8 найпопулярніших курортів України: де недорого відпочити влітку 2016

 

/data/blog/113714/292b062b2a7989f686f1e999421bbe81.jpg

 

Під час літнього відпочинку хочеться максимально набратися сил та зарядитися енергією. На щастя, українцям необов’язково їхати за кордон, щоб відпочити від шумних міст.

 

У нашій країні є безліч мальовничих місць для відпочинку. Навіть найвибагливіші туристи будуть задоволені різноманіттям варіантів відпочинку на природі, в горах та біля моря.

 

Ми підготували підбірку найпопулярніших туристичних напрямків для відпочинку влітку 2016.

 

ВІДПОЧИНОК У КАРПАТАХ

Солотвино (Закарпатська область)

Селище міського типу Солотвино, що знаходиться у Закарпатські області відоме як лікувально-оздоровчий курорт. Солоні озера, які там знаходяться, стали улюбленим місцем туристів завдяки своїм лікувальним властивостям. У спеціальних соляних шахтах практикують лікування захворювань дихальних шляхів, алергії та астми.

Вода солоних озер також надзвичайно корисна для лікування шкіри та омолодження. У селищі є багато баз відпочинку, санаторіїв та готелів для комфортного відпочинку в Карпатах.

Вартість проживання: від 200 грн за добу

 

Яремче (Івано-Франківська область)

Якщо ви хочете відпочити у Карпатах влітку 2016, зупиніть свій вибір на Яремче. Це місто з надзвичайної природою дозволить зануритися у спокійне життя містечка та милуватися мальовничими місцями.

Для туристів тут існує безліч місць, які варто відвідати: водоспад Пробій, підвісний міст над річкою Прут, заповідник з дикими тваринами та залізничний міст, якому більше 100 років. Яремче просто дихає величчю Карпат та українською історією.

Вартість відпочинку: від 200 грн за добу.

 

ВІДПОЧИНОК НА ШАЦЬКИХ ОЗЕРАХ

Шацькі озера (Волинська область)

Шацькі озера, що знаходяться у Волинській області, набирають все більшої популярності серед туристів. Озера, що розташувалися серед лісових масивів, дозволять поринути у спокій та природню гармонію.

До групи Шацьких озер належить найглибше озеро України Світязь. Його краса та первозданність до сих пір чарує туристів, ніби час йому не підвладний.

Відпочинок на Шацьких озерах - це комфортне поєднання з природою, адже біля озер знаходяться бази відпочинку, котеджі та приватні будинки.

Вартість відпочинку: від 150 грн за добу

 

ВІДПОЧИНОК НА ДНІСТРІ

Відпочинок на Дністрі - кращий варіант для відпочинку. У вас є можливість оглянути цікаві місця, насолодитися красою Дністровського каньйону

Кращий варіант як провести вихідні влітку. Можна оглянути цікаві місця, помилуватися красою Дністровського каньйону.

Ви можете обрати комфортну базу відпочинку чи відпочинок у наметах. Для прихильників активного відпочинку пропонують сплав річкою. Тож заряд адреналіну та задоволення від єднання з природою вам забезпечені.

Вартість відпочинку: від 300 грн за добу

 

ВІДПОЧИНОК НА МОРІ

Унікальний клімат, південне сонце, місцеві ласощі та чисте повітря, насичене ароматами моря, щорічно приваблюють тисячі туристів.

В Україні є безліч місць для комфортного відпочинку біля моря. Відпустка на одеських, миколаївських і херсонських курортах - прекрасний вибір для тих, хто бажає відпочити недорого на Чорному морі. Перед поїздкою добре підготуйтеся та дізнайтеся, як правильно засмагати, щоб не нашкодити організму

Залізний порт (Херсонська область)

Молодий курорт на Чорному морі орієнтований на відпочинок молоді. Серед українських туристів Залізний порт популярний завдяки піщаним пляжам, глибокому відкритому морю та безлічі розважальних закладів.

Вартість відпочинку: від 300 грн за добу

Затока (Одеська область)

Затока - ідеальне місце для тих, хто хоче поєднати приємне з корисним: професійну профілактику та веселий відпочинок. Лікувальні санаторії спеціалізуються на лікуванні інгаляціями та мінеральною водою та грязями.

Однак не варто сприймати Затоку, як місце, де можна лише лікуватися в санаторіях. Тут є безліч дискотек, ресторанів та розважальних закладів на будь-який смак.

