Іван Городецький про розповів про гучне весілля Дмитра Ступки та Поліни Логунової (фото+відео)

 

 

 

Нещодавно відомий іванофранківець, актор, ведучий популярного романтичного шоу країни “Холостяк” Іван Городецький був ведучим весілля у Дмитра Ступки.

 

Яка атмосфера панувала на святі, що зараз у тренді, про повернення у рідне місто та шоу “Холостяк” Іван розповів ексклюзивно для Станіславського ТБ.

 

Ще досі в соцмережі всі обговорюють гучне весілля Дмитра Ступки та Поліни Логунової. Саме Ви були ведучим цього свята. Поділіться своїми враженнями від нього та розкажіть чим дивували зіркових гостей.

 

DSC_8947

Вражень від весілля насправді дуже багато, а емоції досі переповнюють. Для мене, власне, це була велика честь, що Дмитро довірив мені повністю створити це весілля, його концепцію і провести його. Все, як кажуть, було на мені, тому я дуже хвилювався і для мене це також визначна подія. Тут зібралося багато моїх колег, з якими я знімався, і ми разом працювали. Для них я був у зовсім іншій іпостасі. Я вже не актор – я ведучий, я організатор. Упродовж півтора місяця розробляв кожен крок, чим буду дивувати, що вони дивитимуться, де перебуваимуть – це титанічна праця. Сподіваюся, що саме це весілля буде прикладом для всіх, яким, власне, воно має бути. До того ж це було вперше в Україні, прем’єра виключно американського формату європейського весілля. Там було 150 гостей, серед яких 120 зірок, майже весь український бомонд кіноіндустрії та шоу індустрії. Особлива фішка, яку ми приготували – це гості, майже весь знімальний колектив нового фільму «#SELFIEPARTY», тому друга частина весілля була повністю побудована на цьому фільмі. Щоб здивувати присутніх вирішили повністю оживити «#SELFIEPARTY» – це створило неймовірно позитивну та вражаючу атмосферу.

 

 

Наскільки мені відомо, Ви маєте своє івент-агентство. Чим воно відрізняється від інших?

Чесно кажучи, я вже робив порівняння, правда, коли був в Америці. Півтора роки тому відкрив філіал в Нью-Йорку і в мене була можливість порівняти як працює івент ринок в Америці і на Україні. Можу сказати, що моє івент-агентство усім відрізняється. Повністю. Починаючи з підходу, адже є емоційний план вечора, є технічний план, є біоплан вечора, тобто сприйняття гостей. Всі ці позиції сучасні агентства просто упускають. Отож, порівнявши івент ринок в обох країнах, зрозумів, що в Україні зараз ситуація не найкраща. Є одне-два агентства на місто, які дійсно щось розуміють і роблять це правильно. 90% – це взагалі щось не те, це люди, яких навчили гарно продавати і мені десь, відверто, жаль молодят, бо вони натрапляють на гарний менеджмент, котрий продає, але продає фікцію і те, що виходить в результаті не дуже гарно виглядає. А весілля це така справа, це як операція – ти не маєш права на помилку, тому що у людей це трапляється один раз в житті і повторити це не буде можливості. Тому якщо це робить не професіонал, це може в подальшому дуже негативно позначитися на багатьох речах. Моя команда дбає про те, щоб весілля пройшло на найвищому рівні, щоб усе було гармонійним, у витриманому стилі. Ми стежимо про ідеальне поєднання кольорової гами букетів, прикрас на столах, музики, сценарію та інше.

 

Ви працюєте ведучим весіль і відкривши свій філіал у Нью-Йорку і маючи філіал в Україні, Ви можете порівняти американське і українське весілля?

Так, без сумніву можу. Американські весілля більш драйвові, можливо через те, що у нас така важка ситуація в країні. Люди у нас взагалі такі трохи замкнуті, а зараз ще більше замкнулися. В Америці і Європі такого немає. Вони приходять на весілля відпочивати, і тому вони відпочивають. І люди, які працюють на американських та європейських весіллях, вони працюють там не тому, що їм хочеться їсти і у них немає вибору, бо їх ніде не беруть на роботу, тому вони заплатили гроші і їх навчили або вести весілля, або на чомусь грати, або організовувати щось. Там люди займаються цим, тому що вони мають до цього хист, природні здібності. Ти можеш там заробляти чим хочеш і якщо ти займаєшся весіллям, значить ти в цьому професіонал. Саме тому там цей рівень набагато голів вищий, набагато.

Іван, а у Вас є таємниця як бути професіоналом своєї справи?

Звісно є, але це треба буде років 5, щоб вам повністю розказати (ред. – сміється). Спробую у скороченій формі. Отож: 5 років університету, 15 років стажування, десь приблизно 10 років режисерської кар’єри і багато шоу, які я придумав, запускав повністю – от і мій секрет. До того ж я стараюсь зробити програму весілля цікавою, динамічною, захоплюючою, яскраовю та незабутньою.

 

От Ви стверджуєте, що українські пари більш замкнуті, як Вам вдається створити потрібну атмосферу?

