громаді розпочне роботу новий комунальний ринок сільськогосподарської продукції.  

3834
22.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26366
18.04.2024

Під час моління студенти зачитували розважання, які перепліталися зі стражданнями нашого Спасителя – Ісуса Христа під час Хресної дороги та терпіннями, які проходить український народ у часі жорстокої війни.  

427
14.04.2024

Нагадаємо, цьогоріч в Івано-Франківську запланували початок зведення богослужбової каплиці блаженного священномученика Симеона Лукача.  

10340 1
08.04.2024

Є перша заповідь Божа: «Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене».  

7884
19.04.2024

Це — історія про дорослішання хлопця Тимофія у 1990-х роках. У центрі сюжету — його стосунки із сім’єю, друзями, коханою та колишнім контррозвідником Феліксом, який служив в Афганістані.  

435
23.04.2024

Рівень довіри до інформації про події війни, яка надходить від владних органів, є невисоким.  

277
19.04.2024

Обороноздатність, безпека, підтримка воїнів, розвиток економіки та євроінтеграційні процеси – ключові питання, які обговорили під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, що відбувся під головуванням Президента України Володимира Зеленського.  

432
16.04.2024

Так, серед тих, хто довіряє Президенту України, лише 15% підтримали б такі вибори, тоді як серед тих, хто не довіряє — 37%.

514
11.04.2024

Парламент остаточно ухвалив у другому читанні законопроєкт №10449 про мобілізацію і проходження військової служби.  

1448