Вартість проживання: від 350 грн за добу

Лазурне (Херсонська область)

Селище міського типу Лазурне має дуже вигідне географічне положення: воно розташоване на березі Чорного моря за 30 км від Скадовська, 100 км від Херсона та 80 км від найближчої залізничної станції Брилівка. Відпочиваючи у Лазурному, відвідайте кургани, вік яких сягає 5тисяч років.

У селищі є близько 30 санаторіїв та безліч пропозицій житла у приватному секторі.

Вартість відпочинку: від 250 грн за добу

Кирилівка (Запорізька область)

Селище міського типу Кирилівка розташоване на березі Азовського моря, особливо привабливим є для жителів Дніпропетровської та Запорізької області, адже знаходиться відносно близько до обласних центрів.

У селищі працюють санаторії, є близько 300 оздоровчих закладів та дитячих центрів.

Надзвичайно привабливою роблять Кирилівку лікувальні грязі, які використовуються для профілактики захворювань опорно-рухового апарату.

Вартість відпочинку: від 250 грн за добу.

 

1plus1.ua


21.08.2016 1781 0
Коментарі (0)

26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

618
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

1801 6
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

1105 2
19.03.2024

Сьогодні й роботодавці, й експерти звертаються до абітурієнтів: зважайте на ті спеціальності, які будуть потрібні Україні під час відбудови, адже велике відновлення почнеться одразу після Перемоги.

532
24.02.2024
Вікторія Матіїв

Спроби створити музей у Долині виникали ще у 60-х роках. Проте тільки 23 грудня 1997 року Долинська районна рада прийняла остаточне рішення щодо нього. Журналістка Фіртки поспілкувалася з директоркою закладу Ксенею Циганюк. 

6879 61
01.02.2024
Вікторія Косович

Івано-Франківськ є градом безлічі упереджень і масок: для перших — фортеця, заснована поляками, для других — відголос австрійського «золотого віку» з його залізницями, для третіх — серце гуцульської культури, плач трембіт.  

11335 6

Піст – невід’ємна частина християнського  життя, встановлена Богом.

310

Друзі путіна зустрілись у резиденції рудого Донні у Флориді, де обговорили план путіна по капітуляції України, і після цієї поїздки Орбан розкрив – як за 24 год Трамп планує припинити війну.

1047

Чим ближче до виборів в США, тим більше трампісти вдаються до маніпуляцій у своїй пропаганді. У контексті України вони, переставивши все з ніг на голову, намагаються переконувати, ніби це демократи, а не республіканці, заблокували допомогу Україні.

1093

Кожен із нас не раз потрапляв у ситуацію, коли ми замислювались давати, чи ні милостиню людині, яка звертається про допомогу біля церкви, на вулиці чи в інших громадських місцях.  

1088
24.03.2024

Нутриціологиня пояснила, чому не можна забороняти собі фастфуд та солодощі. А також порадила, як їх вписати у свій раціон.

255
18.03.2024

Сьогодні, 18 березня 2024 року, в УГКЦ в Україні розпочинається період Великого посту. Пригадуємо канони партикулярного права УГКЦ, в яких ідеться про те, коли і як треба постити.  

1060
12.03.2024

Популярний дієтолог Майкл Мослі назвав п'ять груп продуктів, які варто включити до свого раціону для схуднення.

825
26.03.2024

Йдеться про зміни в молитвах «Вірую» («Символ віри»), «Царю Небесний» та митаревій молитві.

715
25.03.2024

Старий сидів біля оазису, біля входу в одне близькосхідне місто. До нього підійшов юнак і запитав...

648
21.03.2024

Релігійна громада отримала всі дозвільні документи та незабаром розпочне будівництво поруч з Садовим товариством та міським озером.

2921
15.03.2024

Отець каже: виконайте заповідь Божу – вшануйте свято Боже молитвою у храмі, а житейське на цей день відкладіть.

4418
25.03.2024

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

18417
26.03.2024

У Верховній Раді зареєстрували проєкт закону про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо встановлення відповідальності за привласнення державних функцій.   

289
22.03.2024

На початку лютого 2024 року замість Валерія Залужного Збройні сили України очолив Олександр Сирський, який до цього командував Сухопутними військами.  

333
17.03.2024

Продовжує зменшуватися кількість тих, хто вважає, що держава виконує свої зобов'язання перед ветеранами російсько-української війни.  

642
12.03.2024

Президент Володимир Зеленський 7 березня погодив кандидатуру ексголовнокомандувача Збройних Сил Валерія Залужного на посаду посла України у Великій Британії.   

745