Перед тим, як починати творити атмосферу і перед тим, як починати робити весілля спочатку йде довгий діалог. Діалог у якому я намагаюся зрозуміти, чим дихає ця пара. Потім я намагаюся зрозуміти, хто їхні гості і як вони сприймають відносини цієї пари, щоб знайти золоту середину для того, щоб всі люди, які знаходяться у залі однаково розуміли і читали той підтекст, який я програмую на весіллі, щоб не було своєї трактовки. А вже далі вмикається чистий режисерський професіоналізм, коли мені треба йти на випередження, щоб дивлячись як далі будуть розвиватися події або дивувати, або відпускати, або, наприклад, тримати їхню увагу і на цьому й починається побудова повністю всього весілля. Якщо вам досі здається, що це похвилинний таймінг, то – ні! Таймінг посекундний: тут такий звук, таке світло, потім такий саундтрек, тут молодята дивуються, на цьому саундтреку ми маємо їх переключити сюди. Вся побудова йде повністю посекундно. Отак і народжується весілля (посміхається. – ред.)

y2GRz-NM-oE

Де ж Ви черпаєте стільки ідей?

Розумієте, це досвід, великий досвід. Я багато написав сценаріїв, приймав участь у різноманітних проектах та шоу по всьому світу. Ми з колегою порахували, що в мене більше 100 проектів. Це досвід. Тепер я маю чим здивувати.

Маючи стільки проектів, Ви можете сказати, що зараз у тренді?

Зараз у тренді, як було і завжди, це відвертість. Відвертість – це завжди буде єдиний тренд, тому що коли ти відвертий – це йде від серця, коли йде від серця – це значить іде від природи, якщо це іде від природи, значить це завжди буде в тренді, щоб ти не видумував. Якщо ти веселий, ти маєш бути веселим, не треба грати, не треба обманювати, треба бути максимально запальним, максимально енергетично цілісним і максимально відверто любити те, що ти робиш.

Іван, от Ви повернулися в своє рідне місто – в Івано-Франківськ. Скажіть. яким воно є для Вас зараз?

 

Франківськ завжди для мене буде частиною мого серця. Для мене він не мінявся ніколи, жодного разу. В цьому місті я завжди почуваю себе маленьким хлопчиком, яким я звідси і поїхав. Навіть зараз гуляючи вуличками міста я не бачу ті картини, які відбудовуються, покращуються. Я бачу те місто, яким я його запам’ятав тоді. Для мене це такий «experience», я так переживаю, починаю ностальгувати, плакати (сміється –ред.), до усього торкатися. Це моє дуже ріднесеньке.

От Ви народилися в сім’ї акторів. Скажіть це якось вплинуло на вибір майбутньої професії?

Так, звісно це вплинуло на вибір моєї майбутньої професії, тому що в мене зовсім не було вибору ким ставати у житті.

А от коли Ви вперше зрозуміли, що «Я хочу бути актором»?

Я це не зрозумів. Я знав усе своє життя, що я буду актором і це моя професія, і все я більше нічого не знаю і, чесно кажучи, я більше нічого в житті так і не вмію.

До проекту «Холостяк» і, в принципі зараз, Ви знімаєтесь у серіалах, граєте в театрі, правда вже більш на всесвітній арені, тому що працюєте і на Америку і на Ніццу почали потрошки переключатися. Тим не менше, саме проект «Холостяк» був для Вас першим досвідом в якості ведучого проектів. Які Ваші враження взагалі, відчуття?

городецький

Це зовсім інше життя, зовсім інший світ, ніж кіно або театр. Взагалі це не перший досвід, тому що до цього я працював на каналі «Інтер», це була передача «Шоу.Ранок» – маленька рубрика, яку я вів упродовж двох років, а вже потім з’явився проект «Холостяк». Це для мене був такий колосальний досвід. Там я познайомився з Максимом, з яким згодом було дуже багато пригод, таких «називаємо це переживанням… мамо, вибач…» (сміється – ред.). Це для мене була велика подія в житті, але водночас це зіграло також не дуже гарну роль, тому що ми настільки здружилися з Максом, що коли він пішов з проекту, я теж не захотів у ньому залишатися. Не те що не захотів, я себе більше не бачив у цьому проекті, адже, я не бачив іншого холостяка крім Максима і якось так воно вже пішло. Я дуже радий, що Гріша підхопив цю естафету і мені імпонує те, що він дуже гарно все зробив, до того ж я знаю, що місце ведучого займає мій друг.

Ви давали Максу поради при виборі нареченої?

DSC1572

Так. Бувало, що десь сперечалися. Він питав моєї думки, тому що він велику частину свого життя жив в Америці. Бувало Макс каже: я не розумію менталітет зараз, що відбувається, про що вони думають, чому вони так кажуть. Я був, так би мовити, перекладачем між дівчатами і Максом. «Вона мені це сказала, що вона мала на увазі?» Я кажу: «Слухай, наливай…» (сміється – ред.).

І чого ж хочуть дівчата? Про які весілля вони мріють?

Кожна дівчина бачить свою казку особистою і це настільки індивідуально, що й не скажеш, що можна зробити на цю тему якусь статистику. Кожна з них бачить свій світ і в цьому світі є єдиний найгарніший, найкрасивіший, найсильніший чоловік, який і буде принцом. І цей принц має оживити цю казку, яка в кожного своя. Хтось Рапунцель, хтось Дюймовочка, всі різні.

Серед такого різноманіття бажань та особливостей наречених, як Вам зараз вдається створити для них незабутню атмосферу?

Впершу чергу, за моїми плечима величезний досвід і десь, мимоволі, ти вчишся читати думки молодят, бачити, що їм насправді потрібно. До того ж, разом зі мною працює команда справжніх професіоналів. Основними принципами нашої роботи є креативність, надійність, бездоганне виконання проектів, відповідність високим стандартам якості. Значний досвід роботи по виконанню проектів будь-якої складності, високий творчий рівень наших співробітників, постійний пошук нових рішень, професіоналізм і згуртованість команди, дозволяє будь-яке, поставлене молодятами завдання, здійснити на вищому рівні. Кожне свято ми намагаємося зробити по-справжньому індивідуальним і незабутнім.

DSC_8990

Іван, поділіться з читачами Станіславського ТБ своїми планами на майбутнє.

Як я вже казав, зараз я повернувся в Україну, щоб показати, яким насправді може і повинно бути івент-агентство. У мене в планах проведення весіль, де я буду дивувати не лише молодят, а й їхніх гостей. Це буде щось неймовірне, чого раніше Ви й не уявляли. Я справді хочу продемонструвати українцям, яким може бути весільний ринок. Якщо за справу береться професіонал, то свято, справді, буде незабутнім.

І на завершення побажайте чогось іванофранківцям.

Чесно кажучи, я хочу побажати франківцям триматися за це місто, адже Івано-Франківськ – це місце магії, воно дає такі сили, таку казку, таку енергетику, яка вас застане, де б ви не знаходились. Тримайтесь, бережіть це місце, бережіть той дім, який вас надихає, який вам дає сили. Натхнення вам, миру, тепла і долар по 5 (посміхається – ред.). 

 


27.07.2016 1848 0
Коментарі (0)

10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

2025
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

1884
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

1883
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

5595 49
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

2178 2
19.03.2024

Сьогодні й роботодавці, й експерти звертаються до абітурієнтів: зважайте на ті спеціальності, які будуть потрібні Україні під час відбудови, адже велике відновлення почнеться одразу після Перемоги.

1536

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

779

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

849

Благодатний Вогонь (грец. Άγιο Φως, дослівно — Святе Світло, англ. Holy fire) — поширена у православ'ї назва вогню у Великодній церемонії виносу запалених свічок із Гробу Господнього (кувуклії) в Єрусалимському Храмі Воскресіння. 

1061

Впевнено можна сказати, що з появою соцмереж  наш світ змінився. Він став трішки меншим, не виходячи з кімнати ми маємо зв'язок з найвіддаленішими куточками планети. Всі живемо в час швидкості та спрощення.

1026
16.04.2024

В Івано-Франківську традиційно у передвеликодній час проведуть ярмарок «Великодній кошик». Працюватиме він з першого по третє травня на площі Ринок.  

1799
11.04.2024

Цієї неділі, 14 квітня, в Івано-Франківській громаді розпочне роботу новий комунальний ринок сільськогосподарської продукції.  

3705
08.04.2024

Під час посту людина не вживає білкові продукти тваринного походження: м'ясо, рибу та молочні продукти. Натомість залишаються крупи, бобові, горіхи, фрукти та овочі.  

10299
17.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26189
14.04.2024

Нагадаємо, цьогоріч в Івано-Франківську запланували початок зведення богослужбової каплиці блаженного священномученика Симеона Лукача.  

10218 1
08.04.2024

Є перша заповідь Божа: «Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене».  

7746
02.04.2024

Два тижні поспіль щонеділі франківці та гості міста збираються на пікнік біля міського озера, щоб висловити протест проти будівництва церкви УГКЦ.   

924
19.04.2024

Це — історія про дорослішання хлопця Тимофія у 1990-х роках. У центрі сюжету — його стосунки із сім’єю, друзями, коханою та колишнім контррозвідником Феліксом, який служив в Афганістані.  

272
19.04.2024

Обороноздатність, безпека, підтримка воїнів, розвиток економіки та євроінтеграційні процеси – ключові питання, які обговорили під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, що відбувся під головуванням Президента України Володимира Зеленського.  

306
16.04.2024

Так, серед тих, хто довіряє Президенту України, лише 15% підтримали б такі вибори, тоді як серед тих, хто не довіряє — 37%.

409
11.04.2024

Парламент остаточно ухвалив у другому читанні законопроєкт №10449 про мобілізацію і проходження військової служби.  

1309
07.04.2024

Всього опитали 2 000 респондентів, що мешкають у всіх регіонах України, крім окупованих територій, у віці 18 років і старше.   

911